Julmiddag med

Sabina, Stefan, Tommy, Mimo, erik, Malin H och Therese :)

Vi anlände strax innan klockan sju till S och S hus där det luktade god mat, Sabina hade stått i köket sen klockan nio på morgonen och fixat ett underbart julbord! Det fanns mat så att det räckte och blev över! Det fanns Janssons, potatisgratäng, julskinka, prinskorv, köttbullar, omelett, revbensspjäll, och en massa annat!! Det var även uppradat med ett stort godis bord som vi smaskade på efter maten, hur gott som helst!
Bra Jobbat Sabina!

Det var verkligen jätte mysigt, trevligt och vad vi skrattade! Vi bytte julklappar med varandra, erik fick ett spel det handlade om att se vilken ålder man egentligen är, man får vuxen poäng ;P Eriks ålder var 14 och min var 11 år, snacka om att ha barnasinnet kvar;P
Jag fick en helt otrolig kortlek av Malin H , det var med mig, Malin, Mimo och Sabina på! Den kommer jag inte våga använda ;P

Lite bilder från julbordet ;)

efter att vi öppnat paket och sånt så spelade vi lite spel, jag hade köpt Sanning och konsekvens spelet som Mimo fick, (vi drog lott om vilka paket vi skulle få) Så det spelade vi, shit vad roligt det var!

Jag skulle välja ut de sexigaste rumporna ;P

Armhävningar, urk vad jobbigt det va ;P

Erik och Tommy dansar en sensuell dans :)

Mimo och Tommy visade ställningen T gillar mest!

De bytte plagg, s fick kepsen och Tommy fick en rosa (för liten) toffel ;P

Det var jätte roligt, helt klart en minnesvärd kväll!

Tack allihopa <3


Bloggen har varit ... lite tyst..

Hehe jag hamnade nog i en period där jag helt enkelt inte tänkte på att blogga. ingen motivation direkt. Kan ha varit att jag började min VFU i en årskurs 6 som tog upp hela min tid. Det är spännande, utmanande och underbart! Jag känner att jag har utvecklats otroligt mycket.

Nu har jag lite hmm.. jullov, ska bara fixa tre arbeten men ändå ;P Det ska bli intressant att skriva så sätt, men på universitetet har man aldrig riktigt något ordentligt lov. fast nu är det i sluttampen, examen väntar 21 Januari! ;P

Ska lägga upp lite bilder sen från jul och middagar och allt sånt! Har ju blivit en hel del ;P


Jag och Erik på julafton hemma hos mina föräldrar :) Elin tog kortet <3

jag önskar

att jag skulle kunna styra över det svarta som så snabbt tar över mitt liv. Det går så otroligt fort, jag hinner inte tänka sen sitter jag där igen. Jag vill bara kunna styra och känna att jag inte behöver ta den vägen för att det svarta ska få in lite ljus. Tyvärr kunde jag inte det, det blev som det blev, jag önskar att jag kunde ha det ogjort men så tydligt som det syns och under varje steg jag tar, känner jag sveket mot mig själv.

Jag önskar att det var över, jag önskar att jag hade kontrollen....


I Karlstad igen

Har varit på min underbara VFU plats i Kristinehamn i en vecka nu. Jag känner verkligen att jag utvecklas och ställs inför utmaningar! Jag har även börjat mitt tema arbete, uppstarten gick över förväntan!!

Igår åkte jag hem igen, Till Erik och mina små bebisar! <3 Saknad på hög nivå om man säger så. Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik, ska snart åke ner till Malin H som ska ha sin inflyttningsfest! Ska bli roligt! Erik är på hockey så jag möter honom hos Malin sen. :)

Nu ska jag sminka det sista, sen ska jag packa ner lite till, sen kommer Bini och hämtar mig !! :)