Ute och gått

med Helene, det var mysigt. Vi pratade nog om allt mellan himmel och jord, skola, problem, färger, naturen osv.. Vi pratade även om att ha en tjejkväll hemma hos Helene och Erika någon helg. Det skulle vara super kul :) Självklart med tema i såfall! Fast det är ett bra tag kvar;P

Nu sitter jag i lägenheten och funderar på vad jag ska ha på mig sen, jag är sugen på något speciellt. Var längesen jag kände mig fin och lite tillfixad eller vad man ska säga. Blir lätt så när man spenderar mycket tid hemma med att skriva och läsa! Får se vad jag hittar. OCH solen skiner fortfarande, är helt otroligt!


Matematik kursen ;P

Torsdag!

Igår var jag på ett möte med min handledare och det kändes bra när jag gick därifrån. Var skönt att få feedback och få prata om arbetet lite mer. Idag håller jag på att skriva, känns som att det rullar på riktigt bra. Jag ska försöka skriva några sidor idag, det tror jag att jag klarar av! Nu när flödet har kommit är det bäst att passa på! Jag ska ju hinna med lite annat idag också  !

Helene skrev imorse och frågade om vi skulle ta en promenad, så detta står på listan. Vi ska ut och gå vid klockan två ungefär. Alltid mysigt att träffa henne! Pricken över i är väl att det är så underbart väder ute! Solen skiner och man vill ut, inte bara sitta vid datorn och ruttna bort hahaha ;P
Fast efter promenaden blir det att sätta sig igen med plugget för att sedan göra mig iordning för att åka ner till stan och möta Elin. Det är tjejkväll på stan idag, alla affärer är öppna längre och det brukar vara fin fina erbjudanden, så det ska bli kul!!

Så mitt mål är att ha skrivit idag tills jag blir nöjd, annars ingen shopping för min del, så nu är jag motiverad ska ni veta hahaha!!


Ett kort på mig innan festen hos Mimo och Tommy i lördags:)

Inte helt bortglömd

nej inte helt, men några dagar nu har bloggen varit lite åt sidan. Fast jag ska börja skriva igen men ibland så tappar jag lusten och vet inte vad jag ska skriva. Igår var vi i Kristinehamn och träffade J och C, det var mysigt. Kollade på film med C och spelade biljard med J. :) När vi kom hem så givk vi över till Tommy och Mimo och käkade lite plockmat (otroligt gott) och tittade på Idol! :) Det var mysigt !

Idag blir det en del att göra, fast det är bara bra. Är skönt när dagarna är strukturerade.

Planer:

- Träffa min handledare på skolan klockan 09.00
- Hem och plugga, skriva och fixa med feedbacken jag får.
- Efter lunch ska jag träna med Ewe.
- På eftermiddagen ska jag och Helene gå ut och gå och prata lite.
- Ikväll blir det att plugga vidare.

Jag ska ringa till Elin också, var så längesen jag träffade henne. Det skulle vara kul att ses !!


Min underbara kusin <3

Goodie bag!

Tjejerna fick goodie bags igår, så himla gulligt av Mimo. Det fanns massa roligt!


Vi fick ett kinderägg, badskum i en strut, nagellack, och en cupcake lipgloss som liktade underbart!

En söt choklad bit, skrubbhandskar till duschen jag älskar såna! Vi fick även en chokladansiktsmask snacka om att kunna pyssla om sig!!

Inte nog med det, titta jordens coolaste påse!! :

Så söt!

Man får buga och bocka när man får så fins saker :):)

Tidig morgon

Jag vaknade runt halv åtta och sen gick jag upp klockan åtta för att käka lite frukost och ge katterna mat. Grace låg kvar i sängen med Erik så det verkade inte vara någon panik att gå ut för henne. När jag käkat så gick jag ut med Grace i höstvädret. Det var riktigt skön och frisk luft ute även om det är kallt!



Hon gjorde sina behov, sen ville hon in på en gång, hon vet precis vart hon ska gå in även om hon inte bor här. Det tycker jag är väldigt häftigt! ;P Sen fick hon mat och sen började hon käka lite på katternas mat men det får hon inte göra ;P Även om vi drack igår så känner jag mig pigg och så, jag är trött mest eftersom jag har sovit dåligt den senaste veckan. Jag vet inte riktigt varför faktiskt.. men men.

Vad ska ni göra denna söndag?

Mimos födelsedagsfest!

Den var väldigt lyckad, fanns några missöden men det är sånt som händer! Jag hade i allafall jätte roligt, vi dansade och spelade ölspelet. Vi sjöng på 12 slaget för Mimo och skålade. Hon var otroligt vacker i sin nya klänning. Idag fyller Mimo år, eller det började ju redan inatt så men hon har firat med fest igår och idag blir det middag med hennes familj. Det är mysigt för henne <3


Vacker som få

Alla står i ring runt födelsedagsflickan

Det glittrar och det serveras vid 12 tiden <3

Shopping !

Igår möttes jag och Ewe på stan och kikade runt lite sen kom Anna förbi och vi tre gick på stan. Det var väldigt trevligt och roligt! Vi hittade alla fina saker så på löningsdagen ;P hihi

Här är mina fynd:

Detta linnet hittade jag på Gina Tricot, kostade 99 kronor. Det är mörklila i verkligheten eller vad man ska säga. Går ner över rumpan och det älskar jag, gillade även mönstret!! :)


Prickigt självklart, detta är byxkjol eller vad det heter. De var jätte fina på, så de köpte jag direkt hos HM, det kostade bara 149 kronor!

Jag köpte även ett par prickiga strumpbyxor och ett rosettspänne till håret på Lindex:)

Jag hade en väldigt tur för jag skulle köpa smink också, Mascara och foundation. Det var rea på båda varorna som jag använder, det var väldigt lägligt! Sparade över 100 kronor :)

Maxfactor, 2000 Calorie , orginalpris: 130, jag köpte den för 69 kronor.
Loreal, True match, orginalpris ca 140, jag köpte den för 119 kronor.

Efter staden så åkte jag hem och satte mig och pluggade en stund och Erik åkte ner till stan med sina föräldrar, När han kom hem hade vi myskväll. Det hade jag längtat efter!

God morgon

idag är jag uppe med tuppen känns det som, vi hade ställt klockan på 6.45 för Erik skulle åka ner till sina föräldrar efter frukost och köra dem för de ska bort tills imorgon. Så när han har gjort det så tar han med sig Grace hit, hon ska få vara i vår lägenhet. Jag hoppas verkligen att det går bra med katterna och henne men jag tror det i allafall!



Snart ska jag gå in till Mimo och väcka henne, mycket som ska göras idag. Hon ska ha födelsedagsfest och inflyttningsfest idag. Det kommer att bli trevligt, hon förtjänar gott sällskap och en mysig stämning! Jag ska försöka plugga lite också idag, skriva om en bok till :) Just nu har jag hunnit plocka, göra rent i köket, hängt upp kläder, ätit frukost osv. Så denna dag kommer att bli lång. Kanske får ta en siesta sen i någon timme ;P hihi

Vad ska du göra denna lördag??

Ner till stan

idag får man pengar så jag ska ner på stan och kolla om det finns något intressant att köpa med sig hem :) hihi Ska träffa Ewe vid halv tolv på torget sen blir det lite mat på stan och shopping. Ska bli mysigt!

