Solen

skiner i karlstad idag! Skönt med lite ljus, hoppas det är lika fint i Kristinehamn för vi skall snart åka dit! Igår efter att jag svettats och rensat och svärt så blev det lite bättre i lägenheten. Fy bubblan vad mycket grejer alltså!


Detta är endast en del av lägenheten så såg det ut i alla rum. Så jag hade en hel del att göra. Erik åkte iväg en sväng på bilbingo med sina föräldrar! Sen möttes vi hos Stefan och Sabina där vi åt tacos och spelade spel! Super mysigt, men jag tröttnade på TP efter andra gången de andra har lite större intresse ;P hihi

Idag har vi inte gjort så mycket, varit riktigt skönt måste jag säga. Får passa på här innan skolan börjar på onsdag! ;P Ska även dra igång med träningen med Ewe imorgon! Ska bli skönt att börja igen!

Hej hej bloggen!

Det var längesen, nu har jag flyttat tillbaka till Karlstad igen. Var tungt att säga hej då till de i Tolskepp men jag börjar ju skolan på onsdag! Kommer bli många turer dit ändå! Idag håller jag på att plocka och städa, trodde inte att jag hade med mig så mycket saker men så fel jag hade.... Så jag är helt färdig igen.. haha va det igår också!

Så nu skall jag försöka blogga mer eftersom jag faktiskt har tillgång till en dator. Kommer att tillbringa mycket tid vid den! ;P Ska snart fortsätta här men först tänkte jag slänga iväg lite bilder så att ni får se :)


Tin-tin är ute med Tingeling!

Emelie, innan vi skulle på marknad :)

Flerra, Rasmus och Erik :)

Jag, Tingan, Jessi och Scilla :)

Dollar och Captain, de hittade verkligen varandra!

Härligt!

Jag hade jätte kul igår, dansade och käkade kräftor. Vad mer kan man begära liksom?? Vinet var gott och sällskapet var stenkul! Det var en bra kväll!!

Just nu sitter vi och väntar på att Stig ska hämta oss. Ska på släktmiddag! Jag är relativt pigg nu i allafall så det är skönt! Ska bli roligt att träffa Eriks släkt :) Är inte så ofta vi får chansen till det.. Ikväll åker vi till Linköping igen, sista veckan där nu sen börjar skolan! hihi examinationsarbete blir det i tio veckor. Ska bli spännande!

Ska försöka lägga ut lite bilder sen innan vi drar, men nu måste jag kila!

Karlstad

Igår kom vi till Karlstad ganska sent dock. Var hemma efter klockan åtta. När vi kom hem var Tommy här, Mimo hade åkt på klassfest. Sen kom Löken och hans underbart söta vovve. Så Erik och de umgicks och jag åkte till Malin gumman. Vi skulle se på film eller nått sånt men det blev inte så. Vi satt och pratade och sen kollade vi på klipp från storbloggarna eller var det hette. Hon har verkligen börjat få lägenheten super snyhh alltså! Även om jag inte diggar rosa så tyckte jag att badrummet var riktigt läckert!

Idag sov vi väldigt länge hihi det var skönt. Dock var jag uppe med lågt socker vid halv sju och käkade frukost efter det sen somnade jag om ! När vi piggnade till så åkte vi till Bergvik och mötte Sabina och stefan! Det var roligt att träffa dem!

Nu är vi hemma, kräftorna håller på att tinas, jag sminkar mig ska snart börja göra iordning håret! Ikväll blir det lokalfest, ska blir super skoj! Var längesen jag festade loss!! Det blir det ikväll! Dock ska vi på middag hos eriks släkt imorgon. Anne och Stig hämtar oss klockan 12. Se hur man mår då! haha morgondagensproblem...


Har hänt

mycket den senaste tiden, bra och dåliga saker. Just nu sitter jag på biblioteket och skriver lite grann. Jag har kollat på lite böcker till examinationsuppsatsen. Har hittat lite grann.. !

jag kommer snart att komma hem till Karlstad igen det med blandade känslor, saknar mina kompisar otroligt mycket.. Hoppas att de inte glömt bort mig.. Jag vill se alla och kumma bestämma saker igen som vanligt! Jag kommer också sakna Erik när jag åker från Tolskepp, jaf kommer sakna hela familjen och alla djur. Jag vet vart jag hör hemma men det är ändå svårt att åka!

Jag ska hem nu i helgen sen är det en vecka kvar här nere sen flyttar jag hem igen. Hoppas att jag blir välkommen hem då :) hihi

Nej nu ska jag hålla koll på teodore och tin-tin och kolla alla tråkiga saker på datorn! Men vi hörs någon gång snart igen!

Saknar er, ni vet vilka ni är!