Sjukstuga !

Uh har varit sjuk sen i torsdags.. började nog egentligen i onsdags men märkte inte av det lika tydligt då. Idag har jag ingen feber och det är skönt med näsan rinner och halsen känns taggig ! Så denna helg har jag inte gjort något.. bara vilat och tagit det väldigt lungt., Tur att Algot och Lotta är okej med det ! Blir så ibland , kortare promenader och bara massa mys! 
Så idag tänkte jag försöka ta mig till Sörmon så att hundarna får springa av sig.. känner mig ju inte direkt frisk men utan feber borde jag orka! De behöver det om inte annat ! Så jag får bita ihop och ha några mysiga timmar ute :) Tur att man inte går så långt iallafall :) 
 

Träning!

Tack så jätte mycket för kommentarerna efter mitt inlägg om magen. Jag ska be om att få lugnande, då borde det fungera, hoppas jag haha. Nej då har smält tanken med att göra det igen och känns skönt att höra att många inte haft obehag när de gjort det <3 
Jag tänkte lägga upp en film som Malin gjorde åt mig efter att vi varit och tränat Agility. Va jätte roligt att se och det va lärorikt! Som när Algot tvekar efter ett hinder där vi ska svänga tillbaka till tunneln.. sånt måste vi träna mer på, svåra svängar för då tappar han sin energi! 
 
 
Vårat mål är att kunna tävla längre fram så jag längtar tills snön försvinner så att vi kan träna ute! Blir lite dyrt att hyra hallen för många gånger! Tur att vi är två som åker iväg iallafall ! 
Idag kommer mamma och vi ska ner på stan och äta lunch ihop. Ska bli mysigt och jag ser fram emot det, har hunnit göra mig iordning vilket inte händer varje dag.. Haha varför va sminkad i skogen med hundarna ;P 
 

Magproblem!

Jag har alltid haft problem med magen men det har blivit mycket värre det senaste året .. Har varit på massa undersökningar, 2009 gjorde jag Gastroskopi (Ner i halsen) för att kolla om jag hade Gluten. Det hade jag inte men har även gjort de två undersökningarna "bakvägen" haha. Måste säga att Halsen va det värsta jag varit med om.. Då väljer jag de andra undersökningarna vilken dag som helst! 
Just nu äter jag massa tabletter för att ens kunna göra något på dagarna, annars är det toan som gäller. De misstänkte att det var IBS som spökade med mig.. Har testat att ta bort massa saker från kosten utan resultat.. Men den senaste undersökningen visade att det finns misstanke om Gluten ändå.. Va rätt chockad när jag läste brevet så jag uteslutit att det kunde vara så! Min första tanke i REN PANIK : Jag vill inte göra Gastroskopi igen!!! 
Fast det kommer jag tyvärr att få göra.. ända sättet att utesluta eller befräkta gluten helt.. Men jag lovar att jag ska ha lugnande , annars klarar jag det inte ! 
Annars så har helgen varit härlig med Sörmon i igår, många goa hundar som lekte tillsammans. Va inte riktigt på topp igår men bestämde mig för att åka ändå! Det är jag väldigt glad för ! 
Älskade Lotta ! 
Mitt hjärta <3 
Annars har det varit en väldigt lugn dag, håller på att tvätta och greja lite här hemma. Är såå skönt när det är gjort!! 
Här är en bild från en av förra veckans promenader :) 

Härliga promenader !

Denna vecka har jag varit i skogen men hundarna varje dag ;P Blir tyvärr inget idag då jag har läkarbesök, som alltid är jag lite nervös över vad de ska säga. Vill att värdena ska vara bra men tyvär brukar det inte vara så.. Fast när det är gjort är det skönt iallafall. 
Algot har skött sig jätte bra på alla promenader även om det va många hundar och såna han inte känner helt. Är väldigt stolt över honom! Han har ju haft svårt för en av hundarna innan men visade ingenting av det!! 
Algot i full fart! 
Här kommer det bilder av hans kompisar som vi gick med på Ranviken i måndags :) 
Clara, Dee dee och Lilleman :) 
Bira ! 
Anton va också med och sprang i skogen :) 
Ska vi leka ? :) 
Alla storlekar , åtta hundar och alla kände inte varann! De va jätte duktiga allihopa! 
Ludde hittade en liten pinne haha
Lilleman i full fart! 
Rally och Clara hittade en sten att stå på, båda fick plats haha
Är så härligt att se alla hundarna tillsammans och det är så mycket roligare att ha tvåbenta att själv prata med. Tiden går så fort då ! I tisdags va jag och Bea iväg och hundarna va jätte duktiga ! Älskar att gå promenader, är rogivande och jag får energi av det ! Så hoppas på fler promenader till veckan med trevligt sällskap <3 

Ny mobil!

Förra veckan fick jag hem min nya mobil, va völdigt uppskattat då min gamla krånglade jätte mycket. Den hängde sig, man hörde inget och den levde sitt egna liv. Blev väldigt jobbigt. Nu har jag en Samsung S5 och är super nöjd med den! Blir en lite högre månadskostnad men det överlever jag :) 
I fredags va vi ute på Frost och åt en god middag med Ewe och Rickard. Var jätte mysigt och vilken trevlig personal! Jag tog en Entrecote och som efterrätt delade jag och Ewe på en chockladkaka :) 
Kan säga att vi alla hamnade i lite matkoma haha, det va så gott ! Ibland måste man få unna sig lite lyx i vardagen. 
Idag snöar det som bara den.. jag tycker att det räcker nu men vädergudarna är av en annan åsikt! Jag ska iväg och träna Agility sen med Malin och jag hoppas att jag kommer in i garaget! haha är nog mycket snö där nu! 
Bjuder på några bilder jag tagit med den nya telefonen :) 
Såhär ligger Algot nästan jämt.. med tungan utanför ;P Min lilla goding <3 Nej nu ska jag packa träningsväskan och hacka lite korv, får extra gott godis när man ska träna ;P 
 

Verkligen vinter!

Oj oj vad mycket snö det har kommit. Är verkligen otroligt vackert ute och det verkar som snön får ligga kvar ett tag nu iallafall. Imorse åkte jag och hämtade Lotta på morgonen, runt -7 va det. Glömde både mössa och vantar så lite kallt va det ;P Nu ligger båda och sover medan precis blivit klar med disken. 
Vovvarna gillar snö men Algot fryser så lätt lilla vännen. I söndags va vi i Sörmon, Algot fick sitta i bilen en stund medan vi skottade fram parkeringen ;P Han skötte sig jätte bra då även om han hatar att sitta där! 
Va inte så många småhundar denna gång men det va mysigt ändå och de lekte till och från. Det största problemet i gropen va all snö som fastnade i deras päls! 
Tyvärr hade vi inte kameran med i söndags då det snöade för mycket, vill inte riskera att den blir för blöt! Hade kunnat bli otroligt fina bilder annars :) 
Idag väntar ett möte 13.00 som alltid är jag nervös innan men det brukar gå bra. Bara jag kommer iväg så löser det sig :)