Älskade älskade

Farmor



<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

JEM

Så heter min goding som vi vann igår. Han är jätte söt, tog kort när vi var påväg hem till Värmland igen igår ;P




Han är en liten pingvin :)

Liseberg

Igår spenderade vi hela dagen och kvällen på Liseberg, det var jätte roligt. Vädret var helt perfekt, det var molnigt och lagom varmt! Vi hann att åka mycket karuseller, självklart köpte vi åkband, annars hade det ju inte varit någon ide att åka dit!

Vi åkte parisehjulet, det var första gången för oss alla, och gud vad vackert det var. Vi såg hela Liseberg och stora delar av Göteborg! Vi åkte tre gånger, en på dagen, en vid solnedgång och en gång när det var mörkt! helt underbart!!


Här var vi påväg upp :)

Utsikten var helt otrolig!

Det var svårt att ta i mörkret, måste vara där för att se det vackra! :)


De åkte Jukebox :)


Det var en jätte rolig dag som jag sent skall glömma! :)

Snabbmat och Wii

Idag är det fredag och jag och Erik är hemma i Karlstad igen. Vi kom hit igår, då blev vi välkomnade av underbar mat och trevligt sällskap! Mimo hade lagat mat till oss, underbart gott som alltid! :) Sen så åkte jag och Erik ner till Rixfm festivalen, vi mötte upp Ewe, Nike, Malin och Josef. Jätte mysigt att se deras vackra ansikten igen! När vi hade kollat på alla artister (Erik Grönwall, Erik Sadee eller hur de stavas, var bland annat där) Efter det köpte vi något att dricka och sen gick jag Erik och Malin påväg mot Eriks föräldrar. Malin hade cykel hon, hehe det var sommar det, hon hade en blomma i håret, en fin klänning, riktigt sommaroutfit:)
Vi kom hem till lägenheten vid elva, då försökte vi få datorn att funka som den skulle, gick väl sådär... Sen började vi kolla på Hostel 2. Jag somnade med täcke och kudde på golvet, haha jätte trött!


Nu är J i Karlstad, vi skall åka till Liseberg imorgon, ska bli roligt. Just nu sitter vi hemma hos stefan och har precis ätit. De käkade Pizza och jag tog mos och korv! Mums!
Nu är det TP som spelas för fullt, jag är inte med just nu, kollade mejl och grejer till skolan eftersom datorn hemma startar 1 av tre gånger ungefär!

Nu vann precis stefan och sabina, de sjunger lite( typ Abba, the winners take it all...) haha

Nu sa precis Sabina.. "OJ vad du skriver" kanske ska ta det som en pik och sluta skriva här hihih

Ewes födelsedag, 2s hemkomst

Jag och Ewe var ju ute och käkade på dennes födelsedag, var jätte mysigt. Vi gick till Freden och åt. Det märktes att gumman uppskattade att vi gick ut och åt. Kändes som en bra present till henne!


Jag käkade toast med underbart gott kött. Ewe tog det hon brukade kommer inte ihåg vad det hette! :)

Vacker som få :)

När jag senare kom hem från Kristinehamn så mötte jag upp Stefan och Sabina, vi hade inte setts på en månad ungefär. De kom hem från Spanien. Så vi möttes på stan och shoppade lite! Sen tog vi en fika, regnet bara öste ner utanför. Efter stan åkte vi till Willys och sen hem till dem, där jag sov över:)

Sabinas Fika (stefans hand)

Stefan äter kladdkaka:)

Precis som jag gjorde :):)

Sex sex sex PARTY

I Fredags var jag på sex party hemma hos Anna, Ewes klasskompis. Jag höll på att smälla av när jag såg hennes lägenhet, den var helt underbar! Hon bor på Lamberget så det var väldigt nära eriks föräldrar! :) hihi

Det var jag, Ewe, Anna, Stefan, Sabina och Andreas som var där. Och en gammal klasskompis som hade visningen! Vi hade en jätte rolig kväll, det började självklart med att få se, smaka och klämma på lite olika leksaker, och massageoljor!


En röd dildo, fingersaker, penisringar osv.

Det fanns mycket grejar man skulle vilja ha ;P

Här var en dildo som blev mindre attraktiv när det var en smilegubbe på toppen, såg ut som en glad svamp...

