Året som har gått!

Det är mycket som har hänt 2011, minns inte allt men det finns stunder som jag alltid kommer att minnas!
Skola och Jobb
Jag tog examen!
Efter 3,5 år tog jag examen som lärare på Karlstad universitet. Detta är en tid jag aldrig kommer att glömma!
Jag har fått med mig underbara vänner från denna tid, Helene, Linnea, Madde och Erika <3
Efter examen så fick jag efter några veckor ett jobb i Säffle. Här har jag fått lära mig otroligt mycket om mig själv och som pedagog! Inte nog med det så har jag träffat världens bästa personal!
Det är Marie, Katta, Annika, Sofia, Johanna och Jennie! Bättre finns inte!
Drömmen blev sann!
Familjen blev under 2011 större, jag och Erik bestämde oss för att skaffa hund. Jag såg Algot i en annons och blev förälskad direkt. Vi åkte ca 25 mil för att kolla på honom och självklart följde han med oss hem!
Sorg!
Tyvärr blev också familjen mindre detta år. Tingeling blev dålig och vi fick åka med henne till djursjukhuset, där fick vi reda på att hon hade cancer... Trodde aldrig att jag skulle kunna resa mig från det igen. Hon är fortfarande otroligt älskad och hon är saknad!
2011 var året jag förlorade en av mina största inspirations källor. Farmor var underbar, godhjärtad och världens bästa farmor. Mitt hjärta krossades när hon somnade in. Trodde aldrig att den dagen skulle komma men det gjorde den. Hon är nu en ängel, precis som hon var på jorden.
Hon finns alltid i mitt hjärta <3
..Vi möts igen..

Speciella tillfällen!
Det är inte bara hemska saker som har hänt, det finns tider av lycka. En utav dem är mina alla stunder med mina vänner. Som när jag fyllde år, då vi var ute på restaurang tillsammans. Jag var även i Kristinehamn och firade med min familj och med Linnea!
Halloween var spännande detta 2011, var tre olika fester, tre olika utklädnader ! Erik som tjej och jag som kille! Jag var även levande död på jobbet och en "fin" dam på Mimos fest!
Midsommar firade jag och Erik åt varsina håll. Han i Strömstad och jag i Skåre hos Ewe! Var en rolig sommarkväll men underbara männsikor!
Pappa har fyllt 60 år och mamma har även hon fyllt år. Detta firades med släkt och en kväll med mycket skratt när de drog fram hockeyspelet! haha det glömmer jag aldrig!
Vi har haft massor av tjejmiddagar, jag, Malin, Mimo, Sabina, Elin och Therese!
Julafton och julfirande!

Vi firade julhelgen på flera ställen. På fredagen var vi hos Eriks föräldrar, åt god mat och bytte julklappar. Vi spelade bingolotto, kort och frågesports spel :)

På julafton var vi i Kristinehamn och firade på dagen hos släkten. Senare på kvällen myste vi i familjen och massor av fina och värdefulla julklappar delades ut!
Kusinerna var samlade denna dag ! Mattias, Linnea, Elin, Jessi, Jag och Wilma!
Dagen efter julafton var det dags för utgång, Malin och Jessi följde med till Karlstad för att gå ut på Nöjesfabriken! Vi var hemma hos Ewe och Nike och det var en jätte roligt kväll!
Underbara syster!
Den sista julmiddagen firades tillsammans med Sabina, Stefan, Tommy, Mimo och MAlin. Det var våran kompis jul. Mycket god mat, trevligt sällskap och roliga spel! Vi hade alla köpt fina julklappar till varandra!

Sommar!

Sommaren var väldigt speciell, Erik jobbade i Strömstad med Therese och Mateuez, på den vägen fick jag nya goa vänner! Jag spenderade en liten del av sommaren i den underbara staden!
Det var även 5 år som firades för mig och Erik i Strömstad<3
Det har varit mycket detta år, många saker har ändrats. Mycket har varit hemskt men samtidigt mycket som varit underbart! Jag kommer säkert på 100 mer saker som har hänt men just nu nöjer jag mig med att dela med mig utav detta för er!
Hoppas ni kan se tillbaka på 2011 som ett bra år, med saker som har stärkt och saker som fått en att växa som människa!

Nyår!

Idag är det sista dagen 2011 och det känns som om kvällen kommer att bli mycket speciell. Idag har vi kastat skräp, städat och förberett maten för ikväll :) Det blir snittar till förätt, kräftor och räkor till "varmrätt" och efterrätt är en hel skål med godis ! Jag har även köpt lite tomtebloss som jag kan lysa med ikväll, gillar inte raketer, har aldrig gjort kommer aldrig att göra!
Har fixat naglarna i alla ära till kvällen. Använde mig utav sättet som jag fick av Mimo i julklapp. Det var inga vanliga nagelack utan en silver och en guld man kan göra mönster med! Jag tyckte att det blev riktigt bra!
Jag använde ett svart nagelack med glitter i innan jag grejade med mönstrena :)
Resultatet:
I like it !
Igår när jag la mig och vilade efter att ha varit på bio med Erik och hans föräldrar kröp Algot upp och sov brevid mig. Erik var snabb och ta kort på oss:
This is true love <3<3<3

Kompisjul!

