Middag!

Igår blev vi bjudna på mat, Mimo hade gjort en helt otrolig tacopaj! Hon hade till och med gjort två egna såser, den gröna (vad den nu hette?) Var så jävla underbart! Mimo du är riktigt duktig! Efter maten blev det en skräckis, jag och Mimo var sugna på läskigheter och killarna på mer action... Men skräck blev det ;P Barnhemmet, den var otroligt bra måste jag säga! Var en himla mysig kväll, får vi göra om, så kan vi bjuda på maten ;P

Ikväll fyller Micke och Robbin år så vi ska till Skåre och fira dem. Har pysslat med lite saker, Gjorde ett ölspel som var inriktat mot dem, sen så gjorde jag en varsin grattis "skylt" fast på vanligt papper och hängde upp. Sen kom jag på att linnea hade pratat om en speciell frågesport, berättade för Ewe och hon snappade på direkt ;) Så det blir fullt upp i kväll, ska bli jätte roligt. Hoppas bara gumman blir frisk snart! <3

So long !

Har blivit besatt !

Jag kan lyssna på denna lår hur många gånger som helst! Jag har fastnat för den av någon andledning. Det var i Lindköping som jag hörde den första gången. (I Rasmus dunkande bil) Sen dess så har den hamnat på Mp3 , eriks mobil och på datorn! haha jag blir alltid sån :)
Här kommer den i allafall:I like it !

Städa städa städa

haha det är vad jag och erik håller på med just nu ;P Verkligen storstädning, någon dag skall vi sätta och rensa lite papper :) Men idag blir det:

-Damsuga allt, (kuddar, soffan, filtar, golv osv.)
- Skura toalettgolvet förhand.
- Damma alla hyllor och dylikt.
- Göra ordning i köket, inklusive diska fläkten.
- skura alla golv.
- Diska allt.
- Möblera om lite om jag orkar sen :)

Jag tror det var typ allt, är inte så långt kvar tills vi är färdiga i allafall, det är skönt. Så vi har hunnit med en hel del redan:) Malin ringde förut, hon påminnde mig om att jag ska till läkaren och sköterskan idag! Tur att hon frågade mig! haha tackar :) Så klockan två ska jag dit !

Ikväll ska vi bli bjudna på mat, Mimo ska laga i ordning något spännande och sen äter vi här. Så det blir en myskväll med Tommy och Mimo :) ska bli jätte roligt! Ser i fram emot ikväll :)Ett kort från Nyår :)

Idag

blir det att ta det ganska lugnt, känner att det behövs. Egentligen vill ju läkaren att jag skall vara sjukskriven men jag vägrar att ta ett sabbatsår, håller på att lägga undan pengar så att jag kan vara ledig i sommar! Så 3000 la jag undan denna månad, sen tänkte jag lägga undan typ 2000 i månaden, hinner ju bli lite grann i allafall till juni:) Idag ska vi storhandla, det behövs nu, vi ska åka till Willys men Helene och kanske Erika! Fast först ska vi ner på stan och kolla lite, var där igår men vissa saker till lägenheten vill jag att Erik ska vara med att kolla på!

Haha jag och Malin Var på stan igår en stund och innan det tog hon blodprov. Det var första gången jag såg hur sprutan ser ut och hur fort blodet faktiskt rinner. Vi köpte en halsduk var, jag köpte svart och vit och malin grå och rosa! Skitsnygga, prickiga också! Funderar på att ha den idag.

Har varit på bibblan och lånat lite böcker, tänkte försöka sätta mig och räkna lite för Matematik är inte min starka sida. Jag hoppas att det går! :)Längtar till våren nu alltså!

Var lite roligt för när jag följde med Malin in så kände de igen mig, brukar alltid ta mina prover där:)
Nej nu ska jag göra mig iordning tror jag :) Föna håret sen drar vi nog !

Köpte en bok med citat i

Detta är några av mina favoriter:

"Riktiga vänner hör på det du inte säger"

"En vän är någon som tror på dig
och är beredd att lita på dig"

"En vän frågar hur du mår och väntar på svaret"

En vän är någon man kan vara ensam med,
utan att göra någonting eller säga någonting,
och ändå känna sig väl till mods med tystnaden."
Ett eget citat jag har går i stil med:

Vänner låter en falla, med de gör marken mjukare.
Vänner hjälper en alltid upp.
Vänner är personer som stannar när allt är
upp och ned.
Vänner finns alltid i närheten utan att bli
tillfrågade.
En vän kan man lita på.
En vän är ett starkt solsken när
regnet faller ner.

Matte

Har precis börjat matte kursen, ska försöka komma in i matte tänkandet, lättare sagt än gjort om man säger så. Var i Linköping i helgen, hos Jessi och Rasmus. De har en egen stuga på hans föräldrars gård, helt underbart. Det var ett lugn man inte kan finna i stan. Det var en underbar helg, ser fram emot att åka till dem igen!


Underbara syster<3

Rasmus kör bil :)Det börjar gå neråt igen, känns som om allt faller ännu en gång. Det är jobbigt men jag får ta en dag i taget!


sitter

och tänker, vet inte riktigt vad jag kommer fram till men ibland är det bara så. Det har hänt mycket i livet de två senaste åren och det har ändrat mitt liv totalt. Jag minns inte vem jag är längre, har inte den tryggheten. Just nu är jag mitt upp i en otroligt jobbig period av mitt liv, det kommer tas beslut som förändrar mitt liv ännu mer. Jag känner mig nervös och osäker inför allt. Det värsta är nog att det känns som jag har förlorat den jag är eller har jag hittat svaren på mina frågor jag haft under åren? Jag vet inte vad jag vill ha för svar eller vad jag vill ska hända. Allt är så upp och nedvänt, och jag känner mig tom. Kollade på gamla bilder igår och jag såg en helt annan tjej då, vad har egenetligen hänt? Jag tror inte att den Malin någonsin kommer tillbaka, och det kommer jag att sörja.. För den tjejen jag ser i spegeln varje dag är inte jag men samtidigt är det de. En vän sa att ibland kommer små glimtar av Malin fram. Jag känner att de är borta , jag hoppas att jag går ur det här starkare även om det betyder att jag måste börja om från början. Vart tog den starka Malin vägen? Hon som inte vill ge upp, som kämpar, nu är det så likgiltigt. Om inte jag vet vem jag är, hur ska mina vänner och Erik då veta det?


NU

VS


vet inte ut eller in ...


pull the triggermen jag går inte..

En skugga

av mitt gamla jag .. Hon kommer aldrig tillbaka..


.....


känns som om jag inte orkar...

Hon är friFörtjänar hela himlen...

När man en dag

vaknar och livet inte är sig likt, hur ska man hantera det då?
När man börjar smälta det som sagts, hur ska man gå vidare?
Ingenting kan bli som förut, behöver det vara något negativt?
Det finns så många frågor i livet, men det finns sällan några självklara svar..