Vänner

Vill hälsa till mina underbara vänner, älskar er jätte mycket! Jag hoppas att sommaren är underbar. Känns konstigt att inte prata med varandra men när jag har vänner som ni vet jag att vi alltid finns i varandras liv även om vi är en bit från varandra! Det är äkta vänskap!
Ni vet vilka ni är, och jag ger er miljoner kramar !! <3

Love

malin

Hälsning från Linköping

Har det jätte bra, katterna stortrivs också! Hoppas att ni har det bra !!

Igår satt vi på altanen med ett glas vin, helt underbart! Jag red igår också, en jätte go stor häst! Lant livet vänjer man sig vid! kanske inte flugorna men allt annat!

Många kramar!!!!!

Nu åker vi snart!

Jag kommer inte att skriva på bloggen mycket nu eftersom jag inte kommer att ha tillgång till dator!

Så ha det fint!


Woho

Erik ringde till mig vid åtta och frågade vad jag gjorde! Sen sa han att han kollade i vår brevlåda, haha han har åkt från Linköping halv sex för att överraska mig!

Så nu ska vi hoppa in i duschen och sen packa det sista !! Sen drar vi till Linköping! ;););)


WOHO!!!!!

Ewe hittade hus

och en sopkvast!


Sopa sopa sopa... tralalalala...


En liten stuga från coop ;P

Haha vi fick dock bara med oss kvasten i bilen så huset fick stå kvar! haha !!


Dagens outfit

Idag kör jag på lite varmare kläder, är skönt det med , speciellt när regnet faller. Just nu är det uppehåll men molnen är mörka! Pratade med Erik förut och de hade skinande sol, grrrr härligt för dom.......

Idag ser himlen ut:


Inte så nice!


Jag ser ut:

Utan smink, haha kladdas ju ut av regnet ändå ;P

Helheten !

Woho !

Hur är erat väder idag???

Regnet faller ner

som bara den, jätte tråkigt, det är endast 8-9 grader här också. Riktigt ruggigt måste jag säga! Idag blir det inga sommar kläder på i allafall, trist! Få se vad jag letar fram i garderoben för en sån här grå dag!

Dagensplaner:

- Göra lunch
- Hämta Ewe och Nike
- Åka till K-hanm
-Gå på stan med C
-Hem till J
- Tillbaka till Karlstad
- Packa

Så ser denna dag ut, just nu sitter jag och flätar håret, perfekt när det regnar ;P

Vad ska ni göra idag??? :)

Hemma hos Ewe

Nu har vi suttit och skrivit en lista tills de skall resa, med packning och vad de skall göra när de kommer fram:) Fick själv den där underbara känslan man har innan man ska resa! Det är så härligt att få åka iväg och bara koppla av!

Någon som skall resa i sommar?

Nu åker jag till Skåre

för att träffa Ewe gumman :)


<3

Dagens outfit

Klockan börjar ticka iväg och jag blev precis färdig! Ska snart åka och träffa Ewe, sen ska vi till Bergvik vid klockan två! Ska bli roligt att umgås, vi ska prata lite om resan också, Ewe och Nike ska utomlands på måndag. Det är första gången som hon flyger så hon är nervös! Det förstår jag!

Såhär ser jag ut idag:

Lite smink för omväxlingsskull!

Såhär ser helheten ut:



Hiss eller diss?


Ps. Jag svarar på kommentarerna när jag kommer hem igen, lite tajt nu ;P

Sko tips!

Jag var inne på en sida som hette Brandos som hade massa snygga skor. Värt att gå in och kika. De har högre priser än skopunkten men när man vill unna sig något så är inte priset så farligt ändå. Det är även FRI frakt, när du köper dem och om du skulle vilja lämna tillbaka dem. Ett stort plus från min sida!

Jag har tagit ut tre stycken igen som jag vill visa upp, d är olika skor och snygga på sina egna sätt.


För dig som gillar att ha färg på skorna, roligt att mixtra med accossiarer till dem. De har en hög klack, vilket ger en helt annan hållning på kroppen. Dessa godingar är ett klart JA till sommaren!
Pris: 599 kronor


För dig som vill ha en elegant och mer diskret sko, så rekomenderar jag denna. En lyxig modell, med pärlor i rosetten. Här är det öppen tå vilket är oerhört snyggt med målade tånaglar på sommaren. De passar till i princip alla outfiter. Jag tyckte att de var värda priset!
Pris: 449 kronor


Här är mina absoluta favoriter. Det är som graffiti målning på dem i massor med vackra färger som får vilken tråkig outfit som helst att lysa upp. Dessa har verkligen det lilla extra. De känns coola och rosetten passar perfekt. De har lite lägre klack vilket är perfekt för såna som mig som inte orkar gå i för höga klackar för länge!

Pris: 649 kronor



Gå in på deras hemsida och kolla, de hade mycket snyggt!

http://www.brandos.se/


Dollar :/

Jag var ocj kastrerade Dollar i onsdags, han var pigg för att ha blivit sövd och allt kändes bra. Tills jag såg att det blödde från ena kulan på honom. Snabbt ringde jag vetrinären och jag fick sätta en plast tallrik runt hans hals så att han inte skulle tvätta sig där. Det slutade tillslut blöda och det ser lite bättre ut nu! Jag hoppas att det läker som det ska nu. Usch hatar när det blir sånt!

