hej hej!

Nu är jag i Edsbyn hos Malins pappa. Det var en lååång resa igår men det var de värt ;) Vi sprang runt i Falun ett tag under dagen för att vänta in bussen! Det var mysigt, men så tungt att dra resväskorna i snön och i allt grus! Blä!!

När vi kom fram så käkade vi god mat och malins syster och pojkvän och lilla Liam kom också till huset! Vi spelade tv-spel och satt och pratade. Liam fick presenter av Malin, en jätte fin pyamas! Vi var trötta efter resan men kom inte i säng förrens vid halv 2 !! ;P somnade snabbt helt enkelt!

 

Nu ska vi käka! Hörs sen!


God morgon!

Håller på att göra mig iordning, ska vara på skolan klockan nio, eller ja ser nog till att vara där kvart i så jag hinner kolla på allt material och liknande :) Har precis sminkat mig, ska snart ta på mig alla kläder (har just nu en gul klänning som jag myser i hemma). Idag är det fullt upp:

* Jobba 09.00 - 15.00
* Hem och lämna grejer
* C kommer till Karlstad
* C åker hem med 19.00 bussen
* Hem och mysa lite med Erik

Så ser min dag ut, fast den känns väldigt rolig! Känns skönt att vara ute i god tid idag, behöver inte stressa runt :)

Jag idag:

Från sidan.

rakt framifrån ;P

Ha en bra dag!

Jobb imorgon!

Imorgon ska jag vara i en femma , likaså på torsdag på kroppkärrsskolan. Det ska bli roligt, en bra lärare jag ska vicka åt känns det som. Hon skickade planeringen, mycket detaljerad och det känns alltid skönt! Så imorgon börjar jag klockan nio till klockan tre och på torsdag 08.00 till 14.00. Jag har som vanligt lagt fram allt inför imorgon och kollat upp vart skolan ligger, väldigt nära måste jag säga :) Inga fel! ;P

Erik slutade tidigare i skolan så han brummade iväg för att kunna se lite hockey :) roligt för honom att inte missa hela matchen!!! Pappa är också på hockey med jobbet, roligt för honom!


så söta <3

Farmor och Farfar!

Två underbara själar som har lyft upp hela mitt liv,
de har alltid funnits vid min sida. När vi var små och
sov över i deras hus så satt farmor brevid mig och
jessi för att se att vi andades. Hennes kärlek är så stark
att man känner sig så speciell i hennes närvaro. Farfar
lekte med oss utomhus och vi badade i fontänen på deras
gård. Jag har så många minnen och jag älskar dem oerhört
mycket. Det är så sorgligt att se dem vara så sjuka men att
vara hos dem och se deras lycka när vi kommer betyder allt!
Jag älskar dem otroligt mycket och jag hoppas att de mår bättre
snart! Det är min högsta önskan!


<3

älskade farmor och farfar <3

Min lilla farmor <3

<3

Älskade farfar!

Det som har hänt är att farfar har gått ner mycket i vikt och närminnet sviker honom. Det är svårt att minnas de vardagliga sakerna som är så självklara för oss. Han vilar mycket och är svagare än vad han någonsin har varit. Det är svårt med rutinerna och de får nu hjälp fem gånger om dagen med ducsh, mat och städning.


Farmor är så smal och detta på grund av att hon inte kan äta längre, allt hon får i sig är olika drycker. Hon har pacemaker och lederna är svaga. Hon har en rullstol som personalen hjälper henne i för hon kan inte gå överhuvudtaget, kroppen orkar inte det! Farmors kropp sviker med hon är helt med i huvudet och är samma goa människa som hon alltid har varit!


Det finns ingen bättre farmor eller farfar för mig, de är underbara människor!

En eftermiddag på stan!

Efter att ha varit och skrivit på alla papper i Säffle för jobbet så ringde Sabina och Malin och frågade om jag ville hänga på ner till stan! Det ville jag väldigt gärna :) Vi möttes vid halv sex vid mat och muffins, tjejerna skulle äta och jag tog en fika :)


Malin och Sabina lyxade till det med god mat !
Jag lyxade till det med kladdkaka, dock inte så god som jag hoppats på :/


När vi hade ätit och fikat klart så bestämde vi oss för att åka till Bergvik, stan skulle ändå stänga inom kort. Så vi hann med några affärer där. Dock hittade jag ingenting, ingen shopping men en jätte mysig stund med s och M :)
Vi skrattade så jag tror att vi skulle kunna ha träningsvärk idag, haha fast vad vi skratta åt, det vet bara vi tre ;P;P;P

Sabina :)

Malin :)

Tack för en rolig eftermiddag/kväll ;P

Släktmiddag!