Jag provade även en fjäril som man kunde gå med när man ville, den vibrerade rätt så bra om man säger så.. Jag kunde inte stå still i allafall. Haha förstår inte hur man skall kunna gå och handla eller damsuga med den på , hamnade ju helt i obalans.

Haha fast det var kul att pröva i allafall, men jag köpte ingen sån. jag köpte tärningar där det stod, VAR, med VAd och Vart man skulle göra det! De var väldigt roliga. Sen köpte jag en liten piska, som man både kan självklart piska med eller dra längst kroppen för att få massage!

Det är Himmelriket som visade alla saker, ett seriöst och profisionellt företag. Ni som vill ha sexparty rekomenderar jag att höra av er till dem. Ingen behöver veta vad man köper eftersom man får gå in ensam eller med sin partner och beställa och det är sekretess. Ett stort plus till dem!

Dumma dator!

Minh dato har krånglat ända sen vi försökte fixa med en film, nu funkar den i allafall men inga mappar syns och inga ikoner, är så jävla skumt! Vet inte riktigt vad jag ska göra! Det är skärmen som har krånglat, har varit helt svart så jag har inte kunnat sätta på datorn. Idag funkade det efter en kvarts försök! Vet inte vad som har hänt riktigt! Inte så roligt i allafall :/

Så nu medan datorn är på skall jag försöka uppdatera med bilder och sånt :)

Haft en bra helg??

Kristinehamn

Ska snart åke till kristinehanm. Träffa J och C sen på kvällen skall jag mamma och Jessi på en musikal. Ska bli jätte roligt!

Nu är det lite bråttom så jag skriver mer hos mamma och pappa! Har självklart med mig kameran ;)

Vad ska ni göra idag??

Dagens outfit

Såhär ser jag ut idag:







Hiss eller diss??

Grattis min älskade Ewe!

Idag fyller Ewe 22 år, hon är en underbar person som jag har haft vid min sida i hela livet känns det som. Vi kan nästan säga att vi är som systrar för vi har växt upp tillsammans. Vi har varit med varandra i många olika tillfällen, delat mycket. De första fyllorna, oskulden, våra födelsedagar, alla jobbiga och lyckliga stunder. Vi har alltid funnits där, vi lekte tillsammans, vi har rest med varandras familjer!
Vi bytte bestfriends hjärtan vid väldigt låg ålder, minns inte exakt men det var längesen!



Idag för att fira henne ska jag bjuda henne på restaurang, vi skall äta på freden! Ska bli jätte mysigt att få fira hennes födelsedag, bara hon och jag! <3


Hemsk natt

usch den här natten var inte alls mysig, har haft ont i magen, fått sprungit upp. Det blev inte bättre av att det började åska som fan heller. Usch vad det mullrade, jag är rädd för åska för er som inte vet det. Så jag blev livrädd, sprang runt och drog ur alla kontakter. Så det var svårt att sova, blev så orolig i kroppen och det var så varmt på köpet! Så jag gick upp vad åtta och käkade frukost sen så gick jag och la mig igen.

Nu har jag i allafall hunnit ringt och sjungit en liten trudelutt, hon fyller år idag:) Jag har käkat och nu sitter jag i handduk efter en KALL dusch. Det var jätte skönt, men jag börjar väl svettas snart igen! hihi


Ett äldre kort, ska visa outfit sen ;P

Måste verkligen

berätta om min dag imorgon, min kväll och lite in på natten haha skrattat en hel del! Berättar mer imorgon!

God natt!

Mariebergsskogen

Hann vi besöka också , nu var stallen öppna! Så vi fick hälsa på hästarna, höns, kaniner, illrar, marsvin m.m De var jätte söta! Vi kollade självklart på alla djuren blev lite chockad när de små små lammungarna hade blivit så stora ;P haha söta ändå :)


Här låg en riktig cooling och vilade sig i skuggan, vet inte om jag skulle vilja ligga så men verkar ju funka för honom!

Scillingarna hade bara blivit lite större, så söta!!

Vet inte vad de gör , men det ser gulligt ut i allafall! :)

En tjockis ;P


Idag ville de inte prata med oss :/

Två små Illrar, uber söta alltså!

Har mer kort på djuren men de lägger jag ut någon annan gång, blir så mycket annars ;P

Efter stranden!

