En lång dag

med mycket innehåll, huvudet är propp fullt nu, behöver sätta mig ner och reflektera överallt som har blivit sagt och vad jag ska skriva ner. Det har varit lärorikt som bara den faktiskt, den största känslan jag bär med mig idag är att jag inte känner mig så ensam , det är fler som kämpar precis som jag... Idag har vi hunnit med en hel del, för er som inte visste var jag har varit så har jag varit på gruppvård på sjukhuset. Ska vara där måndag till torsdag heldagar. idag har jag fått träffa:
En dietist: Har gått igenom hur jag äter, om jag har frågor och tips.
En sjukgymnast: Om mina motionsvanor, vad jag vill göra och hur jag ska få igång det.
En sköterska: Vi kollade mina värden sen två veckor tillbaka, kollade problem områden och pratade om min insulin behandling.
En läkare: Kollade hur jag låg , ifall vi skulle byta behandling. Osv.
En fotvårds specialist: Kollade hur mycket känsel jag hade i fötterna, blodcirkulationen och pratade om hur jag skulle göra egenvård hemma.
Vi tog en promenad i gruppen, Kollade så att sockermätaren var rätt inställd, fick en genomgång om hur kroppen fungerar när den är frisk och när den har diabetes. Vi fick sitta i gruppen och utbyta tankar och disskutera frågor som vi skall ställa till sköterskorna. Var jätte skönt att träffa andra med diabetes och höra deras tankar, guldvärt, känner att dessa dagar verkligen behövs för att jag ska komma över ytan igen! Känns skönt men samtidigt väldigt känslosamt!
http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Articles/4721219/diabetes-food-pyramid-main_Full.jpg

Kommentarer
Postat av: brathen

Gud vad skönt att höra att de kändes bra :) hoppas verkligen att det fortsätter med det och att allt känns bättre efter dessa dagarna... !! glad jag blir om du känner dig bättre :) massa kramar / brathen

2009-10-12 @ 20:42:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0