I lördags vid fem tiden var vi bjudna på mat hos mormor, som alltid var det underbart gott! Det var roligt att träffa alla igen, det är ju ett varv mellan gångerna! Det blev mycket skratt, prat och kramar :) Alltid lika trevligt, det bjöds på lite alkohol men jag körde så det blev vatten för min del! :) Efter att ha ätit sig proppmätt så började ögona dra sig neråt, och Jessi somnade först sen var det min tur ;P haha


Mormor, Egon, Mia, Mamma, Fredrik, Vilma och Helene :)

Rasmus, pappa, Jessi, Linnea, Anders och arnhild :)

Anders och Erik !

Jessi gumman sover som en stock :)

Vi kollade på melodifestivalen en stund !

Det var väldigt mysigt, tack för en trevlig kväll!


<3

Kattattack!!!! Meduza i fokus ;P

Här har vi en liten goding, som verkligen älskar sin mamma! Hon följer Jessi vart hon än ska, stallet, till farmor och farfar, hon följde självklart med till Krisitnehamn i helgen.

Meduza hade en svår födsel och Jessi räddade livet på henne. Hon hjälpte henne att förlösas och sen så att hon fick luft ! Redan där så började ett band mellan dem som är så otroligt starkt. Kärleken mellan dem syns på långa vägar, och Meduza sover hos Jessi varje natt på hennes mage. När Rasmus försöker hålla om Jessi så blir Meduza sur ;P

Här har ni lilla godingen:


Så otroligt vacker!

farmor och farfar älskar katter så Meduza följde med oss dit, inte i en bur utan innanför Jessis jacka. Hon satt still, till och med när vi var inne på ur och penn! Helt otroligt!

Ute och går på stan :)

En stolt mamma!

Farmor blev så glad när vi kom på besök, och helt förälskad i Meduza ! <3

Älskade farmor! <3<3<3<3<3

Underbar helg!

Det var jätte mysigt att träffa familj och släkt! Vi åt god mat hos mormor och jag och min älskade syster somnade i soffan under släktkalaset *oops* haha vi var lite trötta ;P Sen åkte vi hem och spelade kort och hade det trevligt, jag spelade ihop med mamma och vi vann ;P haha!

Under lördags dagen så var vi och hälsade på farmor och farfar, kan inte säga annat än att varje stund vi var där var underbar. Det är dock jobbigt att se dem så sjuka, farmor är så smal och kan inte äta utan bara dricka näring. Farfars minne sviker honom rejält.. det är sorgligt att se men jag älskar att vara hos dem! Jag tog med mig systemkameran och tog kort på mig, jessi, farmor och farfar, de blev otroligt vackra! <3

Nu ska jag göra mig iordning lite för halv tolv går bussen till Säffle, då ska jag skriva på papper, prata lön och ja ha det svart på vitt att jag ska långtidsvikariera där! Woho!!!

(Bilder kommer sen)


Till familjen

Idag ska jag och Erik åka till Kristinehamn, vi är bjudna på mat hos mormor. Vi åker tidigare för att hinna umgås med mamma och pappa, och sötnosarna Jessi och Rasmus kommer idag! Ska bli jätte roligt att träffa dem! <3 Håller på att göra mig iordning lite just nu, vi ska åka runt halv tolv och sen äta lunch hos mina föräldrar!

Vi bestämde oss för att sova över en natt, så vi åker hem till Karlstad igen på söndag. Det får bli att sova i soffan tror jag ;P hihi men det är de värt!


Fredag!

Idag är det sista dagen på "arbetsveckan" och vi har redan hunnit med en hel del idag! Vi har varit på Willys och stor handlat, det var verkligen behövligt, hade inte mycket mat kvar ;P Fast nu kan vi välja och vraka :) Jag blir alltid lika förvånad när jag ska betala på willys, alltid mycket billigare än vad jag trott. Idag gick handlingen på 1070 kronor och då köpte vi mer eller mindre allt. Inklusive tre fläskfiler, kottletter och en massa andra dyra varor! Så jag är nöjd, plånboken också! :)

Nu ropade Erik att maten är klar så jag ska käka lite, mos och fiskpinnar! med massa rivna morötter, MUMS!!!


