Mysig söndag!

Igår mötte vi Anne och stig med Grace. När vi kom till hundgården var det massa hundar där och de bestämde sig för att ta en promenad först. Fast jag, Erik och Algot gick in med Algot som fick leka med två små hundar. Det som var intressant var att en av hundarna skällde tillochmed mer än vad Algot brukar göra. Vi hade med oss antiskallhalsbandet så de fick testa detta. Det fungerade riktigt bra!
Det är roligt att kunna dela med sig och träffa personer i samma situation som jag själv är i. När de hade åkt kom det andra mindre hundar att leka med. Bollen var en favorit.
De stora hundarna kollade nyfiket på min lilla bebis!
Sen kom Grace in i inhägnaden, det gick jätte bra! Hon hade inga problem med de mindre hundarna. Hon ville dock hellre hälsa mer på alla människor :)
Fina tjejen!
När vi hade varit där en stund åkte vi hem till Eriks föräldrar för en fika. Var mysigt att vara där igen var ju ett tag sen jag hälsade på!
Anne och Erik <3
Var en mysig söndag med fint väder och trevligt sällskap! Underbara söndagar!
 

Shopping !

Igår var vi på Gengåvan, de som inte tror att man kan hitta fina saker på en second hand butik har fel. Hittade jätte mycket fint, ALLT för 360 kronor! Helt otroligt!
Smycken hittar jag alltid där, visade ju ett av halsbanden igår, nu ska ni få se de andra:
Blev överlycklig när jag hittade det röda halsbandet, är verkligen min stil!
Några örhängen blev det också, i olika stilar, super fina !
Sen blev det kläder som vanligt, blev väldigt nöjd!
En super fin klänning, satt jätte bra, hade på mig den igår :)
En väst är aldrig fel! Finns så många olika outfits som passar!
Ett par "finbyxor" med ett brunt skärp!
Sen en av mina favoriter är klänningen som jag ska visa nu. Den satt perfekt och kommer bli bra till lite finare tillfällen eller fest!
 
Idag ska vi till hundgården, ska vara där klockan ett och möta upp Anne, Stig och Grace! Ska bli mysigt när de är med också:) Att solen skiner kommer att göra det perfekt!
Ha en underbar söndag!

Lilla Julia !

Igår kom Madde och Magnus med lilla Julia. Hon var helt underbar, glad och busig. Hon kollade in allt, åt lite och hann med att sova en stund också! Vi bjöd på lite fika när de kom, kladdkaka med grädde och jordgubbar. De hade också med sig lite kakor :) Var underbart att ses igen, var ett bra tag sen! Det som känns så bra är att det är precis som vanligt när vi ses, lätt stämning som om ingen tid har gått alls ! <3
Mamma Madde med söta Julia. Snart är hon 3 månader :)
Det är super kul att leka med pappa !
Självklart ville jag hålla henne lite också, går inte en motstå en sån vacker tjej!
Vi hade självklart köpt lite presenter till henne, en dreggelhaklapp och en mobilliknande leksak som var från tre månader. Vi inspirerades av den lilla Amanda har, fast för yngre barn :)
" A star is born"
Tack så jätte mycket för en trevlig eftermiddag, vi ses snart igen <3
 

En härlig början på helgen!

Igår åkte vi till Kristinehamn, var inte där så länge. Hann knappt träffa lillasyster då hon jobbade kväll! Men var fint väder och Algot fick leka med Max och Morris! Tror vi stod ute i en och en halvtimme ungefär. Sen började jag frysa ordentligt ! När jag kom hem till mamma och pappa frös jag de två första timmarna fast jag var inomhus!
 
Morris ville leka hela tiden, kasta, hämta , kasta osv.. :)
Algot ville också vara med :)
Mamma var underbart snäll och färgade utväxten på mig igår, känns helt underbart! Vi fick också klippa en bra bit för att få bort de slitna topparna. Erik som kände på håret innan och efter kom med liknelsen:
"Är som att ha haft på sig ullkalsonger och nu silkeskalsonger!"
Jag somnade i Jessis säng hemma, var så trött. När de väckte mig vid tjugo i elva stod ögonen i kors ;P Sen var det bara att piggna till för att sedan köra tillbaka till KD igen.
Idag har vi hunnit med en hel del, lite shopping faktiskt :) Tänkte visa ett halsband jag hittade på Gengåvan!
Nu fick jag precis ett sms av Madde och Magnus, de är påväg hit nu! Ska träffa lilla Julia idag för första gången! Ska bli så roligt!!!
Örhängen, halsband och klänningen är nya :)
 
Nej nu ska jag fixa lite innan vännerna kommer <3

Hopp, hopp och hopp!

Idag har vi hoppat med Algot, var längesen nu så alla tre var ringrostiga kan jag säga! Det var tomt på hundgården, lite trist men vi hade roligt ändå :)
 
Erik var med och tränade, jätte duktiga killar. Fast roligast tyckte nog Erik var att kasta bollen och att Algot kom tillbaka med den!
 
