Passat Malva!

Igår var Malva här, var längesen hon och Algot lekte men de fann varandra direkt :) Det blev massa bus på en gång när vi kom innanför dörren, upp i säng, soffor och med en fart runt hela lägenheten, va super roligt att se ! Jag satte mig i soffan en stund och då började Malva att morra och skälla, så jag gick för att kolla, haha hon gav mig ett gott skratt!! 
Denna skällde hon på ! Ni kan förstå att jag skrattade :) 
Vi tränade lite här hemma, sitt och ligg, de va så duktiga :) 
Efter lunch åkte vi till Alster där vi skulle möta upp Jindra och Lowa men hennes bil krånglade på vägen och mototlampan lyste :( Så vi fick gå själva, mysigt det med :) 
Trångt men mysigt ! 
Ser du ? ;P 
Det blev bus på ängen för godingarna, de kom på inkallning och va jätte duktiga ! 
Jag kommer ! 
När vi gått promenaden åkte vi och köpte kattmat. Klockan va då nästan tre så vi åkte och hämtade Angelica på hennes praktik :) Va en jätte mysig dag med super bra väder, kan inte bli bättre än att få se lyckliga hundar tillsammans ! <3 
 

Tjej lunch hos Malin !

I söndags bjöd Malin på lunch, jätte god rödspätta med potatis ! Var verkligen super! Vi fick också efterrätt, äppelpaj med vaniljsås, också jätte gott! Det blev trevliga samtal, skratt och kortspel. Jag förlorade ganska stort men det var roligt ändå ! 
Amanda skulle försöka sova men det tog en stund ;P haha hon gjorde allt för att hålla sig vaken in i det sista! 
Therese och Sabina <3 
Malin <3 
Sötnosen! Hon kommer snart för att spendera dagen tillsammans med mig, ska bli mysigt. Självklart ska vi äta hennes favorit, spagetti och köttfärsås! 
Jag och mitt hjärta ! <3 
Ikväll ska vi iväg och dra för andra gången, blir fortfarande väldigt lätta vikter men nu har ju Algot en egen sele iallafall. Får ta kort på den och visa er :) Ska bli roligt, så idag är det fullt upp med barn och hundar!! 
 

Underbar helg !

I lördags var vi ute och firade Therese som är färdig lärare nu! Vi gick och åt på Texas Longhorn, var väldigt gott kött där ! Vi pratade, skrattade och hade det jätte trevligt! 
Vi blev alla väldigt mätta och belåtna! Det kändes som vi rullade ut därifrån! haha
Underbara Therese <3 

Hurra hurra !

Igår fyllde Algot 4 år! Tiden bara springer iväg, har haft honom i 3 år nu ! Är helt otroligt ! Jag älskar honom så otroligt mycket så jag kan inte beskriva det med ord. Han är min lilla prins och bebis! Igår gjorde vi en dragsele till Algot, ska testa den på tisdag! Hoppas att den håller ! 
Vi var också i Mariebergsskogen tillsammans med underbara människor och hundar. Först tog vi en promenad i skogen för att sen titta på alla djuren. De va så fina ! 
"Liten men tuff" stämmer bra in på Algot som inte kunde låta bli att skälla på de andra hundarna. 
Algot och Ludde satt fint på bänken <3 
Curt/Kurt var också med ! 
Och Molly ! 
De var nyfikna på djuren men vissa var lite skrämmande, fast de skötte sig så bra alla hundar. Ägarna också måste jag säga haha
Nöff nöff! 
Världens sötaste ! 
Curt kollar in de små grisarna, fast de var inte hans favoriter utan...
Tuppen och hönsen ! 
Otroligt vackra ögon! 
Mogge hittade en kompis också.. 
När vi hade kollat på alla djuren satte vi oss i solen en stund. Hundarna fick lite godis och vatten ;) 
Jag vill ha ! <3 
Det var en underbar dag och Algot uppskattade kompisarna och promenaden på sin födelsedag ! Vad mer kan man begära ? <3 

En skogstur !