Bjuder på ett kort på Lillen, nallen jag målat :)

tatuering

Nästa kommer att bli en text från en av Nordmans låtar, "ännu glöder solen". Får se när jag ska göra den men jag har i allafall bestämt mig! Det känns som en tatuering som betyder mycket för mig och som jag kommer att kunna kolla på och veta att jag utvecklats !

Texten:

Se solen är så röd nu
den brinner som mitt blod
men jag kan inte lova dig
något mer än det du ser

Visst vill jag öppna dörrar
och nå dig i din dröm
men solen har förvandlat dig
så håll dig nära mig nu.

Och släng då det som döljer dig
och låt mig komma in
din mun är röd, så öppna den
-men fråga ingenting

Och blir du rädd -så blunda hårt
jag bär dig om du vill
för ditt är ditt, men vårt är vårt
och tiden den står still

Och om jag skulle dö nu
så drunknar jag i dig
så naken som jag föddes
-ger jag mitt liv till dig

Och ännu glöder solen
men natten närmar sig
det blåser upp till storm inatt
-så håll mig nära dig

Och släng då det som döljer dig
och låt mig komma in
din mun är röd, så öppna den
-men fråga ingenting

Och blir du rädd -så blunda hårt
jag bär dig om du vill
för ditt är ditt, men vårt är vårt
och tiden den står still

Du tvekar när du ser mig
men kroppen blev min sköld
och varje ärr är kärlek till mitt liv
Du tror att jag är farlig
men se på mig igen
-jag skänker dig det liv som brinner än

För ännu glöder solen
och ännu finns det liv
det blåser upp till storm inatt
-så göm dig nära mig

Och jag ska hålla i dig
-men bara om du vill
jag tar dig genom vindarna
så länge jag finns till

Och släng då det som döljer dig
och låt mig komma in
din mun är röd, så öppna den
-men fråga ingenting

Jag ska inte ha hela texten utan endast en liten del, men det kommer de närmsta se sen när jag
bestämmer mig för att, lägga mig för bläcket igen!




Sveriges värsta bilförare

Det underhåller min kväll just nu! vet inte om jag ska skratta eller gråta faktiskt ! Det är verkligen många olika förare och de har olika problem. tanken skrämmer mig att det finns såå många ute i trafiken som inte kan dragläget, stanna i backe, köra upp på små gupp osv. Alla är inte bra på allt men att ha körkort betyder ju att man inte ska vara någon trafik fara, de som är med i programet är faktiskt det.. Hoppas de utvecklas mycket innan de ger sig ut på vägarna ;P

Undrar hur det känns för de som lärde dem att köra bil, och för de som sen tog beslutet att de var redo för ett körkort! Är ju faktiskt de som ska lära ut, och i detta fall har något gått snett! ;P


http://www.google.se

Har ni sett det?

Kattattack!!!!

Min nya kamera används mycket och eftersom jag känner många med söta katter tänkte jag dela med mig lite bilder av några godingar! :)


Nellan, Malins lilla goding.

Stotliga Klara, Sabinas och stefans tjej!

Tulo, pojken i Sabinas och stefans hus.

Tingeling, drottningen hos oss.

Dollar, vår lilla prins.

Scilla, trattprinsessan.

Har inget kort på lillen eller Meduza just nu så det får vara med i kattattack någon mer gång, när nya bilder på de små hårbollarna kommer i bloggen <3

Myskväll hos S och S !

I söndags var vi hemma hos stefan och sabina, vi spelade spel och umgicks! De bjöd som alltid på god mat och sen kollade vi på solsidan! Vi spelade ett roligt spel som började på A.. minns inte vad det hette men vi var i två lag och sen skulle vi förklara ordet vi fått på en lapp utan att säga ordet eller något annat. Ex:

Ordet: Flygplan
- Får inte säga plan eller flyg...
En beskrivning kan vara: En stor sak man sitter i i luften.

Det var jätte roligt !

