Empty

Idag känner jag mig helt tom, har ingen ork, ingen lust till något. Har bara legat i sängen. försökt att sova, skönt att sova och inte behöva tänka. Imorgon måste jag till skolan , sen ska jag till min sköterska igen. Får se hur det går, tar så mycket mediciner att jag funderar på om Malin får plats i min kropp?

Kommentarer
Postat av: brathen

Vet ungefär hur du känner gumman har ju inte gått igenom de du gör men de me mycket mediciner å så vet ja precis hur de är...kan inte säga så mycket mer än att jag alltid finns för dig å de vet jag att erik å dina föräldrar å alla dina andra vänner också gör,



vissa perioder är mycket jobbigare än andra... för min del ä de framför allt vintern... bara mörkt å trist vilket gör de vardagliga problem om möjligt ännu jobbigare känns de som... med mera med mera... men de finns ett uttryck... efter regn kommer solsken :) så de blir bättre ! tro mig malin du kommer ta dig igenom de me alla dina närmaste vid din sida... å när du väl är där kommer du vara starkare än någonsin... tror iaf jag.. så blev de för mig å många andra ja känner som gått igenom svåra tider... tänker på dig å finns alltid för dig.



din vän brathen

2009-12-07 @ 19:14:44
Postat av: Jimmy

Usch, lider med idg. Är det diabetsen som spökar?

Har ju samma sjukdom som dig men klarar mig med insulinet, 2-3 känningar om dagen är min vardag



Hang in there!

2009-12-10 @ 16:40:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0