Nu har vi kommit hem från kvällen hos Sabina och Stefan! Jätte god mat som alltid och trevligt sällskap! Alla hade verkligen hittat bra julklappar, bland tjejernas fanns ett fotoalbum, Nagelacksett, smyckeshållare och matchande koppar och tallrikar! På killarnas sida fanns en Parfym, ett spel (hur visste du det?) och en fjärrkontroll som man kan välja vad man kan styra med!
Jag fick nagellack settet, jätte fina färger och massor av klistermärken för utsmyckning ! Erik fick Parfymen, luktade väldigt gott, var David Beckhams. Tror att alla blev väldigt nöjda och vad mycket fint man kan få för 100 kronor !! Vi spelade spelet som Stefan fick i sin julklapp, väldigt mycket roliga frågor!
Var en super trevlig kväll!

Det fanns väldigt mycket gott på julbordet vill jag lova :)
Killarna njuter av måltiden!
Tjejerna glänser framför granen :)
Öppna paket dags:
Bjuder på en sista bild på mig och Algot, Malin tog kort och under tiden så la Algot sitt huvud på min axel för att vila:
Tack för denna trevliga kväll!

Onsdag= kompisjul!

Idag klockan sex ska vi vara hemma hos Stefan och Sabina! Idag är det vår tradition, kompisjulen! Det är jag, Erik, Tommy, MImo och Malin som ska dit! Kvällen kommer att bjuda på julbord, det sista innan julen är helt slut. Vi kommer att byta presenter med varandra. Alla killar köper ett paket till killarna och likaså för tjejerna. Sen lottar vi ut klapparna till varandra! Super bra ide, alla får något och det blir absolut inte dyrt!
I år är jag nöjd över det jag köpt, fast det är ju inte jag som ska vara nöjd utan den som får paketet ! Håller i allafall på att göra mig iordning, precis kommit ut ur duschen:) Snart blir ansiktet täckt med smink och håret ska göras iordning ! Ser i fram emot kvällen, tror att det kommer bli mysigt, roligt och alldeles underbart hihi
Malin, Therese (som är i Polen för tillfället), Mimo, jag och Sabina!

Nöjesfabriken!

I söndags var vi ute på krogen, Nöjes hade öppet för en gångs skull! Jätte roligt måste jag säga, mycket folk och underbart bra musik i schlagerbaren <3 Saknar faktiskt nöjes, skulle vara kul om de hade öppet oftare :)
Vi var hemma hos Ewe på förfest och där spelade vi spel, dansade och hade riktigt kul!
Nu har jag kameran hemma så jag tänkte visa lite kort från kvällen:
Det var verkligen underbart att Jessi följde med, min lilla älskling <3
Syskon kärlek <3
Silje !
Krille, Frida och Silje !
Nike och Erik som snart bryter ut i dans !
Skratt blandat med kärlek, kan inte bli bättre <3
Tack för en underbar kväll allihopa <3

En julklapp till mig själv :)

Har bestämt mig för att köpa en klänning till mig själv, hittade den på tradera. Kommer att köpa många klänningar av det företaget, var min stil :)
Klicka för att stänga fönstret
Denna ska bli min :)
(http://www.tradera.com/living-dead-soul-ny-black-rose-stl-medium-auktion_301743_146151321)

Rolig storhelg!

Kan inte säga annat än att jul med släkt, utgång, mys hos svärföräldrar och mina föräldrar har varit helt underbart! Det är inte slut än heller, imorgon så ska vi till Stefan och Sabina och ha kompisjulen. Det bjuds på god mat, trevligt sällskap och byte av julklappar :)
Idag har jag och Erik städat och grejat hemma för att sedan åka ner till stan och kolla lite rea ! Hittade lite smått och gott:) Vi köpt även presenterna till klappbytet imorgon, blev riktigt nöjd! Erik köpte tre t-shirtar, jag köpte två linnen, örhängen, halsband och ett skärp! Skulle ha visat er men min kamera är hos Ewe, ska hämta den senare ikväll eller imorgon! Måste ju visa lite bilder från nöjes också, var ju där i söndags!
It's love <3

Utgång!

