Första advent!

Klockan fem var vi bjudna in till Mimo och Tommy på lite fika. Det var dukat med lussekatter, pepparkakor och knäck! De bjöds även på glögg, julmust och go saker! Det var jag, Erik, Tommy, Mimo, Therese och Mateusz som firade första advent, allt tackvare Mimo ! :)
När vi fikat färdigt fick fåglarna komma ut och det är alltid lika roligt att greja med dem! Sen gick jag och Erik hem för att gå ut med Algot innan Bingo lotto:) Idag var Mimo med och spelade, tyvärr vann ingen av oss! Efter det blev det snabbmat, pizza och hamburgartallrik för mig! (Tommy käkade med oss också)
Myskväll, tack så mycket <3

Jag och Fixie!
Fixie kan vinka hon!

En underbar söndag!

Julpyntat!

Idag har vi slitit här i lägenheten, ta bort, plocka fram, stryka osv.... Fast nu är det klart och lägenheten är mysig och massor av tomtar står framme! Vi har även tagot fram farfars tomtar som han har gjort, de betyder mycket för mig!
Här får ni se lite bilder:
Köket !
Hallen!
Vardagsrummet!
Tomtar farfar har gjort:
Nej nu ska vi snart bli bjudna på lussekatter och pepparkakor!

In ska julen!

Vi håller på att städa för fullt och Erik har hämtat alla julsaker från källaren! Nu ska det pyntas och julen ska komma tillbaka in i lägenheten igen! Vi har ju inte haft tid innan första advent så nu är det dags att röja här hemma ;P
När vi kom hem igår upptäckte vi att Scilla har fått sår igen, så nu är tratten på och vi är tillbaka på ruta ett igen :/ Jag tycker så synd om henne. Den här gången ska djursjukhuset få ta prover på henne, måste vara något hon inte tål!

Vacker begravning!

Känslorna svämmade över och tårarna bara rann! Hur jobbigt den än var så var det vackert, lugnt och fridfullt! En begravning precis som farmor hade velat ha det!
Vi fick alla säfa farväl och jag är oerhört stolt över mig själv att jag kunde läsa upp brevet till farmor. Det var tufft att göra men nu i efterhand är jag glad att jag lyckades!


I stunder som dessa är det tur att man har varandra!

Från helgen!

Förra helgen var vi bjudna till Stefans 28 års barnkalas! Innan vi åkte dit var jag, Erik, Mimo, Tommy, Mateusz och Therese på bergvik och hittade bra presenter till honom. När vi satt för att äta/fika kom vi på en gelen ide, att killarna skulle åka rollerblades till stefan (det är ungefär en mil). Trodde aldrig att de skulle göra det men de gjorde det!! Algot fick följa med och han var den ända som inte var trött ;P haha
Ni skulle sett Stefans och Sabinas min när killarna kom åkande, de trodde inte på det först ;P haha
Födelsedags barnet !!
Vi blev bjudna på tårta, kakor och på natten fick vi korv med bröd innan bussen skulle ta oss hem till Kronoparken:)
Jag och Mimo!
Mateusz och Erik !
Therese!
Det blev massor av dans och lekar som värdarna hade fixat inför kvällen!
Algot var med och dansade !
Stefan fick bland annat en ny hockey hjälm av oss !!
Det var ett riktigt roligt barnkalas, liten på nytt!

Första dagen..

utan feber, känns skönt men dock krånglade sockret med mig förut. När febern går ner så behöver jag inte lika mycket insulin som innan och självklart blev jag låg! Sånt är livet!
Idag har jag vilat och sovit stor del utav dagen, nu håller jag på att försöka plocka lite i lägenheten... Måste ju börja någonstans för att bli frisk!
Ikväll åker vi till Kristinehamn, det är farmors begravning imorgon! Det känns konstigt att det är imorgon, är ledig från jobbet då.. Har suttit och ändrat den text farmor fick en vecka innan hon dog. Det kändes olustigt att inte skriva ÄR utan ändra till VAR.
Här kommer texten, den ska läsas upp av mig imorgon om jag orkar, annars läser prästen upp den...

 

Du farmor fanns alltid där för oss och det är inte alla människor som är så lyckligt lottade som vi som fått ha en så underbar person i våra liv. Du var en genomgod människa som alltid vill ealla väl och du  har förgyllt våra liv!