Det var helt underbart att ligga i solen och sen kunna bada. Jag hoppade runt, stog på händer, helt fantaskiskt. Fast som jag skrev tidigare, kan inte ligga i solen för länge ;P haha Blev lite rastlös där ett tag, Det blev Malin också, bara Mimo som kan steka i solen. (Kanske därför hon har så mycket färg) Vi har hunnit med lite annat också, Mariebergsskogen och Willys TVÅ gånger!

Här är i allafall lite strand bilder:


Mimo är lycklig i solen :)

Malin och Mimo, den ena bloggar och den andra läser upp roliga saker ur tidningen ;P

Jag, Mimo och Malin :)

Var skönt att vara på stranden, det gör att man verkligen känner av sommaren!!!

Strandoutfit

Såhär ser jag ut, svettig och äcklig men sjön är inte långt borta nu! Ska bara slänga mig i! Hoppas flickorna är lika badglada som jag :)


Solbrillor är ett måste ;P

Prickig skön klänning, lätt att byta om under :) Ett stort plus för det! Har redan bikinin på mig men den ska jag ju inte ha på hemvägen.. ;P

Sommarväder

och sommar aktiviteter, hihi idag blir det stranden. Ska köpa lite fika att ha med, skall även packa med lite smått och gott :) Ska lägga mig och pressa lite, haha vem försöker jag lura, orkar ligga i solen i tre minuter knappt, sen vill jag bada! haha Det är jag Malin och Mimo som ska åka till stranden. Snälla Tommy kör oss dit! Får se om det blir Örsholmen eller inte, är ett mysigt ställe men med mycket folk! Fast det är det nog överallt!

Jag har precis börjat packa min väska , ska lägga i lite vatten och sånt också:) Vill ju inte torka ut helt och hållet! Har hunnit käka lunch också, vill inte ligga med kurrande mage på stranden ;P

Är det fint hos er också?


Erik och Emelie :)

Hos Anne och Stig

Var där nästan hela dagen igår, det var super mysigt! De bjöd på mat , super gott. Plockad färskpotatis, kött och brunsås. Det var helt underbart gott, jag har tur fick med mig matlåda hem som räcker för två dagar!! Tack! Sen så spelade vi Triss och färg, roligt roligt roligt ! Även om jag kom sist första gången ;P Erfer det käkade vi lite efterrätt, glass och jordgubbar! Riktig sommar känsla det!


Ser ganska gott ut va? :)

Så fick jag träffa underbara Grace också, lika söt som vanligt, men som med alla djur , så var hon svår att fota!


Grace och Erik ligger och myser, brorsan kom ju hem :)

Stig och Erik när vi spelade kort :)

Anne var snabb att ta ut ciggen ur munnen när jag tog kort! ;P

Erik fick tillslut det han ville, hela spader stegen att lägga ner, bra gjort!!!

Sen åkte vi hem och Erik började packa alla grejer han skulle ha med sig, sen kollade vi på en "film" och käkade tillsammans. Sen var det dags för mitt hjärta att åka. Som vanligt orkar jag aldrig följa med ner eller säga hej då i dörren så jag la mig i sängen och hörde när han gick efter att ha fått miljoner pussar!

En natt med tårar

Usch jag hade jätte svårt att sova inatt, grät några tårar om jag säger så. Det berodde på att katterna inte var här, är jätte jobbigt utan dem :( Sen berättade Erik att de saknade mig och jamade som bara den och när sprang för att kolla vem det var som kom upp, när det inte var jag gick de igen :/ Den värsta känslan är att de inte vet att jag kommer tillbaka, vill inte att de skall känna sig övergivna! Fat nu är ju Erik hos dem så det känns lite bättre i allafall !


Min lilla bebis Dollar, allting har gått bra nu med kastreringen! Det är skönt! <3

Jag och Tingeling ute på promenad ! <3

Min vackra prinsessa Scilla <3

Jag saknar mina hjärtan så mycket, kan inte beskriva känslan i kroppen.. Men om en vecka så kommer vi att ses igen!!

Svärföräldrar

Idag ska vi käka lunch hos Anne och Stig. Ska bli lika mysigt som vanligt! Har varit uppe sen klockan åtta så ingen bakfylledag här inte hihi ! Det är ganska roligt att vara pigg och hitta på saker en sån här dag! Varmt och riktigt sommarväder!

