ölspelet

satt och gjorde ett halloween ölspel:












öööööölspellll!!!!!!!!!!

Halloween

Nu har vi spökat ut oss till två vampyrer och snart ska vi åka iväg ! först till eriks syster och äta och sedan till lokalen där det är fest !!!! woho det kommer bli en rolig kväll! har höga förväntningar !!

här har vi fixat i lokalen:




vampyrerna:







Patry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jobb

Nu ska jag snart iväg till maxi och jobba , hehe slutar vid klockan sju! Men det ska bli väldigt intressant, ska stå med chips idag ! Bearneise chips från olw. Ewe sa att de var goda så det ska bli intressant ! Inför halloween också, då kommer det nog vara rätt så mycket folk sm handlar , ett STORT plus, då går tiden mycket fortare ! Nej nu ska jag göra mig iordning och packa min väska !

Ser i fram emot ikväll och lördag, kommer att bli skit kul !

Först middag imorgon, mums! Och fest på lördag! woho längtar !

Lång dag !

Ska snart sova , är trött som bara den! Hittade en jätte bra låt som var med i Greys anatomy ;) Bjuder på den nu ;) 

 



Jag hoppas verkligen

att jag klarade detta, det var svårt faktiskt, men jag håller tummarna att jag ska klara det ! Nu finns det inte mycket att göra endast att vänta på svaret, gråter blod om jag inte klarar det för jag har verkligen kämpat mig igenom denna kurs! Jag behöver klara det nu !

God morgon

Har varit uppe med tuppen idag , klockan sex började jag att läsa, härligt ;) haha nu ska jag snart fortsätta att läsa och sedan ska jag nog sova en timme eller så. Annars kommer jag nog att sova middag, och det får jag inte göra! Hehe för tentan är klockan åtta på onsdag! Måste vara pigg då juh ;) hihi nu kör jag igång !

So long !

KÄRLEK

Har varit en lugn, skön och mysig dag! Bara vara hemma och njuta av det man har i livet. Såna dagar behövs oftare. Att få andas ifred och bara vara, fler som har haft en skön söndag? Filmen var iallafall väldigt bra ! Den slår inte ettan MEN den var verkligen sevärd! Efter filmen så hade vi lite lekstund här hemma, hela familjen var med på detta. Går omkring med ett stort leende. Att älska djur är så oerhört underbart, jag skulle göra allt för mina tre älsklingar! För de är verkligen familjemedlemmar. De förgyller dagen så mycket, att möta små lurviga tjejer och killar när man är hemma är underbart. Att ligga och mysa i soffan, att bli väckt på morgonen och att höra deras jamande på kvällarna. Nej jag älskar dem verkligen !











Det kan inte bli så mycket bättre! Ska snart lägga mig och sova, ska försöka läsa lite också om jag orkar, vet inte om jag vill förstöra kvällen med att läsa haha ! Nej nu ska jag gå och pussa Erik !

So long ;)



Nu ska jag

duscha och göra mig själv till en fräsch människa igen haha är inte det direkt. Erik och jag har busat också, kan bli svettig för mindre! Men kul var det som bara den. Idag har jag läst lite grann men jag har ingen motivation just nu, har läst så mycket, skrivit så mycket. Så nu ska vi göra mackor och kolla på Green street Hoologan 2 , både jag och erik älskar ettan. Vi får se om denna håller måttet.



http://footballsupporters.files.wordpress.com/2009/03/green-street-hooligans-2-2338628-473.jpg

Så nu är det bäst att sätta igång här så att vi kan mysa hela kvällen lång! Underbart! Ska lägga ut lite mer bilder men det gör jag sen eller imorgon ! Hoppas ni haft en bra helg!

Gårdagens outfit

Sabina kom upp hit innan, åkte inte till malin förrens åtta, var hemma och vaktade katterna. De får inte vara själva för länge! Så vi passade på att ta några snygga outfit kort, självklart skulle mina älsklingar vara med på korten :) Sen provade jag att göra en frisyr, den blev läcker måste jag säga! (Mamma som är frisör, har det väl lite i blodet haha)



Jag lockade fyra slingor, plattade härtsvansen och hade flätor på sidorna ;)



Nya linnet från Gina Tricot, blev helt förälskad i det. Och Scilla är med och posar ;)



Var det inte snyggt bak?? Lilla Dollar är med också! Första gången på outfit kort ;)



Tingeling fick vara med och visa skorna. De har faktiskt Erik valt ut på skopunkten ;)

SABINAS OUTFIT!