'
Innan vi började spela, så kollade grabbarna på hockey :)

Stefan i sina ursnygga brillor!

Sabina och jag grejade med lite mat och cheesecake, den blev väldigt god. Trodde inte att jag gillade det men Sabinas var mumsig!

Vackra Sabina :)

I deras vardagsrum i huset, de har det väldigt fint!

Det var en mysig söndagskväll, den tackar vi för!

Helgen i bilder!

I lördags var jag hemma hos Malin H och drack lite vin och spelade spel. Mimo hade gjort iordning nya kort till sanning och konsekvens spelet och det var roliga utmaningar och frågor! :)

Det går inte att vara för blyg när man spelar detta spel, men det är väldigt roligt och vi bjöd på oss själva! :)

Kvällens värdinna <3
Här får ni lite bilder på oss alla:


Underspelets gång så fick vi lite olika utmaningar, det var sms-roulette.. haha ! jag blev visiterad, lekte hund ett helt varv, Mimo sjöng och dansade och mycket mer :)

singing queen ;P

När alla tre hade visiterat mig, så blev jag frisläppt ;P




Det var en väldigt trevlig och rolig kväll! Tack gott folk <3

Sjuk

Nu är jag det igen också.. har vilat sen jag kom hem från vikariatet förut, orkade inte fullfölja hela dagen tyvärr :/ Hatar att vara sjuk, var en så mysig avdelning och trevlig personal! Tråkigt att behöva åka hem.. Har mest legat större delen av dagen.. trist!

Nej nu ska jag sova, är helt färdig! Erik får väcka mig sen när han kommer hem, han är hos en klasskompis ! Roligt för honom! :)


Alla hjärtansdag uppdatering :)

I måndags var jag inte bokat för något jobb och när klockan var över åtta på morgonen slappnade jag av och trodde att jag skulle vara ledig. Mina planer var att städa och göra det mysigt tills Erik kom hem efter skolan. Telefonen ringde fem över halv nio och jag rusade runt och var på skolan klockan nio, redo för att jobba:) Det var väldigt mysigt att göra kort med barnen och sedan vara med på fritids. När jag hade slutat åkte jag till bergvik för att köpa lite god mat, som överraskning till Erik. Jag köpte kyckling till mig och lax med romsås till Erik, han älskar verkligen det!

När jag kom innanför dörren var Erik nyduschad, lägenheten var städad och han små sprang fram till mig med ett litet paket. Han ville att jag skulle öppna det på en gång. Först packade vi upp maten och han sken som en sol när lax fanns med i påsen :)

Vi kollade på en film och åt god mat och myste!


Jag hade också köpt en present, en tröja som Erik har på sig hela tiden. Han gillade den verkligen <3

En lycklig pojkvän!

Jag hade aldrig kunnat gissa vad Erik hade köpt till mig och jag blev helt stum när jag fick se vad som fanns i paketet! Han är verkligen så underbar att jag smälter, så omtänksam och otroligt underbar!
Han köpte något han visste att jag behövde, köpte den som verkligen passade mig, han ville att det skulle vara lättare med vikariebanken...

Han köpte en ny mobil till mig!!!! <3

Det hade inte kunnat vara någon bättre dag, bara att sitta brevid honom i soffan och ta tid för varandra gör mig som världens lyckligaste person! Erik förgyllde min dag, genom att bara vara den underbara människa som han är!

Blandade känslor

Idag ska jag åka till Säffle för att bli intervjuad för ett långtidsvikariat. Känns lite pirrigt eftersom jag inte varit i säffle så många gånger och bussarna ska passa varandra och jag ska hitta rätt i den lilla staden. Det som känns är att jag åker ensam, är pirrigt och jag blir nervös.. Fast pratade med Mamma förut och hon var så lugn och go i telefon så det kändes, om möjligt lite lugnare.

Helgen har varit kakon bra, kommer att ge er uppdatering senare idag när jag kommit hem från Säffle. Jag kommer också att berätta om alla hjärtansdag som jag och Erik myste till igår <3

Önska mig lycka till nu !

Klänningar

Många av mina vänner shoppar loss på internet och då är det speciellt Nelly som gäller. Jag är ofta inne och kollar på deras hemsida men har aldrig köpt något. Jag tror att det beror på att det är så svårt och veta storlek och hur den kommer att sitta. Fast jag måste säga att snart så kommer jag klicka hem något för de har så oerhört snygga kläder!

