Puh!

Idag vaknade jag vid halv sex som alla dagar och gick upp och fixade lite frukost. Både jag och Erik hade sovit dåligt inatt men vi kom upp ändå! Jag köpte ju lite nya grejer som jag tidigare visat så suget efter att göra om lite startade i morse. Inga stora saker men byta lite dukar och prydnadssaker.
Fick världens ryck och började damma, plocka, städa hela badrummet, diska, dammsuga och skura alla golven. Jag överdriver inte när jag säger att det rinner svett av mig just nu! Så tog en välbehövlig paus. Är bara skräpet som ska slängas sen ska jag inte göra mycket mer hemma idag!
Tänkte bjuda på lite bilder på saker jag fixat med idag:

Det superfina kakfatet jag fick av mina kollegor!
Såhär ser det ut på mitt köksbord.
I hallen sitter dessa söta hundar.
Badrummet har självklart ljus!
Vardagsrumsbordet blev jag nog mest nöjd med, det nya fatet passade perfekt!
 

Agility!

Igår åkte jag iväg och mötte upp Lotti med hennes goding Dante, sen kom Maria med sina vackra flickor. Dante hade aldrig testat Agility förut och han var verkligen en naturbegåvning! Tunneln var läskig först då han inte gillar trånga utrymmen men han observerade vad Algot gjorde sen gick det jätte bra!
Detta är Dante, en gatuhund från Spanien som Lotti nu har haft i 4 månader. Världens goaste hund!
Algot har fått kommando att stanna för att sedan hoppa två hinder i rad när jag står bakom!
Dante och Lotti har bra fart över !
Maria visar hur vi ska träna på gungan!
Maria är jätte duktig och vi fick många bra tips om hur vi ska fortsätta att träna ! Var jätte roligt att se dem in action!
Upp och ner!
Dante hoppade lätt över hindren!
Algot också!
Kan säga att både ägare och hundar var trötta efter all träning. Fast alla med energi eftersom det var så roligt. Detta ska vi göra fler gånger, är super taggad! Tack för en underbar dag!

Agility!

Idag ska jag och Algot iväg till Karlstadsbrukshundsklubb och träna Agility med två andra hundägare. Vädret va perfekt, mulet och inte för varmt, dock har det börjat regna nu men jag hoppas att det ger med sig! Var längesen jag var där och tränade, hoppas att vi inte ska ha glömt allt :) Tänkte iallafall bjuda på lite träningsbilder från andra tillfällen:
Tränar på Ewes baksida:)
Bilder från brukhundsklubben:
 
Hoppas det blir lika roligt idag ! <3
 
 

Shopping, vilket pris!

Igår åkte vi ner till stan, det var super trevligt. Vi mötte upp Liam och Sofie utanför Åhlens för att damerna skulle äta på Söta Grodan. Är ett perfekt ställe om man har barn med sig! Jag som redan hade ätit beställde en kladdkaka för 37 kronor.
När vi suttit och pratat om alltifrån dagis till annat så kollade vi in rean på Åhlens. Jag hittade ett fint fotoalbum som jag var tvungen att köpa. I det ska jag sätta in bilder på mina älskade djur!
Det va så söta katter på <3
Har redan börjat lite, måste framkalla fler bilder på mina godingar!
Fotoalbumet kostade 39 kronor!
Sen gick vi vidare till Din sko för att leta efter nya skor till Amanda. Hon hittade ett jätte fint par, på rean dessutom. Haha det gjorde jag med, va faktiskt vettiga skor denna gång. Kommer att få mycket användning av dem!
99 kronor gick dessa på, supersköna med hård sula som jag inte sliter ut för fort :)
Hittade även en BH som jag köpte för 50 kronor på lindex, var vekligen i behov av en ny! Brukar inte ha lila men denna gillade jag :)
 
Sen gick vi till Dimoda där de hade super rea, 70 % var det !! Jag hittade två fat som jag ska ha ljus på!
Faten kostade tillsammans 26 kronor helt otroligt! min kommetar efter köpet var:
- Kladdkakan kostade mer 11 kronor mer än båda faten!
Haha det va så billigt att jag började skratta i kassan när jag skulle betala!
Var iallafall en super trevlig dag med goda vänner!
 

Måndag!

Vaknade tidigt imorse för halv sju började tvätt tiden, allt tvättat och klart klockan tio på morgonen. Inga fel ! Har även hunnit med andra sysslor som att plocka, betala räkningar, lagat mat och diskat. Känns inte helt fel! Nu har jag gjort mig iordning för en "mamma" dag på stan med Sabina, Amanda, Sofie och Liam. Ska bli trevligt !
Vill också säga att jag är så stolt över Algot, han har verkligen blivit jätte duktig. När vi är hemma hos kompisar är han lugn och kan slappna av mycket mer än förut. Han går 95% av tiden fint i kopplet och lyssnar bra när han är lös! Det vi ska övervinna nu är hundmöten och hans skällande mot andra hundar! Ska iväg och kolla när några tränar i aug och få tips av den som leder gruppen. Hoppas mycket på detta!
Algot har blivit lite mindre rädd för Amanda, han sitter kvar när hon kommer och går iväg om det blir för mycket. Igår gjorde de tricket "give me five" tillsammans <3
Tre sötnosar !
Min älskade kille <3

Therese 25 års picknick !

Vill dela en härlig bild från igår när vi var och firade att Therese fyllt 25 år! 
 

Mariebergsskogen!

Igår spenderade jag dagen med Stefan och Amanda på Mariebergsskogen. Det var super mysigt att vara i klapphagen, Amanda klappade djuren för fullt! Hon sken upp varje gång hon var nära getterna. Istället för att skriva om det bjuder jag på lite bilder.
 
