Mycket promenader och träning!

Dagarna går fort framåt. Jag försöker komma ut så mycket som möjligt genom promenader och träning med Algot. Vi riktar speciellt in oss på Agility då vi ska tävla i April. Är redan nervös haha är inte van att tävla och mina nerver tar jätte över men det är en utmaning ! Får se hur der går :) 
Vi tränar mycket på slalom och svängar då Algot kan stanna till när han tycker att det blir för krångligt! Fast det har gått mycket bättre efter träning :) Igår tog han säcken utan några problem, va inte tveksam alls så det va skönt ! Annars brukar jag få lyfta lite på den de första gångerna! 
 
Här kommer en film från gårdagen :) Vet att jag ska börja om från början på slalom men tänkte inte på det förrens Malin påminde mig haha ! Jag såg också något intressant som Algot gjorde.. va ett litet lerigare ställe vid slalom.. haha det va det han hoppade över! Snacka om fin i kanten !! 
Idag ska jag på möte, snart dags att dra sig. Ska packa ner lite grejer först :) Sen får vi se vad dagen har att bjuda på, är ju fint väder iallafall :) 

Vackert väder!

Både igår och idag har det varit underbart väder, nästan så att vårkänslorna kommer! Träningen gick väldigt bra igår med Algot och Lotta. Var väldigt nöjd med slalomen som är så svårt.. Han klarade det bra visst det sitter inte hundra men när han gjorde rätt va det klockrent! 
Idag har jag varit på ett möte, kändes bra men som alltid är jag så nervös innan. Kan inte styra över det riktigt tyvärr.. Det kommer att bli en tuff period nu men jag måste bryta vissa mönster för att det ska kunna bli bättre ! Det går nog bra, kändes som det fanns bra stöttning! 
Idag ska jag åka till Kristinehamn och träffa min älskade syster. Tar med mig hundarna så spenderar vi en dag i stallet! Ska bli jätte mysigt! 
Tar med mig kameran så vi kan fota lite :) 
Ha en fin dag i solen nu! 
 
 

Hundar !

Igår va vi på en härlig långpromenad med Malin och Carina. Det va roligt att se hundarna leka, till och med Algot sprang en hel del! Riktigt kul att de kommer så bra överens! Rally och Algot är mer lika, de leker när de känner för det medan Clara och dee sprang i princip hela tiden! förutom när de käkade bajs! Algot va den ända som inte fick tag på den lång antadligen människobajsen.. Ucsh.. ! På tal om bajs så skulle jag hämta Erik på hockey igår.. tog med mig hundarna och blev så glad när de bajsade samtidigt haha då behövs endast en påse ;P När jag satt i bilen tyckte jag att det luktade väldigt.. första tanken va att någon hund hade kvar bajs i rumpan.. men så va inte fallet ! Dum som jag är kände jag under skon när jag körde... BAJS!!!! Satt i halvpanik hela vägen till mötesplatsen... Sen va det bara ut och försöka få bort skiten.. vatten, snö, grus och gräs! Är så dåligt att folk inte tar upp efter sina hundar! 
I måndags va vi och tränade Agility, det gick bra men det va väldigt blött. Algot kämpade på ändå! Men i slutet frös han jätte mycket. 
 Vi fokuserar ganska mycket på slalom.. Det är ett svårt moment i agilityn.. Men det går framåt :) 
Fick även tips av Nathalie om hur jag skulle få Algot att få mer energi i jobbiga svängar! Ska testa det mer idag när vi ska träna! 
Min duktiga kille ! 
Erik åkte till Göteborg i morse så jag och djuren är själva tills imorgon kväll. Ska nog gå bra ;P Imorgon ska jag på möte, alltid lite nervöst men jag hoppas det går bra och att det kommer hjälpa mig! Nej nu ska jag plocka lite innan jag ska möta Malin och träna :)