Måndag!

Ja nu är det början på veckan igen och det känns konstigt att inte ha några arbeten eller böcker jag MÅSTE läsa! Så är det väl i början när man tagit examen antar jag. Idag blir det iallafall det välkända arbetsförmedlingen, idag ska jag träffa min förmedlare och prata igen hur jag ska få jobb ;P Så maten står på spisen och tjugo över tolv ska jag möta urgulliga Helene! Skönt att vi fick möten under samma dag, då får man roligt sällskap.

Efter mötet ska jag möta upp Sabina för att luncha, eller hon ska käka jag tar något onyttigt istället ;P Haha sen blir det att kolla lite på stan och se vad det finns att kolla på. Ska bli roligt!


Helene , utanför Universitetet! :)

Målardag som firande av Mimo !

Igår hämtade Sabina mig och Mimo runt klockan tio för att sedan hämta upp Malin för vi skulle åka till Grums och måla keramik! egentligen skulle vi vara fem men sånt ät livet! Vi hade gett denna dag till Mimo när hon fyllde år och nu gjorde vi det entligen! en underbart mysig och kreativ dag som jag kommer minnas länge! Jag hoppas Mimo vart nöjd och gillade vår present!

Här kommer lite bilder:

Jag valde en söt liten björn :)

Mimo valde en kanin som klättrade upp på ett påskägg!

Malin Valde en blombebis som satt i en kruka!

Sabina målade detta trädansikte, som hon sedan ska spika upp i ett träd i trådgården :)

Det gällde att vara fokuserad!Här kommer resultatet av våra projekt:

Det blev otroligt bra! Är stolt över oss alla fyra!

Lite bilder på skaparen och skapelsen:


Tack för en underbar dag!