Skärgården!

Denna söndag har varit lugn och skön, vaknade runt halv nio i morse och gick ut med Algot. Sen satt jag och mamma för att äta frukost och prata lite om 80 tals kläder. Hittade lite i hennes garderob som jag kan använda, hon visade mig också en super snygg klänning hon inhandlat, blev helt kär!! Var verkligen min stil ! Jag får låna den om jag vill, det är jag glad över. :)
När klockan närmade sig två åkte vi och hämtade J för att åka ut till skärgården och ta en fika. Jag tog en mjukglass med choklad överdrag, underbart!!! Det blåste som bara den vid vattnet men det gjorde inte så mycket för utsikten var jätte fin.
Mitt hjärta på parkeringen <3
Var lite rädd för att ramla men det gick bra!
Vi hittade en fin bänk som inte var så bekväm att sitta på haha
 
Nu är det snart dags att nanna kudden denna söndag. Imorgon blir det jobb igen :)
Hoppas ni haft en lika bra helg! <3

En mycket trevlig helg!

Helgen har varit jätte bra. I fredags hade vi mys här hemma och kollade in serien The following. Den är jätte bar och spännande samtidigt väldigt psykisk invecklad. Både jag och Erik har fattat tycke för den så det är vår serie nuförtiden. Annars har vi lite olika favoriter:)
 
På lördagförmiddag mötte vi Therese och Mateusz på Gengåvan där vi shoppade lite. Vi kollade in lite olika stilar och kläder inför 80-tals middagen den 11 maj. När vi shoppat i värmen åkte vi till Mc donalds och tog en fika tillsammans. Sen var det bara att åka hem, plocka, packa och göra sig iordning för klockan 3 skulle vi vara hemma hos mamma och pappa. Vi åkte till en mässa där Emil stod med en monter! Shoppingen jag gjorde där och på Gengåvan kommer i ett annat inlägg!
 
Anledningen till att vi åkte till Kristinehamn var för att familjen skulle fira att Erik fyllt år. När vi kom hem från mässan var vi ute i solen en stund och hoppade lite med Algot. Jag tog lite kort när mamma tränade med honom, de var jätte duktiga!
Det var längesen som vi tränade med tunneln men det gick riktigt bra ändå !
Sen var det dags att slänga köttet på grillen, Emil och Jessi kom också till huset då, de hade varit hemma hos dem en stund.
 
Grillat, sol och att vara ute var underbart! Första gången detta år!
 
Emil var lite trött efter jobbet men det fixade sig snabbt!
Jessi var lika vacker som alltid!
Pappa hade det skönt i solen!
När vi hade ätit och klockan närmade sig åtta var det dags att gå ner till boxlingen där vi hade bokat bana!
 
 
Det gick bäst för Jessi, hon fick nog 8 strike minst ;P haha inte dåligt!!
Var en super trevlig kväll, tack underbara ni!!! <3

Mariebergsskogen!

Nu är det mitten av veckan, tänkte att jag skulle skriva lite om söndagen. Kom som en spontan ide om att åka till Mariebergsskogen, var så fint väder i söndags. Vi blev några stycken som ville kolla på djuren och umgås en stund. Jag, Erik, Algot, Tommy, Mimo, Simon, Mateuzs och Therese möttes upp på parkeringen. 
När vi gått ungefär halva vägen så stannade vi och pratade en stund. Solen värmde och det var mysigt ! 
 
Girls <3 
När vi gick förbi grisarna så var det en liten kulting där också, super söt! Mimo blev sugen på en minigris ;P 
 
Jag älskar verkligen att gå i Mariebergsskogen, det är så vackert och djuren är alltid roliga att träffa! 
 
Klappade några av getterna, kunde inte låta bli! 
Det var en jätte trevlig och bra dag! Hoppas på fler söndagar som denna!! 
 

Lite av Algots bakgrund!

