Ikväll

blir det party och barbie kväll, ska ta massa kort på oss, kommer att bli häftigt , ser fram emot kvällen väldigt mycket, ikväll goes Malin rosa ;P Ovanligt men sant!

Nu har jag flyttat tillbaka till karlstad och det känns jätte bra faktiskt ;) Går runt i mitt eget hem, känns underbart! Man klarar helt enkelt mer än vad man tror ;P

Hörs väl kanske sen ;P Nu ska jag duscha , fixa håret. plocka lite och sånt. Sen blir det att ta med sitt pick och pack till S och göra sig iordning där ! Har köpt rosa läppstift och ögonskugga ! kommer att se såååååå *host* snyggt ut ;P Är inte riktigt min färg :)

So long !

Vänner

Riktiga vänner hör på det
du inte säger!


Woho :)

Nu har jag hunnit med massor :) Har städat, slängt skräp, ätit lagat mat, tränat prefix och enheter, börjat packa lite, sorterat alla papper här hemma, plockat överallt. Har även funderat lite på lördag, har i allafall hittat en rosa skjorta, och rosa läppstift , haha jag kommer inte att se klok ut, jag brukar aldrig ha rosa grejer, mest rött och svart ;P Men det är roligt att ha ett tema :)

Det är jag Malin och Sabina ;) Helene funderar på att följa med också, skulle vara jätte roligt:) Hihi väntar på samtal från Mimo och Madde om de också ville gå ut ;)

Jag flyttar ju hem på fredag så det känns bra att gå ut den helgen. Har massa plugg men jag har försökt att jobba ikapp eller jobba mer och så inför nästa tenta så att jag kan gå ut på lördag! Först trodde jag att det bara skulle bli plugg men jag känner att det skulle vara jobbigt att sitta hemma och plugga på en lördag. Därför är det ju perfekt med tjejkväll, eftersom inga killar är hemma för oss tjejer, kan vara jobbigt att gå ut med par när man själv är ensam ;P Hehe snyft snyft nej då, är så glad för Eriks skull!

Ska bli en rolig kväll måste jag säga :)haha ;P

haha

Vad sägs om Barbie ???

Hittade bilderna på google.

Jag kom på

en liten grej nu, älskar att ha olika stilar och sånt, ska ringa till Malin sen när hon har vaknat, har redan pratat med Sabina , att på tjejkvällen kanske ha ett litet tema ;)

Kanske tema 1960-talet.
Sagofigurer ?
Att ha en helt annan outfit än vad man brukar ha ;P

Ja vi får se :) Skulle vara väldigt roligt i allafall :)

Jag vill verkligen

Tatuera mig faktiskt, kanske är onödigt innan sommarn :/ Vill tatuera in en text på ryggen, helst som jag har skrivit själv, min handstil på tatueringen som jag har på min diabetes cirkel! Tänkte antadligen ha den brevis mitt lejonhuvud, tror att det blir snyggt, många av er vet nog vad det ska stå, har pratat om det så länge men på senaste tiden inte ens kunnat tänkt på texten för den var inte sann, men det börjar gå åt rätt håll! Hohi vill ta ett till hål i näsan också, får se om jag gör det, är så träligt när det läker, men nu är ju inte Erik hemma så då är det ingen som råkar nudda den;P Får se vad jag bestämmer mig för !

Nej nu måste jag sätta igång !

gäsp...

Vaknade vid sex i morse, funderar skarpt på att gå och lägga mig en stund igen sen, skulle vara skönt! Idag står det ganska mycket på schemat:

- Diska
- städa
- Slänga skräp/kartonger
- Läsa igenom inför tentan
- Kanske räkna några tal
- Åka till Kristinehamn
- Packa lite saker
- Myskväll med mamma

Känns som inte timmarna på denna dagen räcker till ! Men det är väl roligt att ha massa saker att göra, med de på mitt schema är inte så roliga direkt! Men men , imorgon är det juh tentan i allafall , ska bli skönt att få göra den. Pratade med Linnea igår och vi kom fram till att det är BARA ETT PROV, världen går inte under! Men innan känns det ju så!

Jag satt i lägenheten igår och bara skratta , och log så att tårarna började rinna, känslan som gjorde det, var att jag klarar det !En bild från Turkiet, längtar verkligen till sommaren!!!
Där var jag röd ;P

Nu har jag bestämt mig !

Imorgon åker jag till kristinehamn, ska gosa med mina hjärtan och ha en myskväll med mamma. Sen är det tenta på torsdag som börjar klockan åtta på morgonen! Så då stannar jag antingen i karlstad eller så åker jag till kristinehamn igen, sen ska jag PACKA efter skolan på fredag, Sen ska jag ta med mig mina bebisar till Karlstad och flytta hem igen!!!

Malin kommer tillbaka till Karlstad helt enkelt :)
Vi ska hem flickor och pojkar <3

I helgenBlir det tjej kväll! ;)

Beslutsångest...

Kan inte bestämma mig för vad jag skall göra, hämta katterna och bosätta mig i Karlstad igen? Eller vara kvar i Kristinehamn med mamma och pappa? Det har varit helt underbart att vara hos mina föräldrar och jag är väldigt glad att jag gjorde det valet. Nu är det andra natten jag skall sova i Karlstad ensam... Erik är i Linköping och jobbar och katterna är kvar i k-hamn. Saknar mina hjärtan otroligt mycket!

Erik var hemma i helgen, det var jätte mysigt. På fredagen så myste vi och kollade på film, bara känslan att ligga nära honom och känna hans hjärtslag , det var helt underbart! På lördagen så gick vi på stan och tittade lite i affärer! Vid klockan halv sex så var vi bjudna till moster Mia på hennes 50 års kalas. Det bjöds på god mat, förätt, två olika efterrätter , och vin, öl med mycket mera:)) Det var jätte trevligt och vi gick inte hem från elva tolv någon gång! På söndagen åkte vi till Karlstad och åt lunch hos Eriks föräldrar, spelade lite kort och pratade, mycket roligt att träffa dem igen, var så längesen:) Sen åkte vi och hämtade Malin , och mötte upp Sabina på bergvik, provade lite kläder och skor, bara sabina som shoppade, (Malin köpte en ansiktsmask) , sen åkte vi och mötte mamma i Väse för att få lite grejer sen bjöds det på god mat hos Stefan och Sabina , blev några rundor med TP , vid tio toden åkte vi hem till lägenheten och myste och sen gick vi och la oss. :) Så det har varit en mycket bra helg !

Annars består mitt liv av en MASSA plugg, känna som om jag andas matematik helt och hållet måste jag säga, på torsdag är det tenta , får se hur det går! Är lite nervös, hoppas verkligen att jag får G i allafall !!! Nej nu ska jag packa lite och sen läsa igenom lite anteckningar! Se om jag hinner kolla på desperete med Stefan och Sabina.. Det är en senare fråga det ;P

Längesen nu

Har verkligen haft fullt upp, inte haft tid att skriva på bloggen, har hänt väldigt mycket den senaste tiden! Just nu sitter jag färdig sminkad inför skolan, är faktiskt i karlstad, var skönt att vara i lägenheten men jag saknar mina små hjärtan otroligt mycket alltså! Men mamma och pappa tar hand om dem i kristinehamn just nu i allafall! Ska åka tillbaka dit snart, ska känna efter lite hur det känns att vara ensam i lägenheten, ingen ide att dra på katterna fram och tillbaka om jag inte är säker!Jag har bestämt mig: Nu ska Malin tillbaka !!!