En mycket trevlig helg!

Helgen har varit jätte bra. I fredags hade vi mys här hemma och kollade in serien The following. Den är jätte bar och spännande samtidigt väldigt psykisk invecklad. Både jag och Erik har fattat tycke för den så det är vår serie nuförtiden. Annars har vi lite olika favoriter:)
 
På lördagförmiddag mötte vi Therese och Mateusz på Gengåvan där vi shoppade lite. Vi kollade in lite olika stilar och kläder inför 80-tals middagen den 11 maj. När vi shoppat i värmen åkte vi till Mc donalds och tog en fika tillsammans. Sen var det bara att åka hem, plocka, packa och göra sig iordning för klockan 3 skulle vi vara hemma hos mamma och pappa. Vi åkte till en mässa där Emil stod med en monter! Shoppingen jag gjorde där och på Gengåvan kommer i ett annat inlägg!
 
Anledningen till att vi åkte till Kristinehamn var för att familjen skulle fira att Erik fyllt år. När vi kom hem från mässan var vi ute i solen en stund och hoppade lite med Algot. Jag tog lite kort när mamma tränade med honom, de var jätte duktiga!
Det var längesen som vi tränade med tunneln men det gick riktigt bra ändå !
Sen var det dags att slänga köttet på grillen, Emil och Jessi kom också till huset då, de hade varit hemma hos dem en stund.
 
Grillat, sol och att vara ute var underbart! Första gången detta år!
 
Emil var lite trött efter jobbet men det fixade sig snabbt!
Jessi var lika vacker som alltid!
Pappa hade det skönt i solen!
När vi hade ätit och klockan närmade sig åtta var det dags att gå ner till boxlingen där vi hade bokat bana!
 
 
Det gick bäst för Jessi, hon fick nog 8 strike minst ;P haha inte dåligt!!
Var en super trevlig kväll, tack underbara ni!!! <3

Kommentarer
Postat av: Monika Söderberg

Tack själva!!! Det var en hellyckad helg:)) Det är sååå kul när vi är samlade alla. Och som alltid fina bilder du tar Malin. ❤❤❤

2013-04-28 @ 22:30:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0