Saknar henne!

Det går inte en dag utan att jag tänker på mitt lilla hjärta. Kan inte beskriva med ord hur mycket hon betydde för mig! Saknar att hon inte väcker mig när maten är slut, att hon inte springer till mig direkt när jag ropar... Jag saknar allt hos henne.. hennes styrka, hennes jam och hur hon kunde lägga sig brevid mig och bli kliad hur länge som helst.
Nej det är tungt och det har varit en jobbig tid, dagarna går och sorgen kommer med längre mellanrum..

Hon kommer alltid finnas i mina tankar och i mitt hjärta <3

Bilder från hennes sista dygn:





Vila i frid

Tingeling 20/8-11

Jag kände dina sista andetag i min famn....

Stay with me the angels can wait!


I dont want to lose you, but i have to let you go... I wish that the angels could wait...This is broken my heart...


Klump i magen..

Den bara växer och växer... Imorgon är det iallafall dags att åka iväg. Gjorde ingen rolig upptäckt förut! Nej jag känner att något är fel men jag vet ju inte vad! Hoppas att vi kan få svar imorgon, en akuttid blev det!
Min fina lilla drottning <3


Såhär ser hon inte ut längre , mycket smalare och rent utsagt liten!

Kräftskiva!

Igår var jag på kräftskiva i Skåre. Mums vad jag älskar kräftor alltså, åt upp ett helt paket själv! (det är i princip 20 kräftor) Vi satt ute på gräsmattan vid Ewe,Nike och Timmy! Solen sken och vädret var perfekt, inte för kallt och inte för varmt. (iallafall inte på dagen)

Innan alla kom vid halv sex tiden så tränade jag och Ewe våra godingar, hoppning och tunneln (den har de blivit riktigt bra på nu) Nike och Ewe passade även Nikes pappas hund Tina, en gammal dam. Hon påminde lite om ett rådjur med sitt ansikte. Hon och Algot blev genast fästa vid varandra, Hon gick efter honom, han ville leka med henne. Det blev en och annan puss också ;P Algot blev en liten boytoy ! haha hon en Coauger!


Ett härligt gäng!

Vackra Turbo!

Jag och Algot !

Sötnosen Dixie!

Här kommer det lite mer bilder från kvällen:



Kvällen blev ganska lång eftersom vi började så tidigt, kom inte hem förrens vid halv två! Då var det kallare ute kan jag säga! Urk... Då satt vi som var kvar med filtar och hela köret ;P

Lånade Robbins keps där ett tag, var skönt eftersom knotten var precis överallt!

Tack för en rolig och trevlig kväll!

Agilityträning!

Igår var jag hemma hos Ewe och vi tränade hundarna, Algot och Turbo. Efter en stund kom Silje och Dixie också :) Det gick väldigt bra, Algot fick ett fnattvarv och lyssnade inte på min inkallning men vi försökte igen och då gick det bättre !

Vi började med att en hund var lös och skulle ignorera den andra och lyssna på kommandon. Detta gick bra och Turbo och Algot skötte sig fint! Efter en stund gick vi till bilen och hämtade mina Alility hinder och tunneln för att köra det! Det var kanon! Jätte roligt, Algot flög över hindrena och gick igenom tunneln! Turbo och Dixie gick också igenom tunneln även om de aldrig sätt en sån tidigare! Tummen upp för hundarna! jag hoppas verkligen att jag kommer in på en kurs inom agility, vill verkligen börja!


Träning!

Idag är det strålande sol ute, det är härligt! Ikväll ska vi träna agility med Algot, Erik och jag ska åka till något bra ställe och sätta upp hinder :) Det ska bli roligt!
Har köpt ett nytt koppel till Algot ett sånt som Ceaser använder, vi använder det när han ska gå "fot". Han lyssnar mycket bättre bara av att göra ett löst litet ryck när han går före! Känns roligt med framsteg! :)


Mitten av veckan!

Morgonen startade klockan sju i morse, vi åt lite frukost och Erik åkte iväg för att skjutsa! Det var meningen att jag skulle köra Sabina till station idag för hon ska till Berlin men erik gjorde det! Han lovade sin mamma att köra henne till jobbet om det regnade och det gjorde de verkligen!! Så jag stannade hemma, gick ut med Algot som gjorde sina behov väldigt fort när regnet öste ner ;P

Nu har jag plockat i hela lägenheten och städat, är skönt att ha det gjort och klockan är inte 12 än ;P Ska ta tag i alla väskor som man haft med sig överallt, de behöver packas upp ;P Eriks pappa är fortfarande kvar på sjukhuset, de var där och hälsade på igår och han mådde väl inge vidare... Vi får hoppas att de hittar orsaken så att de kan återgärda problemet.

Nej nu ska vi snart käka hamburgare, världens godaste! Erik köpte med sig från sitt jobb och de är bättre än på en restaurang! Har aldrig smakat något liknande !!