Vi minns alla gånger vi sov hos dig, när vi var riktigt små vakade du över oss från sängkanten. Vi fick rota omkring i din garderob och sen kunde vi leka i dina skor och kläder. När vi är hos dig, när vi var små och vuxna så kände man sig alltid trygg. Du har alltid tagit hand om oss på allra bästa sätt och låtit oss uppleva många minnen hemifrån er. Minnena finns kvar när vi tillsammans lekte i trädgården och gick runt i er fontän. När vi fick springa in till Oden kiosken och köpa den maten vi ville, de kände alltid igen oss. Du och farfar har gjort vårat liv underbart och vi tillsammans har skapat underbara minnen.

Vi ville på alla sätt hjälpa dig när kroppen känns svag. Du ska veta farmor att du var så stark och vi beundrar dig, du var verkligen en person att se upp till. Du är en förebild som visar godhet, styrka, mod och att alltid värna om varandra. Vi är oerhört stolta över att vara dina barnbarn, för farmor av dig har vi tagit lärdomar!

Du hade ett hjärta av guld och en styrka som ett lejon. Vi såg hur kroppen gav upp men att du fortsätta att kämpa in i det sista. Farmor du har nu fått vingar och är en vacker ängel, precis som du var på jorden.

Vi tänker på dig med tårar i ögonen som bränner efter saknaden av dig. Vi minns dig med lycka, skratt och hopp för det är så vi minns dig, som en underbar person som spred ljus omkring sig!

Vi kommer alltid att älska dig farmor, nu säger vi farväl, men i våra minnen du alltid är....
Måndag!

Nu är jag hemma från jobbet, kände den sista biten på vägen hem att huvudet kändes konstigt. Självklart var jag låg i socker, fick stå utanför gymmet (Erik körde dit) och äta russin... När kroppen inte kändes lika skakis kunde jag åka hem! Nu är jag tung i huvudet och trött, blir alltid det efter att ha varit låg :/
Håller på med lite mat och hoppas det blir bättre efter det :)
Fick ett önskemål att lägga ut lite bilder från en klä ut sig fest som vi hade hos Mimos bror!
So here it comes!
Pose bilder:


Och bästa utklädnad gick till:


Fredag!

Nu ikväll skulle vi samla ihop tjejgänget från jobbet. Tyvärr kunde inte alla komma pga sjukdomar och andra saker! Fast nu är klockan sex och snart kommer Sofia och Marie för fredags kväll tillsammans! :) Har köpt lite vin för kvällen i ära!
Erik har jag "kört ut" hehe, han åkte ner till sina föräldrar och tog med sig Algot! Sofia är allergisk så han fick följa med ! Tror att det kommer bli en super trevlig kväll tillsammans med två super goa brudar ;P
Jag, Katarina, Marie, Sofia och Annika! Johanna tog kortet :)

60 års kalas!

I helgen firade vi pappa, han fyllde 60 tisdagen innan! Släkten var bjuden och det var en suverän kväll! Det bjöds på kex och ost innan maten, underbar god middag och självklart tårta :) Vi kollade i album, pappa fick presenter och när hockey spelet kom fram så blev det mycket skratt ! ( Pappa var väldigt överlägsen)
Här kommer det bilder från kvällen:
Pappa öppnar paket :)
Jag , yngsta kusinen och Jessica :)
Hockeyspel ;P
Jag och hjärtat !
Mamma och pappa <3

Ni är nog...

själsfränder....
Det sa Erik till mig och Algot när Algot låg vid mitt huvud och sov <3
Bröllop !

I helgen har det varit fullt upp, i fredags var jag ledig från jobbet för vi skulle på bröllop. Det är Madelen och Magnus som nu är gifta. Bröllopet var otroligt vackert och tårar fyllde mina ögon, helt underbart! Sen var det mat, fika och lekar i en lokal vid kyrkan. Det var välplanerat, roligt, god mat och mycket olika att dricka.
Det var bröllopsbingo, dans, hitta sin man/fru och massor av skratt och underbara tal. Det var lite kortfattat om vad som bjöds på fredagen. Tänkte visa er lite bilder istället för att skriva för mycket ;P
Vacker kyrka och en otrolig cermoni!
Som man och fru !
Henri, Magnus och Erik!
Jag och den vackra bruden!
Tack för att vi fick fira denna dagen med er! <3

Att klä ut sig...

det tycker jag är kul!