Födelsedagar!


Igår var vi hemma hos Anne och Stig för att fira Annes födelsedag. Det bjöds på god mat, efterrätt och kortspel under kvällen. I slutet var vi lite övertrötta och alla små ljud fick oss att skratta! Anne hade önskat sig en bild på Algot som hon kunde sätta brevid Grace på väggen. Hon fick några att välja på och tillslut blev det denna: 
Idag ska vi på ett till kalas, jo lilla Amanda ska firas med dunder och brak! Ska bli jätte roligt att fira denna underbara lilla tjej. Tror det blir en perfekt dag <3 
 
Nej nu ska vi snart åka, blir grillning ikväll också med goda vänner. Toppen !! :)
 
 
 
 

Världens bästa Amanda!

Idag fyller du 1 år, vad tiden går fort. Du är så högt älskad av Erik och mig. Grattis lilla gumman, vi kommer att finnas vid din sida hela livet <3
 Amanda och gudfar <3
Kärlek <3

Onsdag!

Vilket väder, regnet bara öser ner just nu, har gjort det hela dagen. Mamma kom hit en stund förut eftersom hon hade ett ärende i Karlstad. hon kom mitt i storstädningen. Så efter att hennes naglar var gjorda hjälpte hon mig att städa lite grann. Skullr överraska Erik så det va tur att jag fick hjälp då han kom hem tidigare ;P 
Nu har jag precis duschat och väntar på att underbara lillasyster ska komma och vi ska shoppa loss lite! Ska bli super roligt att ses och bara umgås vi två <3 
Min älskade syster ! 

Som en ny hund!

Eftersom Algot inte gillar när främlingar tar för mycket i honom har jag aldrig kunnat klippa honom. Hans päls var hemsk, lång och blev tovig snabbt! Så mamma som är frisör fick klippa honom, det gick hur bra som helst! Vi klippte riktigt kort, kanske inte så Papillon brukar se ut men Algot blev super söt! Det märks att han trivs! 
Såhär såg pälsen ut innan och då var han duschad och kammad! 
Under processens gång! 
Han stog och njöt uppe på bordet! Ser ni högen? ;P 
Är så stolt över honom, var super duktig!! 
 Såhär ser han ut nu:
Världens finaste! Tack mamma, betyder jätte mycket för oss <3
 
 
 
 
 
 

DW !

I lördags var det en rolig dag, först kom mamma till Karlstad för att följa med mig och Algot på DW. Vi möttes upp vid Rudsspåret och de andra började greja med selar och kättingar. Algot har aldrig dragit och har ingen bra sele till det så vi tänkte promenera med de andra. 
Jag blev väldigt inspirerad och vill själv börja med detta. Hundarna var jätte duktiga och fokus låg på att jobba. Man kunde se hur de arbetade upp sina muskler och hur harmoniska de var! Ska köpa sele till Algot sen börja dra med honom, ska testa ensam första gången sen kommer han dra tillsammans med de stora vovvarna :) 
När vi var färdiga med promenaden tog vi vattenpaus för att sedan låta hundarna sträcka på sig i gården. 
 
Båda ville ha bollen ;P 
Casper, Curt och Algot! 
Sötnosar! 
 
Som hundägare finns det inget bättre än såna här dagar. Gemenskap, hundarna i fokus och samma stora intresse! Är lycklig över alla fina kontakter jag fårr till både hundar och ägare genom hundrastgården <3 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ledig!

Denna vecka har jag semester, drar igång igen vecka 27 men just nu njuter jag av ledigheten. Det är skönt att kunna bestämma över dagarna och hitta på roliga saker. Igår tog jag bussen med Algot till hundrastgården, han var jätte duktig att ha med. Han satt i mitt knä hela tiden och krånglade ingenting! Det var dock lite läskigt när bussdörrarna öppnades men det gick snabbt över. Eftersom jag inte hade med mig kameran tänkte jag bjuda på lite bilder från förra helgens bus.
Casper, Cabo och Algot:) 
Busiga små pojkar! 
Igår var jag på tjejmiddag hos Malin, hon bjöd på jätte god mat och en underbar dessert! Sen spelade vi Alias, jag och Sabina tog hem segern! (Klimatmat) Haha! Lilla Amanda var med också, så super mysig och hon går helt själv nu! Så duktig! 
 