Usch !

Har jätte ont i huvudet och är allmänt seg känner jag. Fick någon "frossattack" igår när vi skulle gå och lägga oss. Erik låg och värmde mig och enligt honom var det inte kallt i lägenheten snarare tvärtom! Har kollat sockret i allafall och det ligger bra, så skönt ! Tänkte först om huvudvärken hade med diabetesen att göra men icke det!

Nu har Erik åkt till sjukhuset för att hälsa på sin pappa. Jag får höra sen hur det är med honom! Egentligen skulle vi ha varit i Karlskoga nu hos Madde och Magnus men vi avbokade det när vi igår fick veta att Stig var dålig igen! Goa som de är förstod de det och snart så ska vi komma iväg! <3


En av mina favoriter!


Restaurang

Igår var det verkligen jätte trevligt! Vi gick till score för att äta mat, jag tog en Club Sandwich som alltid. Tycker att det är så god!

Innan vi käkade så fick jag paket ;P Öppnade Helenes först, hon hade gjort kylskåpsmagneter till mig, shit vilket jobb hon måste ha lagt ner. Här får ni se en utav dem, hon har målat allt själv!

Jag fick 4 stycken med olika motiv! <3
Sen plockade Malin fram ett "hus" som var från henne, Sabina och Stefan! Jag fick också ett kort från dem som Malin hade Scrapbookat! I det "lilla" huset låg det massor av grejer! Allt för att jag ska ta en dag och bara ta hand och mig själv!

Här läser jag det underbara kortet!

Nu börjar jag plocka ur allt ur huset...

Haha hur många har lagt fram ett par svarta stringtrosor på en restaurang förut ;P haha
Det var bland annat trosor, armband, örhängen, krämer, läppglans, massagegrej, nagellack och hårspännen i huset! Helt underbart!

Girls :)


Efter att ha ätit god mat så gick vi till Tempel för att äta dessert, de har mycket godare där! Tyvärr behövde Erik åka precis efter maten eftersom Stig ligger på sjukhus :( Han åkte hem till sin mamma och det tycker jag att han gjorde rätt i!

Mums!

Tack alla kära vänner för denna underbara kväll, den betyder jätte mycket! <3 <3 Kärlek till er!

Färdig!

Nu är jag färdig för att åka ner på stan och träffa mina vänner :) Ska bli mysigt och jag såg i framemot det jätte mycket. Vi får se hur kvällen blir, vi fick precis reda på att Stig ligger på sjukhus igen :( Känns inte riktigt som det är tid för att fira min födelsedag.. Men vi ska ner och äta och Erik åker direkt om hans mamma behöver något eller om de ska åka och hälsa på! Jag hoppas det är bra med honom!


Allting kan ändras fort mellan mörker och ljus....

Firad i dagarna tre!

Har ju redan skrivit om själva födelsedagen i lördags, jag blev även firad igår. När jag kom hem från Kristinehamn så gick jag in till Mimo och Tommy vid åtta och där inne hade de fixat kan jag säga! När jag gick in i vardagsrummet hade de tänt ljus och det stod en stor jordgubbstårta på bordet! Mimo hade bakat själv och det fanns ett kuvert och ett litet paket!

Den var underbart god kan jag lova!


Vi satt och åt lite tårta och jag öppnade först kuveret, där i låg det ett kort som Mimo själv hade gjort! Hur fint som helst! När jag öppnade paketet så låg det ett silver halsband i men en berlock av en ros! Detta hade Mimo själv gjort, en röd ros för att jag älskar rosor! Varje gång det är något speciellt så kommer hon fylla på armbandet med personliga saker! Helt underbart! Jag blev verkligen jätte glad <3

Så igår blev jag firad och ska även bli det idag, vi ska gå ut och käka ikväll på restaurang:) Alla kunde tyvärr inte men ska träffa dem en annan dag:) Det blir jag Erik, stefan, Sabina, Malin, Tommy, Mimo och Helene som ska vara med ikväll <3 ser ifram emot det jätte mycket!

Underbar födelsedag!

I lördags blev dagen bara bättre och bättre. Jag åkte till Kristinehamn vid halv fem och där möttes jag av mamma, pappa och jessi plus en massa kräftor på bordet :) Jag tog med mig Algot på baksidan och de började sjunga och där stod det, en agilitytunnel, två hinder och ett hinder där det var en ring att hoppa igenom <3 Precis det jag önskade mig! Algot var jätte duktig och hoppade alla hinder och igenom hindrena!!

Filmen är väldigt suddig men det går att se i allafall när vi hoppade första gången !


Efter att vi hade ätit så började vi att göra oss iordning, Jessi och jag skulle hem till Emelie på fest! Hade pratat med Linnea tidigare på dagen och vi var så välkomna :) När vi kom dit var festen i fullgång och jag träffade massvis av trevliga människor, såna jag känner och nya kontakter :) Sen gick vi ner på torgfesten och dansade och hade super trevligt!

