Stolt!!

Idag som sagt va vi vid Kalkbrottet. Algot skällde inte en gång, han gjorde 2 ryck vilket betyder att jag vill skälla på dig men bröt honom snabbt! Jax skötte sig också bra, drog lite men överlag ganska lugn! Är inte så ofta det händer med så många hundar! Det va 19 hundar om jag inte räknat fel :)
Vi gick långsamt och tittade på naturen och alla tog massa kort. Det är vackert där så är inte så konstigt!
Mina fina pojkar!!!
Mina hjärtan! Älskar dem så mycket att det gör ont. Det är inte en dans på rosor allagånger det ska gudarna veta men skulle aldrig vilja byta ut det vi har <3
Kossorna kom springandes när de såg oss, brukar ju inte kor göra. De stod och kollade på oss och hundarna reagerade på olika sätt. Några skällde, några va rädda, nyfikna och hetl ointresserade. Jax blev osäker först men sen stod han lugnt och kollade på dem! Algot gav dem en blick sen va de inte ett dugg intressanta!
Det blev fika efter vägen och det är otroligt hur mycket människor jag har lärt känna genom hundarna! Det är jag oerhört lycklig över!!!
Denna kväll spelar vi Bingo Lotto, går inte bra alls! Snart blir det lite mat och ut med pojkarna en sväng i regnet. Vi hade tur på promenaden, uppehåll sen har det regnat hela dagen!

Nästan 1 år mellan!

Idag va vi till Persberg utanför Filipstad, vi var vid kalkbrottet. Är otroligt vackert där och den 13 september 2015 va vi där. Tänkte visa några bilder från ett år sedan och några från idag. Va med Hundliv i Karlstad båda gångerna, massa trevliga människor och hundar!
2015
Lite skillnad :)
Algot, Jax och Dee.
Jax, Dee och Algot.
Det händer mycket på ett år :)
 

Otäckt med blå ögon?

Dessa hundar är jätte bra vänner men ibland ser det inte ut så nät det fångas på bild. Jag måste säga att Jax blåa ögon gör att han ser läskig ut när man ser dessa kort. De busade även om det ser ut som de dödade varann ;P
Ser livsfarlig ut!
Ett skutt ;P
Så vad säger ni? Ser det läskigare ut med en hund med blå ögon?

Dålig uppdatering.

Jag har sagt till migsjälv att jag ska uppdatera mer men det försvinner längst vägen ;P Är trist för är roligt att gå tillbaka och kolla på. Tänkte bjuda på lite bilder från sommaren som tyvärr börjar gå mot sitt slut. Hatar det! Vill ha mer värme, stranddagar och grillkvällar!!!
70-tals tema på grillkväll hos AnnaA. Jätte mysig kväll med god mat och lekar tillsammans med hundarna! AnnaE vann omröstningen för bäst utklädnad och AnnaL vann leken med Leeroy!
,
Vi har varit på stranden, inte tillräckligt tycker jag ;P Haha men de gångerna har det varit underbart!
 
Jag och Erik har firat 10 år tillsammans! Detta gjorde vi genom att åka och äta på Diner 45, rekommenderar det varmt ! Älskar stilen!! Vi va på lite andra äventyr den dagen, loppis och uppe på tössebergsklätten. Underbar dag!
Vi har myst i Mariebergsskogen med familjen! Det va en dag som va helt otrolig. Kunde inte ha varit bättre !! <3
 Just nu krånglar det med att lägga ut bilder och jag orkar inte med det ;P Ska snart bli en långis med Jens och Åsa. På förmiddagen va jag och Malin på Marknad/loppis. Det va mysigt och bra träning för hundarna. Algot fick stanna hemma då han va sliten efter helgen! Va i Kristinehamn och käkade kräftor samtidigt som vi firade mig :)
Duktiga :)
Har gjort mycket mer under sommaren men måste logga ur varje gång jag ska lägga till en bild så fortsättning följer ;P
 

Tråkigt väder!

Denna vecka har minst sagt bjudit på ostadigt väder, regn då och då. Vi har inte badat eller något sånt. Vi har dock jobbat och hjälpt till. Vi har burit virke och snickrat upp en lång vägg. Mogge och Anna va så tacksamma precis som vi är att vi får vara här hos dem. Hundarna har det bra, likaså katterna. De har dock inte fått vara ute mer än en gång eftersom det har regnat. De skulle inte uppskattat det ;P 
Detta har vi byggt: 
Va ingen vägg där alls innan. Så kändes häftigt att vara en del av detta!
När vi byggde va hundarna kvar ute hos M och A. Det va bara det att Algot smet 2 gånger från ett litet hål, en av gångerna följde Jax med. Så de fick gå upp till baren och vila istället. Ville inte ha dem vid fötterna när vi stod och grejade.
Vi har hunnit fira Ghost 1-årsdag, hundarna va mycket nöjda när de fick tårta. Jax åt upp det på 3 sekunder ungefär. 
Köttbullar och leverpastej :) 
Vi gottade oss vi också! Blev kräftor för första gången iår! va såå gott!! Efter att vi mumsat på det så spelade vi brainstorm, vilket va riktigt roligt! Vi njuter och har det avslappnat här på landet. 
Vi har tagit massa bilder när hundarna har lekt, inte Algot då men försökt få bilder på honom ;P Jax ser ut som en rabbies smittad hyena på många bilder. De kommer jag att visa någon dag! Lånar Annas dator nu så har inte de bilderna här i.
Idag har vi fyllt i hål på tomten och snart ska traktorn startas och fylla på lite till och jämna ut. Är rogivande med såna sysslor som man annars inte gör. Imorgon åker jag och Erik på en liten roadtrip för att fira att vi varit tillsammans i 10 år och min födelsedag <3 
Mitt hjärta! 

