Positiv attityd!

Tränade ett pass med hundarna igår, alla tre. De skötte sig jätte bra. Lotta fick testa slalom mellan benen, det va lite krångligt men när jag va tydligare gick det bra! Hon hade en härlig energi, studsade runt på golvet, snurrade och ville verkligen träna!
Det blev två omgågar kortare pass. Jax tränade jag på sitt och att ta kontakt. Det förstod han snabbt och han tyckte att det va roligt, men mycket spring i benen ;P Känns som han är väldigt lyhörd och kampar gärna med leksaker och jobbar för godis!
Min lilla kille :)
Algot körde jag "mellan" med, han va jätte duktig, han tycker ju att det har varit läskigt att vara så nära fötterna men inte nu! Det har verkligen gått framåt!! Vi tränade även slalom mellan benen och att han skulle springa runt mig! Såå stolt över honom !! Han har varit sliten och värmen tog på honom + att matte springer ut på nätterna, men nu är hans energi tillbaka. Så vi kommer träna korta pass och varva med tricks han är trygg med :)
Mitt hjärta <3
Idag ska jag åka ner med några kompisar till rix fm festival och hålla oss i utkanten för att socialisera hundarna. Algot får hussetid då jag inte vill att han ska tappa sin energi. Jax får följa med ner och matte packar med leksaker och godis. Har även med barnvagnen så han kan sova.
Det händer en hel del nu i mitt liv, men de flesta sakerna känns bra! Har anmält Jax till en vlpkurs vilket känns jätte roligt. Samtidigt som Algot kör på med trickcirkel. Så träning kommer det att blir :)
Vilken underbar trio! Är så glad över att jag har mina fina pojkar och att få passa Lotta när matte jobbar <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0