Middag för Malin!

I lördags hade vi en middag för Malin eftersom hon flyttar till Norge på tisdag! Vi var hemma hos Stefan och Sabina för trerätters ! Det var jätte trevligt och vi spelade ett spel som Erik köpt tidigare under dagen!
Är glad för Malins skull, att hon ska få uppfylla sin dröm och bo i Oslo! <3
Det bjöds på otroligt god mat:
Mums!!
Jag och min goding!
Bilder på de underbara i sällskapet:)
Erik och Mimo!
Sabina står i köket, och stefan ville inte kolla in i kameran ;P
Tommy och Erik!
Sen hade Algot på sig en super söt tröja!

Nu ekar det..

i bloggen måste jag säga...
Det får det göra en liten stund till ;P
En bild från i lördags då vi firade Ewe och Anna, de har ju tagit lärarexamen!!!!!

Middag i fredags!

Helgen började med en middag hemma hos Therese. Det var jag, Sabina, Malin och Mimo som fick äran att spendera kvällen där :) Hon bjöd på helt underbar mat, kycklin och massor av annan "plock" mat. Vi la på det vi ville ha, ex potatis, skinka ost osv. Sen hade hon en jätte cool grill blandat med ugn!
Mums, säger jag bara!
Vi spelade ett jätte roligt spel, hjärnsläpp! Det var verkligen skoj och jag funderar på att köpa det själv! Kvällen handlade om massor av samtalsämnen, vi hade mycket att prata om <3

Min lilla prinsessa! (Varning för bilder)

Scilla är dålig och i tisdags fick vi en tid hos en hudspecialist! Hon har haft sår över ryggen några veckor nu och innan det vet jag inte hur länge hon hade det! Förra behandlingen (som inte var helt korrekt utförd) fungerade inte för såren kom tillbaka.
På djursjukhuset så sövdes hon och de tog bitar av såren/huden för att ta olika prover på! Stackars lilla Scilla behövde sys efter den behandlingen. När jag kom hem från jobbet var hon groggy och hade väldigt ont!
På tisdag kväll!
Hennes sår:
Mitt hjärta värker, känner mig så hjälplös... Vill hjälpa henne på något sätt, skulle göra allt för att hon skulle slippa detta!

Fredag...

Denna vecka har inneburit att vara inne, försöka att inte klia på mina utslag och däcka av tabletterna... rolig vecka inte sant? Har fortfarande prickar kvar och det kliar i omgångar, går i allafall åt rätt håll nu, de borde försvinna snart hoppas jag... frågan är bara vad det kan vara... hmm..
Har iallafall varit hemma från jobbet, jätte tråkigt då alla elever började i onsdags! Fast på måndag blir det nya tag och det ska bli roligt att träffa allihopa igen :) Algot är på dagis och han trivs jätte bra! Han har fått nya kompisar, speciellt två king charles tjejer som han delar rum med. Personalen sa att de blev väldigt glada i honom ! Haha Algot hade pipigt lite när de inte ville leka längre utan vila en stund, han är en liten bebis fortfarande hihihi !
Känns i allafall jätte bra, underbart ställe och jag är överlycklig att Algot har fått börja!

Det kliar!

Ja, detta är helt underbart eller inte. Började få små utslag (rodö prickar) på händerna. Det kliade men jag trodde att jag var torr eller något liknande. Sen på måndagen efter jobbet började det blomma upp ordentligt, på ben, armbågar, massor på händerna, ryggen och på fötterna. Så jag ringde 1177 för rådgivning, bara att åka in till akuten det :/ Som tur var gick det väldigt snabbt, läkaren tyckte att det såg konstigt ut och kunde inte säga vad det var... Antingen allergi eller ett bett av något slag, han frågade så att inte Erik hade fått några....
Fick i allafall några tabletter, de varnade för att de gav en sovande effekt.. sov hela dagen igår.. kunde inte hålla ögonen öppna!!
Idag kliar det fortfarande, jag har tagit tabletter idag också, börjar bli trött igen. Blir det inte bättre snart så skulle jag gå iväg för fler prover.. woho i just love it ! NOT!!!!!!!!!
En positiv sak i allafall, Algot klarade av första dagisdagen jätte bra ! <3