Lågt socker!

En av dagarna åkte vi för att leta svamp, vi hade varit på stranden tidigare under dagen så hundarna va hemma och vilade. De som känner mig vet att jag kan vara lite tokig. Detta gjorde att Anna fick ett gott skratt! Jag är rädd för ormar och hittade en lång pinne som jag gick och viftade/slog med framför mig. Anna höll på att ramla för att hon skrattade så mycket !
Vi hittade 3 svampar tror jag .. jag och Erik har alltid otur när vi letar svamp! Vi plockade massa blåbär dock! Jag såg massa grodor som jag döpte till diverse olika namn, va lite konstig i huvudet fortfarande så jag va lite tokig!
När jag mötte upp Erik och Mogge kände jag mig varm och väldigt orkeslös. Erik fick leta fram mina testgrejer och visst va det så.. 2.8 i socker mitt i skogen! Panik i kroppen men hittade druvsocker som jag smällde i mig. Det tog långtid innan det steg och jag va väldigt yr.
Erik va såå go och lämnade inte min sida och hittade en gå pinne till mig. Både Anna och Mogge höll koll på mig <3
Jag busade lite med Erik för att fokusera på något annat och det gav mig ett gott skratt!
Min knäppis!!! <3
Det fick bra att gå tillbaka till bilen och när vi kom hem till M och A så fick jag en glass. Några timmar senare låg jag på 5 så det krävdes mycket för att få upp sockret! Tur att jag hade druvsocker och att jag har så fina människor runt mig!
 

Lyxigt med räkmacka!

Vi har gjort andra saker på semestern också. Vi åkte till Värmskog och åt deras berömda räkmackor, de va underbart goda! Va väldigt fint och låg precis vid vattnet. Det kom några droppar när vi var där men vi hittade ett bord med tak utomhus. Det gav sig snabbt så hundarna fick bada efteråt.
Handskalade räkor <3
Hundarna fick smaka lite glass och grönsaker, det gillade de ! Efterår körde vi lite parkour och mina två fick åka ruschkana, de har blivit modiga! Va en mysig kväll och jag vill gärna åka dit igen denna vecka :)
Vi åkte även till Dollarstore i Säffle och shoppade, hittade massa kul och även om allt är billigt handlade vi för 700 ;P Det går snabbt med småsaker !
När vi kom hem grillade vi och njöt av maten tillsammans medan hundarna va lösa på gården. Kunde inte bli bättre !!
 
 

Mycket bad!

När vi va på P-bärje så va det väldigt fint väder så det blev mycket bad, både för mig och hundarna. Erik badade nog tre gånger och Anna badade en gång!!! Jag har dåligt inflytande ;P
Jax älskar att bada!
Ghost också :) Fast Jax får man verkligen tvinga upp, annars skulle han va i hur längesom helst!
Algot har inget emot att bada om man kastar en boll, annars kvittar det ;P
Han får ha mindre bollar ;P
Kärlek <3
Hundarna fick busa mycket tillsammans, självklart vilade de också ;P
Vilken trio :)
Ghost undrade vad Algot gjorde ;P
En av dagarna kom Bea med Lillen och Ludde, oj oj vilken fart det blev på killarna (Utom Algot). De hade saknat varandra!
Bus i kropparna !
Finaste Ludde !!
Mys på stranden <3
Va en otrolig vecka och hundarna hade det roligt ! Algot också fast på sitt eget sätt. Springa lite fritt, ligga i knät och mysa <3
Trött kille, klart han har en egen stol ;P
 

Kattbilder!

Vi passade på att fota katterna när de va utomhus :) Är ju lugnare där än på Kronoparken så de slappnade av mycket mer! Efter att de varit ute blev de trötta och sov ett bra tag efter det !
Scilla ser ut som ett litet lejon ;P Hon har lätt att se "sur" ut på kort fast hon inte är det.
Min vackra tjej!
Och min vackra kille <3
 
De är så goa och de är en stor del av vår familj. Därför va det så skönt att de kunde följa med och att det gick såå bra!
 
Idag åker vi tillbaka till P-bärje. Sista veckan jag har semester så det känns skönt att komma ut på landet igen. Vi ska även hjälpa till att bygga lite :)
Scilla busade med ett grässtrå ;P