Vad ska ni göra denna fredag??? :)


Varit i skolan

på biblioteksundervisning som vi hade behövt den första terminen inte den sista! Var så mycket man inte visste innan! jaja nu kan jag i allafall! Sen mötte jag Ewe och vi tränade, blev hårt idag svetten bara rann på oss båda. Nu är jag hemma och har käkat och duschat. Tänkte gå över till Mimo snart och se om hon fortfarande är vaken eller inte!

Vi hörs sen!!

Härligt :)






Angel

När en människa visat en så stark vilja att hålla sig kvar, så finns en inre styrka vi inte kan förstå. Hon är en insperation för andra, att vilja leva fullt ut. Hon visar att ingenting är omöjligt och har gett en sån styrka till sina barn. Hon har varit fastkedjad av sin egen kropp, men hjärtat och hon har levt kvar. När tiden var inne togs ett sista andetag, nu är hon fri. Hon är fri från alla kedjor, nu lever hon igen, som den vackraste ängeln.
Hon kommer alltid att finnas med dig, hon kommer alltid vara vid din sida. Fats nu är hon fri, hon är en ängel, en ängel som är hos dig.





http://blogg.passagen.se/tankeludd/resource/%C3%A4ngel.jpg




Dåligt uppdaterande!

Det finns olika andledningar till att bloggen låg helt still igår. Kan inte förklara alla här men en del var att internet la av. Ska uppdatera mer idag så :)

Idag ska jag till skolan och sen ska jag träna med Ewe efter det. Sen ska väl Erik till hocken så det blir perfekt för mig att plugga då:)

Vad ska ni göra idag??

Träning

Nu ska jag snart gå till gymmet och träna. Ewe ringer nog vilken minut som helst så då ska jag traska iväg. Är väldigt skönt att få gå iväg och träna när man mest sitter stilla och pluggar, måste ju röra lite på sig! :) Vi brukar köra efter ett schema som fungerar bra, vi tar olika kroppsdelar olika dagar:) Haha var tvungen att lägga ut en bild på mina jätte morderna träningskläder och mina stora muskel armar:



Jag var lite ironisk där uppe, jag ser mest slappis ut med spagetti armar hihi ;P;P

Grace

I helgen ska vi vakta Grace, eriks föräldrars hund. Ska bli jätte mysigt, saknar ju henne. Bodde ju hemma hos Eriks föräldrar ett bra tag är ju inte samma sak nu så det ska bli kul att ha henne här. Vi får hoppas att det går bra med katterna men det tror jag för Grace är så försiktig så hon kommer inte att tränga sig på deras revir på det sättet. Så på lördag morgon kommer lilla gumman hit. Då blir det långpromenad för glatta livet, ska bli härligt.


Grace <3

Erik och lillsyrran Grace.. Så söta!

Är det någon av er som har både katt och hund??

Jag och min pluggkompis

Sitter vid datorn och skriver om litteratur och skriver även egna små reflektioner. Hehe jag har sällskap i allafall, först låg hon bakom datorn men sen bestämde hon sig för att ligga på böckerna istället! Så söt är Scilla lilla, ska vara med när mammi pluggar!



Jag pluggar bäst när det är tyst och lugnt runt omkring mig, jag har aldrig på musik eller tv i bakgrunden för då kan jag inte fokusera ordentligt. Det är samma sak om jag ska sitta i skolan på lektion och göra uppgifter och folk pratar i bakgrunden, det fungerar inte heller. Alla har ju sin egen stil när de pluggar.

Vad fungerar bäst för dig?

Mimos pizzeria

Igår gick vi till Tommy och Mimo och det var som en resturang, jätte skojig ide och mysigt :) När vi kom dit fick vi en meny som Mimo hade gjort med de olika pizzorna och drycker.


Mums kan jag säga!

Erik tog iste och jag vatten, fick det i vinglas och bestiken var inlindat i blå servetter :)

Tommy och mimo grejade i köket medan jag och Erik satt i soffan och kände oss bortskämda, hehe det var kul när mimo skrev våra beställningar på låtsas i handen, sä sött!

Full rulle!
Jag som aldrig har ätit hemmalagad pizza med sån botten fick en riktig smakupplevelse, var jätte god mat! Otroligt duktigt av Mimo!


Min Pizza, Med räkor, skinka och ost! Det var super god. Orkade inte hela igår så jag har käkat det som lunch idag också!

Tack Mimo och Tommy för den goda maten och trevligt sällskap!!

Tjaba tjena hallå !

Var uppe vid sju och käkade frukost. Blev youghurt och flingor. Är en bra start på dagen. Sen gick jag och la mig en liten stund igen, det var skönt och behövligt. Sockret har legat perfekt måste jag säga både innan och efter frukost, först 6.9 och nu på 6.0 :) Då blir man glad måste jag säga, känns skönt!

Nu ska jag piggna till lite och fösöka få upp mitt hjärta ur sängen, sen så ska jag ladda över bilder från kameran :) Så ni får se lite sånt, det är alltid roligt att kunna visa bilder! :)

Dagensplaner:

- Fortsätta skriva om litteratur
- Träna med Ewe
- Aktion vid 18.00

Dagen ser bra ut :)

Vad ska du göra idag??

WOW

kom precis hem igen , har varit inne hos Tommy och Mimo och kollat när de spelat WOW. Shit säger jag bara helt otroligt. Var verkligen roligt att se! Kommer att uppdatera mer om det imorgon och om maten vi fick. Var så mums!!! :):)

Nu är vi väldigt trötta och skall alldeles strax krypa ner i sängen och sova. Jag håller tummarna för Tommy och Mimo nu, att de klarar det de vill! Skulle vara så coolt!


http://www.sergiquinonero.net/wp-content/uploads/2008/10/wlk12801024pf0.jpg

Var så härligt att se dem spela tillsammans, vilket gäng alltså:) Nu hoppas jag att de dödar den där jäkla bossen så att de vinner expansionen på deras server! skulle vara härligt!!

Någon som spelar detta?

Mjukisdress

När vi var hemma hos Eriks föräldrar i lördags fick jag en mjukisdress av Anne. Den är mörkblå och väldigt skön! Har precis duschat så det var perfekt att dra på sig. Det är en sån dag idag, när man trivs i mysstämining. :)


Jag just nu, blir lite lockar i håret imorgon efter att ha haft flätor:)

Nu ska vi gå över och käka Pizza hos Mimo och Tommy, ska bli riktigt gott, är väldigt hungrig. Tog två Dimor förut också och det känns lite bättre i magen. Får se hur det går. Jag kollade sockret också för att kolla så att det inte berodde på det, men nej för jag låg på 6.8. Kändes perfekt det :) Jag mår som bäst när sockret ligger på rätt nivå :)

Vad ska ni göra ikväll?

Diabetes

Igår när vi var och handlade sp började jag känna mig ordentligt yr och att något var fel. Så jag tog fram mina diabetes grejer och tog blodsockret i affären. Som vanligt kollar folk lite på en men vadå jag måste ju. Min kära mätare visade 2.8 vilket är för lågt. Så jag och Erik skyndade oss till kassan där de endast hade glass som var så sött som möjligt. Undertiden vi stod i kön blev jag sämre och var tvungen att öppna glassen och börja äta. Så jag la fram pappret så att jag kunde betala den. Hon i kassan kollade lite konstigt på mig när jag börjat käka men jag förklarade och hon sa att det gick bra.