Här kommer min outfit idag:






Så ser jag ut idag, sköna kläder i värmen! :)

Lite grattis fest för Ewe och Anna

Tog lite bilder igår som jag tänkte bjuda på. Har precis ätit en underbar frukost med youghurt, flingor och jordgubbar. Erik har inte kommit upp ur sängen än så jag käkade själv ;P

Här är bilder från gårdagen:

Jag och Ewe <3 På tisdag när hon fyller år ska jag bjuda henne på restaurang!

Anna, vi spelade ölspelet ;)





Tanja, världens sötaste!!

Det var en jätte trevlig och roligkväll, med gott sällskap. Och Ewe din rulltårta var underbart god!!! <3


God morgon!

Är lika varmt idag, jätte skönt! Ska snart käka lite frukost, om min lilla Erik kommer upp ur sängen vill säga ;P haha
Det var jätte trevligt igår, käkade fika som Ewe bakat själv. Vi körde ölspelet och spelade badminton. Tro det eller ej jag träffade faktiskt och sköt över nätet! (Inte så vanligt utav mig)
Tog kort som jag tänkte lägga ut sen, men just nu ska jag gå in och pussa på Erik och se om han vill käka frukost med mig! <3

Haft en bra helg?


Så glad var jag när vi gick hem inatt!

Kvällens outfit

Här kommer prickiga jag:




Hiss eller diss??

Varmt är det i allafall, allt smink kommer rinna av på bussen känner jag! Urk... haha

Världens sötaste

Igår när vi kom hem så var Erik rätt så trött, först somnade han i fotöljen sen hjälpte jag honom in i sängen! Jag var tvungen att ta kort på min lilla ängel!




Han är så söt ! Vackrast i världen för mig! <3

Tjena mors!!

Har varit en lite seg dag, varit lite trött men nu är jag pigg igen. Ikväll ska vi till Ewe, hon ska bjuda på fika mmmmm ;P hon har bakat själv! Sen ska vi spela badminton och dricka lite grann.

Igår var det en super trevlig kväll med underbart sällskap, käkade ute och Mimo hade rätt, super go kyckling alltså! Tyvärr slutade inte kvällen så bra men nu är jag mycket bättre !! Hoppas att jag inte förstörde kvällen för oss alla! Vi träffade Marre och hennes kompis också, lika trevligt som alltid!
Tack mina flickor att ni ställde upp och var så goa mot mig när det blev som det blev!! <3


Jag och Malin på Tempel, väntade på maten och pratade om allt mellan lägenheter till New york ;P

Mimo drack vin, Tommy Cola och Erik en öl :)

Gullipluttar!

Vi igen ;) Malin hade på sig sina snygga kläder från Göteborg.. :)

Mimo var brun och fin, hon har bruna ben också, det som är så svårt att få!!!

Här är maten jag blev rekommenderad:


Det var jätte gott!!! :)

Uteservering och outfit!

Nu ska vi snart åka ner till stan och sätta oss och käka , jag, Erik, Malin, Tommy och Mimo <3 Ska bli jätte mysigt! Har precis gjort mig iordning, tänkte visa hur jag ser ut idag;P eller ja när jag kom till Karlstad i allafall, inga kläder att rekomendera på en bondgård ;P

Såhär :


Var ett tag sen jag sminkade mig , hihi det kändes kul att göra igen ;)

hela jag

Håret, med en jätte stor rosett <3

Hemma vid balkongen känns ovanligt!

10 snabba


Tin-tin, Olle, jag, Teodore

Cowboy girl ;P

Jag och Mio <3

Rasmus och Giggi :)

Mössan

Emelie Barbie ;P

Jessi och Olle <3

Flerra, Erik och Emelie på Ikea :)

Här spelar vi kubb, Söderberg VS Samuelsson 

Tingeling nosar på Captain Morgan, Scilla längre bak ;)




hej karlstad !

Nu är jag hemma i karlstad igen under ca en vecka! Erik är med hemma nu så det är skönt. Har haft det helt underbart nere i Linköping! Kan inte klaga alls! Lärt känna goa människor och en underbar familj! :)
Fast det är skönt att få träffa kompisar och vara inne i stan. Landet är skönt men det är stan också! ;P hihi

Har tagit massa bilder skall försöka att lägga ut lite undertiden jag är hemma :) hihi !!