Hon ville posa med Dollar ;)




Hon plattade håret igår och satte upp det med en svart blomma. Hade en klänning från Gina Tricot, jätte fin, Hon passar i blått!

So long!

Pappa

Pappa, är Dollar inte söt ???



hihih <3

Hemma från

Bergvik, hittade ett skit snyggt linne på gina, ska försöka lägga ut det sen så att ni får se. Det var faktiskt guldigt och det brukar jag inte ha! men detta var riktigt läckert alltså! ;P Snyggare bak än fram faktiskt! Nu ska vi äta och jag skall börja göra mig iordning, får se om jag tar lite guldigt smink idag :P hihi vet aldrig !

Äntligen lite bilder :)

Nu funkade det med allt och nu ska jag lägga ut lite nya bilder:) hehe



Scilla ligger uppe på bokhyllan och myser. Har ju varit lite sur, men nu nosar hon iallfall på Dollar så det är skönt. Hon har varit en duktig flicka. Är alltid lite ovant när livet ändras!



Tingeling ligger i fönstet på filten erik har gjort iordning. Hon har givit ut några smällar mot Dollar men hon är nyfiken på honom. Hon kommer att vänja sig tillslut.

Nu ska ni få bilder på Dollar som vi har tagit:





Så underbara ! <3

Lördag

Och idag skall jag inte plugga något, det är skönt att ha två dagar utan att öppna en bok! Ska snart äta och sen så skall vi åka till bergvik :) Ska till bolaget och köpa lite, ska ta det ganska lugnt ikväll var så obehagligt förra helgen så det finns inte! usch... Men ikväll blir det kareoke skall bli roligt att sjunga lite, sen ska de ut på nöjes, har inte bestämt mig om jag ska med. får se helt enkelt, vill ju inte lämna katterna för länge heller!

men nu ska jag plocka!

So long!

Skola !

Nu är det sista lektionen på denna delkurs, sen återstår tentan, så ska snart gå med Helene till sista lektionen :) sen börjar delkurs två som de säger ska vara ännu tuffare, men det är i framtiden, inget jag orkar tänka på nu:) Hörs sen!
(Nu har Dollar fått sin första smäll av Tingeling på ryggen) Stackars liten!
So long!

Almighty lions


JÄVLA IDIOTER!

Det finns fullt av dem, det finns människor som inte har respekt eller känner empati för någon! Såna människor borde inte få vara ute på gatorna, de borde inte få göra andra illa. Blir så förbannad så det finns inte! Min vackra, underbara, godhjärtade kusin blev rånad och slagen i kristinehamn. Ska det få gå till så??? Va det är helt sjukt, nog för att de tog alla hennes grejer men psyket då?? Hur ska man kunna gå ut på gatorna och länna sig trygg igen? ska man behöva kolla på varenda person man möter och undra om de skall göra en ILLA????? Blir så arg, blir så ledsen för gumman skull, nej jag har inga ord, bara JÄVLA IDIOTER! Två killar mot en tjej, jävligt tufft, jävligt manligt, fy fan. Skulle vilja ge dem en omgång som de sent skulle glömma, skulle vilja att de blev utsatta för samma sak! Hur fan ska de annars lära sig? Nej jag finner inte många ord som kan förklara, men det är visst så, man kan aldrig vara trygg ute längre, vad är det för samhälle vi lever i egentligen!

Familjen rullar på

Nu är vi ju fem stycken som lever under samma tak ;) hehe våra två såkallade tonårstjejer är lite sura, värst var det i onsdags då de var rent utsagt arga, precis som vi hade gett dem förbjud att sitta på datorn. haha tonåringar ;P Nu har dollar varit hemma i två dagar och det går iallafall framåt med surheten. De är en del morrningar och fräsanden men de är lite mer nyfikna nu iallafall. Tingeling ville leka med Dollar igår men han blev rädd och sprang under badkaret. MEN han var lite med för han kom ut igen och de gjorde samma sak 10 gånger ;) Vi kollade på Tingeling vad hon hade för stämning och hon var lekfull då:) Imorse höll Scilla på att klappa till Dollar men missade, vet inte om hon gjorde det med flit? får väl hoppas. Någon av mig och Erik får vara hemma hela tiden och hålla lite koll, de är inte så bra överrens än så det är bäst. Men vad gör det? Vi har höga förväntningar om att det kommer lösa sig med tiden, får se små framsteg hela tiden! alltid härligt!
Jag är iallafall färdig med barnlitteraturen i min läslogg nu, ska bara läsa faktalitteraturen nu och fylla i! Sen är det tenta på onsdag, får se hur det går! Jag har inte så höga förväntningar över min prestation men jag kan ju iallafall hoppas att läsloggen kommer att hjälpa mig. Det märks om jag har skrivit något vettigt, så mycket tid som jag har lagt ner på den så hoppas jag verkligen det!
Ska snart lägga ut lite bilder på mina tre underbara "bebisar", kameran dog så det var lite svårt nu ;P Ska ringa bibblan istället och kolla lite böcker. :)