Gårdagen var kanom bra och jag tog vara på den så mycket som möjligt! 
 
 
 
 
 
 

Midsommar!


 
Igår var en väldigt bra dag, även om vädret på kvällen inte blev som jag ville. Jag, Erik och Algot åkte ner till Örsholmsbadet igår efter lunch för lite picknick och mys i det varma vädret. Det var skönt att få egen tid med varandra utan några måsten, det njöt vi av.
Det blev även årets första dopp för mig som vanligt gjorde kullebyttor och stod på händer i vattnet! Som ett litet barn! Algot är inte så badglad men när jag va i hoppade han ut till mig, så han gjorde ett ordentligt dopp!
 
Erik njuter!
Algot var super söt efter badet!
 
Blommor vi plockade till dagen i ära!
På jobbet firade vi också midsommar, barn och personal gjorde iordning denna fina midsommarstång!
 
Dagen avslutades hemma hos Ewe och Nike, trevligt sällskap och en perfekt sista refräng!
Hoppas ni hade det lika underbart!
 
 
 
 
 

Underbar utflykt!

Igår mötte vi Ewe och Nike vid Mariebergsskogen. Vi hade köpt med oss lunch och fika till dagen. Vi letade upp en fin plats i solen där vi åt, jag hade köpt en super go sallad på Ica, som jag själv plockat ihop! Det var trevligt och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Algot var också med och njöt av vädret och lite gott att äta!
Sen var det dags att titta på alla djuren, lika söta som alltid!
Fiskarna var de första vi såg!
Grisarna låg och solade!
Ewe och jag gick in i klapphagen där vi klappade kaniner och en liten sötnos!
Denna sötnos klappade vi! <3
 
Vi hälsade också på hästarna!
När vi kollat på alla djuren gick vi ner till andra delen av Mariebergsskogen, där fick Algot bada lite och vi gick till Naturum. Erik och Nike gick in medans jag,Ewe och Algot stannade ute. Blev lite stekande för våran del! I hopp om att benen skulle få lite färg!
Sen spelade vi minigolf, Algot var super duktig. Han pep inte, drog inte utan följde snällt efter oss hela tiden. Det tog ändå ett bra tag innan vi var klara med alla 18 banor. Grattis Erik, du vann !
Sötnosar!
Sen var det dags att åka hem, 4 timmar i Mariebergsskogen blev det! Underbar dag med underbara vänner <3

Träning med Algot!

Denna vecka försöker vi fokusera på sitt och ligg för att få detta att sitta ordentligt, är hela tiden ett arbete :) Det går framåt , Algot har aldrig kunnat ligga eller sitta kvar när jag gått runt honom, är överlycklig över detta! 
Kommer att ha olika moment varje vecka (om inte vi behöver mer träning på det föregående vecka). Är roligt att verkligen ha kommit igång med träningen för i aug/sept kommer vi att vara med i en annan lydnadskurs, vill träna så mycket som möjligt inför denna! 
Här får ni se en film från i helgen i Kristinehamn :) 
 
 
Vi har roligt i allafall :) 

Shopping!

Idag har vi varit runt lite överallt och shoppat lite! Blev självklart gengåvan men också affären brevid där jag hittade tre klänningar! Ska ha någon av dem ikväll, tar med alla för lite test:) 
Sen hittade jag shjorts på Gengåvan! 
Lite smycken blev det som alltid! 
Vi åkte också förbi en loppis som de hade för att dra in pengar till en man i Kenya och hans dotter. Var väldigt fint gjort, köpte lejonet som han gjort själv. Även ett armband :) 
 
Ha en fortsatt trevlig och varm lördag!