Har fått kontakt med Algots uppfödare, köpte honom av en kennel där Algots pappa bodde. Nu har jag pratat med ägarna som har Algots mamma. Det var där han bodde som valp! Algot är väldigt lik sin syster Alina. Det som skiljer dem år är ju öronen och att Algot är lite ljusare i ansiktet som sin mamma ! 
Mamma och syster! 
Algot är valpen till vänster och Alina till höger! 
Det ska bli så roligt att få mer bilder när Algot var valp, de skulle leta efter några :) Att min bebis har varit så litenn <3 

Stolt storasyster!

Idag var det debut för Humle att tävla! Han har inte varit på tävling sen november. Han är världens gosigaste häst och annars lugn men idag gick han på nålar. Han var spänd och trippade omkring, hans muskler var stenhårda av bristen på avslappning. Fast han var så nervös så var han super duktig, kom trea i en klass efter så lång tid från banan! Domaren skrev att han var en bra häst med mycket potenial, detta tack vare Jessi som ridit honom och tränat med honom!
På framridningen, är alltid lika imponerad när jag ser Jessi rida, hon är så talangfull!
Killen har muskler !!
Tänkte bjuda på en kort och lite skakig film från framridningen!
 
 
Duktiga <3
 
Älskar dig gumman <3<3<3
Jag hittade också en mysig kompis som aldrig ville lämna famnen!
 
 
Humle är verkligen väldigt vacker, jag har inte redigerat bilden på något sätt förutom att klippt bort det som var runt omkring.. Vackrare häst får man leta efter!
 

Shopping!

Tänkte att jag skulle visa er vad jag köpte på marknaden igår! Blev väldigt nöjd över mina köp, har provat klänningen och den satt jätte bra! Så det var lyckat!
Halsbandet som jag köpte för 50 kronor, är ljusare om man ser det på riktigt :)
Köpte även ett jätte coolt armband, inget jag kommer använda till vardagen utan mer till fest!
 
Här är klänningen, super skönt material och jag älskar långklänningar kommer att bli perfekt till sommaren!
Korsad i ryggen.
Sen köpte jag en askkopp, stod att det var de men jag ska använda den på ett helt annat sätt. Ska ha ett ljus i och ha på bordet :) Var både min och Eriks stil!
 
Idag har vi varit och kollat på när min syster tävlade, var årets debut! Kommer skriva mer och visa bilder senare!

Härlig dag!

Vilket underbart väder vi fick, var helt perfekt ! Speciellt i solen :) Var mysigt att gå på marknaden men det var inte lika stort som det brukar vara, beror nog på leran! Hittade lite smått och gott, armband, nougat, en klänning och ett halsband! Kommer att visa er detta lite senare!
Är iallafall skönt med lite vårkänslor och därefter valde jag min outfit idag! Njuter av att solen värmer och att solglasögonen äntligen hittat upp ur lådan !
 
 
Ewe tog ett kort på mig och hjärtat när vi vandrade runt, blir inte så många kort på oss båda oftast!
 

i2marten!

Snart ska vi åka till i2 för att möta Ewe och Nike och kolla in marknaden! Är lite som en tradition att åka dit så det ska bli mysigt! Hoppas på att hitta lite smått och gott :) Algot brukar följa med men inte idag är så lerigt och äckligt där så han får stanna hemma! 
Solen skiner och vädret är perfekt!!! 

Tjejkväll!

Nu är tjejkvällen slut och jag sitter vid datorn en stund innan jag ska gå och lägga mig. Har haft det jätte trevligt med mat, efterrätt, kortspel och massa prat :) Som jag tidigare skrev skulle vi inte vara som vi brukar, det var ingen av oss. Var väldigt roligt att se tjejerna <3 
Jag var rosa och en perfekt hemmafru på Kronoparken. Hade köksredskapen redo! 
Inte riktigt som jag brukar vara annars, kanske lite mer så som Sabina var:
Våran lilla Rockare !! (uppskattades hemma fick vi veta)
 
Mimo körde 80 tal, lila läppar och svart !
Therese har bytt yrke just nu, El Therese kom på besök!
 
Hon kunde fixa det mesta!
Malin inspirerades av mig, prickigt och självklart tungan utanför munnen!
 
