En tuff period

Har varit en väldigt tuff period ett tag. Finns orsaker till det som jag inte kommer att ta upp. Blev helt enkelt väldigt fel och jag bröt ihop totalt. Är fortfarande inne i en period med mycket ångest, mardrömmar och jag sover mellan 2-3 timmar per natt. Det är jobbigt och det tar så mycket energi. Magen är i uppror pga stressen som jag har inombords.
Jag har så otroligt fina och underbara vänner omkring mig! Vad skulle man göra utan dem och familjen! Tyvärr kommer det alltid att vara upp och ner med mitt psykiska mående och jag börjar acceptera det nu. De runt mig vet varför jag vissa dagar inte orkar, varför jag avskärmar mig och varför jag mår dåligt för saker de inte skulle reagera på.
Vad skulle jag göra utan mina killar? Det vet jag inte, de gör att jag går upp varje morgon även om jag vill ligga i sängen hela dagen. För deras behov går före mina !!! Det har de alltid gjort och kommer alltid att göra!
Jag hoppas att jag kommer ur detta snart och blir av med alla negativa och nedsättande tankar om mig själv. Imorgon ska jag iallafall på ett möte och prata lite om det som hänt och hur det är nu. Ska bli skönt!

Livet rullar på !

Allting rullar på i super fart, både på gott och ont. Ibland måste jag vila också för att ladda upp batterierna, annars orkar jag inget istället. I veckan fyllde Jax ett år , tiden går fort. Minns fortfarande när han va en liten plutt och det är han inte längre ! Han har blivit en riktig tonåring, lite trotsig och full av liv! Han kräver mycket och behöver stimulans både fysiskt och psykiskt.
Vi ska komma igång med agilityn nu tänkte jag. Har fått tips på hur vi ska träna in slalom så det är bara att köra :) Vi håller på med olika tricks och ska gå ett träningläger för Anita. Freestyle är jag super taggad på och lägret kommer att hjälpa oss att få ett färdigt program.
När han va en liten plutt ;P
Nu är han ett år och en riktig buse !! <3
Längtar till lägret dock kunde inte Malin vara med :( Jätte tråkigt !
I onsdags va vi till veterinären med båda hundarna. Jax vaccinerades och Algot tol blodprover igen. Jax tyckte att det va kul och Algot satt och skakade.
Hans värden va fortfarande dåliga men hade höjts lite. De sakerna som varit dåliga är:
Proteiner och Albumin.
Han har inte diaree eller kräkningar så de är oroliga för vad det beror på. I nuläget ska jag fortsätta på samma sätt och ta om proverna i augusti. Så jag hoppas att det är ännu bättre då.
Någon som varit med om detta ??