Julbord!

Idag är vi bjudna på julbord hemma hos Ewe och Nike. Vi har idag gjort massor av köttbullar och kokat massa ägg. För det är det vi ska bidra med till maten! Ska bli super mysigt och trevligt att träffa alla, var ett tag sen! Idag har vi hunnit med Gengåvan en snabb sväng och även slängt lite skräp på tippen! Det var skönt! 
Erik hoppas nu på att hinna se första perioden av hocken innan vi ska åka. Får se hur det går med det! Annars har veckan varit full med städ här hemma. Jag har börjat mel julstädningen.. lister, ugnen med mera har fått sig en omgång! 
Igår hade vi en jätte mysig kväll med Amanda som var här under kvällen. Hon hade saker att pyssla med hela tiden <3 Hon tog bort alla porslinssaker från hyllorna längs ner, rev ut spel och hockeykort ur stängda lådor! Hon hittar på så mycket gulligt! blev många skratt igår ! 
Godingen <3 
Målade lite i veckan också, det var avslappnande och kändes skönt. Var lite ringrostig men det blev en hund iallafall, som ska vara Algot men inte speciellt likt ;P Var skönt iallafall! 
Sen fick Algot även en super mysig jacka som jag köpt av en tjej på Facebook. 
 
Nej nu ska jag fixa det sista innan vi rullar mot Skåre :) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0