Lite bilder :)


Hihi kollade igenom lite ;P

Fredag,

snart helg men det känns inte så mycket. Idag har jag suttit och pluggat, kommer att hålla på fram och tillbaka hela dagen och kvällen känns det som. Har tagit en paus nu för att hitta lite nya krafter igen. Jag har skrivit mycket på diskussionen men jag känner mig inte nöjd så det kommer nog bli en hel del förändringar! Fast jag skall klara mitt mål idag, diskussionen skall vara färdig. Punkt slut!

Det känns verkligen att arbetet snart skall vara inne, pressen i kroppen, osäkerheten och allt det där. Kommer att bli mycket små pyssel att göra innan arbetet skall in på Onsdag! Fast jag känner att jag hinner men kommer jag att bli nöjd? Det kan jag nog inte svara på än!

ja så plugg står på schemat idag, skall även försöka att göra något kul och nått som jag vill göra lite senare ikväll, är ju faktiskt fredag;P


Bjuder på en bild också :)

Ut ur min bur

haha så illa kanske det inte är men ibland känns det så. När plugget hela tiden finns där så är det lätt att fastna hemma och bara arbeta. Jag har skrivit nu på förmiddagen och skickat in till min handledare skulle göra det innan 13.00 så nu ska jag faktiskt ut ur lägenheten om en stund.

Jag, Helene och Erika ska till Bergvik och till Ikea. Det ska bli skönt att komma iväg lite. Kanske hittar något som skulle behövas i tillvaron! Ska nog köpa lite ljus och såna saker på Ikea, nu när hösten börjar komma och allt! :) Vi skall åka vid två tiden, Erik kör oss för han skall kolla efter en sladd för idag har vi fått vår nya dator! Ja gott folk vi har äntligen köpt en ny! Så vi kommer att ha en dator var hädanefter. Det kommer att underlätta eftersom jag pluggar så mycket, sen kan vi ju spela lite tillsammans. ( Ja vi har börjat spela WOW igen, fast på en nivå där vi bara spelar när vi känner för det) Det är en härlig avkoppling!!! :)


Fick mejl av Emelie (Barbie) på Facebook, snart skall det bli hennes 18 års fest! Jag har fått ansvaret att komma på aktiviteter till festen, kommer att bli röj! Längtar efter den helgen, skall bli så roligt att ses igen!!! <3


C uppsats

Det är det jag håller på med på dagarna för det mesta! Det är därför bloggandet har varit nedlagt men jag har börjat sakna det så jag får sätta igång med det igen :)

Idag ska jag plugga, ska skriva min diskussion mer utvecklande och så. Sen vet jag inte vad det blir förutom Greys ikväll, det missar jag aldrig ;P hehe