Jag som älskar prickigt föll för denna klänning:


Leigh Dress SEK 249, Jeane Blush - NELLY.COM


Jag är så trött på vintern nu och jag längtar verkligen till sommaren då klänningar används varje dag om man vill:) Det är nog min längtan som fick mig att verkligen fastna för denna sommardröm:
Bolera Corsage Dress SEK 399, Vero Moda - NELLY.COM

Jag har länge funderat på en vanlig, härlig lång klänning att dra på sig när sommarvärmen är här. Det är nog väldigt skönt plagg att bära.. Vad tror ni om långklänning i sommar?
Almond Long Dress SEK 259, Only - NELLY.COM

Kika in på Nelly.com

STOLT!

Över min lillasyster!! Hon är verkligen en stark person, hon kämpar alltid för det hon vill uppnå! Hon har klarat hela gymnasiet med super betyg.. Hon flyttade hemifrån vid 16 års ålder. Hon fixade det ! Hon tar samtidigt hand om sin underbara häst Humle. Hon och Rasmus har en egen lägenhet och lilla Meduza! Jag älskar att se att allting går så bra för henne, en underbarare lillasyster finns inte ! <3

Idag tävlade Jessi och Humle och kom etta, det förvånar mig inte, de passar såååå bra ihop!!!

Jessica, Är jätte stolt över dig. Tänker på dig jätte ofta och saknar dig! Får komma och hälsa på er snart, se hur ni bor ! Älskar dig oerhört mycket!




Min syster!!! <3

Mot ett litet vinglas!

Ikväll ska jag, Mimo och sofie hem till Malin och spala lite sanning och konsekvens. Det blir att ta ett glas vin eller två ;P dricker tre apor ikväll som jag brukar göra, riktigt gott vin! Billigt är det också!

Har gjort mi iordning och är färdig, idag blev det en vanlig svart klänning med ett rött skärp för att piffa upp oytfiten lite! Jag tog inga kort på klänningen men på mitt smink och hår när jag var helt klar :)


Jag just nu ;P

haha min tand sticker upp där, brukar det göra på mig ;P

Erik tyckte att jag inte såg så glad ut, han fick mig att skratta här är resultatet.....


En liten snöpromenad <3

Jag fick en ide, tänkte att Tingeling skulle få komma ut i snön en liten stund. Det var inte jätte populärt, snön var inte så roligt, ansåg hon men hon kom ändå när jag ropade på henne :) Så vi tog på oss vinterkläderna och gick ut i det vackra vädret. solen skiner och snön ligger vit på backen... Är helt underbart att titta ut!

Självklart så tog vi med oss vår nya kamera och tog lite kort!

Här får ni se några smakprov:

Min vackra lilla hund... nej katt menar jag ;P

Solen i ögonen, tungan utanför munnen, farligt när det är halt ute ;P

Tingeling kom och gosade lite med "mammis"

Blå ögon har tjejen i allafall !

Efter 10 minuter ute var det dags att gå in, blev för blöt om tassarna, så en kort stund räckte gott och väl!


<3<3<3<3<3<3<3

skulle sova ut?

haha det blev som det blev. Jag somnade vid halv tio och det var så skönt att krypa ner i sängen och bara blunda. Hade mina tre godingar i sängen med mig så det var jätte mysigt! sen ringde mobilen... S ringde och var väldigt pratglad. Så jag vaknade två gånger.. så skönhetssömnen blev förstörd ;P haha nej då! Sen vaknade jag i morse vid fem och sen gick jag upp och käkade frukost vid halv sex på morgonen.

Nu är vi uppe och ska spela lite spel, jag och erik! Så jag kanske sover en stund till nu på dagen får se om det går! ;P Har målat naglarna också, franskmanikyr fast med rött istället för vitt! Love it! Kan visa er sen när kameran har laddat!

Nej nu ska jag sätta mig i soffan vid min älsklning!

Snön faller ner...

Det har snöat rejält sen igår och snö har det verkligen kommit. träden har återigen fått ett vitt täcke över sig, marken lyser vit. Jag vill inte ha mer snö nu, det får vara bra! fast jag uttnyttjade vädret lite och bad Erik att ta kort på mig på balkongen så att de vita träden syndes bakom.


