Älskade Grace !

I fredags fick världens goaste och snällaste hund somna in. Älskade Grace kommer att vara fruktansvärt saknad. Jag minns fortfarande när de började prata om att skaffa hund, jag var lyrisk. När vi hämtade henne klickade det på en gång, hon satte sig vid bilen, hon skulle med Anne och Stig hem! 
Hon var så underbart go och jag tränade med henne, sitt, tass, ligg och andra saker. Vi hade jätte roligt tillsammans, hon var den första hunden jag levde tillsammans med. Jag kommer aldrig att glömma denna fantastiska hund som har gett så mycket glädje ! <3 
Hoppas du springer på de gröna ängarna, frisk och full av liv <3

Långfredag!

Nu har vi grejat lite i lägenheten och gjort oss iordning eftersom vi ska åka till Kristinehamn. Ska bli mysigt att samlas , var ett tag sen! Blir god mat, gott sällskap och säkerligen lite spel! 
Vill önska er en glad påsk och en fin helg! 
 

Fotomodell!

Idag piffas det till ordentligt då Algot ska vara fotomodell. Ska ner till Haga vid klockan tre och träffa en kvinna som ville ha lite modellhundar. Är täcken och såna saker som ska fotas, ska bli super kul! Får hoppas att Algot kan stå, sitta och ligga still så att korten blir bra! haha det går nog ;P 
Min lilla fotomodell<3 

Trevlig dag i Mariebergsskogen!

Förra veckan var vi i Mariebergsskogen tillsammans med Sabina, Amanda, Sofie, Liam och Rebecka. Det var super mysigt och trevligt, är alltid så roligt att titta på djuren! Det tyckte barnen och Algot också! Blev en liten fika först när vi kom dit för att sedan leka lite och sen gå och kolla på djuren.
Min älskling ! 
Algot var nyfiken på vad Amanda gjorde, hon hade både mat och leksaker ;) 
Det var roligt att gunga, det ville hon göra länge!! 
Liam vaknade efter en stund och leken satte igång :) 
Att kolla på fåglarna var både läskigt och roligt ! 
Påväg mot djuren! 
Det var en kanin ute, den var lika stor som Algot ungefär, haha han tyckte att den va super rolig ! 
Minigrisarna var super söta ! 
 
Tur att det finns saker att klättra upp på så de minsta kan se djuren ! 
Dessa fåglar var inte lika läskiga! 
När vi tittat på djuren så gick vi ner och satte och pratade, barnen lekte, Algot fick springa lite och vi åt upp resten av fikat :) Solen lyste och dagen hade inte kunnat vara bättre ! 
Algot fick ett gott ben att tugga lite på, mumisgt!