Idag är den stora dagen

då vi ska hämta hem Dollar, jag har inte sovit mycket inatt alls, har varit uppe i varv haha :) Nu börjar jag bli nervös, jag hoppas verkligen att det går bra med Scilla och Tingeling ! Hoppas de är snälla mot "lillebror". Klockan tio skall vi vara i väse och hämta lilla hjärtat. Är så spännande, har längtat till denna dag!
Nu blir vi en stor familj !

Goda nyheter!

Han kommer hem i veckan, min lilla kille! Han är så söt !
Vad tycks? :) han blir större!

En lördag

som har innehållt mycket plugg, men jag jag är stolt nu. Har precis gjort mig iordning för att sen åka till Ewe och dricka lite vin :) Vi blev några stycken faktiskt, hehe ska bli roligt. Uppdaterar inte så ofta längre men jag vill inte ha kravet på mig att göra det, så det kommer inlägg när jag är sugen ;)

...

Jag har räknat dagar, jag har haft något fint att se i framemot, nu får jag ett besked som var jätte jobbigt för mig nu att ta i min situation, Dollar har en infektion, så han ska äta medicin så jag får inte hämta honom på lördag utan det blir minst en vecka till. Det var jobbigt att veta, tårarna har faktiskt runnit , kalla mig känslig men jag har verkligen väntat så mycket, köpte en skål åt honom idag. Det var tungt!

Tårar i ögonen

Den fastnade den sjöng till mig, de sjöng till mig , helt mållös!
Lonely the path you have chosen
A restless road, no turning back
One day you will find your light again
Don't you know
Don't let go be strong
Follow your heart
Let your love lead through the darkness
Back to a place you once knew
I believe I believe I believe in you
Follow your dreams
Be yourself an angel of kindness
There's nothing that you cannot do
I believe I believe I believe in you

Someday I'll find you
Someday you'll find me too
And when I hold you close
I know that it's true


Barnsånger !

Ska lägga mig snart , hoppas på att få sova mer inatt. Får se har tyvärr inte så höga förväntningar, har inte sovit en hel natt i sträck på över två veckor, börjar ta ut sin rätt. Det jag kan tänka på är pappas god natt sagor som han berättade när jag och Jessi var små. Han hade massa historier om hajen, kroken och pistoler. Det var tre skurkar, glömmer det aldrig <3 De skulle få mig att somna ! Minns också mammas sång på kvällarna, hon sjunger jätte vackert, när allt inte var som det sas så vaggade hon en till söms även om jag var femton år gammal, det skulle jag kunna somna till, saknar det! Älskar mina föräldrar otroligt mycket !
Mina två favoriter!
God natt!

Ullared

haha Malin var på Ullared från fredag till lördag, kändes som jag också varit där hehe , hon köpte med massa fina saker! Sen fick jag en döskalle grej man sätter på mobilen ska pilla med det någon dag, den var skit söt. Det jag ville visa var att man faktiskt kunde se sötnosen även om vi var kvar i Karlstad!
Lite dålig bild men hon är iallafall i den runda ringen ;P

En present från hjärtat!

