En liten titt...

på köket och badrummet! Ni som inte vet hur det såg ut innan har ju inget att jämföra med men ni andra kommer säkert att se skillnad! Är super nöjd. Vi har rensat, i princip flyttstädat, ja det är underbart!
Jag är jätte nöjd, imorgon blir det vardagsrum och sovrum!!

Glömde visa !

Mina nya skor jag hittade igår! Betalade 199 kronor för dem, riktigt rejäla och super sköna att gå i! Mina andra skor är inte så hela längre om man säger så!
Vad tycks???

Auktion och ÖB!

Igår åkte vi till Auktion och innan den började klockan sex var vi på ÖB och kollade runt! Det fanns mycket saker där, till bra priser som vanligt ! Där hittade vi silvriga överlägg till spisen, vet inte vad det heter men ni förstår nog vad jag menar ;P Vi köpte även tvål och små saker som är billigare där än i en vanlig affär!
Jag hittade en super söt tröja till Algot, den passade perfekt!
Med döskallar och allt, bara 69 kronor! Blev super nöjd!
På auktionen så kollade vi in en byrå som vi skulle vilja ha till badrummet, den fanns i svart och vit. Vi ropade in den svarta för 300 kronor!
Den är jätte snygg, gör sig inte riktigt rättvis på bild!
Jag blev också jätte kär i en välkommen skylt som jag betalade 40 kronor för! Den passar verkligen mig och hemmet!
Dollar ville vara med på bild också, ni ska få se hur lätt det var att fota skylten också;P
Katterna ville undersöka den nya prylen precis när jag skulle ta kort!
Nej idag blir det att fortsätta att jobba med rättning och fortsätta att greja i lägenheten! Finns en hel del att göra om man säger så! Ska försöka att åka till tippen också med massa grejer så att vi kan vara i köket igen! hihi

Många bollar i luften!

Dagarna spenderas med att rätta prov, alltså jobbar jag hemifrån ! Det är skönt att inte behöva åka flera mil per dag, iallafall i en vecka ;P Annars så river jag och Erik upp och ned på lägenheten, rensar, kastar och gör iordning varje liten vrå här hemma! Vi har samlat på oss så mycket , ursäkta, SKIT med åren. Nu ska det bort! Allt ska ha sin plats och det ska vara strukturerat i våran lägenhet!
Igår var jag med Sabina på stan, köpte äntligen en ny foundation:) Jag hittade inte så mycket men det var mysigt att snacka och springa på stan! Vi tog en fika och sen mötte vi upp Erik och Stefan och njöt av en god måltid på Mongolian! Var ett bra avslut efter en dag med massa jobb!

Måndag

Idag har det varit fullt upp, jag har jobbat (hemifrån) och jag och Erik har börjat rensa i lägenheten. Nu ska det bli förändringar! Vi ska greja tills vi är helt nöjda, så det kommer att ta tid, men det är bara att göra lite i taget. Inspirationen kom efter att vi hjälpt mamma och pappa i huset. Det kommer att bli helt underbart !
Det är inte färdigt men det kommer att bli suveränt!
I helgen sysselsatte vi oss med att bära grejer, shoppa lite på Mio, ställa iordning och såna saker! Det var roligt att få hjälpa till och det var skönt att vara hos mamma och pappa!
Jobb:
Denna står i hallen den är från min farmor <3
Söndagen avslutade vi självklart med min absoluta favorit mat, kotlett, brunsås och potatis! Finns inget bättre!

Till min syster!

Jag vet att du saknar din bebis därför tog jag lite bilder så att du kunde se din vackra tjej!
Hoppas du gillar bilderna gumman <3

Kristinehamn!

Snart ska vi åka till Kristinehamn för att umgås med mamma och pappa :) De håller på att renovera och göra iordning på nedervåningen, ska bli spännande att se hur det ser ut nu! Hjälpte mamma att välja tapeter så jag är nyfiken nu ! Det kommer säkert se jätte fräscht och stilrent ut, mamma och pappa har olika men bra stil båda två! Om jag får chansen kanske jag tar lite kort på deras "nya" hem.
Pappa och Erik <3
Synd att inte min vackra och underbara lillasyster är hemma <3
Nej nu ska jag sminka mig och packa det sista innan vi åker! Goa Tommy och Mimo kommer att hålla koll på Scilla och Dollar medan vi är borta!!
Tommy och Algot!
Våra tre bebisar trivs verkligen med detta underbara par <3

Bilder från igår!

Tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder vi tog igår! Har snygga dansmoves när Therese och Erik kom igång ordentligt! haha titta och njut!
Tack för en super trevlig kväll!!!

Livet...

Man kan aldrig veta vart livet för en..
Vi kan aldrig veta vad nästa dag kommer att ge..
Ibland är vi lyckosamma att vi inte vet..

När någon i ens närhet drabbas..
kanske vi börjar se...
Att livet är kort men har otroligt mycket att ge...

Allt kan förändras på en minut..
Det kan handla om ett fruktansvärt besked...
Eller lycka som får oss att le...

Vi vet aldrig när allt tar slut...
Därför måste man livet till sig själv ge...



Solig lördag!

Det känns så härligt att vakna upp på morgonen och solen lyser värmande utanför fönstret. Har varit fint väder i flera dagar nu och det är helt underbart! Som jag har längtat!
Igår var vi hemma hos Mateuz och Therese, killarna skulle ha klassfest men det var inte så många från klassen som kom så det blev en fest för alla! Det var en rolig kväll med mycket dans och skratt ! Våra dansmoves blir inte lätta att glömma för dem som tittade på haha!
Idag ska vi åka till Kristinehamn, till mamma och pappa. Vi ska sova över där tills imorgon och säkerligen äta gott och spela spel! Det ska bli mysigt.

Dags för bad!

Nu när det är slaskigt, blött och mycket grus behövs det ett bad ibland för den som är liten och väldigt vit! Just precis, Algot har fått bada lite idag! Måste säga att han är otroligt duktig och lugn i badkaret, helt otrolig liten kille <3
Förts måste man ju tvålas in, har ett jätte bra schampo för hund! Det är också lite balsam effekt så att pälsen inte blir trasslig!
Så go!
"Mamma" får en puss efter badet!
Tänkte visa en liten film också, efter att han badat färdigt.. Blöt och busig helt enkelt :)
Underbart!

Veckans naglar !

Precis som varje söndag så tar jag bort det gamla och målar nytt :) Nu har jag valt en fräsch orange färg med silver som detalj! Tyckte att det blev bra, speciellt eftersom jag gillade färgen så mycket! De inhandlades på BIK BOK :) I söndags kom underbara Mimo in till oss med nybakat bröd, utan sötningsmedel och grovt, helt perfekt till mig! Det var verkligen jätte gott bröd! Har ätit det till frukost varje morgon nu :)
Ha en bra tisdag!

Släktmiddag!

Idag åkte vi till Kristinehamn för att äta middag hos mormor! Det var så underbart gott, som alltid såklart! Fick till och med en matlåda med mig hem som jag ska äta lite senare:)
Det var roligt att träffa allihopa, det var ett tag sen. Elin, Linnea och Vilma var där också! Vilma som verkligen älskar Algot kan jag säga, och han känner så för henne också! De var ute och sprang, tränade och hoppade över staket, hon är väldigt duktig med honom måste jag säga!
Idag fick hon bära honom för första gången, inte alla som får göra det! Han kan bli riktigt sprattlig ;P
Min underbara mamma <3 Pappa skulle till jobbet så jag hann aldrig ta någon bild på honom, han är också världens bästa, lyckligt lottad känner jag mig <3
Det var mycket att äta, många olika samtalsämnen, mycket skratt. Vi kom hem omkring klockan fem efter att vi kört hem Elin. Så nu är jag ganska trött, har känt mig det hela helgen! Om en liten stund är det iallafall Bingo Lotto, då sitter vi i soffan och spelar för fullt!
Se om vi har någon tur idag!
Mormor myser med Algot :)
Tack Mormor för en underbar söndag!

Tjejkväll hos mig !