 
Våran duktiga kille! <3

Algot!

I fredags fyllde mitt lilla hjärta 3 år! Jag trodde att han fyllde senare men så var inte fallet. Så efter jobbet åkte jag och köpte massor med godis och en ny leksak dagen till ära! Algot blev super glad och tuggade sönder leksaken som vanligt !
En glad treåring <3
Under lördagen var vi i hundgården, var tyvärr inte så många andra hundar där men några kompisar fick han leka med. En av dem var en jätte fin kille!
Har var lite större men de hade roligt ändå!
Bollarna var roliga !
 
Så grattis bebis som nu är tre år gammal!!! <3
 
 
 

Bollen var rolig!

Nu är jag frusen efter att ha varit med Algot i hundgården från tre till halv sex. Det var inte så mycket hundar där idag tyvärr men Algot lekte med några iallafall. När vi var ensamma lekte vi faktiskt med bollen som finns där. Algot brukar aldrig hämta bollar så det var jätte kul att se !!
 

Lördag!

Idag är det mitten av helgen och jag ska spendera eftermiddagen med Algot. Vi klockan tre ungefär ska jag köra Erik och Daniel till hockey sen vidare till hundgården. Hoppas det är mycket hundar där som Algot kan leka med. Va även där i torsdags i över två timmar! Super mysigt! 
Jag känner mig laddad och förväntansfull nu när jag verkligen har tagit tag i träningen med mitt hjärta. Ser fram emot kursen och att stärka mitt och Algots band ännu mer! 
Hoppas på en mysig eftermiddag! <3<3<3

Är krafterna tillbaka?

Det är den frågan jag ställer mig idag, för imorgon ska jag till jobbet igen. Har saknat jobbet sjukt mycket när jag varit sjuk. Kroppen är minst sagt sliten, trött och inte 100 procent efter kräksjukan, ketoner och brist på mat och vatten. 
 
Jag hoppas att kroppen orkar och att jag jag känner mig som en människa igen! Sabina ringde för en stund sen och frågade om vi skulle äta lunch på stan. Jag funderade en stund men jag ska följa med, blir ett test för kroppen att komma ut bland människor och en vardag. Jag hoppas att krafterna inte tar slut för jag SKA och VILL till jobbet imorgon! 
 
Jaja vi får se hur det går, hoppas på det bästa iallafall! 

Lek och bus !

Förra gången vi var i hundgården så träffade Algot en liten kompis att leka med. Detta var ett tag sen har inte kunnat åka iväg eftersom jag varit sjuk. Kroppen håller på att återhämta sig just nu, är sliten. Ska till jobbet på torsdag så eftersom jag inte smittar längre så ska jag försöka komma ut lite imorgon så kroppen vänjer sig vid vardagliga aktiviteter. Kanske åker till hundgården med Algot en stund om jag orkar. Jaja sist vi var iväg var det väldigt mysigt och Algot var duktig. 
De ville båda leka med pinnen, men de höll sams och delade tillslut på pinnen. 
De sprang runt och lekte men gick även och gjorde lite annat också. 
Algot var snabbare denna gång. 
Den andra vovven var väldigt snäll och lät Algot leka med hans boll. 
När de åkte hem så tränade vi en stund och busade mycket. Algot och Erik var som små barn som sprang runt med massor av energi <3 
Vem säger att bara hundar kan använda tunneln?? 
Erik lägger godisar i en trasig boll. Den var roligare att jaga :) 
Jag tränade självklart också med Algot, lite olika saker, på bilden, stanna. 
Sen kom hit. 
Han är jätte duktig men vi har mycket att jobba med. Så i April så ska vi börja en kurs igen, inte agility utan mer lydnad. 
Mitt lilla hjärta <3 
 

Home sweet home !

