Sista hundträningen!

Igår var vi på sista kurstillfället och det kändes tråkigt men ska anmäla mig till fortsättningen i augusti! Bara att fortsätta att träna hemma med min lilla prins! Igår var det inte som vanligt utan vi hade en tävling. Först med hundarna som bestod av 5 grenar, alla på en minut! 
1. Snurra så många varv som möjligt. 
2. sitt, ligg, sitt, ligg..
3. Stanna, sen inkallning mellan koner. 
4. sitt, stå, sitt stå...
5. Stanna på filten i 30 sekunder. 
 
Algot var super duktig och slog rekord i antal snurr på en minut! Han snurrade 39 gånger!!! Jätte duktig, blev såå stolt över honom. Han klarade även tiden ut på filten trots störningar av människor som kollade! 
Sen var det dags för teori prov, fick 6 rätt av 9 möjliga, blev nöjd över det :) 
 
Vi vann tävligen med 120 någonting poäng! Tvåan hade något på 80 poäng! 
Sååå stolt över mitt hjärta!!!!!! <3 
 

När tankarna behöver skingras!

 
 Då är jag så lycklig över att ha min lilla kille, Algot. Behöver aldrig berätta, förklara eller försvara sig. De stunder jag spenderar med honom gör mig lycklig! Han är min lilla ängel, just nu behöver jag honom verkligen <3 
Algot, Dante och Cabo ! 
Bebis boll!! 
 
All kärlek till dig <3 

Lilla Julia!

Igår åkte vi till Karlskoga för att vara med när Julia skulle döpas. Kyrkan var jätte fin och cermonin likaså. Julia var så söt där uppe, mitt i somnade hon i armarna på sig gudfar. Hon vaknade till lite när prästen hade vatten på hennes huvud.
Sen fick mamma Madde ta över lilla Julia.
 
Vackra familjen <3
När vi var färdiga med själva dopet var det tid för fika och paketöppning!
Julia fick många fina presenter!
 
En liten del av dem...
Sötnosen !
När vi fikat färdigt var vi bjudna hem till Madde, Magnus och Julia för grillning! Var en jätte trevlig kväll med mycket skratt, mys och värme!
 
 
Tack för en underbar dag och kväll!!! <3
 

Hundrastgården!

Jag är verkligen överlycklig över att jag hittade gården, har träffat så mycket underbara människor och hundar! Algot har super roligt där och han får bra social träning. Vi ger varandra tips om träning, klicker, fästingmedel och det är härligt att se samma stors intresse som jag har för hundar. Detta gör mig lycklig!
Tänkte bjuda på några bilder från detta underbara ställe, som jag snart kommer kalla mitt andra hem ;P
Ser det inte underbart ut?
 
Jason försöker att ta Algots boll ;P
Lek lek och lek!!!
Denna dam blev väldigt förtjust i Algot <3
Massa godingar!
Full fart!
Sniffa rumpa :)
Nu blir det lek igen <3
Det är underbart!
Ni som har hund, åk ner till gården för att leka och glöm inte att gå med i gruppen på Facebook!!

Grillkväll !

I fredags efter stängning på jobbet åkte jag hem och duschade för att sedan åka till Stefan, Sabina och Amanda. Blev en impulsiv grillkväll. Therese och Mateusz kom också och vi handlade massa gott på Ica. Vädret var helt otroligt så vi satt ute större delen av kvällen.
Stefan var grillmaster som vanligt:)
Maten bara smälte i munnen när vi satte oss och åt. Var så härligt!
Underbara vänner <3
De fixade även studsmattan som vi var tvugna att testa, Erik blev som ett litet barn där en sväng ;P
 
Amanda och jag små gungade lite på studsmattan ;P
Erik små studsade inte direkt, trodde han skulle flyga av där ett tag!!
haha det var skit kul att studsa men dock så jobbigt, är otränade ;P
Tack för en super trevlig kväll, blir fler av den varan i sommar!! <3
<3<3<3<3

Hundrastgården!

