Julafton 2014!

Ja nu är julen över för denna gång och nu kommer snön haha! Är väldigt mysigt att det snöar, Algot kommer att tycka att det är jätte roligt att få leka :) På julafton var vi i Kristinehamn hos mina föräldrar, på dagen va släkten där också :) Va lika mysigt som alltid, god mat, Kalle Anka och paket :) 
Algot fick så mycket uppmärksamhet, här tog han plats i Mattias knä. Min lilla mysiga kille ! 
 Jessi, Anders och Elin myste i soffan! 
Vi hade alla som vanligt köpt en 100 kronors julklapp som lottades ut. Jag var först att välja och fick ett jätte fint påslakansett, det behövs! Vi ska rensa ut lite här hemma. Erik fick super söta tomtar i sitt paket :) 
Elin fick en glassmaskin, hennes kommentar: "Funkar den? " haha hon är rolig min kusin <3 
 
Mattias fick en lyckoträff haha 
<3 
Pappa åkte iväg en stund, innan hann åkte så såg han lite annorlunda ut haha ! Vi fick en tomte i några minuter iallafall, va väl tur att barnen fick träffa honom i en annan familj ;P 
Världens finaste tomte! <3 
Tack alla för en mysig julafton !! 

Julfirande!

Igår va vi hos Anne och Stig, där vi blev bjudna på julmat, som jag har längtat! Det va väldigt gott och jag tog en tallrik extra, varför inte det är ju ändå jul :) Vi fick jätte fina julklappar blandannat ett varsitt puzzel, vi tycker ju om det både jag och Erik. Vi fick även en puzzelmatta så vi slipper ha det framme hela tiden, klockrent!!! 
Algot fick också en julklapp med ben i, han öppnade paketet HELT själv! 
Här är han i fullgång! 
 
Så duktig pojk! 
Vi spelade spel och kort, lika roligt som alltid. Jag och Anne hittade på ett eget nöffspråk haha, vi hann bli lite övertrötta under kvällen ! 
Underbara familj <3 
Algot hade också tomtekläderna på sig en stund iallafall, sen blev det för varmt ;P 
 
Tack för en underbar kväll, älskar er <3 
God jul allihopa!! 
 
 

23 December!

Idag har jag städat, så lägenheten är i tipp topp, haha nästan iallafall. Va skönt att få det gjort innan julafton eftersom vi åker till Kristinehamn då. Har även varit ute och fotat hundarna lite, ovanligt ;P Nu har jag gjort mig färdig och snart ska vi åka och lämna Lotta. Marie slutar vid halv sju :) 
Efter det så åker vi till mina svärföräldrar, ska bli jätte mysigt. Äta god mat och spela spel, vi firar jul idag tillsammans med dem! 
Fina familjen! Är så glad att få vara en del av den <3 
Erik fick sluta lite tidigare idag iallafall, så det inte blir alltför sent på kvällen. Tur så har han varken hår elller använder smink så att göra sig iordning går fort ! Nej nu ska jag packa det sista sen ska vi åka! 
Hoppas ni får en lika trevlig och rolig kväll som jag vet att vi kommer att ha <3 
 

Pepparkaksbak!

I torsdags var jag hos mormor för att baka pepparkakor tillsammans med några av kusinerna. Det var jag, Jessi och Wilma som va med detta år. Mormor bjöd på falukorv, potatis och hennes underbara gräddsås. Det va sååå gott, som alltid.. längtar efter mormors mat varje gång! 
Y
Min älskade mormor som vaktar våra pepparkakor så att de inte blir brända ;P 
Yngsta kusinen Wilma är i fullgång att göra fina dekorationer ! 
Jessi fick hemmagjord deg som mormor gjort, inte alltid lätt att få tag på glutenfritt!! 
Lotta tog en tupplur hos Jessi, Algot va för nyfiken på vad vi gjorde, hade inte lika lätt att ta det lungt :) 
När vi var färdiga tog vi en fika tillsammans, algot skulle sitta i mormors knä :) Han är så go. Det var en härlig kväll med mysfaktor på högsta nivån! Tack för denna fina tradition !! <3 
 

Traditioner!

Idag ska jag åka till mormor och baka pepparkakor, ska bli jätte mysigt! Som alltid! Har varit en tradition ända sedan jag var liten och jag kommer nog aldrig att bli för gammal för det! Är så mysigt att träffa kusinerna, syrran och mormor. 
Båda hundarna får följa med såklart. Tycker nog Wilma blir roligt, hon tycker om att pyssla med hundarna! Sen ska jag hem till mamma och pappa och fixa min hemska utväxt haha! Blir nog ganska sent så sover nog i Kristinehamn inatt! Vi får se, har med mig grejer till det i vilket fall som heslt. 
I helgen är det fullt upp! Imorgon kommer Amanda och ska sova här. Ska bli mysigt <3 Sen ska vi äta Brunch med Ewe och Rickard på lördag förmiddag, hem göra sig iordning och träffa dem igen. För på lördag blir det utgång, dansa!! Hihi Så inga minuter av ro här inte ;P 
Nej nu ska jag packa det sista och åka till mormor som kommer bjuda på god mat! Den är verkligen speciell, falukorv, potatis och gräddsås..Finns ingen som kan göra den så god som hon! 
 
 

Bröllop!

Idag ska vi till Kristinehamn och gå på Johanna och hennes fästmans bröllop. Ska bli jätte roligt och jag är så glad för deras skull. Just nu flänger jag runt och grejar i lägenheten, laddar kamerabatteier och försöker betsämma outfit haha! Fast det ska nog gå detta, har snart packat färdigt iallafall, bara det att mitt hjärta fortfarande sover. Japp, gick vilt till igår. Hämtade honom efter julfesten igår vid halv tre på natten ;P Gullig flickvän ;P 
Algot tycker väl att det är sådär att fortfarande ha tratt men det går bättre :) Han är inte lika deppig utan fylld med energi, vi har ju fått tagit det lugnare än vanligt ;P 
haha helt lycklig är han nog inte! 
Jag är väldigt nöjd just nu.. Nästan alla julklappar är klara!! Är två kvar bara, så det känns jätte skönt och det är bara början av december. Jag är ovanligt nöjd över alla julklappar detta år, tror det kommer att bli uppskattat, hoppas det iallafall :) 
Söta Lotta ! 
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och försöka få liv i Erik.. hmm det kommer nog att gå sådär.. ! haha 
 

December

Ja nu är vi redan inne i december, mycket har hänt sedan dess. Jag skulle ju ha tävlat med Algot imorgon men det blir tyvärr inte så :( Han skadade klon under lek med kompisarna så han är just nu en liten tratthund ;P Det var synd för jag såg fram emot det väldigt mycket ! Fast det kommer fler tillfällen. Huvudsaken är att Algots klo växer ut fint och att vi slipper alla skydd och skit som ska på varje gång vi ska ut! 
Han är inte jätte nöjd med att inte få springa fritt eller va utan tratten inomhus.. fast han tar det väldigt bra ändå! Min lilla goding! Som sagt det har varit en hel del på gång och det ser inte ut att bli lugnare framöver. December är väl helt enkelt en sån månad!