Till min underbaraste!

Hej gumman! Jag vill bara att alla som läser denna blogg måste få veta att hon är världens bästa flickvänn! Älskar dig så mycket! //Erik rohdin

Kusin och älskling <3


Kommer sakna dig jätte mycket nu i tre hela veckor.. ! Tänker på dig, känns så underbart att vi kommit så nära varandra :) Sola lite för mig nu ? :) Puss på dig !

Idag är det vår dag, äntligen ska vi mysa tillsammans , inget kan skilja oss åt ! <3

Tusen bitar

 
 
 
 
Björn Afzelius - Tusen Bitar



Det säjs att ovan molnen är himlen alltid blå,
Men det kan va' svårt att tro när man inte ser den.
Och det säjs att efter regnet kommer Solen fram igen, men det hjälper sällan dom
som har bli'tt våta.
För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut, ser man allt med
lite andra ögon.
Man övar sej, och långsamt blir man bättre på att se skillnad mellan sanningar
och lögner
.

Allting kan gå itu, ett hjärta kan gå i tusen bitar;
Säjer du att du är min vän så är du kanske det.

Allting kan gå itu, ett hjärta kan gå i tusen bitar;
Säjer du att du är min vän så är du kanske det.

Det säjs att det finns alltid nå'nting bra i det som sker,
och tron är ofta den som ger oss styrka.
Ja, man säjer mycket, men man vet så lite om sej själv
när ångesten och ensamheten kommer.
För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut,
ser man allt med lite andra ögon.
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
skillnad mellan sanningar och lögner.

Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar.
Säjer du att du är min vän så är du kanske det.

La - la - la - la - aaa.

Allting kan gå itu,
men mitt hjärta kan gå i tusen bitar.
Säjer du att du är min vän så är du säkert det    .... Så varför tvekar jag?



Vad är värst , att förlora sin vän eller sin kärlek?

nu ni jävlar ...

Ska vi snart ut på vårt tema arbete , ska bli jätte roligt alltså  ! Vi ska ha ett Pippi tema, med en förskoleklass, det ser jag verkligen i fram emot :) ska bli kuligt ;P Men men idag har det inte hänt så mycket här på kvällen, har varit såå skönt, är trött som fan ! Imorgon ska det vara min och eriks dag <3 Vi ska ner på stan, kolla lite i affärer, kanske äta eller spela bowling eller nått :) ska bli mysigt faktiskt :) Tror det blir mysigt, något som är ännu mindre mysigt är dett DÅLIGA väder!!!!! Blir så himla trött , ville ju verkligen ha vår ! men men den kommer väl tillslut ... hoppas jag i allafall.. skullle vara skönt med lite värme.. 









finns människor som alltid ställer upp , som lyssnar, som tar hand om en , jag älskar dessa människor och jag strävar alltid efter att vara en !

Sugna på lite bilder ... ?

Haha jag är det i allafall, tar ju kort på så knäppa saker hehe ! :)

Solbrillor, både för hund och människa ?


 Hehe snyggt va ?

Karlskoga








Myskväll


Mumsigt va ? :)



Kärlek , kan inte säga så mkt mer :)

Handla mitt i natten ? Haha

Den var den reaktionen jag fick av Anne när jag skulle åka nu, klockan nio hihi :P Men vad gör man inte när man pigg vid den här tiden på dygnet hehe ;P Råkade juh somna en stund förut så det var väl inte så bra men ändå, jag var ju dyng trött ! Tyvärr har jag inte orkat plugga så mycket idag men jag hoppas jag kan göra det imorgon.. Men jag har städat och grejat, ska överasska erik när han kommer hem :) hihi tända ljus och köpa jordgubbar om det finns :) Ska bli mysigt ! 

So long ! 

fyyyy fan vilken träningsvärk !

Haha jag och Ewe tränade på universitetet idag i TVÅ timmar , första gången , jag är helt slut, speciellt i armarna, vet inte alls hur det ska gå imorgon haha , och då ska jag ha danslektion hihi :) jag kommer vara heltslut ;P efter det ska vi träna igen fast andra delar av kroppen :) Nej nu ska jag ta en lååång varm dusch :) 

So long 

Helgen :)