Jag försökte verkligen njuta lite av glassen men det går inte när man mår så dåligt. Försökte att inte falla ihop kändes det som. Det tog lång tid innan jag mådde bra igen. Somnade direkt när vi kom hem. Var seg hela kvällen efteråt.

Det som känns mest är att jag verkligen blev påmind om att jag är "sjuk" när det blir lägen som dessa. Är en jobbig känsla men det är sånt man får ta.

Någon annan med diabetes?



Detta minns jag, då var jag inne på akuten för högt blodsocker.


Tips! Leggins

Jag älskar verkligen leggins, känns som att man aldrig kan ha för många utav dem. Var inte och kollade på Gina Tricots hemsida och oj vad snygga leggins de har där! Blev helt kär, blir nog att shoppa loss lite här någon dag!

Det jag älskar med leggins är att de är bekväma och passar till så mycket.


De här var de första som jag såg, så snygga med kontrasterna mellan grått och svart! Det kostar 199 kronor och du hittar dem här: http://www.ginatricot.com/kollektion/ccollection-p0.html#product_116371


De som gillar blommor och färger borde satsa på dessa. Jag gillade dem skrpt, snyggt med legging som sticker ut och sen mer neutralt klädd upptill. Kostar 199 kronor.
Du hittar dem här: http://www.ginatricot.com/kollektion/ccollection-p0.html#product_116075


Dessa leggins var väldigt häftiga, har inte sett några liknande innan. Det fanns även i helsvart, och grå och svart. Jag gillade dem skarpt måste jag säga. De kostar: 249 kronor
Du hittar dem här: http://www.ginatricot.com/kollektion/ccollection-p0.html#product_115650


Det fanns massa att välja mellan så jag tror att alla kan hitta något som faller dem i smaken! Jag ska i allafall ner på stan och kika lite :)


La in videon

själv på youtube, duktig jag är:) Så nu får ni se när jag är ute med Tingeling, när jag ropar på henne kommer hon efter mig. Igår när vi var ute sprang hon till och med för att hänga med mamma.

Kan inte vara mer än stolt!

Se själva:



Vad säger ni?

En ny vecka

och denna kommer att innehålla mycket plugg. Började med att läsa litteratur/forskning som jag ska skriva om senare idag. Känns bra att jag tillslut hittade forskning som fungerar för mitt ämne! :) Var inte så lätt att hitta om man säger så. Så idag börjar jag skriva om litteratur. Blir fullt upp under dagen, dock har jag väldigt ont i magen och detta förstör lite för mig måste jag säga :/

Ikväll ska vi in till våra grannar Tommy och Mimo och bli bortskämda med lite hemmagjord pizza :) Är inga fel det! Igår var i här och kollade på valet och spelade lite spel, jag blev jätte trött och gick och la mig innan de andra! Men så kan det bli ibland. Jag ska tjata lite på Erik och han kan lägga ut min film på youtube så att jag kan lägga ut den här. :) hihi


Diggade denna bild , är full at energi :)

Söndag

inte vilken söndag som helst utan idag avgörs ju valet. Ska bli intressant, tyvärr vet jag nog redan hur det kommer att bli, men jag hoppas hoppas ! Var ute på en lång promenad med Tingeling förut, hon var helt otrolig som vanligt! Erik var med också, det var mysigt:)


Jag och Tingan.

Det gick bra på bibblan förut också, känns skönt! Så efter att dessa saker var klara åkte vi till Biltema och sen till Willys och köpte lite snacks. För vid klockan sju kommer, Tommy, Mimo, Stefan och Sabina hit. Vi ska kolla på valvakan och i mellan spela lite spel:) Ska bli trevligt. Så ser vår söndag kväll ut i princip. Nej nu ska jag slita mig lite från datorn och hitta på något annat innan de kommer!

Kommer att lägga ut en film idag eller imorgon när jag och Tingeling busar:) Den ska man inte missa, hon är helt underbar!

God morgon :)

Har precis gjort mig iordning lite , hehe fått på mig kläder i allafall:) Ska snart gå iväg och rösta , jag Erik och Helene. Sen ska jag och H till skolan och sitta och läsa i bibblan! Hoppas att vi hittar det vi söker! :)
Idag kanske vi ska samlas och kolla på valet några stycken, ska bli intressant. Jag och Erik röstar ju inte samma som de gör ! hehe Fast vi skulle nog spela TP också !

Nej nu ska jag tjata lite på Erik om vi kan spela guitar hero en sväng innan vi ska gå ;P


http://www.mannythemovieguy.com/images/guitar_hero.jpg

Är med i en tävling.

http://fridasjoblom.blogg.se/2010/september/tavling-vinn-ett-presentkort-pa-500-kr.html?_tmp=94d01501b6fec9c3f54624012871ba780d6f1b4f

En tjej som heter Frida har en tävling där man kan vinna 500 kronor i presentkort, fanns jätte mycket snyggt! Gå in på hennes blogg och kolla. Här över är länken så att ni kommer direkt till tävlingen!

Hennes blogg: http://fridasjoblom.blogg.se

Hon samarbetar med: http://www.missbella.se/index.php De hade jätte snygga kläder, hittade en klänning jag blev helt kär i :) Var med och tävla ! :)



Hittad på goggle.



DUNDER och BRAK

det vaknade jag av vid sex i morse, vaknade av att det kändes som någon tog kort på mig med en jätte stark blixt. Sen kom åskan! Jag väckte Erik i ren panik och han blev livrädd när jag började skrika! Så han fick springa upp och slå av allt och dra ur alla kontakter. De som inte vet det så är jag jätte rädd för åska, så jag låg i Eriks famn lång tid under tiden att det åska och han klappade på mig. Han är så go... <3

Nej fy så vill jag inte vakna igen, det skaka typ när det dundrade till ...



http://kelun58.bloggsida.se/files/2009/07/thunder.jpg

Trevlig kväll igår !

Igår bestämde jag, Erik, Stefan, Sabina, Tommy och Mimo att vi skulle gå ut och äta tillsammans på en restaurang. Vi möttes på torget vid halv åtta och försökte bestämma oss vart vi skulle käka. Jag blev väldigt snabbt nedröstad för Amigos har inga rättigheter. Så vi gick tillKebabhouse, de hade väldigt god mat och trevlig personal. :)

Mimo och Sabina delade på en flaska vin som var väldigt god, jag har druckit den förut :)

Någon som har druckit detta vita vin? :) Det kostar 109 kronor har jag för mig på Systembolaget :)

Erik drack en öl med ett mycket häftigt namn :

Den hette Eriksberg, passade mitt hjärta :) Vi andra drack cola och vatten ;P hihi

Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord, vi kom in på politik, barnuppfostran, mobbing och ja massa andra saker! Det var roligt och kvällen var bra :)



Jag, sabina och Mimo :)


Stefan, Tommy och Erik, de fick inte göra några fula minner denna gång och se vad bra det blev ;P

Sen åkte vi hem, hämtade TP hos Stefan och Sabina för de skulle stanna hemma och upp tidigt idag. Så vi andra åkte hem till oss och spelade och hade trevligt :) Jag blev väldigt trött i slutet då var klockan halv två tror jag. Så sen somnade jag och Erik som små barn :)

Häftig fågel!