Jag fastnade för den här bilden, gillade den verkligen.

Vinden i håret, inta alla bilder som har med det! ;P

Idag ska jag jobba, halv ett till halv fem. Det ska bli roligt! Ska till skåre och va på ett fritids. Dock är jag väldigt trött och sliten känner jag. Har varit mycket ett tag nu, så ikväll ska jag somna tidigt och verkligen vila ut lite! Det ska bli skönt!

Vad tyckte ni om bilderna??? :)


Arg som ett bi!

Jag blir så förbannad! Det är inte okej att leka med andras känslor, det är inte okej att få andra att må dåligt på grund av att man själv inte gör det! Det är fel och det gör mig så förbannad!!!

Hur många tårar ska en människa behöva gråta?

Nej jag får lägga band på mig själv just nu, skulle kunna säga riktigt elaka grejer till en viss person! Jag säger bara en sak, som man bäddar får man ligga. En dag kommer du förhoppningsvis få känna samma smärta som du orsakat!

usch ...........


Glee

Har verkligen fastnat för den serien, den är oerhört bra och inspirerande! De sjunger så rakt in i hjärtat på mig och jag kan verkligen inte sluta lyssna! Har ni inte sett den så kolla !

Serien går på kanal 11 onsdagar klockan 20.00 !!!





Helt färdig..

Kroppen återhämtar sig efter att ha varit sjuk, jag jobbar på som aldrig förr (08.00-16.30) var tiden idag ;P Det var jätte roligt och jag trivs verkligen när jag får vikariera där :) Nu sitter jag hemma och degar framför dumburken och väntar på att klockan ska rulla på så att jag kan lägga mig. (Känns lite tidigt när klockan bara är åtta). Imorgon ska jag jobba i skåre, på ett fritids, bara fyra timmar men ändå ;P Det ska bli skönt att sova en stund imorgon, börjar inte förrens klockan halv ett. Har inte varit där förut så det ska bli spännande !

Idag gjorde vi allahjärtansdag kort med alla barnen på fritids, de blev jätte fina! Det fanns massa material att välja mellan och barnen visade en sån kreativitet! Det var väldigt roligt! De gjorde kort till sina föräldrar, syskon och kompisar. Det tycker jag känns helt rätt, ALLA hjärtans dag kan firas med sin pojkvän/flickvän men även med familjen eller kompisar.

Ge alla i ditt hjärta en fin tanke denna dag! Det är faktiskt bara en dag på året, kärleken man känner för sina nära skall visas året om!!


Pyssel

jag köpte en ny kalender/almenacka som jag kunde skriva ut bilder och sätta på framsidan och baksidan. Tyvärr har vi ingen färg kvar i skrivaren och jag tröttnade på att se den gråa framsidan. Eftersom jag bara ligger hemma idag så satte jag mig och målade en mer färgglad framsida:)

När jag får färg till skrivaren sen så ska jag skriva ut lite bilder men jag tycker faktiskt att min framsida som jag gjort ska få sitta kvar;P

resultatet:


Här kan ni se lite närmare:



Det var roligt att måla lite igen, älskar ju det men det har hamnat lite på sidan av, tyvärr.

Så typiskt...

att bli sjuk, är helt fel tillfälle. Idag skulle jag varit på intervju för ett långtidsvikariat men jag fick ringa och ställa in! Tur för mig så fick jag tid nästa tisdag, skönt!! Så nu går jag här hemma, försöker att hålla mig uppe så mycket som det bara går. Blev ringd förut av en skola på Kronoparken men jag var tvungen att tacka nej idag. Var inte skriven på någon lista så det var tur!

Imorgon kanske det blir jobb igen på den skolan, jag hoppas jag klarar av att åka dit. Mår lite bättre nu, så det är bara att försöka vara uppe och inte sova bort hela dagen. Det var en sån mysig skola så jag vill verkligen vikariera där igen! Det är bara att hålla tummarna för att jag ska bli bättre !


Här står vi på scenen, den dagen vi tog examen. det var en helt otrolig känsla!

Regnar in vikariat!

