Sörmonpromenader!

Dessa promenader har blivit helt fantastiska, vi var från början tre stycken som åkte iväg med våra hundar. Nu har vi ett rekord över 40 hundar på samma gång. Det är helt otroligt. De har så roligt tillsammans, leker, springer, gräver och allmänt mår toppen. De är lösa tillsammans och det funkar jätte bra! Det är en upplevelse utöver det vanliga! 
Erik är vår fotograf just nu, han tycker att det är jätte roligt att fota och bilderna blir underbara! 
Här får ni se några av korten från Sörmon: 
Algot i full fart <3 
Dante blev sugen på korv ;P 
Boss! 
Roya
Tiindra
Kaos och Boss, lika roligt som alltid :) 
Ludde
Lowa
Full fart! Alla vill ha pinnen <3 
Det är helgens höjdpunkt att åka till Sörmon och träffa alla andra hundägare och deras underbara hundar! 
 
 

Helg igen!

Tiden går i rusande fart och nu är det helg igen. Ikväll ska vi till Skåre för att hälsa på Ewe och Nike, de kom hem från Thailand i veckan. Ska blir roligt att höra om resan och förhoppningsvis få se en massa kort !! Eftersom vi fortfarande inte har någon bil, 3 veckor nu, så blir det att åka buss. Tar väldigt lång tid att ta sig från ett ställe till ett annat om man jämför med bil ;P 
Blir säkerligen en mysig kväll, ha en trevlig lördag ni också ! <3 
 

Onsdag!

Idag kommer mamma och mormor till Karlstad så jag ska följa med dem till stan! De ska köpa glasögon och har tid klockan 11 så de kommer runt halv och hämtar mig! Ska bli mysigt att umgås med dem! Har känt mig dålig denna vecka, ont i huvudet, halsen osv Hoppas att det blir bättre och bättre för idag har jag inte ont i halsen i allafall! 
Vad ska man säga annars... våran bil är ft på verkstaden.. fick tillbaka den igår och den gick jätte bra men imorse när Erik skulle åka till skolan tändes motorlampan igen och den höll på att dö... SUCK!!! Trodde att den var lagad nu men icke... Billösa igen! 
Nej nu ska jag ta en sväng med Algot, blir perfekt innan de kommer <3 
 

Klipp, klipp!

Igår var jag på stan med Sabina och Amanda, var massor med rea! Hittade lite smått och gott, till bra priser ;) Igår klippte sig Amanda för första gången, hon var jätte duktig. Det var läskigt i början men vi pratade, ställde frågor och läste en bok tillsammans. Sabina klippte sig också, det var lite konstigt för Amanda att se det, haha hon pekade och sa mamma hela tiden ;P
Lunch blev det på Grodan, beställde en sallad, var faktiskt jätte god! 
Innan klippning
Och efter: 
Hon fick en liten rosa slinga också <3 
Och en ballong ! Den var rolig och full med hår haha ;P 
Blev många timmar på stan tillsammans, vi möttes runt tolv och satt i bilen hem efter klockan sex! Då var vi trötta, hungriga och ja vi ville hem helt enkelt :)  

Fredag!

Nu kan jag säga att jag är stolt över mig själv, jag är en riktig godisråtta till vardags. Jag älskar godis speciellt på kvällarna ;) Nu har jag inte ätit en godis på hela veckan! Känns riktigt bra, sockret ligger bättre och jag mår bättre, fast vissa gånger är det riktigt jobbigt. Är inte så att jag inte får fika eller äta godis någon gång men denna vecka ska vara helt ren så jag blir av med beroendet! Så nu är jag på gång !! 
Jag saknar verkligen sommaren, värmen, BARMARK!!! Haha ska väl inte klaga men jag är inte så förtjust i vintern, snön skulle ha varit under julledigheten, INTE nu! 
 

Torsdag!

Sabina kommer och hämtar mig och Algot om en stund. Ska spendera dagen tillsammans. Blir kanske något pyssel och en promenad. Ska bli roligt att träffa de båda damerna idag. Så väskan är packad med saker till Algot och vinterkläder till mig. Är så mycket snö nu och det slutar inte heller, kan bli för mycket av det goda! 
Min vackra kille <3 
Denna vecka har vi varit ute på några skogspromenader, har varit helt underbart. Det är så synd att Algot får massa snö i pälsen, blir som bollar. Både mellan tassarna och resten av pälsen. Ska köpa en salva och smörja tassarna med tänkte jag! 
 
 
 
Det är roligt att leka med bollen, kan inte fatta att han inte ens sprang efter bollen förut. Nu älskar han det! 
 
 
Lite inkallning ! ;P 
Nu ska jag greja med det sista innan Sabina kommer och hämtar mig. Ha en fins dag! 

Sörmonspromenaden!

Förra söndagen slog vi alla rekord, med både hundar och förare! Det kom hela 35 stycken hundar till denna härliga promenad!!! Kan ni fatta?? Vi var tre stycken första gången vi gick där, är helt otroligt! Vi har lyckats bra med detta och många visar intresse för att vara med på söndagar! Underbart! 
Algots bästa kompis Dante! 
Boss i full fart! 
Roya och Molly! 
Den största hunden Moses! 
Lilla valpen fick följa med i mattes famn! 
Siot och Freja pussas! 
 