Har varit i Kristinehamn i helgen , åkte dit i fredags , kom hem efter att ha varit på teater vinden och letat efter saker till tema arbetet. fy bubblan vad kallt det var alltså, jag trodde Linnea överdrev lite haha men så var absolut inte fallet, vi värmde oss när vi gick utanför dörrarna liksom haha ;P Men vi hittade det mesta som vi skulle ha , och erik blev helt till sig där inne och provade hmm riktigt annorlunda grejer haha ! får läga ut nån bild sen, han va såå snygg alltså ;P haha Sen åkte vi hem och pappa gjorde mat och vi sprang ner till salongen och systemet :) Köpte black tower , så himla gott, jag vet att jag ska dricka det nuför tiden :) sen blev det tvn, pappa visade oss en Johnny Cash film eller dokumentär snarare, den var jätte intressant och bra ! sen kollade vi på så ska det låta , och jag säger bara det , det blir det att kolla på fler fredagar , gud vad roligt det var att sitta och sjunga med :) var en mysig kväll, sen kom elin och vi åkte hem till henne och bakade kladdkaka och kollade på Alvin och gänget :) haha vi orkade inte kolla på hela :) 

På lördan så träffade vi jesper och tog en fika på stan och kollade i lite affärer :) var roligt . Sen var det snabbt hem och duscha och prata lite med mamma . haha vi blev lite sena ändå men det gjorde inte så mycket. sen blev det en tur till mormor :) åt påskmat (vet det var tidigt men halva nära släkten ska åka utomlands och fira Anders) Men det var väldigt mysigt att träfa alla :) sen körde mamma mig, erik, linnea och linus till karlskoga ! Vi hittade faktiskt även om jag har lite dåligt lokalsinne haha :) SSen var det bara att börja partaja , älspelet och välkomsshottar stod på schemat :) Jag drack dock inte upp min men ändå ;P klarar inte av sprit längre ;P Vin räcker för mig ! Det var en jätte trevlig förfest med många goa skratta och underbart sällskap :) Sen skulle tjejerna dra , vi var 4 st , för att hinna in och kolla på lite strippor, MEN det blev en galen väg ner till krogen. Vi sjöng skrev pissa och var allmänt sega haha ! så vi missade stripporna men lika glada var vi för det ! Sen blev det DANS DANS och DANS :) kullligggt ! 
Ska nog inte ens prata om när vi kom till Max är lite pinsamt, men Linus vi hade kul i allafall :P haha fy fan vad äckliga vi var det kvällen , drickan var inte så go, NI som var med fattar hahahahaha ! 

Söndagen var SEEEEEg , kanske berodde på alarm (ERIIIK) som ringde för tidigt eller på alkoholen som vi hävde i oss dagen innan) Mamma och pappa kom och hämtade oss vid halv tre i allafall <3  Världens goaste föräldrar har jag! <3

nej nu ORKAR jag inte skriva mer alltså ... :/ Ni får se lite bilder senare :) 

So long ! 

Det kanske inte hörs ..

såväl när jag är ledsen, det kanske inte syns så bra när jag är ledsen... men kollar du riktigt noga kan du se vad jag känner ..  du kan höra mina tankar , du kan förstå mig..



Men bara om du själv vill se..

Ett telefonsamtal ..

kan verkligen göra en helt ställd :( Jag blev glad att min sköterska hade tänkt på mig och verkligen bryr sig ( fan första gången någon gör det) men det hon sa var mindre roligt.. Jag hade ju ett negativt resultat av gluten men jag kan ha det ändå ! Måste nog göra en sån där undersökning där de tar ned en slang genom halsen och sen ner till tarmen och gör ett prov (trevligt va?) men men vad ska man göra , blev depp nu faktiskt speciellt eftersom jag blev så glad när det inte var gluten ! men men , min kropp vill inte vara frisk tror jag... shit happens  ! Jag kan ju inte göra något åt det heller ? Går ju inte att styra sin egen kropp... Jag vill ju kunna göra det, jag vill bli pigg, må bra och känna mig lugn , men nej det får jag visst inte ... :( jaja har nog inget mer att säga just nu...


So long !

sjuk...:(

Vet inte riktigt vad min kropp vill säga till mig men idag lyssnade jag i allafall på den och var hemma idag. Vet inte om det beror på om det har varit så jävla mycket med min stackars kropp, den orkar väl inte så mycket mer...kanske inte jag heller... har varit jobbigt den senaste tiden men jag hänger kvar. Kvällarna är i allafall bättre , imorse var ett rent helvete, vaknade med 15 i socker och det är verkligen inte bra... men men ,,, vad ska jag göra liksom ? Bara att ta sig skolan imorgon.. hehe

So long

Roxette - you dont understand me


I've been up all night, you've been puttin' up a fight. 
Seems like nothin' I say gets through. 
How did this old bed fit a world between me and you. 
We said "Goodnight" but the silence was so thick 
you could cut it with a knife. 
We've hit the wall again and there's nothin' I can do. 
You're the one, yea, I've put all my trust in your hands. 
C'mon and look in my eyes, here I am, here I am 

You don't understand me, my baby. 
You don't seem to know that I need you so much. 
You don't understand me, my feelings, 
the reason I'm breathin', my love 

The mornin' comes and you're reaching out for me 
just like everything's the same 
and I let myself believe things are gonna change. 
When you kiss my mouth and you hold my body close, 
do you wonder who's inside? 
Maybe there's no way we could feel each other's pain. 
Tell me why it gets harder to know where I stand. 
I guess loneliness found a new friend, here I am 

You don't understand me... 