I helgen fick jag en jätte fin present som verkligen betyder mycket. Jag fyller inte år, jag har inte namnsdag, inget speciellt alls egentligen. Jag har mått dåligt ett bra tag nu och därför fick jag ett jätte fint halsband av Madde! Tack så jätte mycket ! Haft på mig det idag! :)
Believe

En lång dag

med mycket innehåll, huvudet är propp fullt nu, behöver sätta mig ner och reflektera överallt som har blivit sagt och vad jag ska skriva ner. Det har varit lärorikt som bara den faktiskt, den största känslan jag bär med mig idag är att jag inte känner mig så ensam , det är fler som kämpar precis som jag... Idag har vi hunnit med en hel del, för er som inte visste var jag har varit så har jag varit på gruppvård på sjukhuset. Ska vara där måndag till torsdag heldagar. idag har jag fått träffa:
En dietist: Har gått igenom hur jag äter, om jag har frågor och tips.
En sjukgymnast: Om mina motionsvanor, vad jag vill göra och hur jag ska få igång det.
En sköterska: Vi kollade mina värden sen två veckor tillbaka, kollade problem områden och pratade om min insulin behandling.
En läkare: Kollade hur jag låg , ifall vi skulle byta behandling. Osv.
En fotvårds specialist: Kollade hur mycket känsel jag hade i fötterna, blodcirkulationen och pratade om hur jag skulle göra egenvård hemma.
Vi tog en promenad i gruppen, Kollade så att sockermätaren var rätt inställd, fick en genomgång om hur kroppen fungerar när den är frisk och när den har diabetes. Vi fick sitta i gruppen och utbyta tankar och disskutera frågor som vi skall ställa till sköterskorna. Var jätte skönt att träffa andra med diabetes och höra deras tankar, guldvärt, känner att dessa dagar verkligen behövs för att jag ska komma över ytan igen! Känns skönt men samtidigt väldigt känslosamt!
http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Articles/4721219/diabetes-food-pyramid-main_Full.jpg

Grattis

Mamma!!!!!
älskar dig <3



Nya bilder på Dollar!


Skärp dig! Skärp dig! Skääärp dig!

Skriv inte kommentarer till mig som sårar mig, skriv inte någon kommentar om du inte kan skriva hur jag kan skriva tillbaka till dig! Gör helt enkelt inte det, skriv inte till mig att jag ska skärpa mig när du inte har hela pusslet på bordet! Få det inte att låta som om jag vill känna så som jag gör, som om jag har bestämt hur det skall vara nu! Jag har aldrig jämfört mina problem med andras, Varför skulle jag det? Jag känner empati för andra och jag skulle aldrig skriva till någon att skärp dig det finns värre saker, och ja det är väl klart att det finns! Det finns det alltid, mina problem förändras inte av såna kommentarer, jag ser inte på andra utifrån mina problem! Kom aldrig och säg till mig att jag inte FÖRSÖKER! DU vet inget av detta, om du inte är en väldigt nära vän men de skulle aldrig skriva ett annat namn! Så kommentera inte sånt, kanske var din ide om stöttning men det sårade mig bara!


Melissa Horn

Underbart vacker låt !

Frisk?

Hur ska man börja se på sig själv som en frisk person? En person som lever utan att oroa sig för hur kroppen ska reagera på allt man gör? Hur ska man få psyket att bli lika starkt som det en gång var? Hur ska man kunna sova på nätterna när ingenting hjälper? Hur ska man orka upp på morgonen när natten består av alldeles för lite sömn? Hur ska man orka med det vanliga livet som susar förbi medan man står och trampar? Vad ska jag göra när jag känner mig brusten inifrån och ut? Vad ska jag säga när du frågar om det är bra? Ska jag berätta om allt som finns i mitt huvud, allt som är tungt? Kanske det bara är att svara med ett leende och ljuga för sina nära? Ska jag be om stöttning eller ska jag få den ändå? Ser du mig som jag är eller som du vill att jag ska vara? Som jag alltid har varit, en stark person, styrkan finns inte där på samma sätt men jag kämpar, varje dag är som en kamp... Ska allting jag kämpar med gå ned igen? Ska verkligen problemen behöva lägga sig på hög? Ska jag behöva höra kommentarer som jag inte orkar ta till mig?

ska det vara så?






And I was broken for a long time
But it's over now
Said I was broken for a long time
But it's over now
Said I was broken for a long time
But it's over now



Hoppas jag kan få säga de orden snart,





I am still broken
it is not over



Pluggat färdigt

äntligen, hehe ! ska erkänna att jag inte pluggade hela tiden, kollade på den tredje Harry Potter filmen med Erik. Jävla råtta hahaha! Var inte som jag trodde.. det hade de gjort bra ! Nu blir det iallafall sängen, snart i allafall, är ju liten sugen på Scrubs som börjar snart! Hoppas i allafall att jag får sova inatt, EN natt är inte speciellt mycket begärt !!!!!
Hoppas ni sover gott :)
http://labecca.files.wordpress.com/2009/09/sova1_14421299.jpg

16

Dagar kvar tills vi får ta hem dollar <3 Längtar längtar LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!
Dollar när han var liten !
Lite större ;)
Som han ser ut nu <3
Han kommer att vara lite större när vi hämtar honom, växer så att det knakar !!!

