Fullt upp!

Ett tag nu har det gått i ett, med trevliga saker. Det har varit skönt samtidigt som kroppen säger stopp när det blir för mycket. Så då är det bara att ta det lungt. Idag ska jag och hundarna möta Ewe och Kevin och spendera dagen på Mariebergsskogen. Det ska bli trevligt. Igår va jag hos Sabina och Amanda, med Algot såklart. Där hade vi vattenkrig med en vattenspridare som ser ut som en blomma. Haha det va roligt och blött, fick låna en klänning av Bini för det gick att vrida ur de andra kläderna! 
I lördags firade vi Ewe som fyllde år. Det grillades, vi spelade kubb och hade det mycket trevligt! Hundarna va med då vi satt ute hela kvällen och jag va nykter och körde. 
 Hundarna fick mat ute i det gröna, det gillade de. När båda var färdiga gick de och kollade om någon av dem missat nån matbit :) De skötte sig jätte bra under kvällen. Dagen efter va de trötta men ni åkte på söndagspromenaden som blev spännande då vi körde vilse ;) Fast de väntade på oss och det uppskattades väldigt mycket! Det va fin terräng och vackert ställe vi besökte denna söndag. Dock va det massa färstingar.. tog minst 15 stycken på Algot som kröp! Uhhh hatar de odjuren! 
Godingarna <3 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0