I söndags sken solen så jag och Erik bestämde oss för att åka till gården med Algot. Det var tomt när vi kom dit så vi passade på att träna med honom. Vi fokuserade på slalom mellan benen en stund.
Vi tränade också på att hämta bollen kom komma tillbaka med den! Han börjar bli riktigt duktig på det!
Sen kom det lite andra hundar men den Algot lekte mest med var Ville. En jätte fin kille som också gillade bollen, de tog den från varandra :)
Ville var sugen på att ta bollen men Algot försökte få bort honom men då sprang han runt och tog bollen ändå ;P
Som här...
De hade roligt precis som ägarna. Älskar verkligen att åka till gården för att träffa nya kompisar till Algot och själv träffa människor med lika stort intresse för hundar som jag! Känns som om nya dörrar verkligen har öppnats sen vi började kursen och började åka till gården. En underbar känsla!

80-talet here i com!

Tänk vad man kan hitta i garderoben och matcha ihop!
 
Hoppas på en super rolig kväll tillsammans med Sabina, Mimo och Therese!
 

Lördag!

Idag är det lördag och JAg och Erik ska snart åka till Gengåvan för att se om de har något att köpa. Ska kolla efter lite grejer till min outfit ikväll, är bjuden på middag hos Therese där temat är 80-tal. Hela kvällen kommer att ha den andan. maten, kläder och lekar. Ska bli super roligt!
Två bilder när jag, Therese och Sabina kollade på 80-tals grejer till kvällen:
Sexigt ;P
Detta också!
Haha nu ska vi dra oss, kommer att visa bilder lite senare när jag fått på mig min outfit :)
 

Ledig torsdag!

Idag är jag precis som de flesta andra ledig från jobbet. Är skönt med lite röda dagar då och då. Idag ska jag möta upp bästa Ewe på stan för lunch och shopping! Se vart vi går och äter. Ska möta henne strax efter klockan tolv.
Idag är det varmt på ett obehagligt sätt, är kvaft. Hoppas att det inte blir åska iallafall!
Tänkte visa min outfit idag:
Färgen går i rött och prickigt denna dag:)
Älskar denna prickiga, köpte den på Gengåvan. Örhängena jag har är också därifrån och de är verkligen min stil!
Röda prickar!
Nej nu ska jag packa iordning handväskan och leta fram någon jacka eller tjockare tröja!
Ha en fin torsdag!
 

Hundar utan hem!

I söndags åkte jag, Erik och Algot ner till hundrastplatsen för att möta upp andra hundintresserade människor. Jag fick en inbjudan på Facebook om jag ville delta i denna promenad. Syftet med detta var att stötta "Hundar utan hem", varje deltagare skulle lägga minst 20 kronor som sedan skänktes till organisationen. Pengarna går sedan till att hjälpa hundar från Sverige och Irland som av olika anledningar inte har ett hem. Många hundar behöver veterinärvård, mat och tak över huvudet. Vi skänkte mer pengar, jag anser att det är en organisation jag vill lyfta fram och stötta.
Vi blev ett helt gäng med olika sorters hundar, stora som små. Stämningen var på topp och efter att bilden tagits anslöts sig fler till gruppen. Här kommer lite information om hundpromenaden om någon skulle vara intresserad nästa gång:
 "Samma dag, 5 maj samlas vi på olika platser runt om i Sverige. Eldsjälar leder en trevlig promenad under minst en timme. Varje person som deltar i Hundpromenaden skänker minst 20 kr som går till Hundar utan Hems fond för veterinärvård.

Hundar Utan Hem räddar avlivningshotade och hemlösa hundar både i Sverige och på Irland. Dessa hundar är ganska ofta i behov av veterinärvård och föreningen har stora utgifter för detta. Under 2012 bekostade Hundar Utan Hem veterinärvård för 235 288 kr i Sverige och 305 961 kr för veterinärvård på Irland. Vi behöver din hjälp samtidigt som du får chansen att gå en trevlig promenad med eller utan hund. "

Vi började void Sanbäcken och gick in i stan. Var många människor som kollade när vi kom i samlad trupp. Är inte så ofta det är runt 30-40 hundar i ett långt led :) Kändes ganska mäktigt att vara en del av detta måste jag säga.