Kan tänka mig att Tommy och Mimos kommer att vara lika rolig!


http://www.youtube.com/watch?v=7rfGEtALHYs&translated=1

Den här fågeln var super cool, shit alltså!





http://www.youtube.com/watch?v=V6Fxclwdfxc&feature=related

Hittade denna på conler.se

1. Hur gammal är du om fem år? 27...oj då
2. Vem var den sista du träffade? Erik
3. Hur lång är du? 176
4. Vilken var den senaste filmen du såg? I rymden finns inga känslor
5. Vem ringde du senast? Mimo
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Ja du, vet inte riktigt ...
7. Vad är dagens planer? Gå ut och äta med kompisar!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa :)
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta.
10. När såg du senast din mamma? Det var i onsdags, fikade hos mormor :)
11. Vilken ögonfärg har du? Blåa
13. Har du någon gång hittat en katt? beror på hittat .. . figaro minns jag, när jag var liten matade jag honom..
14. Vilken är din favoritplats? I mitt hem,
15. Vilken plats föredrar du minst? ja du... typ en bajamaja eller något.. på nån sunkigcamping
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I ett hus men familj.
17. Vad skrämmer dig? Att inte kunna styra över sig själv...
18. Vem fick dig att skratta senast? Sabina och Erik
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Neee tycker jag inte !!
20. Har du stationär eller bärbar dator? Min dator kan inte flytta på sig så...
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan kläder, blir för varmt annars !
22. Hur många kuddar har du i sängen? vi har tre, fast en är min ;P
23. Hur många landskap har du bott i? ett, eller två om man räknar över en sommar!
24. Har du någon gång spytt? Ja det har väl hänt några gånger sådär... ;P
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor!
26. Är du social? Ja det tycker jag, när jag vill ;P
27. Vilken är din favoritglass? hmmm ... tror att det är de här indianglassarna med strössel på !
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Massor av saker, men först köpa en diabeteshund.
29. Tycker du om kinamat? Ne inte min grej!
30. Tycker du om kaffe? uhhhh
31. Vad dricker du till frukost? Vatten ... trist jag vet
32. Sover du på någon särskild sida? Ja jag sover på vänster sida och in mot väggen!
33. Kan du spela poker? ja som hobby med kompisar!
34. Tycker du om att mysa? Det beror på med vem.. hehe nej då det är klart!
35. Är du en beroendemänniska? Ja jag har beroenden som både är positiva och negativa!
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej faktiskt inte !
37. Vill du ha barn? Ja i framtiden :)
38. Kan du några andra språk än svenska? yes ;P
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja det har jag,...
40. Föredrar du havet eller en pool? Åh havet måste säga, fast pool är gött det med!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Shopping, mina katter och roliga saker!
42. Äger du dyra smycken? nee inte direkt..
43. När känner du dig lycklig? När jag tänker på mina vänner, familj och mina katter!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En sån där MM godis ..
45. Vem är den roligaste människan du känner? Alla är roliga på sitt sätt, men det måste vara Elin min kusin, hon är så tokig ;P
46. Välj ett ärr på din kropp? ja du, svårt...
47. Vad har du för ringsignal? Rababababa ba ba bababa ....
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Kanske mamma och pappa har?
49. Flirtar du mycket? Nej inte direkt..
50. Vart togs din profilbild för din blogg? minns jag inte
51. Kan du byta olja på bilen? Ja det tror jag att jag minns!
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej jag kör så lagligt så :)
53. Vilken var den senaste bok du läste? Det var en av mina skolböcker!
54. Läser du dagstidningen? Ne aldrig..
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej, Wendy när jag var mindre..
56. Dansar du i bilen? Har väl hänt ;P
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Ingen aning, gillar skivor ;P
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Massa intervjuer!
59. När var du i kyrkan senast? oj... morfars begravning tror jag..
60. Vilka personer utmanar du? Helene, Malin, Mimo, Sabina, Madde :)

Debatten på tv4

Jag var tvungen att skriva in en kommentar på tv4.se såhär skrev jag:

Jag har följt debatten och jag blir väldigt upprörd när jag läser vissa utav kommentarerna. Min sambo har varit arbetslös en längre tid nu, han har möten och söker aktivt jobb och skriver CV inriktat till företagen. Jag anser att det inte finns de resurser som behövs just nu för att få ett jobb. Något måste förändras. En annan sak, min pojkvän fick 2500 kronor att leva på i början, de månader han fick något alls. Hur ska man kunna leva på detta? Vi måste ha ett stödsystem för de flesta människor vill ut i arbetslivet men det är inte så enkelt.

Under dessa fyra år har det blivit många nedskärningar. För att ta ett exempel för de utvecklingsstörda. Där har resurserna skärts ner något fruktansvärt. Personalen skall nu ha frysta rätter till de som bor på boendet för att detta är billigare. Ska de inte ens få lagad mat?

I skolan har lärare och pedagoger mer elever och mindre resurser. Det fungerar inte att en lärare har 25 elever i en klass. Vi måste ha mer lärare och pedagoger för att kunna ge eleverna det stöd som de behöver.

Min mamma har ett eget företag, är en småföretagare. Hon har fått av alliansen 7 karensdagar. Så om hon blir sjuk så får hon inte pengar på sju dagar. Om hon anställer någon så ska företaget/hon betala den anställda i 14 dagar. Hon är frisör och om två stolar står tomma så tjänar de inga pengar, hur ska hon våga anställa någon. Detta är ett stort hot mot småföretagare, alliansens verk.

Jag vill ha kvar den offentliga cirkeln, inte för min egen skull då jag aldrig levt på bidrag och läser på universitetet men jag bryr mig om människan. Det finns så många människor som är sjuka eller har andra problem och detta har de inte själva valt. Människovärdet går före allt!

Jag kommer att rösta rödgrönt, annars skulle jag svika allt jag tror på för att ett samhälle ska fungera. Alla människor kan någon gång under sitt liv hjälp och denna möjlighet skall finnas!

 

 


Törsdag ;P

ja idag blir det plugg för hela slanten. ska sätta mig och skriva rent mina intervjuer. Det kommer att ta ett tag kan jag säga! Fast det är roligt! Ska till hjälpstugan i skolan idag också, vet inte riktigt vad jag behöver hjälp med men jag vill inte missa chansen att gå dit. Ska prata med Barbro om forskning inom mitt ämne, är väldigt svårt att hitta har jag märkt!

Nej nu ska jag sätta lite fart!

Vad gör ni denna torsdag?


Valet

Jag vet vart jag står ... Ska bli väldigt intressant att se debatten imorgon på tv4 !


Tillbaka i Karlstad

Har varit i Kristinehamn nu och gjort mina intervjuer, känns jätte bra! Skriva rent och arbeta dem står på schemat, känns så skönt! har fått många svar som man verkligen gör att man får en tankeställare! Imorgon blir det plugg hela dagen, sen är det hjälpstuga från 14- 16 tänkte gå dit en stund. Ska försöka vara färdig där vid tre tiden ungefär för jag och Ewe ska träna.

