Mysig helg !

Denna helgen har varit jätte bra! Igår va vi i Karlskoga hos Madde och Magnus, lika roligt och mysigt som alltid. Även om vi inte ses så ofta är det alltid lika lätt att umgås ! Äkta vänner <3 Vi grillade, busade med Julia och william (så underbara) . Sen kollade vi på eurovision en stund, hade det mest i bakgrunden samtidigt som vi spelade kort ;P Det blev mycket skratt och tårar pga skratten :)
Detta är ett väldigt gammalt kort ;P Tiden har verkligen flygit iväg, det märkte vi när vi kollade på bilderna från Turkiet 2009 ;P
När vi var i Karlskoga så fick Algot vara hos Jens, Åsa, Ellen och Spock. De mötte oss ute när vi kom hem på kvällen. Han va en lycklig liten prick ;P Han hade haft det så bra ! Jax va hos Jessi, Robin , Wille och katterna. Han sov över där och skötte sig jätte bra !! Idag kom de till KD för att lämna jax och vi skulle umgås en stund. Så vi åkte till Bergvik där vi hittade en heldel, både kläder och skor. Vi åt lunch tillsammans och det va så roligt att Wille inte va blyg alls! Är så roligt att träffa dem! Tror att vi alla hade ångest över shoppingrundan, även om det va bra saker vi köpte :)
Helgen har helt enkelt varit väldigt bra :) Den avslutades med bus för hundarna, Jax, Dee och Spock. Algot va också med men hade en egen boll som han fick springa korta sträckor efter, sen låg han och tuggade på den.
Här kommer en bild som Jessi tog på killarna, Jax gick brevid Wille hela tiden ;P
 
Tack för en mysig helg !!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0