Här var vi inte ens alla, haha ramlade in massa härliga människor och hundar! 
Måste ju också visa min fina älskling också! Fick riktigt bra kort på honom! 
 
 

Amanda på besök!

Under torsdagen och fredagen så passade vi Amanda, under dagarna var Erik i skolan men på kvällen blev det mycket bus. Det var första gången hon sov över hos oss och det va jätte mysigt. Hon va så duktig! Hon va glad och pigg hela tiden och vi hittade på lite olika saker. Vi tog en sväng till Solareturen där Amanda fick en leksak och jag måste säga att de fått det väldigt fint sen de flyttade, vilken skillnad! 
Vi tog också promenader, lekte i sandlådan och myste här hemma. Hon och Algot hade skoj tillsammans, hon bad mig och godis som hon sen skulle ge till honom<3 På kvällen brukar Algot alltid vara där vi är men när Amanda somnat gick han in och la sig där istället. Även under natten valde han att ligga i korgen på golvet brevid hennes säng istället för i sängen hos oss! 
Amanda och Erik byggde ett tält på kvällen! 
Där inne va det skoj! 
Mys i soffan <3 
Algot undrade vad vi höll på med! 
Ut måste man ju också ! 
Erik hade minst lika roligt som Amanda, han hade kunnat sitta där hela dagen haha
Sötnos <3 
 

18 års kalas!

I lördags var vi och firade min underbara kusin Linnea som fyllt 18 år. Tiden går fort, minns fortfarande när hon va liten, nu har hon växt upp, ojojoj vad gammal jag börjar bli ;) Släkten var där och vi hade lika roligt som alltid, det var lekar och massor av dans! 
Mitt härliga lag i tävlingarna! 
Första leken: Få ner så många kort som möjligt utan att alla ramlar ner! 
Mormor VS Anders
Mormor vann! 
Andra leken: Få bollarna i skålen
Egon VS Pappa
Vinnare: Pappa
Tredje leken: Boxning
Jag VS Jessi
Vinnare: Jag Både jag och Jessi var helt slut efter denna omgång, var otroligt jämnt och vi hade ingen aning om vad vi egentligen gjorde haha! Vi fick gå ut och ställa oss en stund och kyla av oss <3 
Fjärde leken: Tennis
Rex VS Erik
Jag kommer inte ihåg vem som vann denna men jag tror att det va Erik, fast är inte säker! 
Femte leken: Wakeboard
Mamma VS Emil
Vinnare: Mamma
sjätte leken: Dans på Wii
Hade tyvärr inga bilder på detta men det va Mia mot Wilma. 
Vinnare: Wilma 
Det var jätte roligt med alla lekar och det bjöds på god mat och efterrätt. Kunde inte ha varit en bättre kväll måste jag säga! 
Grattis igen Linnea ! <3 
 
 
 

Lämna bakom sig!

Vi lämnade 2013 bakom oss, alla sorger, problem helt enkelt det vi ville glömma genom att skicka iväg det i luften. Vi skrev våra önskningar inför 2014, vad vi vill ha ut av detta nya år! Det var en stark upplevelse... 
 
 

Nyår!

I år spenderade vi nyår i Ulvsby hos Stefan, Sabina och Amanda. Det var så stor skillnad på smällar där och hemma. var den lungnaste nyår med Algot någonsin. Han var upp i varv, rädd och ville inte gå ut men han lungnade sig snabbt och vi kunde träna lite tricks vid tolvslaget. Då fick han något annat att tänka på :) 
En liten lycklig kille ! 
När vi kom dit var det förrätt, kyckling, lika stavar och en god sås serverades. Det var jätte gott! 
Det var dukat vackert och stjärnor prydde bordet. 
Erik var jätte fin i sin kavaj och fluga <3 
Tommy och Mimo <3 
Charlie och Malin var redo att hugga in i maten :) 
Till mat fick vi underbart god tillagad potatis med oxfile, sallad och en mumsig sås! Det var otroligt gott! Alla åt sig verkligen mätta. När maten var bort dukad så spelade vi "Vem i rummet". Alltid lika roligt ! Vi testade också ett spel som Stefan fick på kompisjulen, Beer Pong. Var roligt men lite svårt ;P 
Vackra Malin <3 
Vi får ju inte glömma efterrätten som vi blev bjudna på, för gott !! haha 
mmmm...
När tolvslaget närmade sig valde alla att stanna inne för att kunna skåla med mig (följer aldrig med ut och sjuter raketer). Det kändes väldigt bra att de gjorde det, var mysigt! Malin och Erik blev mina pussar på tolvslaget!
Stefan och Sabina är redo för att skåla! 
Vi var lite latare och satt ner, redo att skåla ! 
Det var en helt underbar nyår, rolig, trevlig och helt enkelt perfekt! Tack för att vi avslutade året tillsammans och började det nya <3 
 
Älskade lilla Amanda !