Lilla Dollar:

Han ser elak ut ;P

Snart hoppas jag att han ska slippa den där runt halsen, han går in i saker!


Onsdag till torsdag

Sov Malin över hemma hos mig. Vi hade jätte mysigt! Jag hämtade henne vid klockan sju när hon slutade jobbet. Sen åkte vi direkt hem till mig, hon käkade och vi satt och pratade en stund. Sen så masserade jag ut några knutar hon hade i ryggen, det behövdes! Sen kollade jag på Greys anatomi och Malin bloggade!

Efter det så var vi övertrötta, jag gav malin en lugnande massage och kliade henne på ryggen och i håret! Hon kunde slappna av tillslut, tror att hon tyckte att det var skönt! Sen kollade vi på sex and the city. Sen var det sängen som gällde ;P


Vackra Malin !

Under kvällen tog Malin fram ett paket, som var till mig för att jag kämpat så med skolan. Jag vet inte vad jag ska säga mer än att det var så underbart gjort! Jag tackar dig av hela mitt hjärta!

I paketet:

Ett kuponghäfte , helt perfekt när man ska äta ute!
Och en biobiljett! Så någon dag ska vi gå på bio!

Tack Malin !!!


Malin i min morgonrock ;P Alltid skön att ha, jag hade min bruna ;)

Förlåt

För att jag inte skrev något igår, det var ingen bra dag igår.  Jag skulle verkligen vilja förklara här på bloggen men det går inte just nu. De närmsta vet men jag är inte redo att skriva om det här!
Jag hoppas att ni förstår, ibland blir det bara såhär. Jag satte inte ens på datorn igår och det är väldigt ovanligt för att vara jag!

Idag mår jag bättre, har pratat med mamma och pappa, tack för allt stöd! <3
Jag pratade med Eriks föräldrar, tack för erat stöd <3


Om allt går som jag vill får jag snart åke ner till Erik och bo där ett tag!

Onsdagens style

Idag kände jag att det var tid att använda lite av de nya sakerna jag köpt i veckan, blev nöjd över hur sakerna passade ihop, blev en lite rockigare stil, Love it!

Det nyköpta:
Klänning: Carlings 99 kr
Rosett: Lindex
Halsband: Lindex 29.50 kr

Sen har jag ett vanligt svart linne under och knäleggings eller vad heter det nu igen?

Håret: Har jag endast fönat idag, Tips för att få håret fluffigt och liv i det föna med huvudet upp och ned. Borsta inte heller ur det efter att du har fönat utan borsta innan, annars kan det se risigt ut!

Here it comes:

Mina röda pilotbrillor :)


Tyckte att det var väldigt snyggt! Jag som har ganska tjockt hår så det blev väldigt bra när jag inte använde allt hår :) Så var inte rädd att testa!

Halsband och närbild av klänningen!


Suddigt men tyckte att bilden blev ganska cool!

Här har ni helheten!
Är nöjd med mina köp!


Eran åsikt, HISS eller DISS??

Tips på skor!

Jag älskar verkligen skor, alla dess former och färger! Speciellt nu till sommaren är det härligt att shoppa loss lite skor. jag har kollat runt lite på olika hemsidor och hittat lite olika skor som jag tyckte var fräscha och snygga!

Jag kikade in på skopunkten denna affär finns oftast runt omkring men de har ju en nätshop som man kan kika in på. Det är väldigt bra priser på skopunkten, "ta tre betala för två", "köp tcå par och få 50% rabatt på ett par skor". Detta har nog ingen missat men jag tycker att det är perfekt att shoppa med någon och sen kunna använda sig av dessa rabatter. Om man inte köper tre skor själv då :)
http://www.skopunkten.com

Tips:

Pumps från Skopunkten.com

Prickiga pumps, 299 kronor
Jag älskar prickar, både på skor och kläder. Det ger en väldigt gullig känsla enligt mig samtidigt coola skor som sticker ut ur mängden. Jag har själv ett liknande par och de är sköna att gå i. Det tycker jag är viktigt, och att de är snygga! Perfekta skor som piffar upp en outfit!


Sandalett från Skopunkten.com

Rosa sandaletter, 349 kronor
Dessa är riktiga fest och finskor enligt mig. De lyser upp med sin diskreta, blanka rosa. Väldigt snyggt till en enkel klänning och med accossiarer som passar. Alltid lika kul att kunna leka med färger. Dessa skor sitter stadigt på foten, kan vara bra vid olika tillfällen. (hihi)



Pumps från Skopunkten.com

Pumps med rosett, 199 kronor.
Detta är enligt mig ett riktigt kap, de har en diskret färg som passar till allt. Det är öppen tå som gör att de målade tånaglarna får chans att synas. Det är en stadig klack och två vackra rosetter fram. Dessa var mina favoriter, och till det priset! Bäst att passa på :)

Vad tyckte ni om skorna?


ERAN ÅSIKT
ska jag fortsätta lägga ut tips om kläder och skor. Är väldigt roligt och jag hoppas att ni gillar det.