You don't seem to get me, my baby. 
You don't really see that I live for your touch. 
You don't understand me, my dreams or the things I believe in, my love. 
You don't understand me. You don't understand me. Understand me.




Den är jätte fin, texten och låten, värd att lyssna på :) 


(Mattila) 

Längesen sist..

Har varit väldigt dålig på att skriva känner jag , det går i perioder.. :/ Har i allafall fått svaret att mitt gluten test var negativt, men jag hade låga värden av B12 så jag kanske måste ta sprutor för det (haha blir många sprutor om dagarna det). Men det är inte säkert än, Det kunde också vaar en annan tarmsjukdom men jag har inte pratat med läkaren bara min diabetes sköterska och hon kunde inte så mycket om det där. 

Helgen var dunder rolig måste jag säga :) Var hemma hos Ewe i Lördags och sedan drog vi till Nöjes , vart annars säg hehe :) Det blev mer folk än vi trodde faktiskt ;P Men det var så trevligt ! Spelade sanning och konka , allt kan hända haha .. fin text på magen hade jag i allafall :) hihi erik var uppe hos stefan och hade boys night :) de var på Nöjes sen, haha träffa dem inte så mycket mest dans för flickornas del, utom Elin då hehe :) Men jag och erik dansade loss lite i allafall, älskling jag märkte vad du tyckte om det haha :) vad ska man säga , underbart ! Sen blev det mat på stan och sen bjöd jag mig och erik på en taxi hem hehe , var så kallt och jag hade mens värk, inte tal om dessa höga stövlar jag dansat i några timmar :) 

I helgen blir det Kristinehamn , ska bli kul :) hem till mamma och pappa , men mamma skulle bort på fredagen och pappa på lördag ;P Fast det ska juh vi också men vi hinner en go matbit hos mormor innan, Sen drar det iväg till Karlskoga :) Ska hem till Madde och festa och sen på krogen, vi sover där sen till på söndan:) ser verkligen i framemot det, speciellt eftersom det inte blev nått sist ! 

Idag har vi jobbat med vårt tema arbete, känns väldigt bra, super nöjd med gruppen och våran laganda :) Jag tror att det blir SUPER bra detta :) haha lediga vecka 15 också, INGA FEL DET ! Jag mår lite bättre idag i allafall nu på kvällen. Idag i skolan var det inge vidare alls tyvärr... jag hoppas att det går bra imorgon ! Tog en promenad med Sabina förut, var så himla fint ute, hade ingen lust att åke hem och lägga mig. Sen åkte vi till bergvik och shoppade , eller ja vi köpte typ ingenting, små plock mest haha ;P Kolla på Greys anatmoy , är så jävla bra :) älskar det , är lite grejer ja gstör mig på men när ja väl kollar på det så är jag fast direkt ;P Samma sak med The hills och desperet housewife :) 

nej nu ska jag sova , se om de tgår när inte Erik är hemma :) men han kommer nog snart ! <3 



So long :) 


Älskar att solen börjar komma fram, vill ju inviga mina nya skor juh ! Love them !!!!!!!!!!! 


Denna klänning blir när det blir varmare (och när jag är lite brunare) hihi

Sjukhuset..

Jag hoppas verkligen att jag har fått in mina provsvar , usch  , ockar inte vänta längre känner jag.. Se om Anette min diabetes sköterska vet vad det är för fel på mig.. Jessi jag kanske joinar din klubb... :/ Jag har såå blandade känslor, om det inte är det, vad är det då för fel på mig? och om det är det , hur ska jag orka det också? nej jag vet ingenting, skriver väl här sen om jag orkar,, när jag vet vad det är, har tid på sjukhuset kl 13.00 i allafall . Sen ska vi till k-hamn och kolla på bio med Jesper :) Män som hatar kvinnor ... jag hoppas att den är bra ;) 

So long, wish me luck :) 

En riktig myyyyyskväll

Detta är GULDvärt älskling, du vet hur mycket jag behövde det <3<3<3<3<3<3 nu sa jag krypa ner i sängen till Erik , god natt :) 


........