Nu sitter vi och tittar på Idol, är väldigt underhållande på många olika sätt! en del att skratta åt och vissa personer sjunger rakt in i hjärtat på en! Det är ett härligt program:)

Under tiden jag var borta så grejade Erik i lägenheten och det blev jätte bra! Han är så underbart go så att det finns inte! Var så skönt att komma hem när han gjort så mycket för att få det extra fint. Mitt hjärta smälter<3



Ja tummen upp för dig!

Klasskompisar?

Det var de alla tre till en början men nu är de riktiga vänner, såna man alltid kommer och vill ha vid sin sida! De är människor som får en att hålla huvudet högt och man känner sig speciell!!


helene!


Linnea


Madde!

Åker till Kristinehamn

ikväll för att vara där tills på onsdag! Ska göra intervjuer till arbetet, känns jätte skönt att få dem gjorda! Nu sitter jag och lyssnar på lite musik och tar det lugnt. Är skönt.

Idag har jag hunnit med:

- Tränat
- Fixat allt till intervjuerna
- Börjat skriva
- Läst lite litteratur

Känner mig ganska nöjd ändå! Har blivit en del gjort. Jag har svårt att börja skriva på riktigt eftersom jag vill ha helheten framför mig, med intervjuerna också! Så det kommer att bli mer på Torsdag när jag är hemma! Imorgon ska jag och Linnea förhoppningsvis åka till Madde och Magnus och kolla in deras hus! Skulle vara jätte mysigt!



Början på en ny vecka

Idag ska jag och erik vara väldigt aktiva med de saker som behövs att göras! Jag ska plugga och har precis gjort färdigt allt inför intervjuerna som jag ska börja med imorgon i Kristinehamn! Ska bli skönt att få komma iväg. Så idag står det på schemat:

- Packa till Kristinehamn
- Läsa litteratur
- Börja skriva
- Träna med Ewe
- Ta en promenad med Tingeling

Erik har också fullt upp:
- Rensa papper
- Städa


Så ser Måndagen ut, inte speciellt spännande men det är en bra dag som behövs ;)

80 tals kväll i bilder!











En helt underbart rolig kväll, tack tjejer!!!!!!!!!!!!


Outfit jag och madde

Nu är vi färdiga och ska snart åka ner till Malin och börja festa lite :)

Såhär ser jag och gumman ut:



Ses i 80-tals dimman!!!

Sminket i princip färdigt!

Jag har sminkat mig färdigt nu iallafall. Känns bra för Madde och Magnus kommer om en stund <3 Ska bli roligt att träffa dem igen!! Var ju så länge sen när vi varit borta nu i sommaren!

Såhär blev sminket:


Stort hår i allafall, kommer att vara ett helevete imorgon att borsta ut!

Så blev sminket, blev nöjd ändå fast jag inte hade färgerna :)


Håller på

att gör mig iordning inför 80-tals kvällen. Har fixat håret och naglarna ska snart ta och sminka mig. Vet dock inte riktigt hur jag skall ha:/ Kollade på bilder på smink många hade då men jag har liksom inte smink i de färgerna. Så jag får hitta på något av det jag har! ;P

Ska lägga ut outfit bilder sen precis innan jag ska åka. Kommer att ta mycket kort ikväll också men det är kul att minnas outfiten ordentligt!


http://patsydarling.blogg.se/images/2008/make_up_store_1176497553_1205391800_6146117.jpg

Detta är så jävla snyggt men jag kan inte sminka så och har inte de färgerna, men coolt är det!

Malin


Något som passar?

Den SNYGGASTE outfiten hittils

Jag tycker att den sticker ut, ett nytt mode kanske ?



hahahahaha!

efterlängtad lördag!

Nu är det entligen 80 tals festen, ska bli så roligt alltså!!! Det känns riktigt bra, har typ outfiten färdig. Jag är rädd för svett hahaha när man dansar på nöjes och har konstigt kletigt material plus massa människor runt sig det blir VARMT! Fast jag ska se om jag kan lösa det på något sätt!

Det ska verkligen bli skoj! Längtar redan tills ikväll!! :):)


Nu blir det stan

har legat och läst här under förmiddagen så det känns bra! :) Hittade en hel del i boken jag läser nu, skönt när det klickar med mitt ämne!

På lördag ska vi ha 80-tals fest, vi är några tjejer som ska klä oss annorlunda och sen dansa loss på nöjes! Känns väldigt trist att det är 20 årsgräns och året men fyller 19 för annars skulle min syster kanske ha kunnat följt med. Hon är 19 men det är ju inte 2011 än.. Ringde och pratade med dem men det gick inte ändå. Jag förstår att de måste hålla på sina regler men när man ringer innan och berättar om omständigheterna förstår jag inte varför det är så stort problem. Hon hälsar ju på från Linköping och vi är ett stort gäng liksom.. Nej det var trist. Hon i telefonen kunde ha varit lite trevligare också känner jag men men så är det.
Det kommer i allafall att bli skit kul att gå ut det var ett bra tag sen nu om man säger så! Ska ner och kolla om jag hittar något spännande till min 80-tals outfit:)


Fredag 10/9

Idag är det sista dagen innan helgen, fredagar är bra dagar så att säga:) Idag har jag inte hunnit med så mycket än, klockan är ju bara nio så det kommer väl ! jag och Sabina ska ner till stan sen och kolla läget lite ! Det ska bli roligt! Sen ska jag hem och läsa, gjorde det igår och det finns så mycket intressant att ta till sig!

Vi har fått låna Tommys bil idag, ifall vi ska åka till kristinehamn ;) Skulle vara kul att träffa syrran och Rasmus! Vi får se hur mycket vi hinner med idag. Måste som sagt plugga också!


HUND eller KATT?

Haha nej bara en Ragdoll ;P Jag är så STOLT över Tingeling, hon promenerade jätte bra ner till Ica! Ibörjan var det lite segt (hon ville käka gräs) Detta fick hon göra i mammas famn en liten bit och det var gott :)


Det var inga fel att få käka lite ;P

När Erika och Helene var inne och handlade så satt jag och Tingan utanför, hon blev jätte fascinerad av en sån ingång som snurrar. Hon satt där och kollade precis vid fönstret jätte länge! Sen hoppade hon upp till mig och låg på bänken en stund fast det var inte så långtid för det var för mycket roligt och spännande!

När de hade handlat klart och vi gick hem gick hon nästan hela vägen (Inte där jag ansåg att det var farligt, vi väg och dylikt) Jag ropade på henne och hon halv sprang efter mig. Till och med när hon började bli lite trött. Nej jag kan inte säga så mycket mer än att jag är stolt. Funderar på att gå ut med henne oftare så att hon "lär sig" att gå efter ännu mer. Nej jag vart helt chockad SÅ duktig var hon!!



Här går vi i skogen, det var frestande med allt som fanns att nosa och käka på ;P

Ville inte riktigt lämna skogen ;P


Nu var vi nästan framme vid ICA, Helene är det som tagit alla söta kort!