Vackra tjejer !
Amanda var självklart med ! Hon hade sin tröja "Absolut välling" ! <3
 
Tack mina underbara vänner för en trevlig kväll och för eran stöttning, det betyder otroligt mycket!!!! <3<3<3
 

Helg igen :)

Nu är helgen här igen och usch vad dåligt jag har bloggat! Var ju precis en vecka sen nu som jag skrev sist. Är väl så när vardagen tar fart och orken finns inte riktigt till för bloggen! Vi hade iallafall jätte roligt i lördags på Eriks 25 årsfest i lokalen. Var roligt att träffa alla underbara nära och kära! 
Kommer att skriva mer om denna kväll en annan dag men kan ju bjuda på någon bild iallafall! 
 
Syster och kusin <3 
Erik fick massor av fina presenter!! 
 
Idag ska jag ha tjejmiddag här hemma, som alltid lite ångestladdat att stå i köket men det löser sig. Erik hjälper till om jag behöver assistans :) Klädkoden var att inte komma som man brukar som smink, kläder och håret. Ska bli roligt att se hur tjejerna ser ut och om de ser annorlunda ut ! 

Färdig !

Nu har jag gjort mig iordning och är redo för att festa med underbara människor! Ikväll ska vi fira Erik och detta i lokalen. Det kommer bli lekar, frågesport och mycket mer! Hoppas på en kul kväll! 
 
Ha en super kväll! 
 

Lördag!

Idag har vi hunnit med att shoppa, handla inför ikväll och städa lite :) ja dagarna blir vad man gör de till, helt enkelt ! Var på Gengåvan förut där jag köpte mig en väst, en jacka, en kjol och smycken! Blev väldigt nöjd måste jag säga! Var på Bergvik härom dagen med Sabina och Amanda och då fyndade jag på Glitter! Tänkte visa dessa ockå för de ska jag nog ha på mig ikväll när vi ska fira Erik! 
 
Gengåvans fynd: 
En prickig kjol för 55 kr. 
En skit snygg väst för 55 kr, satt perfekt! 
 
Och en kortare vårjacka för 115 kr! 
Den här klockan köpte jag för 35 kronor, behöver verkligen en på jobbet! 
De smyckena jag köpte i veckan ska jag nog ha ikväll.. Var 75 % rea så de kostade inte många kronor ;P 
 
Örhängen! 
Halsband! 
Bjuder på en bild på mig och Algot innan lydnadskursen i veckan! 
 
 
Ha en super trevlig och rolig lördag!!! 

Hemmamys !

Idag har dagen spenderats i lägenheten eftersom jag inte är bra sen magsjukan. Blir hemma imorgon också så tiden kryper framåt kan jag säga. Har iallafall plockat, skrivit lite utvecklingssamtal och suttit på balkongen. Det är de fler som har gjort idag, katterna har fått tillbaka sitt extra rum igen!
 
De älskar att sitta och titta på allt som rör sig!
Scilla och Dollar <3
 
Algot och jag har slappat i soffan idag, varit mysigt!
 

Trevlig ledighet!

Jag trodde aldrig att jag skulle få magsjuka igen så här tätt efter förra gången. Men i fredags drog det igång rejält igen. Bara att uppsöka toaletten för massor av mindre trevliga besök! Hatar att ha magsjuka, hatar att kroppen blir så svag men mest av allt hatar jag att jag var sjuk dagen Erik fyllde 25 år!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Börjar iallafall bli bättre, fick inte behålla frukosten men nu har jag fått behålla lunchen och förhoppningsvis även middagen. Jag håller tummarna för att jag ska bli frisk så fort som möjligt! 
 
Har varit trist att inte kunna träna med Algot, hade tänkt göra det under helgen. Hade också tänkt att åka till hundgården och massa kul, blev dock inte så. På onsdag ska vi börja en lydnadskurs på åtta tillfällen, känns väldigt spännande, hoppas jag kan komma iväg dit. Hoppas vi kan träna mycket på Algots skällande på andra hundar!