Fredag!

Oj oj vad regnet öser ner.. jag undrar när vädret ska bli bättre.. men är det höst så är det. Är lite synd med agilityn, Algot tycker inte att det är jätte roligt med såhär mycket regn! Fast på söndag kör vi igen, då blir det en ny bana. Förra gången så körde vi en rolig bana, konstigt nog lärde jag mig den väldigt snabbt och kan den fortfarande i huvudet! Vi gjorde självklart massa fel när vi körde men gick bättre för varje gång och vad roligt det är! Måste dock arbeta med min kondis, haha Algot är en snabb liten hund! 
Han är jätte duktig! Är så stolt över honom, tränar på banan tillsammans med andra hundar och det är mig han har fokus på! 
Idag har jag varit på möte, vilket gick väldigt bra. Efter det sprang jag ner till stan en snabbis och köpte nya leggings :) Hittade ett par coola på H&M som kommer passa på Elins fest nästa helg! Har hunnit hämta Lotta också och bestämde mig för att fota godingarna, inomhus såklart ;P 
 
Passade på att fota katterna också, vilet var mycket svårare haha. Det går inte att muta dem lika bra! ;P 
Är roligt att ha foton på godingarna:) De är så fina allihopa ! 
 

Agility!!

Igår började fortsättningscirkeln i agility, jag var super taggad. Jag har verkligen längtat efter detta, att få ta träningen till en ny nivå! Tyvärr var vädret fruktansvärt dåligt med regn och blåst. Min största rädsla var att Algot inte skulle vilja göra något, han hatar när backen är för blöt..! Fast jag blev jätte stolt, han var väldigt duktig och jag blev stolt. Tyvärr blev det inga bilder från gårdagen men bjuder på gamla bilder istället. 
Igår tränade vi på balansen och kontaktfälten på alla hindren. Algot klarade det väldigt bra, han tycker att de är så roliga. Vi måste fortsätta träna på att aldrig hoppa på och av för snabbt. Vippen klarade han galant, inga problem! Är så lycklig att han kommit över sina rädslor och verkligen använder teknik för att få vippen att gå ner! 
Jag tränar på att förflytta mig längre och längre bort från hindren så att han ska ta dem mer självständigt. Det går sakta med säkert framåt. Det är roligt att testa våra gränser och verkligen träna på de områden som inte sitter. 
Starterna är något vi behöver träna på, Algot vill så gärna iväg på en gång.. varför vänta på matte? Haha vi har en hel del att träna på men jag är super taggad och ser fram emot att utvecklas tillsammans med Algot. 
 

Djurlivsmässa i Karlstad!

I lördags var vi i Tottohallarna på Färjestad tillsammans med Hundliv i Karlstad. Vi ville visa besökarna vilka vi var och vilka aktiviteter vi har varje vecka. Alla våra aktiviteter är gratis och alla är välkomna. Dagen i ära hade vi fixat super snygga t.shirtar med våran logga på, självklart i en lysande rosa färg ;P 
På mindre än en vecka planerade vi allt, hur det skulle se ut, vad vi skulle visa och allt det andra. Vi fick ihop ett jätte fint bås, där de fick se alla hundarna, ge dem godis och klappa dem! Det var väldigt uppskattat både av barn och vuxna. Hundarna var fantastiskt duktiga!! 
Här sitter jag i hagen där alla hundarna var, med Algot, Savannah och Anton! 
Vi hade gjort iordning ett bildspel som visades upp på en tv, skrivit ut bilder för att besökarna skulle få en känsla av hur våra aktiviteter är! Det var väldigt uppskattat. Vi hade även en gissa rasen tävling, det var Shandi, Lella och Ludde de skulle gissa på. Shandi är renrasig, Lella har två raser och Ludde har tre raser i sig:) Det var svårt för besökarna att gissa med de gjorde ett bra jobb! 
Inte så enkelt haha! 
Vi hade gjort godis i ugn, fått grisöron och olika saker som vi delade ut till gästerna! De blev så förvånade när vi delade ut detta helt gratis! Bi delade ut lappar hur man hittade vår facebook grupp och vilka dagar vi hade aktiviteter. Det va verkligen jätte roligt! 
Hela dagen gick i ett, vissa tillfällen var det mycket folk, andra lite lugnare. Vi var där mellan 8 på morgonen till 18 på kvällen! Så gissa om vi var trötta men vad roligt vi hade! Det var verkligen uppskattat och vi var alla jätte nöjda! 
JAg är väldigt säker på att vi ska vara med igen i April, och det kommer att bli jätte roligt!!! Då har vi mer tid att planera!