Jag hade självklart med mig min barnvagn, ifall hon skulle bli för trött. Helene och Erika drog på den hela vägen. Sen packade vi den lite med dricka och såna tunga saker ! :)
Sorry Erika men ett skratt förlänger livet om dina vänner ser detta ;););)

Jag tycker i allafall att du ser söt ut ! hihihihi

Tränat

Det var riktigt skönt att träna måste jag säga, körde dock inte fullt ut idag på grund av hostan men jag blev svett ändå! Kommer att ha gött ont i benen i morgon .. hihi får se hur det ser ut när jag skall gå i trappor! ;P
Nu har jag precis duschat och det var helt underbart, finns inge bättre när man är svett! Så nu ska jag föna håret och ta på mig lite kläder. Ska snart gå ner med Erika och Helene till ICA, fast det är inte bara vi. Skall ha med oss barnvagnen också, Tingan ska med!

Tingeling älskar att vara ute men ibland går hon inte dit man vill och ibland blir hon trött så det är bäst att hon har tillgång till vagnen att lägga sig i! Hon kommer att bli glad av att få komma ut !


Lilla tingan ute och går i Tolskepp utanför drömkåken!

Torsdag

Idag stod det en del på schemat, sjukhuset är nu avklarat så det är skönt. Så nu ska jag ta det lugnt en liten stund sen vid halv tolv blir det att träna på gymmet med Ewe. Ska försöka att göra lite idag i allafall även om jag har min fruktansvärt roliga hosta! Efter det så är det en träff i skolan mellan två och fyra. Dit hade jag tänkt att gå men nu är jag lite tveksam. Min handlerade tyckte att det bara var att köra på så jag funderar på att gå hem och läsa istället. Ikväll ska Erik på bilbingo så då ska jag plugga i lugn och ro :)

Det är väl ungefär så min dag ser ut idag, inte speciellt spännande fast man vet ju aldrig i förväg ecakt hur dagen blir så vi får se :)



Det var så himla kallt i morse när vi åkte, det fick mig verkligen att inse att sommaren är borta nu och jag saknar den redan!! Inte roligt alls...

Sjukhuset, VARNING FÖR BILD!

Ja klockan åtta hade jag tid på sjukhuset för att kolla fötterna, detta gör diabetiker varje år. (En del får gå oftare om de har något allvarligt problem med dem) Så jag hade fina fötter dock så får jag väldigt ont i höger fot när jag går för långt eller liknande. Hon tryckte på ett ställe i foten och det gjorde ont i höger fot men inte vänster. Så jag fick en remiss till en fotspecialist för att få inlägg i skorna igen, hade det när jag var liten för att jag gick så inåt! De skall även kolla vad det kan bero på att jag har ont i höger foten!
Det känns skönt att få komma iväg till någon och få ordning på det! :)

Fötterna måste tas välhand om specielt för diabetiker, kommer att visa en bild på en "diabetesfot"


http://www.ostockholm.se/bilder/diagnos/diabetikerfot.gif

Diabetesfötter

Symtom:
Torr hud, sprickbildning, deformiteter, sår och smärta i fötterna.

Orsak:
Diabetes är en systemsjukdom som påverkar många system i kroppen. Orsaken är förhöjda halter av socker i blodet. För att cellerna i kroppen skall kunna ta upp blodsockret så krävs hormonet Insulin.
Som diabetiker bör man ta väl hand om sina fötter då skador i blodkärlen skapar sämre cirkulation i fötter och ben vilket gör att sår läker sämre. Även skador på känselnerverna gör att en diabetiker kanske inte känner eller upptäcker en skada under foten.
Deformiteter i diabetesfoten uppkommer av muskelatrofi (nedbrytning av musklerna).
Vill du veta mer om Diabetes,

Behandling:
Diabetesfoten kräver regelbunden vård av Medicinsk Fotvårdsterapeut. Fråga efter förebyggande egenvårdsprogram för dina fötter. Vid sår på foten och underbenet skall alltid läkare kontaktas.

http://www.aktivafotter.se/omfotter/diabetes.htm


Dagen

Idag så har det varit mycket plugg, känns skönt. Har kollat i hälften av litteraturen så jag skall läsa massor sen :) Hehe det känns jätte bra faktiskt, Helene kom ner och vi lärde oss Word , att göra innehållsförteckning på riktigt och fotnot och sidnummer! Ja vi har gått tre år i skolan men har inte lärt oss det, men nu jäklar! haha

Ikväll ska jag ner till Malin på Norrstrand, ska hjälpa henne med godingen Nellan, vi ska klippa klorna och så :) Det ska bli mysigt att åke till henne ! Ska ta bussen ner om en stund eller åka ner med Tommys bil ;P Haha roligare bil har jag kört men det är gött med bil i allafall. Vet dock inte om jag har några små pengar till parkeringen! Får se hur jag gör!



Lill lördag

eller bara en vanlig onsdag ;P hihi Vi var kvar väldigt länge på aktionen igår, men jag blev nöjd över våra köp! Vi hanlade för 310 kronor inklusive fika! Så jag är nöjd! Jag fick den lampan som jag verkligen ville ha, för 60 kronor, fatta att jag blev lycklig!!! Erik blev jätte glad över mattan vi köpte han sa typ:

"jag vet inte vart vi ska ha den, men jag kan sova på den"

Så han ville verkligen ha den, mattan kostade 80 kronor! haha vilket fynd måste jag säga! Tänkte lägga ut alla bilder sen på det vi köpte. Se vad ni tycker ;P

Förmiddagen har jag lagt tid på att läsa litteratur, hittar faktiskt riktiga guldkorn i vissa böcker. Jag har också börjat få svar på när jag kan komma och intervjua och det känns jätte bra! Fick respons av Barbro också på mitt PM och fixat det! Så nu skrev hon att det bara är att fortsätta att köra! :)


Jag saknar de röda slingorna , kanske måste kosta på mig det snart igen!!!

Rött och beiget

det är färgerna idag, jag gillade det faktiskt, Helene sa att jag var fin så jag får lita på det ;)


Inget smink idag inte, är för jobbigt att tvätta bort på kvällen haha ;P

Där har ni helheten i allafall , tyckte att det blev ganska sött faktiskt ! :)

Lite tidigare fynd

som jag och Erik har gjort på aktionen :) Vi har så mycket mer men detta får räcka för idag ;P Ska bli roligt att se om vi hittar något nice idag, har tagit ut pengar nu i allafall så det känns skönt !


Denna rostavla blev jag genast kär i, den ville jag verkligen ha! Vi gav 200 kronor för, den är ganska stor så det var fruktansvärt billigt, gissa om jag blev glad!!

Vi har köpt den bruna "växten" på aktion, det var under 100 kronor. Tavlan köpte vi för 150 kronor och den är ännu större än rosen!

Vasen är från aktionen och jag köpte två stycken 60 kronor styck!

Vad tycker du?

Aktion !

Idag ska jag, Sabina, erik och Stefan på aktion i Edsvalla. Var jätte länge sen jag var där så det ska bli jätte roligt! Se om man hittar något fynd, jag vet att det inte blir några tavlot i allafall för det har vi massor! ;P Tänkte lägga ut lite bilder sen av saker som jag hittat på aktion, så får ni se !

Annars idag så blir det plugg här under dagen, idag vill jag hinna med en hel del känner jag! Jag hoppas att få tider för intervjuerna också i början på nästa vecka! :)

Ne nu är det dags att börja...


Jag, lillasyster Jessi och lilla Barbie <3

Dagens outfit!