Accessoarer

När jag och S var i djuraffären så hittade vi två jätte söta rosetter, ska väl egentligen vara till hundar, men jag har ju långhåriga katter så varför inte ;P Jag provade att sätta på dem på Scilla och Tingeling nu, de brydde sig faktiskt inte alls. De försöker inte ta bort dem heller, så det var roligt!
Jag skulle aldrig klä mina katter men en liten rosett som de inte bryr sig om känns helt okej.



Tingeling fick en röd rosett, tyckte att hon passade i den :)


Scilla fick en blå glittrig rosett, den matchade hennes ögon :)

Tyckte att de blev jätte söta ;)

En guldstjärna till

Dollar idag, han var så duktig. Han satt lugnt i kattburen och han skötte sig jätte bra inne hos vetrinären. Han gick till och med fram och hälsade! Han gick ur och in i buren duktigt och jag var så stolt!


Han la sig till ro innan vi skulle åka, hade med sig en liten boll också!

Kom en massa andra djur när vi satt och väntade, det var riktigt intressant för honom! Hade till och med gallret öppet och han låg kvar. Jag klappade lite på mitt hjärta också!

Inne hos vetrinären... Här luktade det massa roliga saker!

Han fick ett halsband också, nästan som bebisar får på bb , hihi han var så söt. Här är han ännu mer nyfiken, det vara bara han och jag i rummet.

Sen gick han på en liten upptäcksfärd!

Jag är så stolt över honom, jag hoppas att allt går bra och att han mår bra när han kommer hem!


Tycker alltid att det är jobbigt att åka från djursjukhuset utan kisse missen.
Någon annan som har djur?

Djursjukhuset

Jag vaknade vid 4 första gången av att jag hade två galna, hungriga katter vid varje sida. Tingeling är alltid värst när det gäller mat! Jag fick inte ge Dollar någon mat efter klockan sex igår och jag var ju inte hemma så då hade ingen av katterna någon mat! När jag kom hem igår fick jag låsa in Dollar i sovrummet och ge tjejerna lite att tugga på. Det gjorde ont i hjärtat, han satt där inne och jamade! Så i morse så var tjejerna jätte hungriga igen och då fick jag göra samma sak igen, stänga in Dollar.

Har precis varit och lämnat honom hos vetrinären, idag ska han kastreras! Jag ska hämta honom klockan tre istället för fyra! Jag hoppas verkligen att han inte håller på som han gjorde innan sen, Tingeling och han bråkar så mycket då:

Dollar är sugen, han försöker sätta på Tingeling och hon är steriliserad. Hon blir jätte arg på Dollar, han springer efter henne. Då blir Scilla arg på Tingeling för Scilla skyddar Dollar.

Så roligt har vi haft det hemma, det låter verkligen som om de vill döda varandra. Jag hoppas att det blir bättre nu iallafall! Känns skönt att jag fick en tid ganska snabbt ändå!


Före och efter

bilder på Sabinas hår:



Andledningen till att håret står ut så är för att hon satte upp det i morse när det var blött!

Såhär blev hårfärgen:

Rött :)

Så ser det ut när inte blixten lyser upp så mycket !


Det blev riktigt snyggt tycker jag, S passade i rött hår ! Det blev en helt annan glans i håret än det var tidigare!

Rött hår!

Nu har vi färgat håret på Sabina, det blev en röd färg. drog på oss lite målarkläder och satte igång!

Min outfit:

Var redo att färga !

Fullt med färg i håret!! haha jag kunde inte hålla mig i håret ;P

Crazy chick !

Sabinas blogg:
www.loovesitis.blogg.se

Shopping

Nu har vi varit på stan och jag fick med mig lite saker. Vi sprang runt och letade efter ett tandsmycke men vi hittade inget. Det var lite synd. Men jag hittade iallafall en sele till Dollar, det var väldigt skönt! Hittade lite mer saker också :)

Shopping:

Dollar gillade den verkligen, hehe han var jätte nyfiken. :) Det börjar bra i allafall.
Selen kostade 79 kronor, inklusive koppel!

Sen köpte jag en rosett till håret på Lindex:

Sen köpte jag ett linne/klänning på Carlings, pris 99 kronor.
det är 50 % på jätte mycket snygga kläder!

Verkligen min stil , älskar verkligen rosor!

Vad tycker ni?

Till stan

med Sabina, vi ska leta efter ett smycke och jag ska försöka hitta en sele till dollar så att jag kan ha dem alla tre ute. Det behövs till vi ska alla 4 ska till Linköping och bo där ett tag! hihi får se vad som finns!

Ska inte gå på stan så länge för Sabina var ganska sleten, hon har varit sjuk i helgen med det är bättre nu i allafall! Det blev inte något städande, jag orkade inte. Det får bli imorgon eller så, har i allafall plockat lite ;P Solen skiner i allafall lite ute, det är skönt!

Nej nu ska jag kissa innan jag ställer mig och väntar på Sabina!

So long!


Jessica och jag i lördags!

Outfit

Såhär ser jag ut idag:


Hoodtröja: Gina, 250 kronor

Väst: 99 kronor, Vero Moda

Leggins: 160 kronor
Pieces

Hårspänne: Lindex, 29.50




Hiss eller diss?

Ego




Erik fotade lite med Emelies kamera!
Vill verkligen ha en egen systemkamera!

Jag är med och tävlar

hos Fattybom! Har följt hennes blogg ett bra tag, från att vara en mindre blogg till att få många läsare. Simone har verkligen båda fötterna på jorden. Hennes blogg tar upp allt från kläder till mobbing. Kolla in hennes videoinlägg! Hon tar upp mycket djupa saker i sin blogg, den har verkligen det mesta!

Fortsätt så Simone!!


Gå in och kolla in godiebagen ;P


Simone :)

http://fattybom.se/

Sommarklänningar


Även om inte vädret ger den perfekta sommarkänslan så tror jag på att sommaren kommer ! Därför tänkte jag tipsa om sommarklänningar till ett bra pris!


Cassandra Tunic SEK 99, Jeane Blush - NELLY.COM
En härlig klänning från Nelly, väldigt vackra färger och den ser oerhört skön ut!
Priset: 99 kronor
Emma Pre Dress SEK 159, Rut m.fl. - NELLY.COM
En söt klänning, som passar till vardag och fest. Denna klänning kan man tuffa till lite med hjälp av olika asossiarer ;P
Pris: 159 kronor
Floral Skirt Jersey Dress SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM
En sommar söt klänning, rosa och blommig!
Pris: 349 kronor

Källa: www.nelly.com

Finns jätte många fina klänningar!



God morgon

Solen skiner, jag är vaken och pust stön...jag måste städa. Jag ska försöka sätta igång lite smått! Känns inte som om jag har lust men jag ska göra vad orkar iallafall!

Dagensplaner:
- Städa
- laga mat
- träffa Sabina
- Sluta ge katterna mat vid klockan 18.00, kommer bli kaos!



Vad ska ni göra idag?

Dagens outfit

Här kommer dagensoutfit, bättre sent än aldrig (detta beror på att jag gick i morgonrock till klockan tre typ )


Nya jeans leggins som jag fick utav Erik när vi var i Örebro!

Köpta på Pieces 160 kronor (har jag för mig)

Helheten, halsband, ett kors 49.50 på Ur och penn, Linne GinaTricot 99 kronor.
Minns inte skärpet och tröjan tyvärr.

Hiss eller diss? (bättre än morgonrock hoppas jag)

Amigos

Vi käkade på Amigos, det hette tidigare systrar men det har bytt ägare men maten är lika god! Helt underbar nachotallrik! Jag och Elin gick dit lite över sju och beställde mat! Vid ungefär halv åtta kom Malin och kikade förbi! Var jätte mysigt att sitta där och prata! Tack flickor !! :) Sen åkte Malin hem vad åtta tiden, hon kom direkt från jobbet! Jag och Elin satt kvar och pratade en bra stund sen så var vi sugna på ett glas vin.. Tyvärr hade inte tillstånd för alkohol än så vi gick till restaurangen brevid och satte oss ute och fortsatte prata med ett glas vin i handen! :)

Har varit en helt underbar dag! Elin vi ska vara stolta som klarat skolan fast saker har varit tuffa!

Bilder från dagen:

Elin på Amigos, hon hade svårt att bestämma sig först men sen provade hon nachotallriken..

Jag överlycklig, av många andledningar!

Sen kom Malin, hon fick också lite i magen, lite vitlöksbröd och nacho chips..

Här är den... mmmmmm!!!





På uteserveringen!

Vad har ni gjort idag?


Firande med Elin !

Jag och Elin har båda två klarat detta skolår och det känns helt underbart! Så vi bestämde oss för att åka ner till stan. Där shoppade vi lite, jag köpte söta hårspännen, snoddar och ett halsband! Jag hittade även Min häst tidningar , var bara tvungen att köpa! Snacka om barndomsminnen!!!! Det ska jag lägga mig och läsa innan jag somnar! Eli9n hittade en Conceler, svart nagelack, en skitsnygg väska, hårspännen, minns inte om det var något mer... vi handlade lite i allafall, jo förresten ett par skit snygga örhängen köpte hon!

Min shopping:


Ett längre halsband, från Lindex, 29.50 kronor

Jätte söta hårspännen! Tänkte nog testa dem imorgon, Lindex, 14.50
Köpte även massa snoddar, alla hår acossiarer var det halva priset på! Så jag köpte ca 50 stycken snoddar för 14.50 !! Snacka om perfekt!


Tårar och tårar blandat med skratt!!

JAG KLARADE TENTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Kan nog inte vara lyckligare just nu !

Jessica student 2010

Vackra lillasyster:

Stark kärlek<3

Stor och líten Jessi :)




:)

Hemma i Karlstad igen!

Det har varit helt underbart att vara nere i Linköping, Jessi var så vacker och det var mycket firande! Jag har tagit miljontalsbilder haha på allt och ingenting tror jag! ;P Ska lägga upp en hel del här på bloggen! Måste bara lägga över allt på datorn! ;) Det kommer att ta ett tag!

Hur har ni haft det i helgen??

Hörs på Lördag!


Osminkad varm Malin

Osminkad varm Malin från sidan

Lycklig malin, firar både att jag har sommarlov, att jag ska få träffa Erik och att Jessi tar studenten!!!!!

P.S Helene jag har lagt fram ditt skrin och nr till Linköping, hehe om det åskar kolla till mina bebisar lite snabbt då;P D.S

Kommer sakna

mina små bebisar, även om jag inte skall vara borta länge så är det så tomt utan dem. Som tur är tar Helene hand om dem så länge så det är jätte skönt:) Kommer pussa och krama på dem innan jag åker !

Tingeling ligger just nu i barnvagnen och softar:


Sen blev hon väldigt nyfiken på vad jag gjorde

Väldigt nära kameran kom hon ;P
Dollar ligger under datastolen där jag sitter:

Ligger och vilar, och antadligen tänker på honkatter ;P

De vackra blå ögonen!
Scilla ligger på mattan och tvättar sig:

Här tar vi baktassen...

Sen kollar vi på kamerasnöret..

Sen blev hon lite busig!

Sen i sommar när jag skall åka till Linköping en längre tid så skall katterna följa med !


Erik

kommer snart och hämtar mig. Har packat färdigt allt nu och ducshat och gjort mig iordning lite, ska bli roligt att åka ner till Linköping! Just nu är hela Rasmus familj där och min mamma, pappa och mormor. Det är mysigt att ha alla samlade, när jessi tar studenten och allt!

Så jag kommer inte att kunna blogga under tiden jag är i Linköping för Rasmus pappa är Elallergiker, en hemsk sjukdom! Så jag bloggar när jag kommer hem igen, blir antadligen på lördag, efter att vi firat jessi med hela min släkt i Kristinehamn! Kommer att ta jätte mycket bilder, ska försöka lägga upp dem så fort som möjligt!

Vad ska ni göra i helgen?

Ledighet here i come!

Har suttit och gjort tentan i över 4 timmar, mitt huvudvärker som aldrig förr men det är värt! Nu har jag äntligen gjort tentan, kändes ganska okej ändå! Nu håller jag tummarna över att jag klarade den! Får vänta ett litet tag på svaret men fick veta idag att jag klarade båda arbeterna som jag skickade in!

WOHO nu är det sommarlov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Outfit!

Idag kände jag att det är bäst att följa mina vanliga rutiner och försöka ta lite såhär ser jag ut idag kort :)


Håret uppsatt i en tofs, bäst att ha när jag skall räkna!
Örhängena är från Ur och penn.

Halsbandet har jag fått av Sabina, en speciell innebörd i det!

Mina gula skor från Dinsko

I like :)

Prickiga från H&M , endast 79.50 kronor!
Leggins från Bikbok


Hiss eller diss?

ahhhhhh

Nu har nervositeten slagit till på riktigt kan jag säga, fy bubblan. Känner mig konstig i kroppen, halvt illamående och ja allmänt nervös inför att sätta mig i salen och räkna! De viktigaste sakerna jag ska tänka på är:

- Vad ska jag räkna ut.
- Är de logiskt?
- Titta igenom noga
- Vara lugn och verkligen läsa frågan en gång för mycket!

Det är viktigt att tänka på, ska verkligen försöka. Villa klara denna tenta men jag känner att det är 50% chans ungefär. Fast jag går in med inställningen att jag kan det mesta, jag behöver endast ta det lugnt och inte sluta andas där inne!!!

Har packat med mig:

- Smörgåsar
- Nappar
- Banan, clementin och äpple.
-Ramlösa och vanligt vatten.

åhh, jag vill bara göra det nu så jag får detta överstökat! Hur det än går i slutändan!

Solen skiner, det är roligt eftersom många tar studenten i Karlstad idag!

Student present!

Jag och Sabina var nere på stan och shoppade lite Scrapbooking saker, sen hjälpte hon mig att komma igång med presenten. Nu idag har jag precis gjort klart det sista. Jag hade så svårt att komma på vad jag skulle ge jessi i studentpresent, nu är jag supernöjd över att jag valde att göra något eget till henne, något betydelsefullt!


Min bok, som jag gjort till Jessica!

Första sidan!

andra sidan!

Sida tre.

Sida 4.

sista sidan plus bild.


Baksidan!

Hiss eller diss?

Bal

Idag är min syster på bal med hennes kille Rasmus. Kunde tyvärr inte vara med men mamma och pappa har tagit massa kort! Kom att tänka på hur fort tiden egentligen går, det var tre år sedan jag tog studenten. Känne konstigt, fast det är ju så men i allafall.
Kollade på samma gamla bilder jag fått av Sabina och stefan. Då var jag nog inte mer än 15 år skulle jag tro, när man tänker tillbaka får man svart på vitt hur mycket livet har ändrats. Jag ser hur mycket jag har ändras på dessa år. Ungdomslivet är över och vuxenlivet är i full gång. Efter nästa jul så är jag färdigutbildad lärare, jag kan inte förstå att livet springer iväg så fort.
Minna fortfarande när min syster ville att jag skulle hjälpa henne med sminket, att hon var min LILLA syster, det är hon fortfarande men hon är stor nu. Hon är självständig och jag är så stolt att ha henne som min syster.


Jessi och jag, längesen!

Jessi och jag, över tre år sedan

Jessi och jag nu :)


Tänkte lägga upp pysslet jag hållt på med i veckan, eftersom Jessi är i Linköping så har hon ingen tillgång till en dator så jag vet att hon inte kan kolla;P


Någon annan än jag som tycker att tiden flyger iväg?

Nervös ?

ja lite nervös börjar jag bli just nu, har tenta imorgon. Det känns i kroppen att något är på gång! Så imorgon klockan kvart över åtta får ni hålla tummarna för mig, för då börjar jag räkna. Jag tycker verkligen att dessa räknesätt är svåra men jag har verkligen försökt plugga så mycket jag kan innan det här. Hur det än går på tentan så är jag stolt över mig själv. Jag har lärt mig så otroligt mycket under Kreativ matematik, jag kommer att se tillbaka på denna kurs på ett positivt sätt även om den har varit den tuffaste kursen hittils!

Jag har packat min väska inför imorgon, ska ha med mig mackor och lite frukt och godis och sånt. Det kommer att behövas om man säger så! Tänkte hoppa in i duschen snart sen ska jag gå och lägga mig! Väntar på ett samtal först!

Hej hej !

Har varit en lång dag och det är mycket kvar ;P I morse vaknade jag vid klockan 5 på morgonen, väldigt ovanligt! Jag gick upp lite innan sju och käkade frukost, mina ögon var svullna på morgonen för att jag var så trött. När jag var färdig så mötte jag Helene och vi gick till skolan och räknade! Vi var där mellan 08.30 till 12.00 ungefär! Vi satte oss ute i solen en stund också för att få en liten rast!

Nu har jag kommit hem och har pratat lite i telefon med Linnea:) Efter det satte jag mig och började skriva på min komplettering från en klasslektion, om man missar en sån lektion så får man en uppgift! Så jag har fullt upp med den just nu! Kommer nog att ta ett tag!

Sitter med lite spänning i magen och väntar på besök. Jag ska antadligen bli stödhem åt en av dem jag är kontaktperson åt, så nu ska någon komma hem till mig och kolla hur jag bor och träffa mig. Ska bli spännande. Hon borde komma vilken minut som helst för vi sa klockan 14.00. Har även skrivit under papper med min tillåtelse att kolla polisen och socialen. Sen ska både jag och Erik ha två referenser de kan ringa till och fråga om oss. Så det är mycket jobb, detta tycker jag endast är positivt, finns så många som bara vill åt pengarna och inte tänker på barnen. Det är bra att de har koll!!

Vad har ni gjort idag?


Några år sedan ;P

Pysslat

nästan hela kvällen, först var det lite segt men jag gillade det faktiskt! Var väldigt roligt, Sabina har så mycket grejer också! Hon visade hur jag skulle göra sen gjorde jag allt själv, är inte riktigt färdig men jag ska sätta mig imorgon och på onsdag kväll!

Någon annan som skall fira någon student?


Jag ska åka till Linköping på torsdag direkt efter tentan och på fredagen är det Jessis student. Ska bli så roligt att se henne gå ut! Jag är oerhört stolt över henne!!!

Skoldagen är slut!

Nu har vi räknat i ca 5 timmar ;P Har hunnit med en hel del, vi var väldigt frustrerade där ett tag, sen fick vi hjälp och wow vad lätt det blev! Nu har jag kommit hem och ska börja städa som en lite galning, nej då, det är väldigt städat, ska damsuga upp katthår och sånt! :)

Sen blir det pyssel hela kvällen!

Ska bli bjuden på kyckling och ris också!


Outfit

Såhär ser jag ut idag, egentligen skulle jag ha somrigare leggins men vädret tillät inte det idag! hehe


Utan smink ;P


Mina blommiga skor jag köpte på Din sko, för längesen!

En lång kjol, prickigt och blommigt idag :)


Planer!

God morgon !
Idag står det en del på schemat, men det ska nog gå att få ihop:) Tyvärr skiner inte solen lika mycket idag, hoppas att den dyker upp snart. Hehe älskar ju sommarvärmen, dock hörde jag att det skulle bli sämre imorgon :/

Planerna:
- Till skolan och räkna, 09.00-15.00
- Hem, städa. (Måste göra det, ska vara fint imorgon)
- Möta Sabina
- Pyssla hela kvällen, lite hemlighetssaker på G till syster på studenten :)

Hur ser er dag ut?

God natt

ska snart krypa ner i sängen och försöka sova. Alltid svårast första natten när man sover ensam, men jag har ju Dollar, Tingeling och Scilla så det ska gå bra! Imorgon har jag mycket som står på schemat så det blir inte en lugn stund. Det är slutspurten i skolan nu som gäller! Ojojoj, blir en tuff vecka men efter det är de sommarlov, kan ju inte bli bättre!

Sov så gott !


Min outfit i lördags :)

It breaks my heart

varje gång Erik ska åka. Det är värst precis när man måste släppa taget om varandra och han går mot dörren. Samma visa varje gång, jag bara gråter. Nu är det bättre men fy vad jobbigt det kan vara alltså!

Saknar honom redan!



Någon annan som har distansförhållande?

VARNING

för katter i barnvagn!!!

Jag och Erik var ute och gick med dem på fredag förmiddag, det var jätte mysigt och katterna älskade det verkligen. Tingeling gick halva vägen, hon var jätte duktig! När jag ropade på henne så kom hon spingande! Super gullig!


Scilla och Dollar, de var nyfikna.

Erik med en kaffekopp och barnvagn.

Tingeling myser i skogen!

Alla tre bebisar, så söta!

Dollar somnade och njöt!

Uppförsbacken var lite jobbig, 15 kg i en vagn.

Det var helt underbart! Det var ett väldigt bra köp, detta blir verkligen fler gånger!!!!!


några kommentarer?



Bilder från fredagskvällen


Pernilla och Erik körde dansspelet ! :)

Pernilla , Mimo och Helene :)

Stefans sexiga pose!

Tommy och Erik boxades!

Pernilla var också med och boxades, Syndes att hon visste vad hon gjorde ;P

Nu ska de köra bowling har jag för mig :)

Stefan hade dansat lite :)

Jag och mitt underbara hjärta!

Det var en skojig kväll!

Fredag !

Det var en fartfylld fredag, det var fullt upp! På förmiddagen tog jag och Erik det lugnt och bara myste ! Helt underbart, sen gick jag och Helene till skolan. Efter det var det bara att kuta in i duschen för att sen bli hämtad av Erik och Stefan. Då åkte vi till bolaget och apoteket! jag var tvungen att hämta Insulatard !
Efter det åkte vi och mötte Malin på hennes jobb och tog en väldigt kort promenad för att kolla in en lägenhet till henne! Den var helt underbar, stort kök och uteplats !!! Hon skall prata med dem och förhoppningsvis så flyttar jon in i Juli ! :):)

Efter det blev det donken för att käka lite sen hem direkt och vänta på att Tommy och Mimo skulle komma. Blev kubb, tjejerna mot killarna. Jag, Mimo, Helene, Pernilla mot Tommy, Stefan och Erik. VI VANN! Sen traskade vi upp till oss och spelade Wii, dansspelet och boxning var mest populärt! :):)
Kvällen slutade runt två på natten, då var jag väldigt trött ! hehe ögonen höll på att åka ihop ett antal gånger. Blev lite alkohol för några, jag drack ett halvt glas vin ;P hihi

Så den dagen gick verkligen i ett hela tiden, fast det var en jätte rolig dag!

Varit en helg

som har varit helt fullt upp! Vädret har varit fint, vart med vänner och myst med Erik! Helt underbart! Har jätte mycket bilder som jag skall lägga ut, det gör jag när Erik har åkte sen ikväll!!

Nu ska vi städa lite !

Haft en bra helg ?



Igår när vi väntade på bussen till Skåre! :)

Sitter i skolan

Vi håller på att plugga för fullt, tog en liten paus förut och åt en glass. Har varit jätte fint väder hela dagen så det är väldigt skönt! Molnen börjar komma nu men jag hoppas att det är lika varmt ute sen! Nu ska jag och Helene fortsätta här, vill ju inte sitta hela fredagen!

Sen blir det kubb, ska bli roligt! Ska inte bli för sen kväll i kväll dock är väldigt sliten ! :)

Med barn?

Jag är inte med barn, planerar inte barn heller, barnvagnen är inte till någon bebis ! ;P

Den är till mina små bebisar! (katter)

Danmark

Hehe Erik började prata om en dansk låt, så nu lyssnar vi på den. Var faktiskt riktigt bra, har något speciellt ! :)



Vad tycker ni ?

Syster

jessi och Maria åkte till karlstad idag och vi tre åkte och shoppade lite! Jag köpte ett par nya skor *ooopps, jag köpte även en t-shirt och en väst!
Fast det bästa köpet var nog barnvagnen som vi hittade !

Jätte söt, haha vi skulle få in den i bilen, tillslut gick det bra! Vi lärde oss hur man fällde ihop den! Så nu har jag pysslat med den halva kvällen, hehe ser inte lika barnvänslig ut nu men jag ska ju inte ha någon unge än så! hihi

Erik kommer vilken minut som helst, tänkte att vi skulle ta en liten kvälls promenad, HELA familjen!! :)

*Jag vet att jag är lite tokig*

Lång dag

hehe men väldigt trvlig och rolig :) Först gick jag och Helene till skolan och gjorde klart den andra övningstentan , vi var båda väldigt trötta och inte alls sugna på att räkna men vi gjorde det ändå! hehe

Lite bilder från skolan:

Min outfit, lite lättare att se:)

Helene var super snygg i håret och sommriga kläder!



Vacker


När vi gick hem så förhörde vi varandra lite , det gick bra faktiskt :) Vi ska iväg imorgon också , efter lunch och räkna repetionsuppgifterna!

Sommrigt

Idag har jag detta på mig:


Målade naglarna igår :)

Mina skor, köpte dem på Skopunkten för 99 kronor :)



Klänning jag fick av Sabina ! :)

Hiss eller diss??

Sunshine

Vaknade till och solen skiner, det är blå himmel. Det är helt underbart! Det känns i kroppen att sommaren är påväg ! Nästa vecka är det till och med studenten , jag hoppas att det blir fint väder då också!

Dagens planering:
- Till skolan och räkna med Helene
- Vara ute och räkna ;P
- Träffa Jessi och Maria, shoppa lite ;)
- Kolla efter barnvagn
- Hem och sen kommer ERIK!

Det blir fullt upp idag, härligt i detta väder!

Har ni vackert väder idag?

En ny morgon

Var inte en rolig kväll igår, jag grät innan jag somnade. Jag är så nojig när det gäller mina små älsklingar! Igår när Scilla precis hade varit inne på lådan så rensade jag den och hon hade inte täckt över ordentligt! Hon hade blod i avföringen!!!
Jag blev livrädd, fick massa hemska tankar och kunde inte ringa till någon vid den tiden! Så det var riktigt jobbigt! Ringde till vetrinären det första jag gjorde i morse och jag har fått en del råd som jag ska göra. Hon sa att om Scilla inte förändrat beetendet så ska det inte vara något allvarligt!

Nej fy fan vilken natt...


Min älskade Scilla !

God natt!

Jag är jätte trött nu, har försökt att svara på kommentarerna nu :) Älskar att skriva med er, tycker att det är så intressant att kunna ha kontakt med människor man aldrig träffat! :)

Eriks ord till mig idag:

- Jag längtar efter att få ligga i den famn.



Saknar honom sååå mycket!



Sov gott!!

Shopping

ur sabinas garderob !!
Hon slängde en massa fint ju! Så jag tog med mig det jag gillad hem!

Här är några utav dem:

Denna var urgullig ;P

Ett jätte fint linne (och mina ben)

Försökte fota denna klänning men Scilla ville verkligen ligga på den!

Super snygg svart klänning som passar till olika tillfällen!

Använder typ aldrig rosa men denna är så läcker så jag ger den en chans!

Snygg sommar klänning :)

En röd jätte cool klänning, den ska invigas i veckan här :)

Ett coolt stort linne. love it!!

Tack Sabina ! <3

Hemma

Är väldigt trött just nu ska snart sova tänkte jag har varit en lång dag! Fick i allafall lite räknat hemma hos Stefan och Sabina! Och jag fick MASSA kläder med mig efter att de rensade i sina garderober! Ska testa allt någon dag här, annars ska jag gå till rödakorset med dem!

Vi käkade god mat, och sen pop corn till Desperete housewife! Kommer att sakna det lite nu när det är säsongsuppehåll! :/ Men det kommer ju tillbaka så ;P


Jag och Klara räknade Matematik :)

Tulo var med när de rensade garderoben!


Här grejas det för fullt efter mycket om och men ;P;O

Mys i soffan :)
Jag myste med Tulo



Närmar sig Bal

och student för många. Blandannat min syster, ska bli roligt att få se henne på studenten. Hon har varit otroligt duktig i skolan! Jag miss själv när jag var på bal hehe , Jessi har också varit på en med hennes kille Rasmus! De fick välja vem de vill ta med, det fick dock inte jag så jag kunde inte ha Erik vid min sida tyvärr.

Lite gamla bilder jag hittade:


Jag på min bal för ca 3 år sedan

Erik var självklart med utanför i allafall<3


Vackra Jessi på Rasmus bal, hon lånade min klänning :) Men nu i år ska hon ha en röd klänning!!

Så vackra!

Lovely!!

En yngre Malin

Här kommer några bilder jag fått av Stefan och Sabina:


Jag längst ut till höger!

Tre Malin och Stefan

Malin och jag (till höger)

Jag :)


Haha , vad tycker ni, har jag ändrats något???




Jag nutid om man säger så ;P

Min kväll

Kommer att se ut ungefär såhär:

- Bli hämtad av någon av S eller S
- Käka mat
- Plugga Matematik
- Kolla på Desperete housewife !
- Hem och sova!

Hehe klockan är redan sex så det är bäst att jag börjar dra mig iväg, hehe tänkte lägga ut lite bilder från en lång tid tillbaka!

Outfit

Hann inte lägga ut det i morse så jag får göra det nu.

Linnet: Från Gina Tricot
Kjol: Ullared
Leggins: Vila


Skärpet på sne ;P

En militärkjol :)

Haha vet inte vad jag håller på med!!!!

Hiss eller Diss?

I skogen

idag hade vi en dag i skogen med skolan, det var jätte härligt att vara i naturen. Studsade runt som ett litet barn, love it!! Vi gjorde lite matematikövningar och hade tävling. Det var riktigt skoj, det var avslutet på kursen, nu har vi inga lektioner kvar, bara räknejourer!

Hade självklart med mig kameran!


Vi skulle på ett ungefär mäta hur länga vi va :)

En liten gubbe som satt på trädet ;P

Jag och Linnea på rasten :)

En uppgift med snören, det gick inte att lösa utan hjälp ;P

Haha inte för Linnea och Helene heller ;P


Efter klasslektionen var slut så gick vi och räknade på repetitionsuppgifterna. Jag och David var kvar nästan till klockan tre.

Miniräknare är ett måste ;P

Helene :)

David gör sin sexigaste pose :)

Matematik matte = Fullt upp

Det är vad jag gör på dagarna, jag pluggar. Som bara den, är trött. vill ha sommarlov men det är mycket jobb innan det! Jag försöker så gott jag kan. Därför är bloggen lite isidosatt för jag vill verkligen klara denna tenta annars så kommer jag få göra den i Augusti, det vill jag inte!! Då måste jag plugga hela sommaren och det tror jag inte att jag orkar.

Så jag har fullt upp, men den 11 så är det sommarlov för mig!!