Älskade syster och jag redo för en kväll ute <3

Tack alla som gjorde min födelsedag underbar! Alla gulliga telefonsamtal, alla underbara sms och alla ni jag träffade denna dag!

Tårar!

När jag öppnade och såg den vackra bulketten och en liten nalle till började tårarna att rinna. Det var från Erik, min underbara och goa pojkvän! Han fick mig verkligen känslosam, han är hos mig idag fast han är mil bort!

Älskar dig Erik!


Blommor!

Fick nyss ett samtal från ett blommbud, hon kommer hit med blommor om en stund! Vad roligt! Blev jätte glad, ska bli roligt att få se blommorna och att se vem det är ifrån! Jag har mina gissningar, får se om jag har rätt <3


Solen skiner och dagen har börjat öerhört bra!!! <3

Den 6 augusti!

Idag har jag och Erik varit tillsammans i 5 långa och underbara år! Idag är det också min födelsedag så den 6 augusti är väldigt speciell på många sätt! <3 jag hoppas att dagen blir super bra och att jag minns denna dag med ett leende på läpparna!


Trött!

Nu är jag väldigt trött och det är dags att krypa ner i sängen snart! Känns konstigt att inte Erik är hemma eller att vi inte är med varandra när vi vart det hela veckan! Fast snart kommer han hem, rättare sagt på söndag! Synd att jag inte fyllde år på söndag istället ;P hihi



Saknar dig redan mitt hjärta! tack för denna underbara vecka <3

Bilder på mig!



Fredag!

Nu har jag käkat lite frukost och varit ute i regnet med Algot ;P Jag stannade en dag extra i Strömstad, Mimo sa att hon kunde ta hand om katterna en dag till <3 Idag ska jag åka hem till Karlstad, ska köra Therese till jobbet om en stund sen är det dags att åka hem!


Oförglömlig dag <3

Dagen och kvällen var helt underbar! kan inte ha firat på något bättre sätt! Skriver inte ut allt som vi gjorde det kommer lite senare, istället bjuder jag på bilder från dagen!




Kärlek!

Fira !

Nu är klockan snart åtta och jag och Erik håller på att göra oss iordning för att uppleva Strömstad tillsammans! Vi ska sätta oss någonstans och dricka ett glas och unna oss en god dessert! Ser verkligen fram emot kvällen och det ska bli underbart att tillsammans fira 5 underbara år!!

Onsdag!

Idag har vi tagit det lugnt och spelat lite Uno med Therese. Idag är det fint väder men inte strandväder just nu! Erik står i köket och lagar lunch, Therese och han hjälps åt med såsen :)

Ikväll ska vi gå ut på restaurang och fira att vi har varit tillsammans 5 år på lödag! Det ska bli romantiskt att strosa runt i Strömstad och sen äta lyxig mat <3 Kommer att ta massa bilder ikväll, inte varje dag man firar 5 år tillsammans!!

Algot har också badat !

Underbar gårdag!

Igår åkte jag, Erik, Mateusz och Algot ner till stranden! solen värmde och vi fick alla lite färg! Vi hade med oss lite fika och låg på stranden i tre timmar! När vi stekt färdigt så åkte jag och Erik till Norbyköpcentrum, shit vad stort! De hade Newyorker, älskar den affären!!!! Jag hittade två klänningar och ett super snyggt linne ! Älskar dem allihopa! Blev super glad!




En av klänningarna jag köpte, NewYorker 99 kr

Min stil eller?

Tisdag!

Nu har vi vaknat till liv och vädret är stålande. Ska åka till stranden om en stund, sola och bada är alltid trevligt! Igår satt vi och spelade yatzy och drack lite vin! hur underbart som helst! Ikväll ska vi åka till Nordby köpcentrum och titta, Erik och Therese har gett mig höga föväntningar! :)

Algot har vekligen fått två nya kompisar, han är helt frälst i Mateusz och Therese! Jätte duktig kille!




Första timmarna i Strömstad!

Jag är äntligen hos Erik, var framme lite innan klockan 12. Resan gick jätte bra och Algot var super duktig! Han gnällde inte utan låg lugnt hela vägen. Erik tog med oss till hamnen och det var underbart att känna lukten av hav! Vi var där en stund för att sedan gå tillbaka till lägenheten eftersom mörka moln drog sig närmare!


mörker och ljus!



Ikväll kanske vi ska åka och bada men nu ska vi spela något spel! <3


Äntligen!

Nu har jag packat och gjort mig iordning för att åka till Strömstad! ska bli så skönt att träffa Erik igen och roligt att få se en ny stad också :) Algot ska följa med och katterna vaktar goa Mimo och Tommy :) När jag träffar mitt hjärta ska han få en stor kram och en puss! Har saknat honom så mycket <3