Biljard !

I Tisdags var vi och spelade biljard med J. Det var mycket trevligt, jag var domare och killarna spelade på ! hehe efter det så åkte vi och hälsade på C ! eftersom vi ändå var i k-hamn så svängde vi förbi i Väse för att kolla på Dollar, Erik var ju aldrig med första gången! Så det var en händelserik och lång dag ! Längtar tills den 17 oktober som bara den!
Haha härligt älskling !!!

Killarna i Greys anatomy

Derek Tillsammans med Meredith, sen långt tillbaka.

http://a7.vox.com/6a00c2251d2ae5604a00d4143297476a47-500pi
Alex Gift med Izzie
http://1.bp.blogspot.com/_1SBqFueoJQo/SdZcdXEXaEI/AAAAAAAAA-c/ih5z6tFfvRY/s320/Alex+Karev.jpg




Mark tillsammans med Lexie

http://images.buddytv.com/usrimages/usr3462910/3462910_mcsteamy.jpg



Owen tillsammans med Christina

http://www.accesshollywood.com/content/images/79/230x306/79041_kevin-mckidd-as-dr-owen-hunt-on-greys-anatomy.jpg



Richard Överläkare/sjukhuschef

http://static.greysanatomyinsider.com/images/gallery/typical-richard_313x390.jpg


Hehe det var de också !!

Säsongsstarten ..

Av Greys anatomy, tårar ja, åndå var man så förberedd att någon av Izzie och George skulle dö, men det blev ändå overkligt.. George dog i det första avsnittet nu och ingen av de andra blev sig lik... Det jag ändå tyckte var bra var att de målade upp honom på bästa sätt, precis som han varit under seriens gång, älskvärd, modig och med ett stort hjärta !
Jag älskar serien otroligt mycket, men det kommer verkligen att kännas tomt utan honom. Serien blir nog inte det samma efter detta, men jag ska nörda framför kanal 5 varje onsdag ändå!
George !
http://intensities.files.wordpress.com/2008/12/300_96058.jpg
Tjejerna !
Meredith !
http://www.greysgabble.com/wp-content/uploads/2008/10/grey_narrowweb__300x3660.jpg
Christina!
http://www.greysanatomynews.com/files/2007/09/greys-anatomy-season4-cristina7.png
Lexie
http://static.tvfanatic.com/images/gallery/lexie-grey-strips.jpg
Izzie !
http://media.canada.com/8c8b3290-2b08-4dc6-8e3e-2cc645fdfe05/080714_b_izzie.jpg
Callie
http://1.bp.blogspot.com/_rH7UnCDuqTY/RvyTTT8tRjI/AAAAAAAAAMw/qF0hJf6U3yE/s400/sara_ramirez_greys_anatomy.jpg
Bailey
http://i.realone.com/assets/rn/img/6/5/0/0/17480056-17480061-large.jpg
Dr. Arizona
http://static.tvguide.com/MediaBin/Galleries/Shows/G_L/Gq_Gz/GreysAnatomy/season5/greys-anatomy353.jpg
Får ta killarna i nästa inlägg , hehe blev så långt !

Harry Potter

Jag var en mycket negativ person när jag var tvingad att läsa Harry Potter. Jag var även tvungen att se filmen, SUCK! tänkte jag då illafall... Jag har bytt inställning helt. Boken var väldigt bra och den gick väldigt lätt att ta sig igenom, senare den kvällen så kollade jag och Erik på den! Och igår när vi hade myskväll så kollade vi på den andra filmen.. Så jag ska låna filmerna av S så vi ska kolla på alla som finns ute på film! Känner att jag hade missat något faktiskt, så jag erkänner att jag är omvänd! hahaha , det trodde jag aldrig !
http://www.sf-anytime.com/sfmetadata/images/img_1502_20060612_110849.jpg
http://www.weblo.com/asset_images/large/Harry_Potter_46a12ccd069cf.jpg

Blev helt ställd..

jävlar vad duktig han är, Erik i idol, fick rysningar faktiskt, älskar den låten också! Jag tycker verkligen att han sjöng den mycket bra ! Jag hoppas att han kommer att gå långt i tävlingen ! Är riktig begåvning ! Härligt att se!