Jag saknar det så fruktansvärt mycket........ Jag saknar DIG ..... snälla kom tillbaka .. 

Hoping the angels will carry him home

A barren winter came over and your mood was like a fire
2 years and a summer, and you still sit there cry
If i knew that December should bring a silent part
Shaded truth and partisian between disperated lines
Truly now drifting alone in the dark

Never wanted it this way 
Oh baby i'm dying i'm crying over it
Maybe you feel it to, oh baby i'm blue


(volbeat , soulweeper, lite omgjord)









Vilken skojig helg, men vad trött jag är !

Som sagt i fredags så var vi juh på Volbeat :) hehe Sen vaknade vi väl ganska sent på lördagen och erik fick sms av Marre om hockeyn , sen ringde han stefan och frågade om de skulle iväg, så det blev så ;P Vi åkte iväg till Bergvik och mötte sabina och stefan där , de köpte biljetter och drog hehe , vi stannade kvar och shoppade :) Jag hittade ingenting men S hittade massa fina saker :) bland annat 3 par skor och en SKIT SNYGG skjort klänning :) haha Det var jag som hittade det mesta :) Sen så köpte vi foundation , blev himla bra det alltså ! Sen ringde Elin och kom förbi hemma hos Sabina , Men jag var hemma och ducshade .. När jag sedan skulle åka för att hämta tommy så hittade jag inte nyckeln , ingenstans ... (bilnyckeln) Det är rätt svårt att komma iväg utan den... Fy fan va ledsen , sur arg jag var, Anne och Stig kom ner och hjälpte mig leta . men vi hittade den verkligen inte, inte ens efter att vi vänt upp och ner på hela jävla rummet. Vi var till och med ute liksom !! När jag fick reserv nyckel brummade jag iväg , rätt upprörd om man säger så ... är ju inte kul att tappa bort en så viktig sak... Men när jag och Tommy kom upp så hade De där hemma hittat nyckeln, TUR !!! Det tackar jag för.. 
Sen började de dricka, Elin, Erik, Tommy, Sebbe och Stefan, Men inte jag och Sabina... vi var inte sugna och jag får inte det just nu heller så :/ Men sen kom simon också så då var vi tre chaufförer ;P hihi , Jag och simon körde i olika bilar till Max när de blev lite fyllehungriga ;P haha 

När de sedan bestämt sig för att åka bil under natten och alla fick plats i en bil så åkte jag och S hem för att kolla på förhäxad, tog inte många minuter sen sov vi så sött i soffan ;P Haha sen kom killarna hem och väkte oss, jag och Erik kom väl hem vid halv 5 , så jag är lite trött idag haha ;P 

Söndag 
Idag sov vi till halv ett , sen väckte Stig oss eftersom det var mat :) Blev så sur när jag såg att det snöade som fan IGEn , är så trist, VILL HA VÅR !!!  Men det kommer väl.... Sen åkte erik iväg och grejade med bilen och jag och handlade. Sen blev vi bjudna på mat av S och S :) haha skit gott, tacos blev det :) 


So LOng :) 


Min outfit när vi var på volbeat :) 


Erik och Simon när vi väntade på att de skulle börja spela :) 

Elin och jag när vi hade tjej kväll sist :) 

Malin och Ewe på tjej kvällen :) 

Jag på Max , med Sebbes snygga keps haha 

Erik med den snygga kepsen ;P 

Haha påtal om snygga huvudbodnader , denna provade jag , det är Andreas haha ;P 


Sabina när jag hade sminkat henne :) 

Puss och godnatt ;P haha 





Jag är nervös alltså ... börjar sätta igång nu.. 



Hemma igen ..

Nu har jag anlänt hem, det var det BÄSTA och värsta jag vart på tror jag ! Volbeat var super bra, fanns inget att klaga på och de spelade min favvo låt också, jävla rööööj !!!! Men fy fan va folk, svettigt, fulla IDIOTER måste jag säga, bråk precis där vi stod, man knuffades fram och tillbaka hela tiden, ingen hänsyn för nått hade folk alltså ! Seriöst jag har aldrig svettats så mycket som jag gjorde där inne , fy bubblan ... Är helt slut känner jag, sockret ligger högt just nu , jag hoppas inte att det sjunker som fan sen bara ... är rädd för det... Efter att det var färdigt kiom paniken och den sitter ft kvar, ont i magen , spyfärdig ... och det känns som jag ska svimma, just nu är det lite bättre men jag mår extremt dåligt alltså... vet inte vad jag ska säga , panik känslan är hemsk... längesen jag hade såhär sist ... usch... men det var det värt, men jag säger såhär EN gång aldrig mer ! Men jag älskar volbeats musik ännu mer nu , och det trodde jag inte var möjligt !!!!!!!! <3<3<3<3<3<3<3



Nu ska ja ringa erik och fråga om han kan köpa med mat hem... 


