Ny vecka!

Nu är det måndag igen och jag ska till Grums och gå en promenad men andra goa hundägare. Ska bli mysigt även om vädret är riktigt trist.. Att inte snön kan få vara kvar utan att regnet ska komma ! När snön va som bäst va jag ute med Algot och Lotta på en promenad. De hoppade som små tokar i snön ;P 
I lördags va vi på 30 årsfest för Micke. Det va jätte roligt med spel och massa dans. Va längesedan jag fick sån energi haha, va en riktigt givande kväll. Spelade ett ölspel vi gjort innan festen där det va sanning och konka frågor på, från ett annat spel. Haha jag fick i uppgift att ringa mamma och prata engelska och berätta att allt va bra med mig. Hon undrade om jag va dyngrak eller galen ;P Skönt att jag har föräldrar som man kan skämta med, älskar min familj mest av allt <3 
Algot fick vara hos farmor och farfar när vi var iväg. Han va väldigt nöjd och tog så bra hand om dem, har varit jobbig vecka för dem <3 Känner mig så trygg när han är där, vet att han har det bra, till och med så bra att han tvekar att följa med hem haha! 
 
 

Segt.

Just nu rullar inte livet på i något jätte tempo direkt.. måendet pendlar hela tiden och jag får ta dagarna som de kommer. Har hunnit med lite iallafall. Tränat med Algot och Lotta två dagar denna vecka, med Malin och hennes mys voffar ! Algot skötte sig väl inte som världens bästa hund men ändå.. Han va inte snäll mot Bira tyvärr.. skällde och höll på men när vi var mitt i träningen gick det bra iallafall! 
Annars har det varit lungt, igår tvättade jag hela dagen.. mindre roligt fast välbehövligt! Idag ska jag ner till stan och ta en promenad med hundarna, lunchlunken. Är en väldigt mysig promenad, funderar på att ta med mig kameran fast är livrädd att halka och ramla på den! 
Ni får ha en bra dag, det ska jag försöka ha ;P 

Nyår !

 
 
Nu är vi ganska långt in på det nya året men tänkte bjuda på lite bilder från nyår. Vi var hemma hos Stefan, Sabina och Amanda tillsammans med Tommy och Mimo. Vi åt jätte god mat, blev så mätt att det kändes som jag gick upp 5 kilo! Fast så ska det vara ibland. 
Vi hade alla fixat olika saker till kvällen. Blev ett knytkalas med massa gott och roliga saker. Jag och Erik hade köpt mustacher, glasögon och sånt man kunde leka lite med. Vi gjorde också två stycken skyltar där man kunde stoppa i huvudet! Under kvällen blev det också lekar som Mimo och Tommy hade under kvällen. Mimo var lekledare och jag och Tommy (och hundarna) va i lag mot Sabina, Stefan och Erik. 
 Vi körde frågesport, musikquiz, pandoras ask och en rolig sätta knorren på grisen fast pussa stefan på magen ;P 
Det var ingen som missade lappen iallafall ;P Måste säga att Erik och Tommy va väldigt söta i läppstift i nyans av lila ;P 
 
Våra fina pojkar eller män kanske i denna åldern ;P 
Sen till vår mer oseriösa sida: 
 
Självklart skulle hundarna få testa, haha va inte så lätt de ville hoppa igenom den istället ;P 
 
 

Jaga sjukvården!

Blir så trött över att behöva jaga läkare eller annan kunnig personal.. Det måste ju finnas bättre system så att de inte ska behöva slita ihjäl sig! Ringde till min vårdcentral.. igen och de har inte tid.. vet inte vad jag ska göra riktigt.. åka in akut har jag ju redan gjort och det gav inget ! Pratade med min diabetessköterska, var skönt att höra en vänlig själ som tog mig på allvar. 
Om det blir lika illa ikväll som det var i förrgår och igår så kommer jag att ringa 1177 och åka in till Gripen. För jag kan inte må såhär längre.. Tar något fruktansvärt på kroppen.. Detta var en bra start på det nya året.. Fast allt brukar lösa sig tillslut! 
 

När hälsan blir sämre..

Det har varit och är väldigt tufft just nu. Jag har yrsel, huvudvärk och illamående varje dag.. på kvällarna blir det värre.. Vet inte vart jag ska ta vägen eller vad jag ska göra för att det ska bli bättre. Har varit inne på akuten före jul men de hittade inget allvarligt fel.. kollade massa grejer. De misstänkte annorlunda migrän.. då hade jag haft det tre gånger.. Nu har jag det varje dag.. Något är fel och det tär på mig.. 
Ringde läkaren igår.. han visste inte vad han kunde göra.. ställde lite frågor och sa att han kunde träffas tidigast den 19/1.. Jag tror inte att jag eller min kropp kommer att orka må såhär så länge! 
Ska försöka få tag på diabetesmottagningen imorgon och se om de kan hjälpa mig. Ska även kolla upp om jag kan byta vårdcentral.. Eller ringa min gamla igen och be om en annan läkare! Något måste hända iallafall.. Idag orkade jag iallafall ta en längre promenad med Algot med hundliv.. efter det va jag sämre och legat i sängen resten av dagen och kvällen. 
Tur att jag har hundarna i mitt liv <3 

Jul med goda vänner!

I måndags träffades vi för att fira jul tillsammans, julklappar i massor fanns till våra små stjärnor, Amanda och Amelia! Det var mysigt att träffas och det bjöds på god fika, alla hade med sig något! 
Amanda var så glad över att träffa Amelia igen, det blev gos på hög nivå! 
En bamsekram <3
Tjejerna öppnar paket, i år va det kaninens år för Amelia, massa söta kaniner ;P 
Vilket paket ska vi öppna nu? 
Älskade vänner <3 
Amelia gillade pappret ;P 
Tack för en trevlig kväll!