Helgen :)

Har varit i Kristinehamn i helgen , åkte dit i fredags , kom hem efter att ha varit på teater vinden och letat efter saker till tema arbetet. fy bubblan vad kallt det var alltså, jag trodde Linnea överdrev lite haha men så var absolut inte fallet, vi värmde oss när vi gick utanför dörrarna liksom haha ;P Men vi hittade det mesta som vi skulle ha , och erik blev helt till sig där inne och provade hmm riktigt annorlunda grejer haha ! får läga ut nån bild sen, han va såå snygg alltså ;P haha Sen åkte vi hem och pappa gjorde mat och vi sprang ner till salongen och systemet :) Köpte black tower , så himla gott, jag vet att jag ska dricka det nuför tiden :) sen blev det tvn, pappa visade oss en Johnny Cash film eller dokumentär snarare, den var jätte intressant och bra ! sen kollade vi på så ska det låta , och jag säger bara det , det blir det att kolla på fler fredagar , gud vad roligt det var att sitta och sjunga med :) var en mysig kväll, sen kom elin och vi åkte hem till henne och bakade kladdkaka och kollade på Alvin och gänget :) haha vi orkade inte kolla på hela :) 

På lördan så träffade vi jesper och tog en fika på stan och kollade i lite affärer :) var roligt . Sen var det snabbt hem och duscha och prata lite med mamma . haha vi blev lite sena ändå men det gjorde inte så mycket. sen blev det en tur till mormor :) åt påskmat (vet det var tidigt men halva nära släkten ska åka utomlands och fira Anders) Men det var väldigt mysigt att träfa alla :) sen körde mamma mig, erik, linnea och linus till karlskoga ! Vi hittade faktiskt även om jag har lite dåligt lokalsinne haha :) SSen var det bara att börja partaja , älspelet och välkomsshottar stod på schemat :) Jag drack dock inte upp min men ändå ;P klarar inte av sprit längre ;P Vin räcker för mig ! Det var en jätte trevlig förfest med många goa skratta och underbart sällskap :) Sen skulle tjejerna dra , vi var 4 st , för att hinna in och kolla på lite strippor, MEN det blev en galen väg ner till krogen. Vi sjöng skrev pissa och var allmänt sega haha ! så vi missade stripporna men lika glada var vi för det ! Sen blev det DANS DANS och DANS :) kullligggt ! 
Ska nog inte ens prata om när vi kom till Max är lite pinsamt, men Linus vi hade kul i allafall :P haha fy fan vad äckliga vi var det kvällen , drickan var inte så go, NI som var med fattar hahahahaha ! 

Söndagen var SEEEEEg , kanske berodde på alarm (ERIIIK) som ringde för tidigt eller på alkoholen som vi hävde i oss dagen innan) Mamma och pappa kom och hämtade oss vid halv tre i allafall <3  Världens goaste föräldrar har jag! <3

nej nu ORKAR jag inte skriva mer alltså ... :/ Ni får se lite bilder senare :) 

So long ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0