Ikväll ska vi gå ut på krogen, vet inte riktigt när jag var ute sist men det var längesen ;P Jessica och hennes kompis Malin ska med också, jätte roligt:) Vi ska till Ewe vid klockan sex och ha förfest, sen ska vi till krogen!
Nej jag ser verkligen fram emot kvällen, ska bli super roligt! Hoppas ni har en härlig kväll!
Kärlek <3

Julafton 2011

Julafton var helt underbar, vi åkte till Kristinehamn vid kvart i tolv och skulle till släkten vid halv ett på julbord. När vi kom till Fredrik och Helene så möttes vi av glada miner, Vilma blev överlycklig att Algot var med. Inte så konstigt, hon är jätte duktig med hundar :)
Det bjöds på go mat och sen körde vi en musiktävling, mitt lag vann :) hihi Sen var det självklart dags för Kalle Anka och efter det kom tomten! Många fina paket delades ut och alla var nöjda och glada. Kunde inte ha varit bättre faktiskt! På kvällen firade familjen, lika mysigt det! Orkar jag inte skriva om nu så jag bjuder på lite bilder istället:
Goaste lillasyster <3
Alla kusiner ! Elin har kommit hem också från att ha varit borta i tre månader!
Tomten delade ut paket till alla snälla barnen :)
Mormor blev glad när hon fick kort på oss alla <3
Mamma, Elin och pappa :)
Vilma och Linnea ! ¨
Mer bilder kommer senare i något annat blogg inlägg :)
Hoppas att ni får en bra dag och har haft en lika underbar jul som jag !

Jullov!

Nu är det dagen innan julafton och julkänslorna börjar komma. Idag ska vi fira jul hemma hos Eriks föräldrar Anne och Stig. Först blir det julbord vid ett och ikväll blir det bingolotto ! Skulle sitta fint med en vinst innan julafton :) Just nu håller vi på att göra iordning julklapparna och oss själva, ska åka om en liten stund. Katterna får stanna hemma, fast Algot följer med. Får se om Grace blir sur när han kommer, kan bli så, han är ju så full av energi och Grace uppskattar inte alltid det ;P
I veckan klädde vi julgranen också, en stor plastgran. Med julmusik i bakgrunden, lekande djur och en underbar sambo kunde det inte bli bättre!
Tomtemor och tomtefar står självklart framför granen :)
När granen var klädd fick jag en give me five av Algot!
Dollar trivdes bäst under granen :)
Scilla gör sig fin, hon var mest brevid granen :)
Nej nu ska det sista fixat, måste iväg på ett ärende innan vi slår oss ner hos Anne och Stig!

Snart klar!

Nu har jag i princip köpt alla julklappar, känns jätte skönt! Det blev en heldag på stan sen åkte vi till barnens hus på wåxnäs och sist till JULA. Har varit en jätte trevlig dag med Malin och Sabina :) Var ett tag sen vi träffades och strosade runt !
Haha hittade en "dräggel hakklapp" i tyg som jag köpte som scarf till Algot. Den passade jätte bra och det syns inte vad det är egentligen :) Han blev jätte söt i den, röd och fin också !
Bjuder på lite stulna bilder från Malin:
Sabina orkade med dagen fast hon var dålig!
Malin !
Och jag :)
I duvanhuset satt tomten i en lyxbil också haha :

Jag idag :)

Nu går bilen snart, tänkte bara visa hur jag ser ut just precis nu :) Har suttit och kollat igenom Ewes examensarbete en stund, alltid roligt att hjälpa till :)
Är inne i en flätperiod, me like !

Filmmys och julklappar!

Igår var vi hos Ewe och Nike, vi kollade på en film som hette Splice. Den handlade om experiment, de korsade djurs dna med människans. Filmen var jätte bra, otäck med tanke på att de lekte "gud". Jag hoppas på en två :) Vi åkte hem efter elva på kvällen, då var vi alla trötta, haha en lördag kväll ;P Nu är vi inte 18 år längre !
Idag blir det julklappar för hela slanten, jag och Malin bestämde i går att vi ska ta en hel dag på stan! Sabina ska med en sväng också, hon är dålig så hon skulle bara med ner en stund! Idag hoppas jag verkligen på att bli färdig inför julafton, skulle vara oerhört skönt! Är ju ute i sista minuten igen så jag får skylla mig lite själv!
Hat gjort mig iordning, ätit mat och fixat så vid halv ett ska jag vara på torget och möta upp tjejerna :) Det ska bli roligt att snick snacka lite och "njuta" av julstressen, som säkert många andra känner :)

Mysigt!

Hos mormor var det super mysigt, god mat till att börja med, hennes potatis, falukorv och gräddsås! Mums! Sen var det pepparkaks bakning, det var faktiskt jag som blev färdig först med första plåten, brukar inte hända ;P Det blev massor av pepparkakor, glutenfria och vanliga i olika former, med russin och utan :)
När alla pepparkakor var färdiga (inte någon plåt blev bränd) så var det dags för fika, chokladkaka med glass ! Från mormor går man inte hungrig!
Algot var med också, han skötte sig jätte bra. Mycket goda dofter, julmusik och människor. När vi väntade på sista plåten satt han i mitt knä och halvsov från och till !
Mys!!
Super nöjd!
Detta är en underbar tradition, älskar den!!!