Woho! det är jätte roligt, igår var jag i en förskoleklass på Herrhagen och idag ska jag vara i en etta på kronoparken. Det känns jätte bra och det är roligt att det har dragit igång :) Ska bli spännande idag eftersom det är en montessori skola jag ska till. Är väldigt intresserad av den pedagogiken så det ska bli spännande!

Elin snuttiga kusinen är hos mig och Erik och katterna, det är jätte mysigt. Hon är ju alltid välkommen här så:) Igår kollade vi på I rymnden finns inga känslor. Jag älskar den filmen, den visar ett annat liv som många människor lever! Det är viktigt att lyfta fram för samhället. En mycket bra film!!!


Jessi, Elin och Rasmus <3

Vill även passa på att säga grattis till Jessi och Rasmus för att de har flyttat till en tvåa tillsammans! Det är underbart för dem! <3 <3

Ha det bra sålänge så skriver jag mer sen!!

Pirates, polis, en sväng till stan...

Ja jag och Helene hade myskväll igår och kollade på pirates of the caribbean. Vi poppade popcorn i gryta (något jag aldrig gjort förut) och de var verkligen jätte goda, tummen upp för Helene. det var så länge sedan jag såg filmen och jag små skrattade varje gång helene sa replikerna före skådespelarna.. !

( google)
En riktig pudding :)

När vi hade tittat en stund ringde Erik och berättade att de skulle till någon fest och undrade om jag och H kunde köra ner och lämna dricka till dem. snäll flickvän som jag är så körde vi ner.

När vi är påväg mot bron nere i stan ser vi polisen stå där och ja självklart vinkar in vår bil. Hjärtat slog så hårt och massa konstiga och löjliga tankar började rulla (jag drack 5 glas vin igår, åh nej ... blabla bla ) Jag visste att jag var körduglig då jag tog mitt sista glas vid tio på kvällen och klockan var över åtta när polisen stannade oss. Fast jag är lite knäpp.. Jag fick blåsa såklart och det var grönt (Tycker att det är jobbigt att blåsa så länge, luften höll på att ta slut) och körkortet kollade de på. sen var det bara att åka vidare ;P Det var första gången jag blev stannad av en polis. Det var en trevlig polis så det var ingen fara, en erfarenhet rikare!


(från google)

Det var en spännande del av kvällen ;P

Besök :)

Erik och Stefan skulle på hockey vid klockan halv fyra så vid två plingade det på dörren och Sabina och Stefan kom på besök:) Mycket trevligt. Killarna började öppna första ölen och cidern och jag och Sabina spelade lite Wii. Det blev guitar hero och sen spelade killarna också!


Stefan är en riktig rockare ;P

Det är Erik också;P

andledningen till att vi tjejer tog en paus i spelandet var att Sabina hittade en intressant BILD- tidning som hon började läsa. jag gör alltid samma sak hemma hos henne ;P Jag som redan har läst den 100 gånger sa att hon kunde ta med den hem, så den är nog utläst redan ikväll ;P


När trion hade åkt så plockade jag lite och sen gjorde jag lite mat.

"Äta bör man annars dör man" Mimo brukar alltid lägga till:
"Äta gör man ändå dör man"
Jag skrattar alltid när hon kläcker den kommentaren!

Min farfars talang

Har i många år varit att göra figurer av trä. Jag minns när jag var liten och satt nere i källaren och kollade när han jobbade. han hade en träklump, och knivar för att skapa otroliga sakerna. Jag är imponerad, stolt och glad över att jag och Erik har fått gubbar som vi stolta kan visa upp i vårt hem. De är helt otroliga, alla skapelser är unika, ingen har samma uttryck.. de är underbara.

Här ska ni få se några av alla farfar har gjort genom åren:


Erik fick de här två männen på julafton!


Den här skrivande tomten fick jag, de tyckte att den passade bra eftersom jag är lärare.

Erik fick även två killar som åkte på en motorcykel, han har gjort de två gubbarna.


Tyvärr så är farafar för gammal och dålig så han kan inte göra gubbar längre tyvärr..

Tlöttta <3


Gäsp*

Gäsp*

Gäsp*

Ligger och vilar

Ragdoll katter i ett nötskal!!!

Kocken är in the house !

