Bättre sent än aldrig ;P

Nu ska jag äntligen lägga upp lite bilder från en spelkväll som förvandlades till en fest, oplanerat och kul !
Heldag i Kristinehamn!

Igår åkte vi vid ett tiden till Kristinehamn, träffade under dagen J och C. Det var trevligt. När klockan var fem ungefär kom mamma och hämtade mig så åkte vi ut till stallet. Jessi tävlar i dressyr idag på Hammarö så hon tränade igår! Var häftigt att se, fattar inte hur hon kan rida så bra :)

Algot var också med till stallet, han skällde ingenting alls. Han var super duktig, han blev lycklig när han fick springa omkring i ridhuset! Alltid roligt att springa runt där! Hihi Sen när klockan var halv åtta så käkade vi kräftor och räkor. Underbart gott och underbert sällskap såklart! När vi var färdiga med det så satt jag och pappa och lyssnade på LP . skivor. Alltid lika trevligt, vi lyssnar alltid på texterna. Sen spelade vi kort, pappa och Erik var segrarna ;P

Här är en låt som fängslade mig som pappa spelade igår, lyssna på texten och du förstår vilket budskap hon har:


Oh, freedom, Oh, freedom,
Oh freedom over me.
And before I'd be a slave
I'd be buried in my grave
And go home to my Lord and be free.

Här kommer lite bilder från dagen i stallet:En nyinflyttad på loftgången

Såg honom här om dagen, är en riktig biff måste jag säga !
Erik har lekt med lite bilder !

Tyckte att han gjorde dem riktigt häftiga, han måste visa mig hur man gör ;PTycker att det är coolt! Ser ni förresten att mina piercingar är borta i bild nummer två?

Agility!

Idag börjar kursen Agility intro, jag är super taggad och lite nervös måste jag säga! Ska bli så roligt att se vad jag och Algot kan lära oss tillsammans. Har alltid drömt om att hålla på med agility och detta är första steget! Det är Karlstadbrukshundsklubb som har kursen, så vi kommer nog att vara några stycken :) Bra träning att arbeta brevid främmande hundar! (Hoppas det går bra)

Har ju bara gjort lite hobby träning med Algot, lite små hinder och sånt, men nu blir det forhoppningsvis mer ! Åh det ska bli så kul! Halv fem ska jag åka till klubben med honom. Vi ska packa med oss godis, leksaker, filt och en handduk om det är blött i gräset!

Hoppas Algot lyssnar och att han inte bara skäller på de andra hundarna... Uppdatering kommer sen, får hålla tummarna!
Har varit väldigt mycket!

Augusti månad var tyvärr inte en bra månad, har varit mycket som hänt. Ska inte gå i på allt det nu men jag har inte riktigt varit på topp!

I helgen hade jag vinprovning hemma i lägenheten för Malin, Sabina och Mimo! Var en riktigt lyckad kväll enligt mig:) En del viner var goda och en del andra var ... rent ut sagt äckliga! Vi spelade kort, åt gott och smuttade på lite vin.

Hade tilltugg till vinet också, olika kex med olika ostar och självklart vattenmelon, jordgubbar och päron !

Var en mysig kväll, tack så mycket! <3