Idag packade jag ryggsäcken och gav mig ut i skogen med Algot, hur kan man låta bli när vädret är så vackert? Jag hade med mig alla sorters godis för jag tänkte testa lite sökliknande övningar. Så jag satte fast honom i ett träd och gav kommandot "Stanna". Så gick jag och drog fötterna efter mig och la skinkbitar längst vägen och tillslut en fin liten hög med godis i slutet! Han använde nosen jätte bra men det var lite svårt, vi har ju aldrig testat detta ute ;P Fast jag tyckte att han klarade det bra ändå! Vi upprepade detta tre gånger :) 
Stör mig inte, jag söker ;P 
I huset brevid oss bor en kvinna med en stor vit hund. Algot brukar alltid skälla på dem när vi möts.. Som vanligt! När vi tränade i skogen så kom de, den hunden va också lös. Tiken skötte sig jätte bra, gjorde lekinvit medan Algot fick ryck och sprang och ställde sig under och började skälla som en liten tok. Kändes väldigt trist att han reagerade så men efter 3-4 utskällningar slutade han. Det hela avslutades med att de sprang runt i skogen och jagade varandra! Hon var dock väldigt snabb så Algot hade inte en chans men roligt hade de <3 
Min lilla ängel som så snabbt kan förvandlas till en liten skällande boll! 
Jag ska iallafall fortsätta träna på hans självförtroende och hans skällande/utfall. Så än ger vi inte upp !! ;) 
 

En dag i lekparken!

När vi passade Amanda sist så var vi i lekparken, med både barn och hund. Amanda ville gunga först och då fick Algot sitta brevid och kolla. Fast jag fick ha koll på alla de andra barnen så att de inte gick fram till Algot, han är ju reserverad och barn kan vara väldigt oförsiktiga. Fast det gick bra :) 
En tuff brud ! <3 
Uppe i lekställningen ! 
Självklart skulle hon åka ruschkana, både med och utan gudfar <3 
Det fanns mycket skoj i denna lekpark :) 
Snurr, snurr ! 
Sen va det dags att komma till Tant Malin och få lite hundgodis, för vovvo glöms inte bort <3 
De vet vart de har varandra <3 
 

Vårkänslor!

Idag skiner solen, den värmer och får mig att känna vårkänslor! Underbart! Jag hoppas att vädret håller i sig till imorgon då det är Söndagsutflykt med hundliv! Ska bli lika mysigt som alltid! Blir en runda på 4.5 km och fika paus tillsammans vid en grillplats! 
Idag ska vi till Ikea med Ewe och Nike, ska åka om en liten stund. Se om vi hittar något till hemmet. Blir iallafall lunch där, finns ju en del att välja på ! Sen ikväll ska vi se på Melodifestivalen, har inte följt det så mycket innan men finalen vill jag se. Så ikväll ska vi till Skåre och mysa i deras nya soffa ;P 
Första söndagsutflykten på Skutberget! <3 
Algot och Tula ! 
Nej nu ska jag fixa med det sista innan vi åker. Tur att man har så fina vänner som ställer upp i vått och torrt!! <3
 
 
 

Ny soffa!

Nu har vi äntligen en ny soffa och två fotöljer! Jag har inte behövt ta bort katthåt på dem en enda gång. känns så skönt! Fick köpa dem av Ewe och Nike <3 Är så stor skillnad och det känns fräschare i hela vardagsrummet ! 
Jag köpte också två svarta fotpallar på ikea, passade jätte bra. Erik är överlycklig, han älskar verkligen sin fotölj! 
Jag är super nöjd! 
 

Ta hand om sig själv kväll!

I fredags hade vi ta hand om sig själv kväll. Det var lika trevligt som alltid och samtalen handlade om allt mellan himmel och jord! Haha ja tjejkvällar är roliga på det sättet ! 
Jag bjöd på snacks, så denna gång blev det ingen middag. Vi målade naglarna, badade fotbad och njöt av varandras sällskap. :) 
Alla fick en varsin liten påse med lite smått och gott i. Sen fanns det ett stort utbud av olika nagelack, dekorationer m.m 
Mimo filade sina naglar med den vita filen jag köpt till henne :) 
Malins snygga naglar ! 
Ett härligt fotbad för Sabina ! 
Tack för en trevlig kväll!! 

Blöt hund!

När det är blött, geggigt och vi går promenader, leker i rastgården så blir man smutsig. Algot har inget emot att ha lite mörkare färg än vanligt men det har våra möbler ;P Så det blir mycket duschande för honom! Försöker att få bort det värsta så han slipper duschen men ibland går det bara inte! 
Min blöta lilla bebis !