Fotat!

Jag tycker att det är roligt att fota, och nu får man passa på när alla fina färger kommer med hösten. Var i stallet i onsdags och fotade söta Sante! Han va duktig men va lite jobbigt att stå still, men med Algot som sprang runt framför så kom öronen nyfiket fram :) 
Igår va jag på hundpromenad, jag va den som hade promenaden så jag i vanlig ordning va i väldigt god tid. En halvtimme ungefär haha! Så jag hann fota Algot lite innan de andra anlände :) 
Min söta lilla kotte :) 
Idag blir det en lugn dag, sen ikväll är jag bjuden på födelsedagsfest för Mimo som fyller idag <3 Ska bli trevligt. Bea och Ludde är så snälla så Algot ska få sova hos dem inatt, är säker på Att Algot kommer trivas bättre där än på fest ;) 
 

Dålig uppdatering!

Har inte skrivit något sen innan Spanien, lite dåligt men har hänt så mycket att det har inte funnits tid eller ork till det. Fast nu kommer det ett inlägg iallafall. Vi hade det jätte bra utomlands, tänkte skriva större inlägg om resan när jag har skrivit rent dagboken jag skrev när vi var där. 
Det var varmt, vackert och underbart att få komma bort, vi njöt för fullt, Dagarnas problem var ungefär i nivå med vart vi skulle äta eller när vi skulle bada. Vi hann med mycket men samtidigt njöt vi och tog det lungt! Det blev besök till parker, marknader, loppis, vattenland, hamnen och andra saker! Självklart blev det god mat och shopping också, hittade otroligt vackra klänningar! 
Första kvällens middag efter bil och flygresan! 
Första kvällen
Ni fick en liten blick av Spanien iallafall, hoppas att jag kommer fortsätta skriva nu och skriva mer om resan:)