2016

Snart har ett till år gått. Detta året har jag upplevt mycket, glädje, sorg, skratt och gråt. Inte så konstigt kanske då dessa behövs för att uppskatta de bra stunderna. Familjen ser likadan ut som när året inledes. 
Mina 4 vackra <3
Glädjande nyheter är att Scilla fortfarande är fin i pälsen och fungerar bra på sin medicin, När vi va på koll på djursjukhuset sa de att hon va jätte fin och allt va som det skulle :)
Algot mår mycket bättre, det märks på hela honom. Han är sig själv igen och magen fungerar utan problem! Jag tar det fortfarande lugnare med honom. Att mina hjärtan mår bra är viktigast av allt, ett tag kändes det som att Algot aldrig skulle bli bättre.
Erik och jag har även detta år varit tillsammans i 10 år. Jag kan knappt förstå att vi har varit ett par så lång tid. Fast det känns som om jag aldrig levt utan honom. Vårat förhållande är starkt och jag älskar honom om möjligt bara mer och mer. Vi som par har gått igenom så mycket att jag vet att om vi vill klarar vi allt!!
 
En av de största förändringarna detta år är min vardag. Från att ha varit sjukskriven i nästan 3 år så skulle jag arbetsträna. Det va spännande och utmanande. I början (feb) så jobbade jag 3 tim per dag/ 3 dagar i veckan. Det tog tid innan jag kom in i det och inte va helt slut när jag kom hem.När jag skriver detta arbetstränar jag inte längre utan arbetar 50 % och är sjukskriven resterande. Jag är stolt över mig själv. Sen ska jag inte ljuga, jag har mycket av min problematik kvar och vissa dagar är tuffare än andra. Jag trivs och uppskattar verkligen min arbetsplats!
 
Det har hänt mycket under året och jag kommer se tillbaka på det med både sorg och glädje. Jag är så lycklig över att Jax och Algot funnit varandra så bra och det är underbart att se dem tillsammans! Alla mina pälsklingar kommer bra överens!! Tack 2016 och jag välkomnar ett nytt år!
Dollar och Jax!
 
 
 
 

Jul 2016

På kvällen kom Jessi som hade jobbat under dagen. Då åt vi revbensspjäll som pappa hade gjort, underbart goda! Åt hur många som helst. Sen var det dags att öppna paket, man blir alltid lika förvånad över julklapparna man få av alla under hela helgen, det är kärlek. Så tack alla ni som köpte presenter till oss <3
Ja vad ska man säga? Äkta kärlek!
Love is in the air !
Massa paket :)
Hundarna fick paket de också, lika gott denna dag. Bortskämda pojkar!
Vi avslutade kvällen med att spela Las Vegas, ett väldigt roligt spel! Fick även det i julklapp :)
Allt firande va inte slut här utan vi firade lite idag (söndag) när Wille kom hem. Han va så go och glad, som alltid. Han fick självklart träffa tomten och öppna paket.
Tomten påväg in, bra att kunna kolla i fönstret :)
 Jax ville ge tomten en puss!
Det va spännande att få julklappar av tomten och Wille fick mest ;P
Han va helt otrolig när han öppnade paketen, tog det lugnt och uppskattade varje sak han fick! Är härligt att se !
Tomten fick inte sitta för nära , lite läskig är han ;P Det tyckte dock inte hundarna som kände igen tomten detta år ;)
Vilken underbar jul! TACK alla inblandade för denna gång. Oförglömligt !!

Jul 2016 i Kristinehamn

På julafton åkte vi till Mia och Anders för att fira med släkten. Vi va inte allihopa men super mysigt och trevligt ändå! Det bjöds på go mat och gott fika till Kalle Anka. Jax va övertaggad i början men lugnade sig och han skötte sig väldigt bra fast han vilat en vecka :)
Mamma, Mormor, Anders och Mattias <3
Alla utom mamma <3
Vi bytte julklappar, vi gör så varje år att alla köper en julklapp under 100 kronor som vi sedan lottar ut. Det är roligt att se vad alla hittat på. Mormor fick en almanacka med bilder på alla barnbarn och från släkten. Hon blir lika glad varje år, glädjer mig verkligen!
<3<3<3
Tog bilder på hundarna framför deras julgran som jag blev mycket nöjd med. Mina fina pojkar <3
Efter några timmar tillsammans va det dags att åka hem till mina föräldrar för att ha familjekväll. <3

Jul 2016

Denna Jul va vi som alltid hos Eriks föräldrar den 23 december. Vi blev bjudna på jätte god mat, julbord och vi åt med god aptit, utom stackars Anne som varit sjuk. Det va jätte mysigt och jag älskar dessa kvällar! Vi tar det lugnt , öppnar paket och spelar kort! Blir ingen bingolotto för oss, vspelar hellre spel tillsammans!
Vi gav varandra paket och även till hundarna såklart :) De blev väldigt glada, pojkarna fick en varsin stor godislåda med olika sorter av mums ;P
Farmor fick en puss av Jax!
Nellie fick testa Algots tomtedress, hon va så söt!!
Det är jobbigt att ha folk hemma, Nellie somnade i husses famn <3
Det va en helt underbar kväll!! <3