Gott nytt år!

Nu har ännu ett år gott och det som varit jobbigast detta året är att Algot inte mår bra. Han har haft mycket problem och varit på vila stora delar av året. Det jag önskar inför nästa år är att han ska få må bra och bli frisk!! Lider så när han är dålig. Det har självklart varit underbara stunder också, när vår familj blev större, Jax flyttade in!
Det har hänt mycket med honom , han är över halvåret och han växer så det knakar! Goa lilla killen!
Blir en ståtlig kille!
Min vackra kille!!!
Nyår är en av de värsta dagarna på året, Algot är så rädd! I år hoppas jag dock att det kommer gå bättre än någonsin. Vi ska fira med massa goa vänner som också har hundar! Det blir en kväll men god mat, frågesport och lite lekar. När 12 slaget närmar sin ska Algot få Sileo, får se om det hjälper. Jag ska även göra en egen thundershirt. Anna som är värdinna har gjort iordning i källaren med nedraget så där blir det lugnt !!
Igår kväll hände dock något hemskt. När Erik och Malin va ute med Algot, Jax och Dee började de skjuta. De fick med Algot ner och han kunde göra sina behov. Erik kände att kopplet blev väldigt lätt.. Algot hade lyckats ta sig ur selen och sprang ifrån dem!!! Han har aldrig fått av sig en sele förut (Den kommer inte användas idag!!!) Han va smart nog att han sprang till våran port, satt där och väntade på dem. Fy fan om han hade sprungit bort :( Idag blir det två koppel, en sele och ett halsband!!!
Nu ska jag packa iordning lite inför ikväll , för innan blir det bus för Jax i hundrastgården med kompisarna!!
GOTT NYTT ÅR!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0