Sötaste <3
Jag och godingen !
Vi gick också på styltor och gungade !
Bravo Stefan!
Tack för en underbar dag!
 
 
 
 
 
 

Mariebargsskogen!

Snart kommer Stefan och Amanda för att hämta mig, vi ska ta en sväng till Mariebersskogen. Ska bli mysigt att se alla djuren i det fina vädret! Vi ska gå till klapphagen, det kommer Amanda att gilla <3
Ha en fin fredag!
 

Båttur och bad!

Igår följde jag med Ewe och Nike till stranden. De passar Nikes pappas hund Tina så Algot hade hundsällskap denna underbara dag på stranden! De har en båt i älven som vi åkte med till en liten "ö" där det va sandstrand och helt otroligt fint. Hundarna kunde springa lösa hela tiden ! Algot älskade det!
Efter en stund kom Micke, Silje, Therese och lilla söta Linnea. Dixie var också med, hon lekte och badade för fullt :) Det var jätte trevligt !
 
Algot lekte med sin krokodil :)
Fina Tina :)
Micke och Nike letade musslor, de hittade ca 30 stycken!
Vi var där över 4 timmar och det var helt otroligt vilket smultron ställe de har hittat, jag och Algot ska med fler gånger och även Erik någon helg! Algot var super duktig i båten, han låg lugnt i famnen och tittade nyfiket på vattnet när vi åkte :)
Idag och även igår kväll är Algot super trött ;P Har bild bevis på det haha :)
Så söt <3

Gröna lund !

I helgen var vi på Gröna Lund, var många år sedan jag var där sist. Tror det var i grundskolan någon gång.. Jaja vi hade strålande väder under dagen och sommarkrysset spelades in under vistelsen. Vi fick se Nanne och Munter live iallafall, det var roligt! 
 De hade mer karuseller än vad jag mindes så det var roligt att se. Det var en jätte trevlig dag och alla var nöjda när vi åkte tillbaka till Värmland :) 
 
Äggmacka var ett måste påvägen :)
Vackra Stockholm!
 
 
Jag tackar huvudstaden för denna gång !
 

Jag och mitt hjärta <3

 

Fint väder och stranden!

Tänkte bjuda på lite bilder från stranden som jag har spenderat tid på dessa sommardagar! Har varit mysigt, roligt och helt underbart!
Riktig semester känsla!
Vi hade med oss både lunch och fika för en 6 timmars dag på stranden.
Drömfamiljen <3
Vänner alla borde ha <3
 
Kärlek <3
 
Amanda badade också!
Erik hade bränt sig rejält dagen innan, blev skugga och t-shirt efter dopet !
 
Världens goaste tjej <3
 

En liten uppdatering!

Denna sommar rullar på som aldrig förr, har så många inlägg jag tänkt att skriva men inte blivit av. Tänkte iallafall bjuda på lite bilder av vad denna sommar har bjudit på hittills. 
 
Det har blivit uteserveringar med goa vänner <3 
 
Har varit på Räkkryssning med underbara arbetskamrater!
 Vi har hunnit fira världens finaste Amanda som nu är över 1 år. 
 
Det har varit fullt upp med bad och hundträffar!
 
Det har varit festligheter med underbara vänner<3
 Det har varit mys med alla goa djur !
Underbara Grace<3
 Mariebergsskogen har vi besökt några gånger ! Både picknick, kollat djuren och spelat minigolf!
Det har hänt mycket, som jag skrivit här massor med roliga saker. Det har även varit en tuff sommar på olika sätt men jag försöker blicka framåt och hoppas på fler roliga saker utan de mörka molnen hängande i luften!
 
 
Det är inte alla gånger livet blir som man vill men jag hoppas att det är en mening med allt som händer <3
 
 
 
 
 
 

Sommar livet med hund!

Detta är en underbar årstid med min lilla goding. Eftersom hundrastgården har kommit in i mitt liv har jag så mycket mer alternativ att hitta på med Algot! Under de senaste veckorna har vi badat, lekt och njutit av att vara ute! När vi hade städdag på gården så tog vi med oss hundarna för ett härligt dopp i Älven. Algot simmar till och med nu ! Fast bara om jag är i ;P
Vi var några stycken som gick för att bada!
En del jagade bollar, några tvekade vid kanten men de flesta hundarna uppskattade detta!
 
Här simmar Algot <3
 
Blir inte lika mycket hund kvar när pälsen är blöt!
En annan dag åkte jag, Erik, Malin och Charlie för att ta ett dopp. Dock va det endast jag och Algot som badade ;P
 
Min duktiga lilla kille!
"mamma vart tog du vägen"
 
Nej det är helt enkelt underbart! Idag har jag en semester dag av olika andledningar så jag ska snart åka till Skutberget för att spendera dagen vid hundbadet! Ska bli super roligt ! Hoppas ni har en härlig sommar!!
 
 

Härliga väder!!!

Ger er en liten smygtitt på vad vi gjort under dagen:
Kallt men härligt!!!

Räkkryss!

I torsdags mötte jag upp Raggan, Jennie, Ulle och Virve i hamnen. Vi hade bokat räkkryss som vi skulle åka med under kvällen. Båten var mindre än jag trodde men när vi kom ombord kändes det helt rätt.
Denna kväll var det räkor på menyn, åh herregud vad mycket räkor vi åt! Vi fick hur mycket vi ville, de tömde skålar, hämtade nya osv flera gånger! Utsikten var vacker och sällskapet underbart!
 
Underbara arbetskamrater, kommer sakna dem otroligt mycket!
Här är modellerna! <3
Det blev livesång på vägen tillbaka, han var jätte duktig. Resan innehöll mycket skratt, god mat och dryck!
Min långklänning som jag köpt på Gengåvan: