Halloweenparad med Hundliv!

Idag va vi på hundparad med fokus på Halloween. Det va verkligen jätte roligt och jag är såå stolt över Algot som skötte sig utmärkt med de andra hundarna!! Det va när vi mötte en hund som gick mot flocken som han började skälla på men det va allt han gjorde under hela promenaden!!!
Jag va en blandning mellan elak liten gubbe och cowbow medan Algot va en tjej med kjol :)
De va jätte duktiga och kläderna fick sitta kvar, dock va hatten mer av än på !!
Är redan sugen på att leta till nästa år haha!!
När promenaden var färdig fick de låna Claras peruk, hon va Madonna under promenaden. Haha mina va glada att det bara va i slutet och under fotografering !
Det va en underbar dag men när jag kom hem slocknade jag en stund, har haft det väldigt jobbigt med magen så inte blivit så mycket sömn. Jag är glad att jag kunde vara med på detta!!
 

Ensam med Jax!

Igår va Algot hemma hos eriks föräldrar hela dagen. Han älskar att vara där , han går ju på en specialdiet så det blev inget godis. Han fick dock nya roliga leksaker som han lekte med där! Jag och Jax skulle hålla lunchlunken och sen åka till rastgården. Algot tycker inte att rastgården är så rolig om det är massa främmande hundar .Vi va där mycket förr men då med träffar med hundar han kände.
Jax däremot älskar allt och alla så hundrastgården passar honom mycket bättre! Ville ju testa och se vad han tyckte om det. Tyvärr kunde inte de vi bestämt med komma så vi satt själv i rastgården och tränade en stund. Sen såg vi Sonny och hans husse. De kom in och busade, de sprang som små tokar med små pausar.
 
Jax på lunchlunken, han va jätte duktig och jag bärde honom några gånger under promenaden. Han gick fint brevid och vi tränade lite under promenaden.
De senaste dagarna har jag varit ute med Spock på lunch, Han är så duktig, idag va jag ute med alla tre. De va väldigt duktiga och gick fint tillsammans,
Tre godingar!
Idag har det varit en seg dag, har grejat här hemma iallafall och tagit en härlig promenad. Måste fixa massa ärenden sen men får ta dem om en stund. Är trött och sliten, likaså Erik så ikväll blir det lugnt och skönt !