Livet rullar på !

Allting rullar på i super fart, både på gott och ont. Ibland måste jag vila också för att ladda upp batterierna, annars orkar jag inget istället. I veckan fyllde Jax ett år , tiden går fort. Minns fortfarande när han va en liten plutt och det är han inte längre ! Han har blivit en riktig tonåring, lite trotsig och full av liv! Han kräver mycket och behöver stimulans både fysiskt och psykiskt.
Vi ska komma igång med agilityn nu tänkte jag. Har fått tips på hur vi ska träna in slalom så det är bara att köra :) Vi håller på med olika tricks och ska gå ett träningläger för Anita. Freestyle är jag super taggad på och lägret kommer att hjälpa oss att få ett färdigt program.
När han va en liten plutt ;P
Nu är han ett år och en riktig buse !! <3
Längtar till lägret dock kunde inte Malin vara med :( Jätte tråkigt !
I onsdags va vi till veterinären med båda hundarna. Jax vaccinerades och Algot tol blodprover igen. Jax tyckte att det va kul och Algot satt och skakade.
Hans värden va fortfarande dåliga men hade höjts lite. De sakerna som varit dåliga är:
Proteiner och Albumin.
Han har inte diaree eller kräkningar så de är oroliga för vad det beror på. I nuläget ska jag fortsätta på samma sätt och ta om proverna i augusti. Så jag hoppas att det är ännu bättre då.
Någon som varit med om detta ??
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0