Tråkigt väder!

Denna vecka har minst sagt bjudit på ostadigt väder, regn då och då. Vi har inte badat eller något sånt. Vi har dock jobbat och hjälpt till. Vi har burit virke och snickrat upp en lång vägg. Mogge och Anna va så tacksamma precis som vi är att vi får vara här hos dem. Hundarna har det bra, likaså katterna. De har dock inte fått vara ute mer än en gång eftersom det har regnat. De skulle inte uppskattat det ;P 
Detta har vi byggt: 
Va ingen vägg där alls innan. Så kändes häftigt att vara en del av detta!
När vi byggde va hundarna kvar ute hos M och A. Det va bara det att Algot smet 2 gånger från ett litet hål, en av gångerna följde Jax med. Så de fick gå upp till baren och vila istället. Ville inte ha dem vid fötterna när vi stod och grejade.
Vi har hunnit fira Ghost 1-årsdag, hundarna va mycket nöjda när de fick tårta. Jax åt upp det på 3 sekunder ungefär. 
Köttbullar och leverpastej :) 
Vi gottade oss vi också! Blev kräftor för första gången iår! va såå gott!! Efter att vi mumsat på det så spelade vi brainstorm, vilket va riktigt roligt! Vi njuter och har det avslappnat här på landet. 
Vi har tagit massa bilder när hundarna har lekt, inte Algot då men försökt få bilder på honom ;P Jax ser ut som en rabbies smittad hyena på många bilder. De kommer jag att visa någon dag! Lånar Annas dator nu så har inte de bilderna här i.
Idag har vi fyllt i hål på tomten och snart ska traktorn startas och fylla på lite till och jämna ut. Är rogivande med såna sysslor som man annars inte gör. Imorgon åker jag och Erik på en liten roadtrip för att fira att vi varit tillsammans i 10 år och min födelsedag <3 
Mitt hjärta! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0