 

Vi tog paus då och då eftersom det var så varmt. Hundarna var dock inte så sugna på vatten då de hade fullt upp med annat.
 
Jag tyckte att Algot var super duktig med så många hundar runt sig. Han skällde lite i början när andra hundar skällde men sen var han tyst hela tiden. Stolt!
När vi kom till Klarälven var det dags att se om húndarna ville dricka där, några ville bada också :) Fast det gjorde inte Algot, han drack lite sen käka han gräs !
 
Vi som var först.......
Sen kom det några till :)
När vi var tillbaks till hundrastplatsen drack hundarna för fullt, några åkte hem men jag med flera gick in i gården för att låta hundarna leka lite tillsammans. Algot var lite trött men lite lekte han iallafall!
De små hundarna lekte lugnare än de större, fast alla hade trevligt och hundarna var nöjda!
 
Det var en helt otrolig dag och jag hoppas att vi blir ännu fler nästa år! Jag ska iallafall vara med då också för detta var en upplevelse jag sent kommer att glömma.
 
Gulliga killar :)
 
Tack till alla som deltog och hjälpte Hundar utan hem!!
 


 


Firat Malin och Sabina!

Igår spenderade vi kvällen på Alfie för att äta god mat och fira de underbara tjejerna! Vi möttes upp vid halv åtta och satte oss i den överfulla restaurangen, tur att vi hade bokat bord. Stämningen var på topp det ända som var trist är att när man är så många blir det oftast ett långt bord. Det blir svårt att prata med de längst bort.
Vi hade iallafall trevligt och både Malin och Sabina verkade uppskatta våra presenter.
Mimo, Therese, Jonna och Tommy.
Erik och Mateusz fokuserade mycket på den yngsta i sällskapet :)
Det är svårt att låta bli <3
 
Födelsedagsbarn nummer 1 som fyllde den 2/5.
Födelsedagsbarn 2 som fyllde den 3/5.
När sällskapet hade ätit, druckit lite olika och ätit efterrätt var det dags att gå vidare för att bada bubbelpool.
Alla blev tyvärr inte med till poolen av olika skäl men det var både skönt och roligt i det trånga utrymmet;P
 
Tack för en trevlig kväll, och grattis igen Malin och Sabina <3
Min outfit igår:

Träning med Algot!

Nästan varje onsdag är vi iväg och tränar med Algot. Det är en lydnadskurs som håller på ca 2 timmar per gång. Det som jag är överlycklig över är att Eriks intresse verkligen har växt för träningen. Han tycker också att det är roligt och vill gärna följa med!

Att gå slalom mellan benen är inte alltid så lätt. Detta är dock något vi ska fortsätta att träna mycket på!
Fokus!
Här fick jag en liten puss på handen! <3
 

Firandet av Valborg!

I tisdags mötte jag upp Therese, Sabina och Amanda för att gå en sväng på Gengåvan. Hittade lite smått och gott. När jag kom hem var jag helt färdig, åt mat och sov en stund. Sen gjorde vi oss redo för att åka till Stefan, Sabina och Amanda. Vi köpte lite fika på vägen till brasan. Jag och Sabina tog kanske i lite med inköpet men det var såå gott.
Kan inte sluta le när man har en så god sockerbomb i handen! haha
Människor höll tal om våren, sjöng vackert i kören och stämningen var mycket positiv.
Här är vi glada och nöjda, Erik är fotograf ;P Algot ville gärna vara i famnen en stund när vi var där. När alla tal och sången var färdig var det dags för att tända brasan. Den var ganska liten men tur var väl det med björkarna runt omkring !
 
Detta var första majbrasan både för Algot och lilla Amanda. Algot luktade mest på gräset men Amanda var intresserad av vad det var!
Jag och Amanda framför brasan.
Erik har hållt på och lekte lite i photoshop, här är resultatet på Amanda och gudfar.
Var super mysigt och det var längesen jag var och kollade på en brasa. De sköt också fyrverkerier så jag fick gå bort med Algot för han fick panik när det smällde som mest. Fast jag tycket att han var duktig ändå, han blev lugnare när vi kommit en bit.
Kärlek <3
 
Nu hoppas jag att våren kommer med lite värme och mycket sol!