The day after

Så känner jag idag måste jag erkänna. Är seg och har lite huvudvärk. Kvällen igår var jätte trevlig, vi spalade spel, pratade och hade allmänt roligt. Blev väldigt trött sen så jag gick och la mig innan alla gått hem ;P Så kan det gå !
Idag ska vi till Eriks föräldrar och äta lunch, blir rotmos och fläsklägg, de vet hur mycket jag älskar det ! Så de ringde för en stund sedan och bjöd hem oss, kan man ju inte tacka nej till !
Tog lite bilder igår också, inte direkt ovanligt för att vara mig ;P
Tommy, Mateuz och Erik. Mateuz och Therese har precis kommit hem från polen, så det var riktigt kul att träffa dem igen !
Mimo, Therese och jag! Helene hade inte kommit än !
Jag och Helene!
Sweet <3

Nya kläder!

Tänkte visa er mina nya inköp, på Bergvik hittade jag ett par kjol/shorts som var röda med vita prickar. Tänkte ha dem ikväll när det kommer några kompisar över för att ta ett glas eller två.
Me like!
Jag gillar dem men mitt absolut bästa köp på länge är klänningen jag hittade hos en affär på tradera! Den ska jag dock inte ha ikväll, väntar på ett annat tillfälle :) Fast jag tänker visa den här på bloggen!
JAg älskar den!!!

En röd dag!

Idag är det ledigt, en röd dag innan skolan börjar för eleverna. Jag har jobbat lite idag, jobbade hemifrån igår men valde att dela upp timmarna på två dagar :) Fast det är härligt att vara hemma i allafall, ska ta en långpromenad med Algot snart. Solen skiner och det är lagomt kallt ute!
Erik sover fortfarande, han var uppe sent i natt och kollade på hockey, Sverige vann!! Det var roligt att höra, var ju 31 år sedan ! Jag låter honom sova så att han är piggare sen istället, bäst så :)
Algot och Meduza ser något intressant ;P

En bra dag!

Idag har det varit en väldigt bra dag måste jag säga! På hunddagiset gick det bra och vi har bestämt oss för att testa, redan nästa vecka :) Stället var jätte mysigt och personalen underbar! Hoppas provtiden går bra bara :) Idag har jag och Erik även varit en stund på Bergvik. Jag hittade ett par shorts och lite smink :) Blev väldigt nöjd, shortsen kostade endast 75 kronor på rean, hittade dem på Vila !
Nej nu ska jag tvätta av mig sminket, krypa ner i soffan och bara njuta av det som är kvar av kvällen !

Hunddagis!

Har precis gjort mig iordning och ska snart äta en tidig lunch! För vid klockan 12 så ska jag, Erik och Algot åka till ett hunddagis på Hammarö! Det känns jätte spännande, hoppas verkligen att det går bra!
Idag ska vi dit och kolla, se Algots reaktion och prata med ägarna! De har plats över till Algot så jag hoppas allt flyter på och att han kan få börja på dagiset där! Verkar jätte mysigt och med utbildad, duktig personal! Vi ska vara där runt tolv för då har de varit ute med alla hundar och det är dags för lite vila för dagisvovvarna!
Jag tror att Algot skulle tycka att det var roligt att umgås mer med andra hundar, även väldigt lärorikt för honom! Det är den största anledningen till att jag vill att han ska vara på ett bra dagis. Det kan också hjälpa honom att bli mer självständig och inte lika "mammig".
Annars idag blir det att jobba, gör det hemifrån idag. Har rättning och planering att ta tag i först och främst! Fast det blir efter utflykten till Hammarö! :)

Onsdag!

Idag är det mitten av veckan, eller ja i vanliga fall av en jobb vecka fast på fredag är det röd dag! Ska snart till wåxnäs och hämta upp mina arbetskamrater för att åka till Säffle! Idag är det jag som kör :) Ser i fram emot dagen, det kommer bli intensivt jobb på förmiddagen och sen ska arbetslaget ut och äta en bit mat för att sen spela bowling! Det ända är att jag har fruktansvärt ont i nacken, jag hoppas verkligen att jag klarar av att bowla!
Nej nu ska jag packa iordning mina saker och dra mig hemifrån :) Var snö på backen igår men det är princip borta idag, är ganska skönt när man ska köra !
Ha en bra dag!

Tisdag!