Woho alltid lika roligt att lägga ut outfits, har saknat det ;P



Solglasögon HM 10 kronor
Skärp marknad 50 kronor
Linne HM 50 kronor
Leggins 169 kronor (minns inte affären)

Örhängen Gina Tricot

Såhär ser jag alltså ut idag! ;)

Hiss eller diss?

Måndag igen

Idag var vi uppe vid halv åtta, ska möta upp helene klockan 9 för att gå och leta efter passande litteratur till arbetena. Är lättare att komma iväg när vi är två :) Jag hoppas att vi hittar litteratur, jag har fått känning av att det är svårt att hitta litteratur om avbildningar och stileben ! Fast något borde det finnas!! Har fortfarande en jobbig hosta som inte vill ge sig så jag ska följa med Ewe till gymmet men inte träna själv, går inte med hostan!

Så mina planer idag är:

- Biblioteket med Helene
- Gymmet med Ewe
- Ner til stan med Ewe och kolla efter hårprodukter och en höst jacka!
- Hem och läsa litteratur
- Fixa det sista med intervjuerna

Ungefär så ser dagen ut, så det är fullt ös, fast det är inga fel. Jag och H har skrivit ett schema som vi skall vara klara med denna vecka när det gäller arbetet. Är bra att ha lite ramar att gå efter! ;)

Vad blir det för er denna måndag??


Hoppas du har det underbart utomlands Mimo!


Plugg denna söndag!

Ska sätta mig och plugga lite, få ordning på allt. Ja kanske inte på allt men en del i allafall. Vid 16-17 tiden ska jag träffa Helene så ska vi sätta oss och prata lite om arbetena, vi behöver nog prata ur oss lite grann! Det har varit strul med Helenes handledare och en massa sån skit, är inte roligt när det blir sånt såhär i början, det är ju då man behöver mest stöd!

Så nu ska jag finslipa på mina intervju frågor och sen försöka hitta tider som lärarna kan, så att jag får komma ut och intervjua! Det skall bli roligt, imorgon skall jag till Universitetet och hitta mer litteratur! ;) Så även om jag inte har något schema lagt så är det fullt upp ändå, det är ju som sagt examinationsarbete!




Vi klarade matematik kursen så vi ska klara den sista terminen med!!!

I rymden finns inga känslor

Vi kollade på denna svenska film igår och jag blev glatt överraskad. Jag gillade filmen skarpt, det fanns stunder att skratta till, stunder man ville gråta, och efter filmen kunde jag inte tänka på något annat. Att hjälpa människor med speciella behov är något som ligger mig oerhört varmt om hjärtat och mina känslor väcktes verkligen utav denna filmen!

Jag tycker att det verkligen är en sevärd film, den väcker känslor för dem som kan sätta sig in i andras känslor och ta in en annan värld som faktiskt många lever i.


http://www.youtube.com/watch?v=xW1lkjfCTgg

Det är en komedi men under ytan finns så mycket mer att ta lärdom av! Jag älskade filmen!



Apan Emelie , apan!

Söndag

Vaknade ensam i morse för J och Erik åkte med Tommy och Mimo till Stockholm klockan tre inatt! Mimo skulle till Rumänien så Tommy skulle kört ensam hem annars så då följde pojkarna med ;) Ska fixa mat till dem till de kommer hem klockan 13 ungefär. De skulle ringa när de var i Örebro!

Just nu gör jag inte så mycket, har plockat lite och duschat! Vi får se vad denna Söndag har att erbjuda, känner dock att jag borde plugga lite men det får bli senare i eftermiddag!



Dollar och jag har myst hela förmiddagen, mammas lilla gosiga pojke!

Snart bio

Har diskat och plockat och möblerat lite här hemma, jag Erik och J :) Snart ska vi åka till bion, har fått låna eriks pappas bil. Vi har ju varit ute på lite ärenden! Vi var på ikea och nu köpte vi mattan jag hade kollat på ! Den blev jätte bra i sovrummet, nu till veckan skall jag och Erik börja rensa lite bland saker, se vad vi ska ta ner till källaren! Är så mycket små skit överallt, behövs mer ordning och reda! Vi har ju inte brytt oss om det så mycket eftersom Erik inte bott här. Men nu jäklar! ;P

Jag hoppas att filmen är bra, har höga förväntningar nu! :)

Vad görs denna Lördag??

Sprallig 15 åring


känner jag mig som just nu! haha härligt när musik bara gör att man hoppar upp och dansar!!!


http://www.youtube.com/watch?v=yvTR4741PtY&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=n6CzApnxPws&feature=related



Någon annan som får minnen från en tid som försvann för ett tag sen????

Eminem


http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U&ob=av2e

Texten:


And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife
In my windpipe
I can't breathe
But I still fight
While I can fight
As long as the wrong feels right
It's like I'm in flight
High of a love
Drunk from the hate
It's like I'm huffing paint
And I love it the more that I suffer
I sufficate
And right before im about to drown
She resuscitates me
She fucking hates me
And I love it
Wait
Where you going
I'm leaving you
No you ain't
Come back
We're running right back
Here we go again
It's so insane
Cause when it's going good
It's going great
I'm Superman
With the wind in his bag
She's Lois Lane
But when it's bad
It's awful
I feel so ashamed
I snap
Who's that dude
I don't even know his name
I laid hands on her
I'll never stoop so low again
I guess I don't know my own strength

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

You ever love somebody so much
You can barely breathe
When you're with them
You meet
And neither one of you
Even know what hit 'em
Got that warm fuzzy feeling
Yeah them chills
Used to get 'em
Now you're getting fucking sick
Of looking at 'em
You swore you've never hit 'em
Never do nothing to hurt 'em
Now you're in each other's face
Spewing venom
And these words
When you spit 'em
You push
Pull each other's hair
Scratch, claw, bit 'em
Throw 'em down

Pin 'em
So lost in the moments
When you're in 'em
It's the rage that took over
It controls you both
So they say it's best
To go your separate ways
Guess that they don't know ya
Cause today
That was yesterday
Yesterday is over
It's a different day
Sound like broken records
Playin' over
But you promised her
Next time you'll show restraint
You don't get another chance
Life is no Nintendo game
But you lied again
Now you get to watch her leave
Out the window
Guess that's why they call it window pane

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

Now I know we said things
Did things
That we didn't mean
And we fall back
Into the same patterns
Same routine
But your temper's just as bad
As mine is
You're the same as me
But when it comes to love
You're just as blinded
Baby please come back
It wasn't you
Baby it was me
Maybe our relationship
Isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens
When a tornado meets a volcano
All I know is
I love you too much
To walk away though
Come inside
Pick up your bags off the sidewalk
Don't you hear sincerity
In my voice when I talk
Told you this is my fault
Look me in the eyeball
Next time I'm pissed
I'll aim my fist
At the dry wall
Next time
There will be no next time
I apologize
Even though I know it's lies
I'm tired of the games
I just want her back
I know I'm a liar
If she ever tries to fucking leave again
I'mma tie her to the bed
And set the house on fire

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

http://www.directlyrics.com/eminem-love-the-way-you-lie-lyrics.html

Mina bebisar


Har varit och är så stolt över dem måste jag säga! De var jätte duktiga när de bodde nere i Linköping närmare bestämt Tolskepp. De trivdes bra och de kom snabbt underfund med vart allting de behövde var! De har varit jätte duktiga hela sommaren. Nu när vi åkte hem var de lika underbara, det var lite gnäll på Tingeling när vi åkte iväg i början men hon gav sig väldigt snabbt sen sov de allihopa i bilen. De gjorde inga behov under den långa resan så jag var stolt kan jag säga!!!

