Jobbig tid...

För ungerfär en vecka sen på fredagen så somnade min farmor in. Det känns som om jag gått i en dvala och inte hittat ut. Lördagen förra helgen spenderades i Kristinehamn tillsammans med familjen. Var tyst och vägrade släppa ut mina känslor, fast mina föräldrar visste att jag behövde det... Det slutade med att hela min värld bröt samman, mamma fanns vid min sida för att lugna mig. Gråt, skrik och ångest... tur att mamma fanns där!

Nu rullar tiden på, saknaden och sorgen finns kvar men jag kan hantera den nu. I torsdags skrev jag en dikt till farmor som står i tidningen. Det var jobbigt att skriva men jag ville ge henne den gåvan! Innerst inne vet jag att hon har det bättre nu men det gör inte att sorgearbetet går snabbare... Begravningen i november kommer att ge ett avslut för jag tror inte att jag förstår att hon är borta!



När man går igenom något som detta så ska man ta hand om varandra! Jag tackar mina underbara vänner som visat att de bryr sig, hur de än har gjort det... <3

Söndag!

Har precis ätit lite mat och duschat, så nu är jag snart redo för att åka till Skåre. Jag och Erik ska hem till Ewe och Nike och kolla på skräckfilm ;P Vi ska vara där runt halv sex!
Så kvällen ser jag framemot, underbart sällskap och en film som man kryper intill varandra till. Vi ska även gå till Ica och köpa lite gott. Ewe och jag ska köpa kladdkaka, hon älskar kanterna och jag vill ha det geggiga ;P Helt perfekt kombination om man säger så!!


Linlugg och sotlugg <3

Mitt hjärta!


(Tog bilden från Therese blogg)

Utväxten är borta !

Mamma färgade utväxten på mig igår, det var skönt måste jag säga. Var längesen så det var verkligen på tiden :)

Innan:


och efter:

Känner mig blond igen, woho!

Tack mammi <3<3<3

Kalas och familjen!

Idag blev det lite omvänt.. Trodde att Emma som fyller 15 idag hade sitt kalas klockan sex så mina föräldrar skulle komma innan. Fast kalaset var klockan tre så nu har jag gjort mig iordning och vi väntar på att Eriks pappa ska komma och hämta oss :) Så kalas först sen kommer mamma och pappa hit :)

Det känns som en riktigt bra lördag med massor av underbara människor!


Grace sist vi var hemma hos Eriks föräldrar, hihi hon brukar visa tänderna när hon "skrattar" !

Varje dag går mina tankar till Farmor och farfar <3

Fullt upp!

Den senaste tiden har verkligen varit inbokad med massor av grejer. I tisdags blev Algot kastrerad, Erik lämnade honom klockan åtta på morgonen och vi hämtade honom strax efter klockan 4. Har varit väldigt intensivt med honom denna vecka. Han gnäller, skriker till ibland och liknande saker. I torsdags kom det vätska ur såret och det såg ut som en var kula. Eftersom han är hängig, inte alls sig själv och ligger mest så fick vi en tid på djursjukhuset klockan 11 på fredagen. Var tyvärr tvungen att ta ledigt från jobbet eftersom Algot inte går att hantera speciellt bra hos vetrinären! Jag fick sätta på honom munkavel och då gick det bra tillslut!

Han beter sig fortfarande väldigt konstigt men de trodde att det skulle gå över under helgen... Vi får se!



Kolla in mina söta ögon!




Städning på gång!

Jag och Erik håller på att städa här hemma så gott det går. Tar ungefär 20 minuter tills man måste sätta sig ner och vila eftersom kroppen är så svag efter denna vecka. Känner min inte frisk än, har ont i halsen och hostar men jag ska försöka att röra lite på mig lite idag, kanske ta en promenad med Algot i 20 minuter i allafall. Usch för att vara sjuk!

Fint har vi det i sovrummet och badrummet nu iallafall, är skönt. Nu har vi tagit en paus igen för att energin inte är på topp just nu!


Sjukstugan!

Jag har haft en vecka som innehållet hosta, feber och varit allmänt sjuk. Trodde att jag skulle kunna åka till jobbet idag men imorse kände jag mig sämre igen.. Så det blir att vara hemma imorgon också! På köpet så är Erik också sjuk, så nu är vi båda hemma och hostar ikapp!!

Bjuder på lite bilder:




Trevlig kväll!

Igår vid kvart i fem åkte vi till Sabina, hon hade fixat ett Coktailpatry. Jag som inte dricker aå starka drycker smuttade bara lite för att känna smaken! Hon bjöd på plockmat som var underbart gott och sen hade hon fixat ett spel för att testa olika drinkar ;P

Lite utav maten:


Sabina hade tagit fram två tärningar och för varje nummer skulle man hälla i något i sitt glas, exempelvis sprit, likör, blanddricka och drinkmix. Så drinkarna kunde bli lite allt möjligt om man säger så. En del var riktigt ursäkta uttrycket, vidriga! Jag smakade bara också, de andra skulle sricka upp sin drink om deras inte var framröstad som godast, Malin H vann med sin drink, Mimos gillade ingen ;P

Min drink till vänster och therese till höder!
5 tjejer, en vinflaska, 3 behövdes för att öppna den :)

Mimo skruvar....Therese och Sabina håller i.....

Sabina tar i och Therese håller emot... Sen lyckades de öppna EN flaska vin......Det behövdes bara tre stycken....

Malin H

Mimo

Värdinnan Sabina

Therese

Och lilla jag ;P

Två Malin ;P

Vi åkte senare till Tempel för att dansa, var roligt men jag tröttnade ganska fort... Kan ha varit musiken... Mina höga skor... Jag vet inte men roligt att komma ut även om jag ville ut i slutet av kvällen ;P

Tack tjejer ! <3

Coktail party!

Ikväll ska jag till Sabina som ska ha Coktailparty, vet inte riktigt exakt vad det är med min outfit känns helt rätt i allafall! :) Det ska bli väldigt roligt, hoppas på en kväll med mycket skratt och lite olika spel :)
Malin och Sabina ska till krogen sen, jag har inte bestämt mig än, det får kvällen avgöra :) Algot är den enda killen som ska med, hihi om jag ska på krogen så ska han självklart hem, han har inte ålder inne! ;P

Ha en trevlig lördagskväll!!!

Lite bilder från Mimos födelsedag!

Hade det jätte mysigt och roligt på kvällen. Fullast blev självklart fördelsedags barnet ;P

Tommy, Stefan Mateuz och Erik!

Malin, Therese, Mimo, jag och Sabina !

Mimo i fokus såklart!