Igår var det väldigt mysigt hemma hos Stefan och Sabina. Vi spelade TP eller ja de gjorde det och jag kollade på :) Sen spelade vi kort, plump först, haha jag vann ;P Det var en riktig spelkväll och mycket roligt snack! Detta får vi göra oftare ! Vi kom inte hem förrens vid klockan tio på kvällen, bleb raka vägen i säng för mig !
Idag är det tisdag och snart dags för att åka till jobbet. Vi börjar klockan åtta i Säffle så skjutsen går vid klockan sju ! Jag har en annan sak att berätta också, ska iväg och kolla på ett hunddagis på torsdag, jag hoppas verkligen att det går bra, skulle vara så roligt för Algot! Spännande!!
Jag idag:
Hoppas att ni har en underbar dag!

Måndag!

Idag är det måndag och nu har jobbet dragit igång efter ledigheten. Idag har jag arbetat hemma, planerat en hel del och kollat över schemat. Känns roligt att jag kommit en så bra bit på vägen med planeringen! Imorgon blir det att åka till Säffle igen, har möten och arbeten tillsammans ! Eleverna börjar ju inte förrens den 11 januari, så planering, möten blir denna vecka!
Har precis duschat och fönat håret, Sabina ringde förut och frågade om vi skulle hitta på något. Självklart var vi på det, ska åka till dem om en stund! Får se vad vi ska hitta på, säkerligen något trevligt spel :)

Uppdatering: Nyår!

Dagen började med att vi städade lägenheten och slängde skräp. Lägenheten blir jätte fin och helt perfekt inför kvällen! Vi hade inhandlat god mat och förberedelserna var i full gång. Erik gjorde underbara snittar till förätt, jag fick inte komma in i köket under den tiden :) Han var en riktig gentleman <3
Snittar med räkost, kiwi, oststavar, kex och gurka.. Mums, i princip allt tog slut på tallriken!
Vi skålade i vin, ett lyxigare än vad vi var vana vid !
Isvatten och gott vin.
När vi höll på med "varmrätten" ringde Malin H och undrade om vi hade grädde. De stod i en lägenhet på kronoparken och hade glömt grädden hemma hos Malin. Som tur var hade vi det så hon och Sandra kom hit och lånade lite :) Sandra (Malins arbetskamrat, blev helt förälskad i Algot)
Fick en nyårsbild med henne också :)
När de vandrat iväg i kylan var det dags att äta, skagenröra för Erik och kräftor för mig , det var underbart gott!
När vi hade ätit färdigt myste vi i soffan, la mig i Eriks knä och bara njöt av att ha en så romantisk kväll. Det började dunka i väggen och det kom från Tommy, Mimo och hennes bror. De ville att vi skulle komma in och smaka på hennes paj. Algot fick följa med in, ville inte att han skulle vara själv när de sköt så mycket raketer! Pajen var jätte god men vi gick efter 20 minuter igen för Erik och jag skulle fortsätta våran myskväll :)
Det gjorde vi med tomtebloss och ett frågespel. Vi kom på egna frågor om varandra som vi skulle ställa. Jag vann ;P Var jätte mysigt och en riktigt bra ide!
Vid tolvslaget kysstes vi och skålade. När det var över kom Mimo och de andra för att gå upp på loftgången längst upp. Jag följde inte med, var hos Algot och jag gillar inte raketer så mycket! Fast det jag såg var vackert måste jag säga! Algot tog det ganska bra i allafall, rädd var han men när jag var med gick det bra!
Erik gick sedan in till Tommy och Mimo och festade när jag blev trött och ville sova. Resten av natten blev inte som tänkt, fast det brukar det ju inte bli ;P
Jag ångrar inte en sekund att jag och Erik tog tillvara på denna kväll och spenderade den ensamma, en av de bästa nyår som jag upplevt! <3
Just follow your heart and it will be perfect <3

Romantiskt nyår!

Kvällen igår spenderades med min familj, Erik, Algot, Dollar och Scilla! Det var en helt underbar kväll med god mat och gott vin. Kunde inte ha blivit bättre, jag fick som jag ville tillslut, ett nyår med Erik <3
Kommer uppdateringar imorgon om hela kvällen! Hoppas ni hade en bra kväll igår och att första dagen 2012 har varit underbar!