Lördag

Natten har jag varit vaken lite för mycket men smärtorna i bröstet är borta nu iallafall, pust! Det är skönt. Jag kunde inte åka till Kristinehamn igår, mådde inge bra. Så det var synd, hade varit väldigt roligt att se lite artister :)
Idag i allafall ska jag till mormor och baka pepparkakor, det är en tradition, blir aldrig för gammal för det känns det som :) Det blir mormor, jag, jessi, Linnea och Wilma som ska ha en mysig dag :) Vi ska åka vid elva ungefär och sen blir det mat vid tolv hemma hos mormor :)
Nu är det inte långt kvar till jul, MAlin frågade om vi skulle shoppa lite julklappar i helgen, idag blir det ju svårt men jag hoppas att hon kunde imorgon :) Det behövs verkligen och det skulle vara mysigt att umgås med gumman :)
Bjuder på lite bilder:
Wilma och jag :)
Mormor och Egon!
Jessi och jag
Malin :)

Obehagligt!

Igår när jag kom hem från jobbet så fick jag bröstsmärtor på vänster sida. Har aldrig haft något liknande förut. Skulle ha åkt hem till Ewe och Nike för att mysa framför en film men det gick inte. La mig och vilade, i hopp om att det skulle gå över vilket det inte gjorde... JAg somnade tidigt men vaknade flera gånger under natten, svettig och det kändes obehagligt. I morse när jag vaknade var det fortfarande kvar och jag mådde illa av för lite sömn. Fick höra av mig till jobbet och förblev hemma idag.
Jag mår fortfarande inte bra men det går åt rätt håll, smärtorna är mindre men det är en obehags känsla i bröstet, det hugger till ibland... Känns väldigt trist, skulle ha åkt till Kristinehamn idag och kollat på en show med mamma, jessi, mormor osv. Tror inte att jag klarar av det, även om det börjar bli bättre!
Nej fy, detta är verkligen obehagligt!

Snygg frisyr!

Mamma gjorde iordning mitt hår igår innan vi skulle ner till Tommy på 25 års kalas. Innan det gick vi på stan och kollade julklappar, köpte två stycken i allafall! Mer måste det bli ;P Känner av julstressen lite grann nu faktiskt! Fast det brukar ordna sig så jag hoppas på det :)
Här är lite kort på frisyren:
Sen hela outfiten, blev nöjd faktiskt:

Vem är sötast på jorden??

Tror att Algot knep den platsen när han hade mössa på sig!
Vill inte vara med på bild juh.....
okej då, för den här gången....

Bättre sent än aldrig;P

I veckan hade Malin middag, har inte lagt upp något om det så tänkte göra det nu! Hon bjöd på tre rättersmiddag och det var verkligen super gott! Kvällen var mycket trevligt, massor av prat, skratt och skitsnack (då menar jag SKIT snack) haha.
Ser gott ut va?
Kocken Malin <3
Underbart sällskap!

Kärlek!


Lördag!

Nu är lördagen här och jag håller på att göra mig iordning inför Maries 25 års fest ikväll! Snälla Erika ska skjutsa och hämta oss, även gå ut med lilla Algot! Vilken ängel!!!
Idag har vi tagit det ganska lugnt, varit på Bergvik en sväng där vi även käkade lunch! Eftersom veckan har varit fullproppad med saker så fick vi handla Maries presenter idag! Tyckte att jag hittade riktigt bra saker, hoppas hon blir nöjd :) Vi ska vara i ett hus ute på Zakrisdal, tror att det kommer att bli super roligt, party ikväll alltså! :)
Underbara Marie! (Snodde fotot från hennes Facebook)
Igår hade jag och Ewe en super mysig kväll, kom dit vid klockan sex och åkte runt tolv. Vi kollade på film och pratade och pratade om allt mellan himmel och jord! Måste vi göra oftare, tyvärr är det så mycket hela tiden fast igår var ett riktigt guldkorn!!! <3

Helg!

Nu är det helg, imorgon ska jag sova ut ordentligt tänkte jag, ska bli skönt! Har precis kommit hem från jobbet och ska börja göra lite mat, för ikväll ska jag till Ewe och ha myskväll! Vi ska kolla på en film och säkert ha lite fredags onyttigt ;P
Imorgon blir det 25 års fest för Marie i en lokal hon hyrt! Det ska bli roligt, alltid kul att träffa henne. Kommer även att få träffa mycket nya människor vilket är trevligt!
Nej nu är det bäst att jag sätter igång här! :)