Nu är jag hemma från sjukhuset, har varit väldigt intensiva dagar. I torsdags vaknade jag med kramper i magen och genast så sa jag till Erik att något var fel. Jag fick i mig två smörgåsar sen släppte helvetet löst. 
Jag fick springa på toa och sen spydde jag, så det första jag fick göra var att ringa till jobbet. Jag lät nog väldigt ynklig när jag ringde, var så jag kände mig iallafall. Erik åkte till skolan och jag hade en förmiddag som jag aldrig vill upplev igen. Smärtorna i magen är obeskrivliga och besöken till badrummet blev många. 
Tillslut klarade jag det inte ensam och Erik fick komma hem. 
Eftersom jag inte fick i mig något, inte heller insulin så ringde vi till 1177, där fick vi tips om vad vi skulle göra. 
Detta fungerade dock inte heller och jag blev sämre så på kvällen fick vi åka in till akuten . 
Där tog de som alltid massor av prover och frågade miljoner frågor. Jag blev snabbt isolerad eftersom magsjuka smittar kraftigt. Tyvärr fanns det ingen toalett jag "kunde" gå på så jag försökte sova större delen av tiden. För om jag använt toaletten var de tvugna att stänga den. 
Dropp fick jag väldigt snabbt för jag var uttorkad och behövde mycket vätska, vilket jag inte klarade av att dricka. 
När klockan var över midnatt blev jag inskriven och kom till avdelning Mava 56 och fick ligga i rum 6. Blev körd i en sjukhus säng till våningen vilket var ganska roligt faktiskt. 
Erik , min ängel stannade till två på natten, han har varit helt otrolig dessa dagar! Själv blev det en lång natt med tester varje timme, alltså lite sömn. Sista gången runt klockan fem minns jag inte ens. ;P 
Denna fina blå klocka tickade och tickade, högt och irriterande haha. Erik tänkte nog mer på det än mig men när han påpekade det så kunde man inte sluta lyssna. 
Proverna visade att jag hade ketoner i blodet, uttorkad och att jag hade vinterkräksjukan. Läkaren sa att bakterien jag hade var riktigt jävlig, speciellt mot vuxna. Därav smärtorna i magen. Det gav inte med sig och jag fick spendera ett tag i detta lilla isolerade rum. 
 
Som tur var hämtade Erik massor av saker till mig. Som datorn med internet, pennor, papper, hygien artiklar och  annat smått och gott. Jag har aldrig någonsin ätit så lite som jag gjorde där någonsin. På 24 timmar fick jag inte i mig något alls. Ganska sjukt om jag tänker på vad jag stoppar i mig annars ;P 
Jag hade inte klarat detta utan mitt hjärta! Är djup tacksam! 
Jag vill tacka alla underbara vänner som skrivit på facebook och alla ni som skickat goa, värmande och mycket uppskattade sms! <3<3<3<3<3<3
 
Nu är jag hemma, valde själv att åka hem igår då jag får i mig vätska och små mängder mat. Är tyvärr inte frisk än men det är skönare att vara hemma när man kan. Här kan jag sova i min säng och återhämta mig! 
 
Målade min lilla bebis under tiden i sängen, tyckte en blev ganska söt iallafall :) 
 
Åretigen , TACK alla underbara vänner, personal och min familj för allt !! <3<3<3
 
 

sjuk

Är kvar på sjukhuset en natt till. pratade med läkaren för en stund sen , så droppet är kopplat igen och det behövs för får inte behålla något ! ketonerna har sänkts nu iallafall men fy fan för detta ! jag som var så rädd att få vinterkräksjukan kunde nog inte föreställa mig att det skulle bli såhär illa !! detta önskar jag ingen !!! Erik kommer med lite grejer om en stund eftersom det blir en natt till ! nej nu ska jag vila en stund !








Algot och kompisar!

När vi åkte till hundgården så tränade jag lite med Algot först, var en hund där då fast i den andra hagen. Algot skällde lite men brydde sig inte alls mycket. Sen åkte de iväg och vi var ensamma en stund sen kom en slags skåpbil och fyra hundar ut. De gick in i andra hagen och Algot skällde, pep och kollade på när de sprang runt och lekte. Här var det en bra chans att träna så vi stod vid staketet och jag lugnade honom och fick Algot att sluta skälla.
 
Sen började jag prata med en av ägarna till hunden, hon pratade engelska, sen bestämde vi oss för att komma in till dem. Jag var lite nervös över hur de andra hundarna skulle reagera och även på Algots reaktion. Det gick verkligen över förväntan.
Algot var lite vid sidan av till en början och var inte med och lekte med de andra hundarna. Detta släppte fort och sen började han leka. Speciellt med en av hundarna (Den vita, mellanstora tiken), hon var en favorit.
 
Det var fyra hundar, två Collie, tiken och en liten supersöt blandras!
 
Algot och favoriten! Hon var jätte snabb men Algot hängde på!
 
Det var en super mysigt och jag är verkligen jätte stolt över Algot! Jätte bra träning och roligt på samma gång. Kan verkligen inte bli bättre !
 

Fredagsbus!

Bubblor, bubblor och bubblor, Algot älskar dem!!
 

Fredag !

Nu är arbetsveckan slut för denna gång och helgen ska precis börja! Härligt med helg nu när vädret är så fint! Jag hoppas verkligen att solen och värmen kan få stanna ett tag, njuter för fulla muggar. Har hunnit med lite shopping under torsdagen och denna fredag. Hittade en väldigt söt klänning på Gengåvan, är inte min vanliga stil men jag kan ju vara "sockersöt" ibland också ! :)
Hittade också en kjol:
Självklart fick jag med mig något prickigt också:
 
 
Idag åkte jag till Ilanda påvägen hem och köpte hårspännen och lite smink!
 
Idag fick jag också ett smycke på jobbet, har på mig det just nu, det värmer i hjärta och själ över alla fina saker jag får varje dag!
 
¨Visst var det fint? :):)