Igår hade vi tjejkväll hemma hos mig, Malin kom hem från Norge över helgen så alla passade på att ses då :) Jag hade ställt fram snacks, frukt och godis till tjejerna Malin, Sabina, Therese och Mimo! Jag hade ordnat tävlingar som vi skulle genomföra under kvällen.
De var i lag, här har vi dem:
Stripes!!
Och här är svarta änkorna:
De kämpade väl båda lagen.. De skulle bygga ett korthus med tre våningar, detta gick dock inte så bra. Så vi tog sen tid, den som hade byggt mest på 30 sekunder vann!
Sen var det dags att äta remmar, extra långa dessutom!
En frågesport blev av med 10 random frågor jag hittade på internet!
Sen skulle de i armkrok pricka en penna i en flaska, detta var oerhört underhållande måste jag säga!
Sen kollade vi på melodifestivalen där lagen skulle gissa vilka som skulle gå vidare! När alla tävlingar var slut vann laget : STRIPES!!
Kvällen fortsatte med kortspel där Malin vann stort över oss, hon höll sig till 10 poäng hur länge som helst! Det är svårt i det spelet kan jag säga! Kvällen slutade vid 12 och det var en super mysig och rolig kväll!
Såhär såg jag ut igår:
Detta bjöds det på:




Tack för en underbar kväll!! <3

Snömys!

Igår efter jobbet åkte jag, Erik och Algot till Örsholmen. Jag hade köpt ett rep på 30 meter som jag tänkte prova. Bara att knyta fast i Algots halsband sen kunde han springa runt och busa utan att vara lös! Han hade jätte roligt, sprang och hoppade omkring!
Det var så fint väder igår så katterna fick vara ute på balkongen under dagen, vi öppnade fönstret. De njöt verkligen av solen och Dollar hade "vårkänslor", han jamade högre än Ronja Rövardotters vårskrik ;P
MYS!

Att verkligen se

Ibland tror jag att det är viktigt att stanna upp i vardagen och verkligen se sig omkring. Se det man har istället för det man vill ha.. Se skönheten runt omkring oss, ja att verkligen titta.

Update: Alla hjärtans dag! <3

Igår var det alla hjärtans dag och för mig är det inte så mycket mer än en vanlig dag. Fast det är alltid uppskattat att visa den man älskar att man bryr sig! Jag jobbade hela dagen igår så jag hann inte ordna något till Erik men jag ringde honom mitt på dagen och berättade hur mycket jag älskar honom <3
När jag kom hem hade Erik städat hela lägenheten och gjorde jätte god middag!! Han hade tänkt på allt, så underbar ! Efter maten så fick jag lyxvård av mina fötter, filade, insmörjda, så härligt! Erik gjorde verkligen min dag helt underbar, han får mig att känna mig speciell....

Naglar!

Har spelat Bingo lotto och jag vann 100 kronor ! Alfrig fel att vinna måste jag säga, blir mer spänning då! Under kvällen har jag målat naglarna, använde två av mina nya färger, den ljusa och en blå/turkos. Roligt att mixtra med färger och ibland olika mönster ;P

Sista dagen..

på helgen är nu här! Idag har jag jobbat hemifrån, rättat i 4 timmar ungefär. Det känns verkligen skönt att ha fått så mycket gjort denna lugna söndag!
Igår när Erik kom hem från rallyt stod jag i köket och fixade mat till honom. Ville ta hand om honom lite när han varit ute hela dagen. Så jag tände ljus, öppnade en kall öl åt honom, lagade mat och hade städat tidigare på dagen. Han uppskattade det jätte mycket, tyckte att jag var bäst hihihi ;P
Det är de små sakerna som visar hur mycket man älskar någon! <3
När vi hade ätit och myst lite så bestämde jag mig för att hänga på Mimo och Erika, de skulle dricka och sen gå ut! Jag ändrade deras planer lite och vi var hemma hos mig, för Algots skull! Var trevligt, bra musik och vi spelade lite spel innan vi åkte hem till Sofie. Hon hade inflyttningsfest, där var det väldigt roligt ! På kvällen gick vi till Tempel, dans stod på schemat för kvällen! Träffade Helene också, kramades lite och sen kom även Erik, Tommy och Rickard dit!
Erika och Mimo hemma hos mig :)
Tack för en super trevlig kväll, var oplanerat och super kul!!

Super bra dag!