Haha det blev en lyckad middag igår, gästerna gillade både mat och efterrätt ! Woho lite stolt är jag nu faktiskt, klarade av det helt själv (kanske låter löjligt men ni som vet varför jag har mina svårigheter med att bjuda på mat vet att detta var jobbigt för mig) Vi käkade pratade och hade det mysigt. Sen spelade vi lite spel och drack lagomt med vin, ur tomma luften ville vi gå ut. så tempel blev det lite senare på kvällen. haha det var kul att komma ut och dansa lite ! Var ett tag sen ;P

Innan gästerna kom:

Jag bjöd på kycklinggryta och ris med en god sallad. Till efterrätt blev det glass och fruktsallad!

dukat och klart i köket, haha detta blev färdigt vid två tiden ;P

Här kommer lite mer bilder från kvällen:

Malin och Mimo, här är det avdukat och maten är i magen;P

Jag sa till Sabina att ta upp ögonen lite, och voila det gjorde hon haha ;P

elin hade med sig te och godis, gullig kusin det!


en lycklig jag när maten var färdig och det smakade UTSÖKT! !!!!!

En jätte rolig kväll, helt underbart! <3<3<3


Göra sig lite fin kanske ?

Ska hoppa in i duschen, gjorde inte det igår efter träningen så jag känner mig väldigt ...äcklig om jag ska vara helt ärlig. Fast när man går hemma får man vara det ibland hehe. Ska ha mitt nya halsband idag som jag fyndade när jag var på stan med Sabina i måndags. Det var som små berlocker på, en rosett blandannat sen gick det i silver och svart, so i love it !!

Det kan ni få se sen, får tjata på Erik att han tar några kort när jag gjort mig iordning :)


Jag och Helene:

Jag vill säga GRATTIS till Helene som har fått jobb på en förskola i Karlstad (haha nu stannar hon här hos mig mohahahaha) du förtjänar det gumman och du passar perfekt för jobbet!!!!!

Middagsbjudning

Hjälp ! säger jag bara haha jag gillar inte att bjuda folk på mat, iallafall inte när jag själv lagar den. Fast detta känna ganska stort för mig och jag ska klara det. Sen hur maten smakar det får gästerna avgöra. det märks. Jag försöker i allafall !

Idag har det inte hänt allt för mycket, jag och Erik har varit och handlat, mat tills ikväll och även kattmat och kattsand. Det lilla kalaset för katterna kostade inte mindre än 895 kronor! Det är dyrt att ha katter men det är de värt, vill att de ska ha mat som är bra för dem! <3

Här är mina små bebisar:

Vackra lilla såriga Scilla <3

Dollar ligger och lurar på kattställningen ;P

Tingeling håller sig på mattan <3


AJ aj aj aj

Idag känner jag mig som en nedslagen 80 årig tant. Träningsvärken blev värre idag, och jag som tyckte att det gjorde ont igår ;P haha Fast det är en bra träningsvärk i allafall, känner att jag gjort något :)

Idag blir det en såndär rolig , städa , plocka och fixa dag! Fast det börjar jag med efter att jag varit på gymmet, sista dagen denna vecka. Egentligen så ska vi ha mellanrum men denna vecka fick inte jag och Ewe till det så nu blir det tredagars.


Lilla dollar, han har också strut på huvudet nu, han kunde inte låta bli att slicka på Scillas sår.

Mitten av veckan sådär...

Nu börjar jag inse att jag är färdig utbildad och att studierna är över för denna stund. Idag var jag på en intervju som behövde en vikarie i ca ett år på en förskola. Det var spännande att träffa dem och se hur skolan såg ut :) Nu får jag vänta en vecka och se om jag passade för jobbet eller inte. Det är iallafall spännande. Under tiden jag skrev detta så ringde en skola så jag ska på intervju nästa onsdag för en vikarie tjänst. Det är så spännande, jag skickade in ansökningarna i söndags och det är roligt att de ringer! :)

På tal om examen så ska jag lägga ut några bilder som togs på min examensfest:

Såhär såg lokalen ut som vi hyrde!

Mimo och Malin

Sabina och jag :)
Massa lekar :




Lite soffpotatis kort ;P


Sen blev det lite dans på slutet, mest jag och malin som dansade ;P


Det var en helt underbar kväll och jag vill tacka alla som var med! Ni förgyllde min kväll!

Psst, jag har fler bilder , kommer lägga ut mer allt eftersom, just nu får det räcka en stund ;P