När vi kom hem till lägenheten var det som om vi inte hade varit borta för de la sig på sina vanliga platser och bara njöt. Så mammis är riktigt stolt nu kan jag säga!! små änglar är vad de är <3


Mammas Tingeling !

Scilla är ute på promenad :)

Dollar myser med captain (Emelies bebis)

En del säger att allt kan säljas för rätt summa pengar men det finns ingen summa som skulle göra så att jag skildes från mina änglar. De har gjort så mycket för mig, mer än vad de flesta kan föreställa sig. De vet hur man räddar ett liv.


http://www.youtube.com/watch?v=QKiGvEfMD6g&translated=1


Fredag

Idag har jag varit i skolan och pratat om våra PM, det känns bra. Har mer koll på läget nu :) Var dock jobbigt att komma iväg eftersom jag fortfarande inte mår så bra ! Men nu är jag hemma och har käkat och J har kommit hit! Satt precis i soffan och målade naglarna, svarta och röda! ;P Kan visa er sen.

Vi ska antadligen till Bergvik senare och titta runt lite. Det om Stefan och Sabina skall iväg , stefan ville ha fillesonger ;P Annars har vi bokat bio imorgon som vi skall kolla på, i rymden finns inga känslor.






http://www.scenkonstbolaget.se/Produktioner/i_rymden_finns_inga_kanslor_186/20100802140429_irymdenaff_low.jpg

Det ska bli jätte kul att se den, verkar väldigt bra! J gav förslaget på den och filmen har ju premiär idag så det är perfekt att gå imorgon! ;) Eftersom jag har och arbetar mycket med olika svårigheter och diagnoser så ska det bli intressant att se en film om det.

Någon annan som ska se den?

Dagens outfit

Sorry att jag inte skrev något igår, sov och pluggade hela dagen. Är fortfarande inte helt friskt om man säger så :/ Det är väldigt tråkigt att inte känns sig på topp!

Såhär ser jag ut idag i allafall:


Mina bruna örhängen som Rasmus hittade, älskar dem!

Helheten, ganska nöjd faktiskt :)

Har använt ett halsband och satt fast det i linnet med säkerhetsnålar, me like !

Bruna stövlar med lagon klack! Passade bra till de bruna detaljerna :)


Att hitta rätt väg

Jag tror att det är de alla människor strävar efter. Att hitta rätt väg, den vägen som anses vara bra, den som ger dig ett bra och stadigt liv. Självklart skall man försöka få en bra tillvaro i livet men jag tycker att det är bättre att följa hjärtat än plånboken. Alla ska försöka uppfylla sina mål och drömmar, även om inte alla människor runt omkring anser att det är en bra ide. Det kan vara små, små saker som man kan uppnå och det kan vara stora saker att sträva emot. Det viktigaste tycker jag det är att vara sann mot sig själv och följa hjärtat den vägen som känns rätt för en själv.

Jag har en dröm som jag vill uppfylla. Jag vill ha en hund, jag vill träna med den. Detta är mitt mål, att jag skall få ihop vardagen så att jag kan ta hand om en hund. Detta är min dröm, vad folk än säger så kommer jag att uppfylla den när tiden är inne för det!

Ge aldrig upp dina drömmar, även om det kan vara svårt att nå dit, för det viktigaste är att vara sann mot sig själv.



Olle, familjen Samuelssons hund, helt underbar!

Inredning

Erik har möblerat om i sovrummet så nu skall jag på mattjakt på Ikea! Ska även kolla på lite blommor :) Får se vad jag hittar för något skoj. Mimo och Sofie har redan åkt, skulle förbi hennes sommarstuga och hämta saker. Sabina kommer och hämtar mig snart så skulle vi 4 ses utanför Ikea.
Tommy och Mimo har flyttat in i lägenheten brevid oss, vägg i vägg :) Så igår var Erik där och hjälpte till och jag tittade in lite mellan varven som jag sov på. De kommer att få det jätte fint! Badrummet var redan skit snyggt! :) Så jag tror att Erik och Stefan skall in och hjälpa till en stund sen. Alla ställer upp på alla när det gäller flyttar!

Nej nu ska jag ta på mig mina söta svartvita skor och åka ut en sväng. Se hur jag mår sen, det avgör om jag ska prova träna imorgon med Ewe!




Minnen med många skratt på en och samma dag!
Jag och My, Barbie och Mössan :):)

Flyttat

hem, detta gäller både mig och erik. Vi åkte tillbaka till Karlstad i Lördags. Vet inte om jag skrev med Erik då men så är det i allafall. Erik ska börja söka jobb nu och se om han hittar något. Just nu försöker vi mest att göra i ordning vårt hem som just nu är ganska rörigt! Fast det fixar vi nog tillslut ;P

På torsdagen förra vecka så var, jag , Erik, Rasmus, Jessi, Emelie och Flerra ute och käkade för att typ ha en sista kväll ihop! Det var jätte trevligt och känslosamt! Vi var inne på en resturang som vi varit på en gång tidigare. De har väldigt god mat. Eftersom Jessi tagit körkortet dagen innan (stort grattis till dig gumman) så var det hon och jag som körde. Killarna drack en och annan öl och lite shots ;P hehe de blev lite påverkade !




Hela gänget!


Brinnande shottar, inga fel ;P




Hel mysigkväll !!!!!

Hemma från

skolan, det var en lång och lite förvirrande dag men det känns väl ganska bra! Ska sätta mig och plugga lite sen. Just nu ska jag ta det lite lugnt och bara varva ner lite. Ska sätta mig med PM sen. Det ska skrivas på ett mer profisionellt sätt, ska vara färdigt med det på fredag tänkte jag. Vi ska ha träff med handledaren då i grupp.

Idag vet jag inte vad det blir än, Sabina ringde och frågade om vi skulle till Ikea men jag måste se hur jag mår först! Ska varva ner lite innan jag vet om jag ska rusa runt något mer idag.. !

Vad har ni gjort idag??


Skoloutfit

hihi det ska bli roligt att lägga ut lite outfit bilder;P Det var ett bra tag sen om man säger så!







Så ser jag ut idag! Nu har jag packat ner allt och ska snart möta Helene för att gå till skolan. Linnea är med idag också! <3

Vi hörs sen vid fyra!


Första skoldagen!

ojojoj sommaren har gått fort, nu är jag inne på sista terminen, sen är jag lärare. Det är helt otroligt. Det är blandade känslor! Just nu håller jag på att göra mig iordning det går segt som bara den. Speciellt eftersom jag har gått och blivit sjuk... Det är väl typiskt??
Fast detta är en av de viktigaste dagarna, närträffen för examinationsarbetet, går inte att missa. Jag hoppas att jag kommer igång lite sen. Tänkte knapra någon tablett;P hihi kanske hjälper!

Nej nu ska jag sminka mig, skriver innan jag går sen :)