foton från Skutberget !

Igår va vi och fotade på Skutberget, blev många riktigt fina bilder ! Killarna skötte sig jättebra och lyssnade om man jämför med skogen ;P Vädret va underbart och vi hade roligt med många olika ideer på bilder !
 
Mina duktiga pojkar :)
Vi fick så många bilder som blev bra så är svårt att välja bland dem! Så kommer bli några bilder i detta inlägget ;P
Det senaste tricket funkade även ute ! ;p
Mitt lilla hjärta <3
Mitt stora hjärta <3
Va en helt underbar dag och jag njöt verkligen! På kvällen tog vi en promenad för att vi inte skulle somna så tidigt ;P Båda jag och Malin va jätte trötta, även hundarna ! ;P
Mina vackra pojkar! Finns inga som dem och jag älskar dem mer än någon kan förstå! Idag har vi varit i skogen med Malin, Zoom och Bea och Ludde. Killarna njöt och det gjorde vi med :)
 

Underbar dag!

Idag har vädret varit fantastiskt och det tog vi tillvara på. Imorse åkte jag och Malin till skogen. Det är verkligen ett ställe jag kan ladda mina batterier, finns inget bättre än att bara få va och njuta av lugnet. Pojkarna, alla tre , va inte så sugna på att vara på samma bild ;P Vi fick kämpa men fick tillslut en fast det va riktigt svårt.
 
 Blev lite inkallning också :)
Man ser verkligen lyckan i hans ögon!
Algot har alltid bråttom till mamma ! Min lilla fluffboll!
Jag älskar verkligen mina pojkar otroligt mycket och det är sånahär dagar jag lever på, när de är lyckliga <3
 
Jax är ganska hårdhänt när han leker ute och när han umgås med de små ska de helst inte busa på det sättet. Han menar inget illa utan vill bara leka. Idag testade vi med en boll till honom och det funkade jättebra! Zoom jagade Jax i skogen och det blev en lugnare lek :)
Senare på dagen åkte vi till Skutberget och fotade, jätte vackert väder och hundarna samarbetade bättre med oss då :)
Bjuder på en bild från det, blir fler i ett annat inlägg. Jag har ju blivit tant och är trött vid denna tiden ;P