Top modell, skulle de passa?

Haha , haft en liten fotomorgon, haft så vackra modeller. Funderar på att anmäla dem till en modelltävling ;P ;) haha det kanske de skulle gilla vem vet ! Däremot kan de inte ta gruppfoto, det gick oc helsike, det behöver de nog träna på , och catwalken borde ju inte vara några problem för dem hihi <3

Modell nummer 1 är Scilla. Hon är en glad , lite blyg tjej. Hon är vit och grå, lång päls och vacker lurvig svans! Hon har ljusblå ögon och har en fin röst så reklam filmer skulle passa bra!




--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Modell nummer 2 är Dollar. Han är en stilig ung kille i sina bästa år. Han har lite kortare hår än damerna men en vacker lång fluffig svans. Han ser ut lite som en liten tvättbjörn i ansiktet. Han kommer att bygga fler muskler och bli större. Han är inte redo för reklamfilmer för hans röst är som en tonårings, väldigt upp och ned.




----------------------------------------------------------------------------------------------------

Modell nummer 3 är Tingeling. Hon har en brunare färg och lite mer exotiskt utseende. Hon har mörkblå ögon och är en perfekt kandidat för reklamfilmer med sin vackra röst. Hon har ett hett temprament och är lite av en drottning.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mina vackra modeller, Tyra Banks är du redo?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0