Dagen har verkligen varit kanon! Vi hade det jätte mysigt på stan och det blev många skratt! Vi åt på Nya Peking, det var riktigt gott. Jag tog friterad kyckling, ris och currysås... mums! Efter maten blev det lite shopping, vi började med HM och där var min mascara nedsatt rejält. Brukar kosta 129 kronor och nu köpte jag den för 49, snacka om lyx!
Jag hittade det jag letade efter också, massor av nagelack! Köpte sex stycken för 118 kronor!
Gillar färgerna, kan hitta på mycket skoj med dem :)
Jag idag:
Tack för en underbar dag tjejer ! <3
Nu får ci se vad som händer ikväll, det får tiden visa !

Rasfakta: Papillon

Kollade runt lite och ville hitta mer fakta om rasen Papillon, speciellt eftersom Algot är av den rasen. Jag hittade en sida och det stämde in väldigt mycket på Algots sätt att vara!


Papillon är en vacker hund med sina fjärilsliknande öron och sin silkespäls. Rasen kommer ursprungligen från Frankrike/Belgien och är en dvärgspaniel med lång päls. En Papillon är livlig, intelligent och elegant hund med lätta eleganta rörelser. Mycket trofast sin ägare - följer gärna med överallt. En kelig hund som kan vara en riktig knähund.

En del papilloner tävlar i lydnad eller agility och sveriges första lydnadschampion var faktiskt en Papillon. Det är en frisk hundras som gärna vaktar sin ägare. Kan ibland uppfattas som lite "skällig".


Algot är väldigt vaktig, speciellt när det kommer till mig. Han "varnar" och då menar jag skäller om han hör något konstigt, ser något skumt och när han möter andra hundar. Han är också väldigt "mammig" och följer mig vart jag än går. Som en gång på stranden, jag gick iväg och Erik satt kvar med honom men han pep i allafall.. Så trofast är han verkligen!


Phalène och Papillon är tuff, tålig, livlig, entusiastisk och snabb. Den har ett jämnt humör och är väldigt intelligent och charmig men ibland svartsjuk. Den tar alltid avstånd från främlingar, vilket gör den till en bra vakthund. Kräver hård men varsam träning.


Detta stämmer också, han är reserverad mot främlingar och accepterar inte vem som helst från början. Detta jobbar vi mycket med och han blir bättre och bättre! Vakthund är han definitivt (för att vara så liten) ingen skulle kunna smyga sig in hit utan att han säger ifrån!

Lördag morgon!

Tidigt imorse gjorde sig Erik iordning för att åka på rally. Jag gick också upp då, kunde tyvärr inte somna om efter det, kommer jag känna av sen ;P Istället har jag tillbringat morgonen med att vika tvätt, plocka, städa och skrubbat lite skåpluckor ;P Känner mig riktigt duktig!
Klockan är bara nio och jag har fått massor gjort... bara att damsuga kvar sen är jag färdig! Jag slipper laga mat idag i allafall för Sabina, Therese, Mimo och jag ska ner på stan och äta lunch! Mina andra planer blev ändrade så en sväng på stan är aldrig fel!
Jag har börjat intressera mig för att testa lite olika grejer med naglarna. Tycker att det är roligt! Har ju visat en gång tidigare, tror det var nyårs naglarna! Tänkte iallafall slänga upp en bild på mina naglar just nu, innan jag hittar på något nytt!
Tänkte leta nya färger nere på stan idag!

Vill ha vår!

Det har verkligen varit kallt i veckan och är fortfarande kallt och mer snö på marken än innan. Usch, jag vill att snön ska smälta bort, slänga iväg alla vinterjackor och känna värmen igen! Jag vill ha vår och även om det är långt dit så saknar jag sommaren! Vill ha stekande sol, ligga på en strand, träna agility med Algot och njuta !
Det dröjer dock en evighet men ändå!

Snörvel...

Har legat sjuk hela helgen, Erik var sjuk i veckan men är bättre nu, så då gick det över till mig ! Det är dock helt fel tillfälle för att bli dålig, har fullt upp på jobbet i veckan. Nationellaprov står på schemat ! Jag kommer att jobba så gott jag kan och sen vila när jag kommer hem istället! Får se hur det går!
Idag är det iallafall Scillas födelsedag, hon har fått gosaker och massor av mys! Hipp hipp hurra för henne !!!! <3