Gråten i halsen....
Finns verkligen underbara människor , det var det bevis på idag... 

SO LONG !!!!!!!!!!!!

hehe inte så långt kvar ..

Tills vi ska dra :) hehe kanske låter lite besatt men jag älskar verkligen volbeats musik :) kan nästan alla låtar utantill , och det ska bli så roligt, spännande att gå och kolla på dem :) jag hoppas att min favorit spelas, Mary anns place, jag kan ju alltid hoppas :) äntligen haha, synd bara att jag inte ens kan ta mig ett glas vin för att jag varit dålig liksom..inte för att jag måste dricka när jag går ut men ..... det ska ungefär klämmas in 2000 pers vid stora scenen om jag förstått rätt liksom, sånt klarar man mycket bättre när man är full , eller lullig i allafall ! men jag hoppas att det ska gå bra , för jag ser verkligen fram emot det !

Åh jag hoppas att vi kan resa allihopa , haha vi har ju så kul jämt !!! :)


Nej nu ska jag upp, fixa till det sista , rätt nöjd med outfiten idag, skulle ha ett par höga pumps så skulle det vara perfekt men det vågar jag nog inte idag, så som jag kommer stå och hoppa och sjunga !!!!!!! haha fulla folk överallt, ingen liten nykter person som ska till nöjes ? ;P haha


So long

Ville bara säga ..

GOD NATT och sov jätte gott :) Är trött som fan nu och ska sova , längtar tills imorgon !!!!


V O L B E A T !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rock on baby ;P

En dikt om 15 oktober 2007

Detta skrev jag bara någon dag efter att jag lagts in på sjukhuset, satt och kollade i mina dikt böcker och hittade denna igen, minns som om det var igår precis hur jag tänkte och kände, kan fortfarande känna så ibland. 



-----Livet rinner på, rusar fram---
---en förändring, paniken är ett faktum---
---orden strömmar runt, allt rör---
---sig så stilla, så tyst...---
-----Är det verkligen sant?-----


Du var hela tiden stark när jag var som svagast, hur hade det varit utan dig? 
Det vågar jag inte ens tänka på.... min ängel <3 

Marion raven

My everything
But you wouldn't see

I had your back
I backed you up
whatever I did
was never enough



Allt ser inte är inte som det verkar... 

Skola , redovisning .. mysig dag :)

Har haft en bra dag även om början av den söööög ! Har aldrig hänt på universitetet att jag försov mig men det gjorde jag idag, Madde ringde precis klockan nio när vi började lektionen: 
- Hej, vart är du? (madde) 
- jag ehh .... FAAAN , har försovit mig!! (jag) 
- okej, skynda dig (madde) 
. ja , hej! 
Så lät det ungefär haha , fick kuta runt som en idiot, erik gjorde frukost medan jag tog tabletter och satte på mig kläderna.. fick dock inte i mig så mycket men det gick bra med sockret ändå. Vaknade nio och var uppe vid skolan halv tio, ganska bra ändå :) Sen hade vi redovisning hela dagen... vårt drama arbete .. fan vad jobbigt det var att sitta och lyssna när man satt på golvet timme efter timme, hade 10 min rast och lunch... ojoj kroppen sa ifrån i allafall ! men det var en intressant och givande dag! 

Sen kom vi hem och jag gjorde mat, burkskinka och potatis, är så jävla gott alltså!!! Sen la jag mig i sängen, nära på att somna, då ringde tommy och johanna :) så vi åkte till öb :) Efter det blev det snabbt hem , lämna grejerna vi köpt och åka till stefan och Sabina :) Satt och kollade på lite serier sen spelade vi plump (som jag vann stort haha, nej men jag vann i allafall) Sen spelade vi chicago :) då vann Erik ... Nu är vi hemma , skönt det med ibland , speciellt eftersom klockan är över ett och vi är väldigt trötta, stackars stefan som ska upp om 5 timmar... ! lider med dig! 

Vart en jätte bra dag :) 

so long ! 


VOLBEAT PÅ FREDAG, FAN VILKEN LYCKA , SKA BLI RÖÖÖÖÖÖÖJ !"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!